Találatok a következő kifejezésre: Szülés után tart a vérzés (10 db)

Szülés után meddig tart a vérzés?

Holnap lesz 2 hete,hogy szültem de még mindig nem múlt el.

Legjobb válasz: Ez változó. Tarthat akár 6 hétig is. Én 3 hét után már csak nagyon kicsit véreztem 4 hét után pedig teljesen megszünt a vérzés.

Ez változó. Tarthat akár 6 hétig is. Én 3 hét után már csak nagyon kicsit véreztem 4 hét után pedig teljesen megszünt a vérzés.
Szia, én a 6 hetes kategóriába tartozom. 5 hétig és 4 napig tartott. A poén az, hogy rá 4 hétre meg is jött, és azóta rendszeresen megvan. Emellett a lányom csak anyatejes, tehát szerintem a szoptatás egyáltalán nem befolyásolja. egy 4, 5 hónapos lány anyukája
Én 5hétig véreztem és aztán semmi 8hónapig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor még nekem is biztos van még hátra 1-2 hetem!
nekem 2 és fél hétig tartott (abból kb. másfél hét volt olyan komolyabb mennyiség)
Szia. Nekem 2 hétig tartott, aztán 1 hét szünet, majd megin 5 nap normál mennyiségû vérzés, 3 napja megint semmi.

Szülés után hány hétig tart a vérzés?

És mennyire nagy mennyiségű? Sokáig kell óriás betétet használni?

Legjobb válasz: Szia.Mindenkinel valtozo,nekem 2hetig volt verzesem az elso par napban nagy tenat hasznaltam de aztan mar csak ejszakara. Mindenestere vegyel egy csomaggal a nagy meretbol,majd meglatod eleg lesz-e.

Szia.Mindenkinel valtozo, nekem 2hetig volt verzesem az elso par napban nagy tenat hasznaltam de aztan mar csak ejszakara. Mindenestere vegyel egy csomaggal a nagy meretbol, majd meglatod eleg lesz-e.
Fiamnál 7 hétig véreztem, 1-2hétig nagyon erõsen. Kislányomnál csak pár napig véreztem. Egyén és szülésfüggõ!

Szülés után megváltozott a menstruációm: nagyon kevés, inkább barnás vérzés és csupán 3 napig tart. Viszont időre jön. Kell-e aggódnom, vagy ez természetes?

Novemberben szültem. Azelőtt 5 napos volt és normális mennyiségű.

Legjobb válasz: Szerintem még nem állt vissza teljesen!De azért keresd fel a dokidat!Nekem három hónap után jött meg és nagyon erõs.Igaz a harmadik baba után.Állítólag ez is természetes pedig szoptatok.

Szerintem még nem állt vissza teljesen!De azért keresd fel a dokidat!Nekem három hónap után jött meg és nagyon erõs.Igaz a harmadik baba után.Állítólag ez is természetes pedig szoptatok.
Szoptatsz?
Én októberben szültem, s elõtte nekem is 5 napos volt, most nekem is szintén kb 3. A mennyisége az elsõ 2 nap nagyjából ugyanannyi, mint elõtte, de néha kevesebb, majd a 3.nap szintén barnácskás, 4.nap meg meg szinte nem is. Én örülök neki, szerintem örülj te is... :) Nem hiszem, hogy lenne bármi bajod is.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti válaszolónak: nem szoptatok. Épp ezért aggaszt a dolog...
Én elmennék dokihoz, nézzen meg inkább.
Azért gondolj bele, hogy szülés után sok minden megváltozik a testedben :)
Mit mondott a doki?

Szülés után meddig tart a vérzés?

Pont annyi van,hogy tisztasági még nem elég,az eü. meg sok. Veszett idegesítő. Meddig tart még vajon?

Legjobb válasz: Általában 6 hét. Nekem 4 hét után már nagyon kevés volt, el is múlt még a 6-dik hét elõtt .

Általában 6 hét. Nekem 4 hét után már nagyon kevés volt, el is múlt még a 6-dik hét elõtt .
Nekem 5 hétig tartott.
elsõnél 2 hét, másodiknál 1 hét
A kérdező hozzászólása: huhh, igencsak változó. ..
Mindhárom szülésem után kb. 6 hétig tartott.

Szülés után meddig tart a vérzés?

Én már 5dik hete hogy megszültem és még mindig tart.De a múlt héten már éppen hogy csak pecsételtem,most meg megint er?sen vérzek.Ez normális?

Legjobb válasz: Nekem majdnem 2 hónapig tartott, valahogy a 8.héten maradt abba teljesen. És nekem is változott az intenzitása, volt, hogy már alig-alig, aztán meg jött egy nagy áradat... Én is kérdeztem a dokit a 6hetes kontrollon, hogy normális-e,hogy még vérzek, mondta, hogy sajnos eltarthat még egy darabig.

Nekem majdnem 2 hónapig tartott, valahogy a 8.héten maradt abba teljesen. És nekem is változott az intenzitása, volt, hogy már alig-alig, aztán meg jött egy nagy áradat... Én is kérdeztem a dokit a 6hetes kontrollon, hogy normális-e, hogy még vérzek, mondta, hogy sajnos eltarthat még egy darabig.
Én három hete szültem.2 hétig nagyon erõs vérzésem volt.De mostanra már csak a folyáshoz hasonló dolog tisztul belõlem! Szerintem mindenkinél más és más.Gondolom kinek milyen a szervezete!
Igen, nálam is így volt. Kb 5, 5-nél voltam amikor abbamaradt.
Engem császároztak.4 napig véreztem, aztán mintha elvágták vna...azóta meg se jött.(3 hónapja)
Császárom volt, utána két hétig véreztem.
Nem lehet, hogy az erõs vérzés ezúttal már a menstruációd? Nem szokatlan dolog, hogy a 4-5-6.. héten már megjön, még ha szoptat is az anyuka! Az elsõnél 2 hét vérzés, 1 hét folyás. A másodiknál 2 hét vérzés, 4-5 hét pecsételés. A harmadiknál 1 hét vérzés, majd a 6. hétig 1-2 nap kihagyással pecsételés. Jó babázást, mielõbbi felépülést!! :-) Üdv: 3 lányos, 19hkm

Tulajdonképpen hogyan megy ez a szülés utáni vérzés? Meddig tart és milyen jellegű? Mikor jön meg az első menstruáció? Mikor lehet szülés után először szeretkezni? Bocsi a sok kérdésért, de sokmindent hallani.

Nekem rendszeres 28 napos a ciklusom és 4-5 napos a mensim. Ez változni fog ?

Legjobb válasz: mindenkinél máshogy van.van akinek csak 1-2 hét van aki vérzik 6 hétig.én 5 hétig véreztem.az elsõ pár napban(amig a korházba voltam erõsen véreztem,szal sok volt,de lassan kezdett csökkenni.1 hét után már elég volt a sima betét(always-t használtam)szülés után 4 héttel már elég volt a tbetét,mert már csak barnáztam leginkább. mikor elmult a vérzésem(5.hét)utána a párommal már voltunk együtt. az elsõ menstruációm 8 hetesen jött meg(valószinü h a fog.injekció hozta ki)2 hétig tartott.azóta semmi. remélem tudtam segíteni az én esetemmel,de ez mindekinél más. könnyû és gyors szülést 5 hós fiucska anyukája

mindenkinél máshogy van.van akinek csak 1-2 hét van aki vérzik 6 hétig.én 5 hétig véreztem.az elsõ pár napban(amig a korházba voltam erõsen véreztem, szal sok volt, de lassan kezdett csökkenni.1 hét után már elég volt a sima betét(always-t használtam)szülés után 4 héttel már elég volt a tbetét, mert már csak barnáztam leginkább. mikor elmult a vérzésem(5.hét)utána a párommal már voltunk együtt. az elsõ menstruációm 8 hetesen jött meg(valószinü h a fog.injekció hozta ki)2 hétig tartott.azóta semmi. remélem tudtam segíteni az én esetemmel, de ez mindekinél más. könnyû és gyors szülést 5 hós fiucska anyukája
Nekem 6 hétig tartott a szülés utáni vérzés. Bár maga a vérzés csak 2 hétig, utána erõs majd egyre gyengébb barnázás. Szexelni a 6.hét után lehet. Nekem a babám 1 éves szülinapja körül jött meg elõször. Nem lett egybõl 28 napos ciklus, mint régen.
A vérzés 2-3 hétig tartott. A mwnstruációm elõször a baba 3, 5 hónapos korában jött meg, majd 5 hónaposan és utána minden hónapban 28 napra. 10 hónapos és még szoptatok. Viszont az elsõ 2 napon ömlik belõlem a vér (tampon+be betét), nem szedek semmilyen fogamzásgátlót. Spirált akarok felrakatni, az elsõ szülésem után is az volt fent 6 évig.
Nekem 4 hétig tartott, már azt hittem sose lesz vége. Kb. 5 napig elég erõs volt, tena extra betétet használtam. Egy hét után már elég volt a normál egészségügyi betét, és utána már csak a szoptatások után vérezgettem. A 4. hét után már csak "barnázás" volt.
nekem kb 5 hetig tartott a verzes, a vege mar barnazas volt.az elsö mensi a masodik honapban jött, szexelni meg elvileg 6 het.de nekem 2 honappal szüles utan meg nagyon fajt, alig birtam, fajt belül is a mehszajam tajan es a gatseb is, ami 5 ölteses volt.es neha meg most is verzek szex utan, 3 honapja szültem de a varrat helyen most is faj, hiaba...nem mulik könnyen az eletre szolo kaland.a mensid meg ha minden igaz nem fog jönni mert amit majd felirnak fogamzasgatlot attol nem lesz amig szeded

Hüvelyi szülés után mennyi ideig tart az első rendes menstruáció? Tehát nem a gyermekágyi vérzésre gondolok mert az más!

Nyolc hete szültem. Sajnos a tejem elapadt de a mensim mégsem jött meg, csak miután a dokim felírta a Proverát. Meg is jött rendesen, most már hét napja. És nem hogy enyhülne, hanem egyre intenzívebb. Hány napig tart ez még? El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Javaslom beszélj az orvosoddal. Szerintem ha erõsödik a vérzés az nem normális. persze lehet elhúzódó a mensi. Nekem Cerazett mellett jött meg és az én átlag 5-6 napomhoz képest volt 8 napos. De a végén márcsak pecsételõ.

Javaslom beszélj az orvosoddal. Szerintem ha erõsödik a vérzés az nem normális. persze lehet elhúzódó a mensi. Nekem Cerazett mellett jött meg és az én átlag 5-6 napomhoz képest volt 8 napos. De a végén márcsak pecsételõ.
ameddig aktivan szoptatsz, addig nem jön meg a mestruáziód... az eltarthat több mint 6 hónapig :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, amúgy írtam a megjegyzésben, hogy elapadt a tejem, tehát sajnos nem szoptatok. Azért még várok véleményeket.

Szülés után rögtön kezdődik a vérzés, vagy menstruáció? Mennyi ideig tart?

Legjobb válasz: A szülés közben már általában elkezdenek vérezni, és utána még folyamatos lehet, van akinek erõsebb, van, akinek gyengébb, 5-6 hétig is eltarthat. Az is változó,hogy ki mikor kezd menstruálni utána. Én másfél évig nem mensiztem, amíg szoptattam :-)

A szülés közben már általában elkezdenek vérezni, és utána még folyamatos lehet, van akinek erõsebb, van, akinek gyengébb, 5-6 hétig is eltarthat. Az is változó, hogy ki mikor kezd menstruálni utána. Én másfél évig nem mensiztem, amíg szoptattam :-)
EGyénenként változó. A tisztulás általában 3-6 hétig tart. A mensi normál esetben addig nem jelentkezik, amíg szoptat az anya, de van ettõl eltérõ eset is, hogy már szülés után 3 hónappal megjön. Jobb ilyenkor szedni a szoptatós fogamzásgátlót, nehogy megint teherbe ess olyan hamar
A szülés után tulajdonképpen nem elkezdik a vérzés, hanem folytatódik, hiszen már a szülés alatt folyik belõled mindenféle. Ez nálam kb. 1 hónapi g tartott, ez változó.
Itt elöttem ajánlották a szoptatós tabit, én viszont azt ajánlom, inkább védekezzetek máshogy, mert az apasztja a tejcit. A barátnõmnek úgy elapasztotta, hogy vissza már nem tudta csinálni. De a tisztulás valóban 3-6 hét. Az igazi mensi nekem 3 hónapra a szülés után jelentkezett (csak szoptatás mellett) ez változó!

Meddig tart szülés után a vérzés?

Múlt pénteken, tehát több mint egy hete szültem. Még mindig eléggé vérzek. Ez normális?

Legjobb válasz: Miért nem világosítja fel senki a kismamákat !? A gyermekágyi folyás 6 hétig tart!Az elsõ hetekben jobban aztán egyre kevesebbet ,majd barnázgatás és vége.Van akinek letellik a 6 hét és rendesen megjön a menstruációja,van akinek addig nem míg szoptat,tehát egyénfüggõ!Válasz a kérdésedre:normális hogy még vérzel , majd csillapodik .

Miért nem világosítja fel senki a kismamákat !? A gyermekágyi folyás 6 hétig tart!Az elsõ hetekben jobban aztán egyre kevesebbet , majd barnázgatás és vége.Van akinek letellik a 6 hét és rendesen megjön a menstruációja, van akinek addig nem míg szoptat, tehát egyénfüggõ!Válasz a kérdésedre:normális hogy még vérzel , majd csillapodik .
Nekem bõ négy hét volt a konkrét vérzés, és után 3 hét folyás.Nyugalom, ez még el fog tartani egy darabig, úgyhogy tankolj fel betétbõl...
Nagyon is jól írták az elõttem szólók. Én 12 hete szültem, a gyermekágyi vérzés 5 és fél hétig tartott, majd öt nap szünet és mivel nem szoptattam, ezután meg is jött a menzeszem, ami hat hétig tartott. Tehát összességében 11 hétig véreztem. És nem kicsit hanem nagyon. Tehát tarts ki és tampont még két hónapig minimum TILOS használni! Gyors gyógyulást és boldog babázást kívánok: T.
Szia!Én is 11én szültem:) Nekem a 7dik napig volt jelentõs vérzésem, hol evesebb hol több.Most már tisztasági betét is elég-igaz gyakran cserélem.., de én császáros vagyok, nem tuddom ez menniyt számít, bár a nõvérek azt mondták semmit, mert úgyanúgy ki kell tisztulnom.amúgy nekem a dokim azt mondta a normális az, hogy 5-8napig bõ vérzés majd utánna olyan sárgás folyás, ami lehet véreskés is-ez eltarthat 6hétig is..egyén függõ...
Hmmm...Nekem 2 és fél hét volt vérzés és folyás együtt..
Én 3.5 hete szültem és már alig van valami kis folyás a tisztasági is elég.
Mindenkinél más kb.2 héttõl 8-ig.Nálam pl.1 hónap volt.

Szülés után hány napig tart az erös vérzés? Hány Tena-t vigyek a kórházba? 34 hkm

Legjobb válasz: Egyénfüggõ, nekem kb 2 hétig nagyon erõs volt a kórházba 2 csomag kellett.

Egyénfüggõ, nekem kb 2 hétig nagyon erõs volt a kórházba 2 csomag kellett.
Én egy csomaggal vittem, a férjemmel viszont hozatnom kellett még egy csomaggal, kb 1, 5 fogyott el a kórházban, otthon a maradék fél, majd utána elég volt a rendes betét is már.
Elsõnél 2-3hétig nagyon erõs volt, második szülésnél csak 2-3napig és alig egy hétig véreztem!
Nem is igazán "egyénfüggõ", mint elsõ írja, hanem "szülésfüggõ". Én 3x szültem és mindnél máshogy volt. A leghosszabb az volt, amikor 2 hétig csak a legnagyobb inkontinencia betét volt jó, és utána még egy hétig éjszakára is az kellett, a legrövidebbnél meg 3 napig kellett csak. Én egy csomagot vennék, ami 10 db-os, és ha kell, hozatsz be még. (Én Jessa-t használtam dm-eset, abban 10 db van, a TENA-ban asszem több van egy csomagban)
Én csak 3 db-ot használtam belõle, utána elég volt az éjszakai allways. Nem tudom számít-e, de császáros voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Lassan be kell szereznem... :)
Gyógyszertárban kapható Tena Comfort Mini Super, kb. 1800 Ft, és 28-30 db van benne, ebbõl a felét használtam el a kórházban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!