Találatok a következő kifejezésre: Szülés után víz mennyi idővel (5 db)

Szülés után a víz mennyi idővel megy le?

A lábaim eléggé megvannak dagadva. 39 hetes kismama.

Legjobb válasz: Szia! Nekem szülés után egy héttel már ugyan olyan volt a lábam ,mint elõtte.

Szia! Nekem szülés után egy héttel már ugyan olyan volt a lábam , mint elõtte.
Szia! Tudom nem most írtad ki a kérdést, de azért válaszolok, nekem már a kórházban visszaállt minden a régire.

Szülés után mennyi idõ amíg lemegy a sok víz? Az utóbbi 2 hétben nagyon vizes lettem.5 kg jött fel a víz miatt.

Legjobb válasz: akár 6-8 hét amire telejsen lemegy, de azért sok elmegy rögtön. A legtöbb nön ek 1-2 héten belül le megy teljesen.

akár 6-8 hét amire telejsen lemegy, de azért sok elmegy rögtön. A legtöbb nön ek 1-2 héten belül le megy teljesen.
hat nekem szules utan 1nappal 10kg ment le. csaszaros voltam. mikor haza jottunk mar csak keves volt rajtam
Szia, nekem kb. 10 hét volt, de valószínûleg ez függ a víz mennyiségétõl is (rajtam kb. 20 kg víz volt -toxémia miatt).
Szia, én 3 gyereket szültem, az elsõ kettõnél nem volt problémám. A 3. baba nagyobb volt és túlhordtam 5 nappal, a kórházban nagyon bevizesedett mindkét lábam. Megijedtem, mert elõtte soha nem volt nekem ilyen. Az orvos fehérje tartalmú italt rendelt el, 3 nap múlva lement az "elefánt láb", de utána még egy hétig ideig ittam magasabb fehérje tartalmú ún. drink-eket. Neked fáj a lábad emiatt? Mert nekem ha fel kellett állni, és elindulni, akkor fájt mindig. A doki azt mondta, nagyon sok nõnek van szülés után ilyen, ne ijedjek meg. Esetleg ha szabad ilyenkor inni, próbálhatsz vízhatjtó teát is inni, kérdezz utána. Mielõbbi jobbulást!
Még a kórházban lement rólam az összes víz!
Akár 6-8 hét
Nekem mire kijöttem a kórházból lement a víz! Én terhesség alatt és után is ezt szedtem, hogy lemenjen a víz! Ez homeos szer! http://bolthely.hu/arcanum/id/03468_Natrium_sulfuricum_D6_80..
Nekem kb. 2 hét volt (plusz 20 kiló ment le).
Szia.ÈN 23 kg-ot hìztam ( vizesedtem) . Ebbõl 3.6 kg a babám volt + egyèb dolog. 3-4 nappal kèsõbb már magamra sem ismertem.Elõször a bokacsontomon láttam hogy javulás van :-) Szülès után azt javasolta a szülèsznõm hogy rengeteg teljes gyümilevet igyak.Attòl egyrèszt könnyebben megy le a vìz, ès a Nagy dolog is könnyebb lesz.Ha egy tanácsot elfogadsz akkor a LIDL-ös banán-alma-körte itala nagyon jò.ÈN 5 üveggel ittam meg míg bent vtam.Mondjuk nekem nemvolt ètvágyam.csupán joghurtokat ès levest ettem.
Nekem 4.5. nap ment le rengeteg víz meg még utána 2-3 napig egyfolytában pisilni jártam (onnan tudom hogy szülés utáni 8 napon jutottam el a mérlegig és akkor pontosan 16 kgval voltam kevesebb és csak 3300 gramm volt a baba). Érdekes hogy szülés utáni 1-2 napban még rosszabb lett a vizesedés és csak utána kezdett lemenni.
nekem 2 hét volt kb 17 kg-nak nagy része víz volt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Most tartok a 37. hétnél és már 25 kg jött fel és rengeteg a víz, pedig betartok mindent, de már nem tudok mit csinálni és már nagyon rossz érzés....ezért reménykedek hamar elmúlik.


"sima" szülés után mennyi időre rá ültetek be egy kád meleg vízbe? Már annyira vágyom rá, 9 hónapja nem fürödtem, de még nem voltam 6 hetesen. Nem vérzek már, semmi bajom. Varratok kiestek.

Legjobb válasz: Én is nagy fürdõs vagyok! Szerintem mosd ki alaposan a kádat és langyos vízben -hajrá! Tudjuk, hogy meg kellene várni a 6 hetet, de élmény a fürdés, fõleg mikor folyik rajtad a tej, az izzadság, a babapisi...

Én is nagy fürdõs vagyok! Szerintem mosd ki alaposan a kádat és langyos vízben -hajrá! Tudjuk, hogy meg kellene várni a 6 hetet, de élmény a fürdés, fõleg mikor folyik rajtad a tej, az izzadság, a babapisi...
Szia! Én kivártam a 6 hetet, viszont a 6 hetes vizságlat után este már fürödtem. Mondjuk én végig a 9 hónap alatt is minden nap fürödtem langyos vízben (nem melegben), rövid ideig.
Ha mar nincs semmi gond, ahogy irod is.HAJRAA:) jo furcsit

Szülés után mennyi idõvel távozik a szervezetbõl a fölösleges víz?

Majdnem 3 hete szültem, de még mindig vizes vagyok, a lábfejem/bokám olyan mint szülés elõtt, melegben jobban be is dagad. Nem szoptatok, nincs tejcsim sajnos. Sokat iszok, felpolcolom, de ez mikor szûnik meg végleg?

Legjobb válasz: Jó kérdés, nekem rögtön megszûnt. Lehet egy laborvizsgálat nem ártana.

Jó kérdés, nekem rögtön megszûnt. Lehet egy laborvizsgálat nem ártana.
nekem 1 hét után ment le, azt mondták sokat gyalogoljak, igy napi 5 km-t toltam a babámat. (terhesség alatt nekem abszolut nem volt vizes a lábam, csak a szülést követöen)
Én nagyon vizes voltam. 53 kg-ról indult a terhesség ikrekkel. 75 kg-val mentem be szülni. Mikor kijöttünk a kórházból 10 kg-val lettem könnyebb és most 58 kg vagyok. a többi mind víz volt. kb 5 kg felesleg van rajtam. Jó 2 hét kellett mire megszûntek az ödémák. A lábaim akkorák voltak hogy alig tudtam cipõt felvenni.
szules utan dagadtak el rettentoen a labaim es ez kb. 4 hetig tartott, aztan lassan szunt meg nem egyik naprol a masikra. 6 hettel utanna mar nem volt eldagadva
Iszonyatosan vizes voltam, de 2 héttel a szülés után már eltûnt rólam az összes víz.
Nekem kb. 4-5 hét múlva tûnt el, elõbb csak azt figyeltem meg, hogy reggelre már nem dagant, de napközben visszajött, majd egyikreggelre eltûnt. Nekem a dokim azt mondta 1 hónapig semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, egyenlõre változatlan a védõnõ szerint nem elég jó a keringés, tornáztassam a lábam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!