Találatok a következő kifejezésre: Szülés után szédül (25 db)

Terhesség/szülés után mennyi idő múltával állt be rendszeresre újra a menzeszetek, miután már egyszer megjött? (Már nem szoptatók, és gyógyszert sem szedők)

Legjobb válasz: én szoptatok és gyógyszert is szedek... de nekem ahogy elmúlt a szülés utáni, rendesen 28 napra megjött ,majd megint. azóta nem is lehet nem is fog egy darabig (gyógyszer).

én szoptatok és gyógyszert is szedek... de nekem ahogy elmúlt a szülés utáni, rendesen 28 napra megjött , majd megint. azóta nem is lehet nem is fog egy darabig (gyógyszer).
Szia! Nekem a szoptatás befejezése utáni hónapban jött meg elõször, utána 3-szor össze-vissza, hol csak barnázás, hol pedig erõsebb volt, az 5. menzeszem volt normálisnak mondható. Idõben és mennyiségben is nagyjából a terhesség elõtti ciklusomnak megfelelõ volt. Minden jót Neked!
szia! A gyermekágyi vérzés után egybõl megjött és azóta is megvan rendszeresen, pedig szoptattam.
Nekem is megjött, szülés után 6 hétig tartott a gyermekágyi folyás, aztán egy hét szünet, majd megjött a mensim. Azóta is rendszeresen megjön, 28 naponta, pedig szoptattam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, és Nektek is minden jót!

A szülés után a második mestruáciom már 15 napja tart, amiota a fogamzásgátlot szedem, ez normális?

10 napja igazábol barnás

Legjobb válasz: Én a helyedben visszamennék dokihoz. Nekem a szülés utáni elsõ volt 2 hétig, de utána teljesen helyre jött, mondjuk én Volinát szedek. Szerintem minimum csörögj oda a dokihoz, kérdezd meg tõle, hogy ez így normális-e.

Én a helyedben visszamennék dokihoz. Nekem a szülés utáni elsõ volt 2 hétig, de utána teljesen helyre jött, mondjuk én Volinát szedek. Szerintem minimum csörögj oda a dokihoz, kérdezd meg tõle, hogy ez így normális-e.
Szia! Nekem szülés után 8 hónapig nem jött meg, pedig sajnos nem szoptattam. Kaptam gyógyszert amitõl megjött. Azt mondta az orvos, hogy amint megjön kezdjem el szedni a fogamzásgátlót. Így is tettem. 21 napig folyamatosan véreztem, barnáztam felváltva! Majd elmúlt és 1 hét után ismét megjött, de azóta csak 4-5 nap. Biztos neked is valami hormonprobléma lehet.

Szülés utan vagyok 6hettel. Fogamzasgatlot szedek mar 4napja mert szerdan megjott a a mensim.3hetig szoptattam csak mert elapadt a tejem. Terhesseg esélye?

A gond ott tortent h szeretkeztunk a ferjemmel gumival de ax kiszakadt es hat belem jott...a foggatlo tabletta csak 7nap utan hatasos..mennyi az eselye h terhesen maradtam???

Legjobb válasz: Szülés után 6 héttel még nem biztos, hogy mensi volt. Dokid mit mondott a kontrollon?

Szülés után 6 héttel még nem biztos, hogy mensi volt. Dokid mit mondott a kontrollon?
A kérdező hozzászólása: 5 napos intenziv verzes utan elegge biztos h az volt!!!es mivel nem id sxoptatok ezert inkabb100%....
A kérdező hozzászólása: A doki azt mondta hogy everything is fine:-)
Lehetsz, barátnõm most jár a 35. héten.

Ha a terhesség alatt szedek magnéziumot, és marad, akkor szülés után beszedhetem a maradékot?

Magnerotot szedek,és 36.héten ugyebár abba kell hagynom.Meg fog maradni 2 levéllel.Szülés után bevehetem ezeket még ugye? Kell ill. érdemes szoptatás alatt is magnéziumot szedni?

Legjobb válasz: Beszedheted. Bár én rákérdeznék az orvosnál, mivel izomlazító és hat a sima izmokra, lehet hogy hátráltatja a méh összezsugorodását is. Amúgy meg extra magnéziumra nincs igazán szükség. Ha marad vasad vagy terhes vitaminod, azt szedd be feltétlenül.

Beszedheted. Bár én rákérdeznék az orvosnál, mivel izomlazító és hat a sima izmokra, lehet hogy hátráltatja a méh összezsugorodását is. Amúgy meg extra magnéziumra nincs igazán szükség. Ha marad vasad vagy terhes vitaminod, azt szedd be feltétlenül.
Vagy ha nem terveztek mostanában kistesót akkor eladhatod a neten. Sokan tesznek fel hirdetést a megkezdett terhesvitaminról is.
Pont hogy nem szedheted be, mert akadályozza szülés után a méh visszaalakulását az eredeti méretre.
Nem kell ilyen erõs magnézium szülés után, de még gondolom a szavatossága kitart, tedd el a következõre :-) Nekem pont kevés lesz, de én magnesi citrii-t veszek még a köv. hétre. 35 hetes sorstárs :-) Könnyû szülést!
Tedd el, aztán ha már összehúzódott a méhed pár hónap múlva, és minden visszaállt beszedhed. Én is beszedtem a maradék magneroto, elfeleztem, így heti 3x szedtem, lassan elfogyott.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Természetesen mindenképp rákérdezek dokinál is, csak tegnap tudatosult bennem, hogy 1 hét és abba kell hagynom és rengeteg maradt. Milyen hamar elrepült az idõ...El sem hiszem!

Szülés után is szedem napi 1x az elevitet, mégis rettenetesen hullik a hajam, térjek át inkább a vasra?

már 7hónapja szültem,szoptatok,és tényleg nagyon hullik a hajam.Azt olvastam(itt)hogy vas hiányom van.Segítene a maltofer?

Legjobb válasz: szia! valamelyik nap az egyik mûsorban volt egy szakértõ, aki elmagyarázta, miért hullik a nõknak a haja szülés elõtt. a hajnak 3 fázisa van. mikor nõ, mikor csak van, és mikor kihullik. terhesség közben a hajnak csak a középsõ fázisa teljesül. mikor azonban megszületik a Babó, a hajhagymák ismét elkezdik tevékenységüket, csak most egyszerre. ne aggódj, el fog múlni. Táplálkozz egészségesen, és kész.:)

szia! valamelyik nap az egyik mûsorban volt egy szakértõ, aki elmagyarázta, miért hullik a nõknak a haja szülés elõtt. a hajnak 3 fázisa van. mikor nõ, mikor csak van, és mikor kihullik. terhesség közben a hajnak csak a középsõ fázisa teljesül. mikor azonban megszületik a Babó, a hajhagymák ismét elkezdik tevékenységüket, csak most egyszerre. ne aggódj, el fog múlni. Táplálkozz egészségesen, és kész.:)
bocs, nem szülés elõtt, hanem után.
Barátnõm szülés után minden hajmosásnál használta a vizes hajára az Aloe First-öt. 3 hét után kinõttek az új hajszálak és leállt a hajhullás. Nekem a terhességem alatt és elõtt is erõsen hullott a hajam, én is kipróbáltam és 4 hajmosás után üres volt a fésû fésülködéskor. Csak ajánlani tudom. És a babának sem lesz baja tõle...
A hormonoktól hullik a hajad, nem a szoptatástól! Ezen egy bébivitamin se segít! Ha aggódsz, inkább menj el dokihoz, az majd javasol olyan gyógyszert, sampont vagy vitamint, amit szedhetsz szoptatás alatt. Készítethetsz egy tesztet is vele, ha arra gyanakszol, hogy vashiányos vagy.
Utolsó vagyok: Lemaradt, hogy befújta a hajtöveit, tehát külsõleg használta.
Szia! Én azt tudom, hogy mondta a dokim, ha szednék fog.gátlót, akkor váltanom kell, ha már befejeztem a szopit!

Szülés után mindenki szédül és hányingere van?

Legjobb válasz: Szia! Én 2x szültem, a császár után émelyegtem egy kicsit.A természetes szülésnél meg volt vérveszteségem, akkor kb 2 óra múlva akartam felállni, de elájultam. Amikor ujra vizszintbe tettek, rögtön magamhoz tértem. Néhány órás pihenés után minden visszaállt a normálisra.

Szia! Én 2x szültem, a császár után émelyegtem egy kicsit.A természetes szülésnél meg volt vérveszteségem, akkor kb 2 óra múlva akartam felállni, de elájultam. Amikor ujra vizszintbe tettek, rögtön magamhoz tértem. Néhány órás pihenés után minden visszaállt a normálisra.
Nekem az égvilágon semmi bajom nem volt. Kifejezetten nehezemre esett feküdni addig, amíg muszáj volt. (Amikor nem látta a nõvér, fel is keltem.) Semmi szédülés, semmi hányinger, cserébe viszont farkaséhes voltam. Annyira el voltam dobva attól, hogy megszületett a fiam (nem gyõztem nézegetni, gyönyörködni benne), hogy még azt sem éreztem, hogy fáradt vagyok. Pedig éjjel szültem, reggelre lett meg, de nappal utána egy percet nem aludtam. De még ezt sem éreztem meg. Szóval én nagyon jól voltam szülés után.
Szia. Én kétszer is kiterítettem a szülõágyra...:S Gondolom normális, mert én mélységesen elszégyeltem magam és bocsánatot kértem, mire a szülésznõ és a doktornõ úgy felháborodott, hogy ne merjek bocsánatot kérni, hisz ez normális és természetes! Úgyhogy gondolom akkor sûrû is...

Tisztelt Főorvos Úr! Szülés után e-coli baktériumot találtak a vizeletemben. Háromszori antibiotikum kúra (monural, zinnat, curam) sem csökkent a csíraszám, a kellemetlen és fájdalmas tüneteim továbbra is megvannak. D-mannos-t szedek, de nem használ. Most

Tisztelt Főorvos Úr! Szülés után e-coli baktériumot találtak a vizeletemben. Háromszori antibiotikum kúra (monural, zinnat, curam) sem csökkent a csíraszám, a kellemetlen és fájdalmas tüneteim továbbra is megvannak. D-mannos-t szedek, de nem használ. Most Uro-vaxom-ot írtak fel. Mivel szoptatom még a kislányomat, érdeklődöm, hogy biztonsággal szedhető-e ez a gyógyszer? (olvastam a tájékoztatóban, hogy nem végeztek ilyen irányú vizsgálatokat) Köszönettel, Kata (37)

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen vizsgálatokat nem végeztek, így erről valóban nem lehet biztonsággal nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen vizsgálatokat nem végeztek, így erről valóban nem lehet biztonsággal nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Igen sajnos. Nem jó az a gyógyszer, más lesz a tejed íze, ráadásul nem megbízható.
Igen sajnos nem csak az íze, sokaknak a mennyisége is csökkent.
A kérdező hozzászólása: Úristen, holnaptól tuti nem szedem, semmi nem ér annyit, mint hogy a kisbabám tudjon szopizni, inkább más védekezési módot választunk akkor! Már nagyon elkeseredtem ezen, mert nem tudtam miért sír a kicsim ilyen keservesen, pedig amúgy egyáltalán nem síros baba. Köszönöm lányok a válaszokat!
Szülés után 6 héttel kezdtem szedni és 9 hónapig szoptattam mellette és semmi probléma nem volt soha se a kisfiamnak sem nekem.Nemrég hagytam abba és biztonságos is szerintem.

Terhesség és szoptatás időszaka alatt szedtetek halolaj kapszulát? Melyiket lehet szedni? Most Femibiont szedek, de szülés után áttérnék másra!

Olvsatam arról, hogy nem minden halolaj kapszula ajánlott a terhesség/szoptatás id?szaka alatt. Jelenleg a Femibiont szedem, viszont jöv? hónapban szülök, és utána mára nem szeretném folytatni ennek a szedését. (kicsit drága) Viszont mindenképp szeretnék valamilyen vitamint, illetve ha lehet, halolaj készítményt szedni. Valaki volt hasonló helyzetben? Mire cserélte le a terhesvitamint?

Legjobb válasz: gravidara és olyan halolajra,amiben nem volt e vitamin.(a kettobol együtt már sok lett volna,én így gondoltam,meg olvastam is valahol)védõnõt mikor kérdeztem róla,azt mondta,h szedhetem..

gravidara és olyan halolajra, amiben nem volt e vitamin.(a kettobol együtt már sok lett volna, én így gondoltam, meg olvastam is valahol)védõnõt mikor kérdeztem róla, azt mondta, h szedhetem..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Megkérdezhetem, hogy pontosan melyik kapszulát szedted? Köszi elõre is!
1*1vitaday omega 3halolaj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!