Találatok a következő kifejezésre: Szülés után szeretkezhetünk a párommal (4 db)

Szülés után 1 hónappal szeretkezhetek a párommal?

Már nagyon kívánjuk egymást, mert 15 hetes kismama korom óta nem szeretkezhettünk. Már összeforrt a gátseb, belülről nem vágtak, nem repedtem. Lehetne finoman szeretkezni? Vagy inkább várjam meg a 6 hetes kontrollt?

Legjobb válasz: 6 hetet mondanak, ennyit a legnagyobb vamp nõ is kibír :) Ne kockáztass, két hét van vissza...

6 hetet mondanak, ennyit a legnagyobb vamp nõ is kibír :) Ne kockáztass, két hét van vissza...
A kérdező hozzászólása: Úgy látom nagyon megoszlanak a vélemények. Inkább kivárom a 6 hetet és ha az orvos is rábólint, akkor már tényleg szabad az út! Egy fertõzés nagyon nem hiányzik! Nagyon köszi mindenkinek!
Mi is 4 hét után voltunk együtt, de én is császáros voltam.
Elsõ szülés után öt hetet, második után négy hetet vártunk. Ha rendben érzed magad, testileg, és lelkileg is, akkor csináld:)
Mi 5 hétig bírtuk :P Az elsõ gyerkõc után varrtak, és elég kellemetlen volt az elsõ együttlét, a másodiknál semmi gond nem volt, ott is 5 hétig bírtuk, mert szintén nem volt szex terhesség alatt :( Ha úgy érzed, minden ok, akkor rátok van bízva, ha nem esik jól, úgy sem fogod erõltetni ;)
háromszor nem vártuk ki a 6 hetet csak kb négyet. gátvédelmes szülés volt mind. Nekem az orvos a harmadiknálmár nevetve mondta: 4 hetet próbáljon várni. Ha úgy érzed akkor nyugodtan.
Hivatalosan 6 hét. DE! Ha te úgy érzed, semmi bajod, minimális barnázásod sincs, akkor csakis kezdettõl óvszerrel óvatosan lehettek együtt. Belülrõl lassabban forrnak a sebek, neked sem hiányzik egy fertõzés gondolom.
Mi 4 hétre szülés után szeretkeztünk, de én császáros voltam, tehát a hüvelyemmel semmi gond nem volt.És szinte csak a férjem mozgott finoman.
Még próbáld meg visszafogni magad, 6hét az elõirás, de én is 5hétig és 2napig türtõztettem magam, tovább nem tudtam ellenállni a páromnak.:-)
8.vagyok Ha megfelelõen védekeztek(gumi)akkor nem kaphatsz fertõzést.De persze te tudod.

Császáros szülés után 3 héttel szeretkezhetem a párommal?

Legjobb válasz: Én nem javasolnám, itt is megszokták várni a 6 hetet! :))

Én nem javasolnám, itt is megszokták várni a 6 hetet! :) )
Hát ugye ha óvszerben, óvatosan és mindketten kívánjátok, végülis miért ne lehetne? Ha egyikõtöket sem zavar az állapotod (gondolok itt a gyermekágyi folyásra). Persze nagyon, nagyon gyöngédnek kell lennie veled.
Szia! Ki kell várni a 6 hetet!
Császár után 3 héttel még úgy fog húzódni a sebed, hogy valszeg eszedbe se jut. Nem elviselhetetlen de nagyon kényelmetlen. A császár bár rutinszerû de komoly hasi mûtét. Van akinek hamar regenerálódik a szervezete de a 3 hét nekem pl nem volt elég. Én még a köhögésbe is majd bele haltam, pedig nem vagyok egy nyafkagép. :DD És még valami... az, hogy császárral szûltél csak azt jelenti, hogy nem györtõdött meg a hüvelyed és a külsõ szemérem, nem volt gátmetszésed. De attól még belül "meggyötrõdött" a tested. Szerencsés vagy ha 3 hét után már olyan fitt vagy mint elõtte. Nem lehetetlenség egyébként. Kavánom neked, hogy így legyen. :) )
Én kiprobáltam, jó volt:-)

Szülés után mikor szeretkezhetünk a párommal?

Tudom hogy elvileg 6 hét, de Ti ezt betartottátok? Semmi extra nem volt amúgy a szülésnél, simán, gyorsan ment.

Legjobb válasz: Igen ajánlott betartani. Mert most olyan a hüvelyed és a méhed mint egy gyógyuló nyílt seb. Az pedig ugye jobban érzékeny a fertõzésekre és egyéb. Nem hiába volt és létezik még ma is a gyermekágyi láz fogalma,betegsége.

Igen ajánlott betartani. Mert most olyan a hüvelyed és a méhed mint egy gyógyuló nyílt seb. Az pedig ugye jobban érzékeny a fertõzésekre és egyéb. Nem hiába volt és létezik még ma is a gyermekágyi láz fogalma, betegsége.
Szia! Én is simán és gyorsan szültem, még varrni sem kellett, de kivárom a 6 hetet.Az elsõ két gyermekemnél is kivártam. Ki lehet bírni.:) Üdv: 3 hetes kislány anyukája
Én betartottam a 6 hetet. Szerintem nem hiába mondják az orvosok.
Vki 8-10 hetet is várt, én tuti hogy nem merném elõbb a sexet.
Hadd engedj meg egy szemelyes jellegu kerdest: Te szeretned ilyen hamar a szexet, kivanod, vagy a partnered kedveben akarsz jarni? Csak mert ket baratnom szult mostanaban, egyik csaszar, masik huvelyi, es egyikuknek sem jutott eszebe a szex, a gatmetszes es a hasfalvagas utan jo sok hetig. Szerintem nem veletlen ez a 6 het, a regeneralodas a legfontosabb most.
Én is császárral szültem, 3 hetet vártam. Nekem már a kórházban eszembe jutott:) De ez ÉN vagyok, nem kell követni, mert lehet baj is belõle.
Én császár után két héttel szexeltem... MAGAM miatt, nem a párom miatt. Nem bántam meg:) ))
szia! Mindenki maga dönti el, hogy ki mikor akarja igazából ezt nem lehet elõrre tudni a hormonok termelõdnek és így a vágy is fokozódik, én úgy tudom hogy az orvosok a fájások és a sebek miatt mondják azt hogy 6-hét mert addigra teljesen megszünik a fájás de ha te úgy érzed hogy kívánod akkor miért ne elvileg ha fáj akkor neked fáj nem pedig másnak nem? ja de egy valamire azért muszáj figyelni hogy ha nem is gumival de akkor kiszálásos módszerrel védekezzetek a fertõzés veszély elkerülése érdekében, mert ha netán nyílt sebet van akkor nem igazán tesz jót a sok sperma:-)
Én simán szültem, és már 3-4 hét után szexeltünk, mind a ketten nagyon kivántuk, mert elõtte is minden napos volt, csak az utóbbi hetekben már nem volt kényelmes. Nem követendõ példa, nem lett semmi baj, most a második babánkat várjuk, mindenki érzi azt, mikor áll készen rá.Ha nem fáj, és akarjátok, miért ne?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!