Találatok a következő kifejezésre: Szülés után szűnik meg (3 db)

Én nov.29-re vagyok kiírva. Dec.31-ig van munkaviszonyom, amúgy 14 éve folyamatos munkaviszonyom van. TGYÁ-ra jogosult vagyok. De Gyedre is? Azért kérdezem, mert így szülés után szűnik meg a munkaviszonyom, nem esek ki a Gyedből?

Legjobb válasz: Én úgy tudom hogy jár!Mert ha valaki elveszti az állástát, de még 40 napig él az, hogy biztosítottnak számít, s járnak a juttatások. De a tgyás-t már november elején igényelheted, s akkor miután megszültél már nem kell érte szaladgálni majd.

Én úgy tudom hogy jár!Mert ha valaki elveszti az állástát, de még 40 napig él az, hogy biztosítottnak számít, s járnak a juttatások. De a tgyás-t már november elején igényelheted, s akkor miután megszültél már nem kell érte szaladgálni majd.

Szülés után mikor szűnik meg a kellemetlen szagu folyás?

Vérzésem már alig van szülés után 3 héttel, csak mint egy gyenge mensi utolsó napja, de nagyon kellemetlen szagu még mindig. Ez mikor fog megsz?nni?

Legjobb válasz: amint teljesen elmúlik a vérzés. ez a szülés utáni 6hétig teljesen normális. Nekem olyan 3-4 hétre múlt el, viszont hiába szoptattama 6.hétre meg is jött a mensim.

amint teljesen elmúlik a vérzés. ez a szülés utáni 6hétig teljesen normális. Nekem olyan 3-4 hétre múlt el, viszont hiába szoptattama 6.hétre meg is jött a mensim.

Szules utan hany hettel szunik meg a verzes, mikor kezd alabb hagyni, mikortol lehet futni menni, es nem befolyasolja a futas a szoptatast, hogy mondjuk nem tesz jot a mellnek a razkodas?

Legjobb válasz: Szia, ez mindenkinél változó, 3-4-5-6 hét kinél mennyi,nekem 5hétig tartott de utolsó 1-1,5 hétben már gyenge vérzésem volt. A futásról annyit, hogy nem tudom mennyi kedved lesz baba mellett ilyen korán futni menni, + nem tudom van e igazság alapja, de én azt hallottam, hogy az erõteljesebb sporttól (pl:futás), változik a tej íze, vagyis befolyásolja. (lehet nem igy van, csak leírtam...hátha mégis igaz és segít, mondjuk nekem eszemben sem volt futni, tehát annyira nem foglalkoztatott :))

Szia, ez mindenkinél változó, 3-4-5-6 hét kinél mennyi, nekem 5hétig tartott de utolsó 1-1, 5 hétben már gyenge vérzésem volt. A futásról annyit, hogy nem tudom mennyi kedved lesz baba mellett ilyen korán futni menni, + nem tudom van e igazság alapja, de én azt hallottam, hogy az erõteljesebb sporttól (pl:futás), változik a tej íze, vagyis befolyásolja. (lehet nem igy van, csak leírtam...hátha mégis igaz és segít, mondjuk nekem eszemben sem volt futni, tehát annyira nem foglalkoztatott :) )
Szerintem nem kellene futnod, legalábbis addig nem míg rendesen helyre nem jössz és kipihentnek nem érzed magad. Nagyon fontos a szülés után, hogy sokat pihenj, mert befolyásolja a tejtermelést. Majd meglátod, ha megszülsz azt sem tudod majd hova kapj, nem hogy futni menj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!