Találatok a következő kifejezésre: Szülés után véreztem, (12 db)

Szülés után csak 10 napig véreztem. Valami bajom lehet?

Legjobb válasz: szia!en szules utan csak 3 nap vereztem,utanna tisztulas volt de abbol boven kitartott a 6 het alatt.enyhen sargas akarmi.7 hetre megjott es az is 3 napot tartott de nagyon intenziv volt.

szia!en szules utan csak 3 nap vereztem, utanna tisztulas volt de abbol boven kitartott a 6 het alatt.enyhen sargas akarmi.7 hetre megjott es az is 3 napot tartott de nagyon intenziv volt.
Miért lenne baj? Én mindössze pár napig véreztem, annyi volt csak, mint egy erõsebb menstruáció.
Örülj neki!! Én 3 hétig, utána meg megjött :-(
Azt hiszem, én négy napig. Ez teljesen normális.
Szerintem ez természetes.Én is véreztem szülés után 3-4 alkalommal.
Ugyanúgy vagyok mint te, nekem sem fáj semmi, mégis vérzek, én is 7 hete.Ti kivártátok a hat hetet?

Szülés után 2hétig véreztem, utánna 1 hét barnázás és aztán szinte semmi. Most 5 hét után elkezdtem kicsit ismét vérezni. Lehet hogy ez már a mensi? Nem erős a vérzés, és van hogy egy két naoig semmi, aztán ujra. Vagy mi lehet? (szoptatok)

Legjobb válasz: ez egy kis mensike, bejelentkezett nálad, hogy nem tûntem ám el :) de valószínûleg elmúlik, úgy értem a szoptatásod alatt nem jön többet elõ, de akkor sincs baj, ha igen, én is szoptatok és mensizek is. Arra figyelj nagyon, hogy ha igen erõs, ömlõs vérzés vagy darabkák jönnek, azonnal doki! Bár nálad már nem hiszem, hogy felléphet szülés utáni komplikáció. Nekem ügyesen benthagyott a dokim egy kis méhlepénydarabot...állítólag 1000-bõl egy ilyen eset van.

ez egy kis mensike, bejelentkezett nálad, hogy nem tûntem ám el :) de valószínûleg elmúlik, úgy értem a szoptatásod alatt nem jön többet elõ, de akkor sincs baj, ha igen, én is szoptatok és mensizek is. Arra figyelj nagyon, hogy ha igen erõs, ömlõs vérzés vagy darabkák jönnek, azonnal doki! Bár nálad már nem hiszem, hogy felléphet szülés utáni komplikáció. Nekem ügyesen benthagyott a dokim egy kis méhlepénydarabot...állítólag 1000-bõl egy ilyen eset van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.sajnálom ami veled történt:-(

Szülésem után 6 hétig folyamatosan véreztem elmúlt egy két napra utána megint megjött a dokim akkor megvizsgált azt mondta normális most megint megjött de már 9-ik napja vérzek mitől lehet? El kezdtem a gyógyszert megint lehet attól?

Legjobb válasz: Milyen gyógyszert? Fogamzásgátlót? Annak éppen hogy el kellenne mulasztani a vérzést a kihagyásos napokig. Szerintem nem tisztult ki a méhed rendesen a szülés óta! Menj vissza a nõgyógyászodhoz mert ez nem normális! Ha megint azt mondja hogy minden rendben, keress fel egy másikat is!És feltétlen szedj Maltofer Fol tablettát mert ebbõl vérszegénység is lehet.

Milyen gyógyszert? Fogamzásgátlót? Annak éppen hogy el kellenne mulasztani a vérzést a kihagyásos napokig. Szerintem nem tisztult ki a méhed rendesen a szülés óta! Menj vissza a nõgyógyászodhoz mert ez nem normális! Ha megint azt mondja hogy minden rendben, keress fel egy másikat is!És feltétlen szedj Maltofer Fol tablettát mert ebbõl vérszegénység is lehet.
Igen, lehet a fog. gátló hatása is. Amikor én elkezdtem szedni, nekem is 1-2 hét után megjött(azaz nem normálisan, csak vérezgettem), egyébként az Azalia betegtájékoztatóján rajta is van, hogy vérzést okozhat...Azt hiszem a Cerezettenél is így van..legalábbis már több ilyen kérdés volt az oldalon. Egyébként tényleg normális, ha szülés után a 6 hét vérzés után ismét vérezgetsz..valószínûleg olyankor többet mozogsz, megerõlteted magad..addig, míg nem nagyon erõs a vérzés és nem élénk piros vér ürül, nincs gond.
Én is végig véreztem a 6 hetet, majd felhívtam a dokim, õ erre azt mondta azonnal menjek be!Nem normális ez!Keres másik dokit szerintem is.
Az én dokim szerint normális, akár nyolc hétig is, és az is nagyon gyakori, hogy abba marad a vérzés, aztán néhány nap (akár egy hét) kihagyás után "újra kezdi", de az még nem a menstruáció, hanem azzal lesz "végleg vége" a tisztulásnak. Ez egyénenként lehet gyenge vérzés, vagy menstruáció szerû erõs vérzés is, ami egy hétig tart. Hogy egy fogamzásgátló hogyan kavar ebbe bele, azt nem tudom...

37 hetesen a vizsgalat utan vereztem, ami meg masnap is tartott. Ez normalis? Nem lehet baja a babamnak? Nem indulhat meg a szules?

Legjobb válasz: A babának biztosan nem lesz baja ettõl.A méhszáj ilyenkor szülés elõtt felpuhul és vérbõ,nyomásra kicsit vérezhet.

A babának biztosan nem lesz baja ettõl.A méhszáj ilyenkor szülés elõtt felpuhul és vérbõ, nyomásra kicsit vérezhet.
A kérdező hozzászólása: Koszonom, kicsit megnyugtadtal!

Mekkora a fertözésveszély, ha szülés után 4 héttel elkezdünk megint nemi életet élni? Könnyü szülésem volt varrni is csak 2 öltést kellett és csak 10 napig véreztem.

Legjobb válasz: Várj még 2 hetet.Nem véletlenül 6 hetes a 6 hetes kontroll.Megnéz a doki és ha minden ok ,akkor szexelj. Nem csak a fertõzésveszély miatt,a méhed is megsérülhet.

Várj még 2 hetet.Nem véletlenül 6 hetes a 6 hetes kontroll.Megnéz a doki és ha minden ok , akkor szexelj. Nem csak a fertõzésveszély miatt, a méhed is megsérülhet.
Szia mi sem bírtuk 4 hétnél tovább! És semmi. 2* szültem. Ha félsz a fertõzéstõl, a kontrolig használjatok óvszert. Ha fáj, akkor meg abba lehet hagyni. Az elsõ alkalom után enyhe vérzés is elõfordulhat.
NEm értem miért kell egy választ lepontozni. Mi már túl vagyunk rajta, és tudjuk mirõl beszélünk, erre olyan ossza az észt, aki azt sem tudja még mirõl beszél. Hát ez szép mondhatom.
Én 3 hétig véreztem és utánna össze is bújtam a párommal. Ha nem vérzel és jól érzed magad akkor nyugodtan. Lehet lepontozni.
Teljes mértékben egyet értek az elõttem lévõvel! Magad érdekedben tedd! 27 HETESKE
Én is úgy gondolom, hogy ha nem vérzel, és már nem is váladékozol, nincsenek fájdalmaid és panaszaid, miért ne próbáld ki? Én is 4. héten voltam együtt a párommal, semmi baj nem lett. Ha meg úgy érzed, abbahagyni lehet. A doki sem tiltja, csak védekezz:-)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!

Ha szülés után 5 hétig véreztem és nem szoptatok, elvileg mikorra várható az első menstruáció?

Legjobb válasz: tök egyéni hogy kinek mikor áll vissza a hormonháztartása, általában aki nem szoptat, annak hamarabb. 1-2 hónapon belül esélyes.

tök egyéni hogy kinek mikor áll vissza a hormonháztartása, általában aki nem szoptat, annak hamarabb. 1-2 hónapon belül esélyes.

Ha 5 hétig véreztem szülés után, mikor eshetek teherbe? Nem szoptatok.

Hogy van ez? Mikor van peteérés, honnan lehet tudni? Mikorra várható az első menstruáció? Nyugi, nem akarok babát, csak érdekel.

Legjobb válasz: miért abnormális? 6 hét a gyermekágyi idõszak, azalatt normális a vérzés, tisztulás

miért abnormális? 6 hét a gyermekágyi idõszak, azalatt normális a vérzés, tisztulás
Utolsó, neked nem volt 8-10 napnál hosszabb, de ez miért jelentené, hogy másnak is így van? Nekem speciel 10 hétig tartott, és voltam dokinál, aki közölte teljesen normális ez is, úgy mint a 8-10 nap is. Láss tovább magadon! Amúgy kérdezõ, nem lehet tudni mikor fog megjönni, mikor lesz peteérésed. Egyéni dolog ez. Nekem hamar megjött, szoptattam. Sógornõm nem szoptatott, és hónapokig nem jött meg neki. Teljesen változó kinél, hogy alakul!
a 6 héten tuti az én nõvérem és köztem 10 hónap van :) a szüleim a kötelezõ 6 hetet tartották be :)
Orvosnál nem voltál ezzel az abnormálisan hosszú vérzéssel?? Ha nem szoptatsz, akkor valószínûleg elõbb helyreáll majd a normál ciklusod, és onnantól védekezés nélkül bármikor terhes lehetsz. Tekintettel arra, hogy nálad, még a szoptatás nem túl megbízható fogamzásgátló hatásával sem lehet számolni, mindenképpen védekezzetek addig is, amíg az elsõ rendes vérzésed nem jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: Ja, nem gond...elsõ fiammal 7 hétig véreztem, utána meg megjött...
Tudom, hogy 6 hét a gyermekágy, de az azért nem jelent 6 hetes vérzést. Nekem legalábbis 8-10 napnál soha nem volt hosszabb.
Változó hogy kinek mikor áll vissza a ciklusa, jellemzõen aki nem szoptat, annak hamarabb, de nem törvényszerû hogy azonnal. A vérzés elmúlása után 2 héttel akár már teherbe is lehet esni, ha nagyon hamar regenerálódó típus vagy. De van akinél hónapok kellenek még akkor is ha nem szoptat.

Két hónapos a kislányom, még nem jött meg a menstruációm, de pár napja egz kevés barnás vérzésem volt. Mitől lehetett, vagy mi volt az? 5 hétig véreztem a szülés után.

Legjobb válasz: Ha eltel nemi eletet, lehet, hogy terhes vagy es ez beagyazodasos verzes-barnazas volt. Apukam unokatestverenek 11 honap van a gyerekei kozott, mert azt hitte, hogy szoptat es nincs peteeres, de persze volt. Ugy vettek eszre, hogy valami lehet, hogy a pici nem akart ugy szopizni. Tesztelj es minden kiderul :) Ird meg, hogy mi lett! Persze lehetett barmi mas is, de a terhesseg is benne van a pakliban...

Ha eltel nemi eletet, lehet, hogy terhes vagy es ez beagyazodasos verzes-barnazas volt. Apukam unokatestverenek 11 honap van a gyerekei kozott, mert azt hitte, hogy szoptat es nincs peteeres, de persze volt. Ugy vettek eszre, hogy valami lehet, hogy a pici nem akart ugy szopizni. Tesztelj es minden kiderul :) Ird meg, hogy mi lett! Persze lehetett barmi mas is, de a terhesseg is benne van a pakliban...
bármitõl lehet. nekem is volt hasonló, csak egy hasmenõs vírus után. gondolom a gyógyszer is kifolyt belõlem és ez lett a hatása. aztán visszaállt minden a rendes kerékvágásba. most 4 és fél hónapos a fiam és még nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, és nem vagyok terhes. Azóta semmilyen vérzésem nem volt még.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!