Találatok a következő kifejezésre: Szülés után szexszel (4 db)

Ti mennyit vártatok a szexszel szülés után?

Még csak 16 napja szültem, de már nagyon kivánom a párom. Arra gondoltam,hogy gumival nem lehet baj,ha együtt lennénk mielött eltelne a 6 hét. Mert ugye a fert?zések lehet a legnagyobb baj, ezért nem lehet ül?fürd?t sem venni... A gátsebem már nagyon szép,nem vérzek.

Legjobb válasz: Irigyellek, hogy neked van erre kedved és energiád két héttel a szülés után. Mi kivártuk a hat hetet, nem véletlen ez az orvosi javaslat. Ha a hat hetet nem is, legalább négyet várjatok ki!

Irigyellek, hogy neked van erre kedved és energiád két héttel a szülés után. Mi kivártuk a hat hetet, nem véletlen ez az orvosi javaslat. Ha a hat hetet nem is, legalább négyet várjatok ki!
Én is 6 hetet vártam, addig véreztem is, igazából a vérzés miatt nem akartam.
Szerintem 6 hétig inkább behatolás nélkül szeretkezzetek :)
13 hetet.Igaz a párom külföldön dolgozott így esélyünk se lett volna elöbb.
A kérdező hozzászólása: Én miután hazajöttünk a kórházból, másnap már a lakást takarítottam, amig aludt a pici. 2, 5-3 óránként szopizik, így azalatt az idõ alatt simán megcsinálom a legfontosabbakat. Éjjel csak egyszer ébred fel enni, szóval ilyen téren szerencsém van. És egyáltalán nem vagyok fáradt, élvezem, hogy tudok hajolgatni, lépcsõzni, pakolgatni, nem úgy mint a terhesség alatt. Én úgy tudom fertõzésveszély addig van, amig a vérzés tart...vagyis akkor a legnagyobb az esély. A méhszáj nekem nem 6 hét alatt záródik össze, legalábbis egy korábbi, sajnos vetélésem után 4héttel már teljesen zárva volt..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szerintem 1 hét múlva megpróbáljuk gumival, meglátjuk milyen lesz.
Szülés után 2, 5héttel már szexeltünk:D

Szülés után a szexszel tényleg meg kell várni a 6 hetet, vagy elég, ha a vérzés, folyás elmúlik?

Legjobb válasz: Szia! Igen célszerû megvárni a 6 hetet, mert ennyi idõ kell a méh és a hüvely regenerálódásához, mert szülés után 6 hétig még nagyon sérülékeny!! Nekem ezt tanácsolták, mi kitartottunk a 6.hétig, de van olyan ismerõsöm aki 3 hetet sem várt... De szerintem a te érdekedben mindenképpen célszerû várni! Jó egészséget! :)

Szia! Igen célszerû megvárni a 6 hetet, mert ennyi idõ kell a méh és a hüvely regenerálódásához, mert szülés után 6 hétig még nagyon sérülékeny!! Nekem ezt tanácsolták, mi kitartottunk a 6.hétig, de van olyan ismerõsöm aki 3 hetet sem várt... De szerintem a te érdekedben mindenképpen célszerû várni! Jó egészséget! :)
Végülis te döntöd el, meddig vársz. Az ajánlott az, hogy a kontroll után kezdjétek újra. Én az elsõ baba után 7 hétre mentem vissza kontrollra, és mikor a doki mondta minden rendben, este megtámadtam apust ;) A második babóval már 6 hét után mentem kontrollra. És este jöhetett az akció :)
Én úgy vagyok vele, hogy biztos nem véletlen, hogy 6 hetet javasolnak, a dokinak tök mindegy lenne, hogy az ember szeretkezik-e a párjával, vagy nem. azért szerintem ezt ki lehet(ne) bírni, elég sok mindenrõl lemondunk, ennyi igazán nem számít :-)
Szia! A fertõzés miatt szokták mondani, hogy várjuk meg a 6 hetet. Én az 5-ik héten szexeltem elõször párommal, de nem élvezett belém. Már nem bírtuk tovább:-) Ennyit tudtam hozzáfûzni, remélem segít! Erika

Ki mennyi időt várt szülés után a szexszel? Milyen volt?

3,5hete szültem, tudom hogy 6héitg nem szabad de olvastam már olyat hogy valaki hamarabb csinálta.

Legjobb válasz: Nekem fél éves a kisfiam,de mi vártunk tutura 8-9 hetet.Egyszerüen féltem tõle,hogy fàjni fog,meg nem is volt kedvem.A fèrjem nagyon megértõ volt,és gyengéd.Most már jó,de szerintem a pozició se volt az igazi.:(

Nekem fél éves a kisfiam, de mi vártunk tutura 8-9 hetet.Egyszerüen féltem tõle, hogy fàjni fog, meg nem is volt kedvem.A fèrjem nagyon megértõ volt, és gyengéd.Most már jó, de szerintem a pozició se volt az igazi.:(
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon félek tõle, pedig kívánnám de úgy érzem nem tudnék ellazulni se a félelmtõl :-(
8 héttel szülés után. Azért, mert csak 7 hetesen jutottam el a dokihoz, utána meg itt volt anyósom:D Paráztam tõle (második gyerek), de egyáltalán nem volt rossz, sõt. Javaslom a síkosítót, hasznos találmány:)
9-10 hét kb. , engem belül is sokat varrtak, és kb fél évig fájdalmas volt a szeretkezés.
A kérdező hozzászólása: Persze, gumi és sikosító tervben van. Nekem belül sem volt sok varratom de van 2 ami még bennvan mert láttam tükörben. Akkor az gondolom hogy már nem fáj sehol semmim az nem jelenti hogy szexnél sem fog hiszen belül is varrtak :-(
Nálunk úgy 4 héttel a szülés után már volt szex persze behatolás nélkül. Aztán az orvosi vizygálat után, próbálkoztunk elsõre nem jött össze annyira féltem és feszült voltam nem is erõltettük. Aztán másodjára elengedtem magam és sikerült bár fájt olyan volt mintha elõször lettem volna fiúval, mármint érzésre. A síkosító jó ötlet azt mi is használjuk.
7 héttel kb. Olyan volt, mintha újra szûz lettem volna...

Szülés után másnál is gond van szexszel?

15 hónapja szültem. Szülés után semmi fájdalmam nem volt,a gátsebem sem éreztem, szex terén is minden rendben volt. Viszont kb fél éve, iszonyúan fáj a hüvelyem, ha együtt vagyunk a férjemmel. valami betegség lehet? Másnál van/volt ílyen? A férjem nyaggat, hogy menjek orvoshoz,de még vonakodom.

Legjobb válasz: Szia! Próbáljatok síkosítót használni és a férjed hosszú elõjátékkal könnyítse a dolgokat.Vagy fürcsi közben is lehet ilyenkor együttlenni. (tusolás pl.) Az a baj, hogy ilyenkor a pasik "felszabadulnak" és azt gondolják, hogy megint birtokba vehetik a dolgokat, pedig ez idõ. Legyen türelmesebb a férjed , mert a testi tünetek nagyon nagy százalékban lelki eredetûek, ill. fordítva!

Szia! Próbáljatok síkosítót használni és a férjed hosszú elõjátékkal könnyítse a dolgokat.Vagy fürcsi közben is lehet ilyenkor együttlenni. (tusolás pl.) Az a baj, hogy ilyenkor a pasik "felszabadulnak" és azt gondolják, hogy megint birtokba vehetik a dolgokat, pedig ez idõ. Legyen türelmesebb a férjed , mert a testi tünetek nagyon nagy százalékban lelki eredetûek, ill. fordítva!
Szia! Van.4 hónapja szültem és még mindig fájdalmas a szex.Remélem elmúlik...:-)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi! Én is bízom benne.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is gondoltam a sikosítóra, egy próbát megér.
Nem akarlak elkeseríteni, de ez már nem a szülés "miatt" van. Barátnõmnek is "fájt" a hüvelye, pedig már 12 éve szült, a férjével már nem is tudott szexelni...:(, annyira fájdalmas volt. AZONNAL doki!!! 16 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Hát, nem nyugtattál meg. Én is arra gondoltam, hogy ha a szülés miatt lenne akkor már az elejétõl fájna, de nekem 6 hónapja jelentkezett.
Jaj, azért nem akarlak megijeszteni, de sok dokinál volt a barátnõm, mire kikezelték, mert a bevált kúpok nem hoztak eredményt. De mostmár minden ok vele. ne halogasd!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!