Találatok a következő kifejezésre: Szülés után nem jött meg a (40 db)

Akinek nem volt teje, szülés után mikor jött meg a menzesze?

Mert már nálam lassan a 8. hét is eltelt és még mindig semmi.

Legjobb válasz: Szia! A 6 hetes kontrollra nem tudtam elmenni csak a 8. héten mert akkor jött meg.

Szia! A 6 hetes kontrollra nem tudtam elmenni csak a 8. héten mert akkor jött meg.
9. heten
Ez nem csak a tejtõl függ. Én non-stop szoptattam, mégis 8 hetes volt a lányom, amikor megjött és szabályos is maradt.
8 hetes volt a kislanyom az elso mensinel.Azota is tok ossze vissza jon meg. Kb 20 terhessegit tesztet csinaltam azota (8 honapos a lanyom), mert a terhessegem elott mindig pontosan jott meg. Nyaron volt, hogy 2.5 honapig semmi es utanna jott meg.
9 hétre
Mindkét szülés után 5.5 hétre jött meg elõször, ami miatt a 6 hetes kontroll is csúszott
Szülés után pontosan 2 hónapra. Azóta is rendszerességgel jön.

Ha még nem jött meg a szülés után akkor honnan tudom hopgy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha úgy érzed terhes lehetsz, akkor csinálj tesztet. Szülés után nagyon könnyû újra teherbe esni. Nem szedsz gyógyszert?

Ha úgy érzed terhes lehetsz, akkor csinálj tesztet. Szülés után nagyon könnyû újra teherbe esni. Nem szedsz gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: nem mert szeretnénk babikat kis tesokát
Szia! Én azt tanácsolom, minden hónapban csinálj egy tesztet! Ha vitamint szedsz, és vigyázol magadra, az emelésekre figyelsz, akkor nem lesz gond, akkor sem, ha kicsit késõbb jösz rá, mint az elsõnél. :) Sok sikert!
csak a teszt, a mell ugye, mint tünet kiesik, a késés nem mérv adó, max a hányinger lehet, ami egyértelmû, ha egyáltalán Te olyan alkat vagy, bár nincs két egyforma terhesség, szóval lehet, hogy az elsõvel volt és most a másodikkal meg semmi nem lesz, tényleg csak a teszt marad...:-)

Szülés után mikor jött meg? Nekem eddig még semmi.7 hós a babóm este és reggel szopizik még egy kicsit. Amig van egy csepp tejem addig nem is fog megjönni? De teherbe esés veszélye fenn áll már?

Legjobb válasz: Bármikor megjöhet és bármikor teherbe eshetsz. Én 6 héttel szülés után már mensrtuáltam, pedig szoptatok, azóta rendszeres mensim van, ugyanúgy visszaállt a ciklusom, peteéréssel meg mindennel. 8 hónapos a fiam és még 3x szopik naponta.

Bármikor megjöhet és bármikor teherbe eshetsz. Én 6 héttel szülés után már mensrtuáltam, pedig szoptatok, azóta rendszeres mensim van, ugyanúgy visszaállt a ciklusom, peteéréssel meg mindennel. 8 hónapos a fiam és még 3x szopik naponta.
Terhes barmikor lehetsz mindjart a szules utan, ezert sokan szoptatoknak valo fogamzasgatlot is szednek a szoptatas alatt. Nekem a 4. heten megjott a mensim, es 22 honapig szoptattam. Nem hiszem el, hogy a te orvosod nem vilagositott fel semmirol!
Nekem 8 hónap után elapadt a tejem, rá 2 hétre meg is jött. Ettõl függetlenül a 8 hónap alatt is védekeztünk.
Ez egyéntõl függ. Nagyanyám 3 éves koráig szoptatta a gyerekeit, mert addig nem jött meg, és nem esett teherbe. Nekem 7 hónapos volt a babám, amikor elõször megjött. Elvileg ha nem menstruálsz nem eshetsz teherbe. a baj csak az, hogy a peteérés elõbb van, mint a menstruáció, tehát semmi nem jelzi, így teherbe eshetsz.
Semmit. Úgy megfeledkeztem róla, hogy sírtam, amikor 7 hónap után megjött....:(
Semmit de semmit, örültem, hogy nem jött meg.
Semmi pattanás vagy görcs, vagy rossz hangulat, semmi (9 hónapja szoptatok).
Szia! Én sem érzek semmit , pedig 2 éve nem jött meg. Mondjuk napi 2 alkalommal szopizunk még valószinû azért nem menstruálok még.De õszinte leszek nem is bánom.

2 és fél hónapja szültem császárral! Eddig nem jött meg a menzim. Szülés után elmult aztán megjött 2 napra most azota semmi! Normális ez?

Legjobb válasz: 10 hónapja volt a császárom, és még nem jött meg. A dokim azt mondta, h. normális. Gondolom szoptatsz, ugye?

10 hónapja volt a császárom, és még nem jött meg. A dokim azt mondta, h. normális. Gondolom szoptatsz, ugye?
Szia! Én 11 hónapja szültem császárral. 3 hónapig szoptattam és mikor a babám 7 hónapos volt akkor jött meg elõször. Ne aggódj normális!
6 hónapos kora óta nem szoptatom a babót. 4 hós volt mikor elõször megjött, azóta meg össze vissza. Már én is örülnék ha helyre állna a rend. 10 hósak vagyunk
A kérdező hozzászólása: nem szoptatok!volt tejem bõven de nem szoptathatok! tápszert kap születése ota!!!igy is normális hogy még nem jött meg?
Egyáltalán ne aggódj e miatt. Nekem azt mondta az orvosom, hogy akár 1 év is eltelhet mire visszarendezõdnek a hormonok. És ennek nincs köze ahhoz, hogy valaki szoptat vagy sem.
Miért nem szoptathattál?Bocsi hogy megkérdezem.

Novemberben szültem és még nem jött meg a mesim! Ez normális szülés után? Vagy keressem fel az orvosomat? És a Szocpolt hol tudom igényelni?

Legjobb válasz: Amíg szoptatsz, normális, hogy nincs mensi. 3 hónapos a babám, és még nincs semmi nekem se. Azt mondta a doki, hogyha szoptatás után pár hónappal még mindig nincs, akkor kell õt felkeresni.

Amíg szoptatsz, normális, hogy nincs mensi. 3 hónapos a babám, és még nincs semmi nekem se. Azt mondta a doki, hogyha szoptatás után pár hónappal még mindig nincs, akkor kell õt felkeresni.
Ha szedsz fogamzásgátlót, akkor normális hogy még nem jött meg. nekem 7 hónapig nem volt semmi. A szocpolt pontosan nem tudom, de szerintem a legtöbb bank tud felvilágosítani róla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!Arik vagytok!
Szia!!!Nekem 4honapos a kisfiam és nekem rendesen be állt a menszeszem.Pedig az orvosom azt mondta hogy nem igazán fog megjöni, de nekem nem így lett.Csak mikor meg jön a menszeszem akor nagyon nyügös a kisfiam ugyan is szopizik csak.ÜDV A szocpolt bár melyik bank fioknál meg lehet igényelni.Csak nagyon szigoru feltételek vannak PL:nekünk már kész a házunk 90%-ra és nem kapjuk meg a szocpolt , mert a kölcsék vetésünk több mind amennyibõl ki hozztuk a házat.Ennyi a Magyar Államtol.

Szülés után a 6 hetes kontrollon kaptam fogamzásgátlót Cerazettet de még nem jött meg. A doki szerint szedjem be ne zavarjon. Soha nem szedtem be még ilyen gyógyszert hogy is működik? Mikor kell szünetet tartani? Ha elfogy a 28 tabletta?

Legjobb válasz: Szia! A fogamzásgátló tablettalevél 21 szem tablettát tartalmaz. 21 tabletta elfogyása után ( a szedését a papírján jelzett nyilak és hetet jelölõ betûk irányítják, nem lehet eltéveszteni) kell 7 nap szünetet tartani és a 8. nap bevenni a következõ levélbõl a tablettát. :)

Szia! A fogamzásgátló tablettalevél 21 szem tablettát tartalmaz. 21 tabletta elfogyása után ( a szedését a papírján jelzett nyilak és hetet jelölõ betûk irányítják, nem lehet eltéveszteni) kell 7 nap szünetet tartani és a 8. nap bevenni a következõ levélbõl a tablettát. :)
Hátrány, hogy szedése alatt szabálytalan lehet a havi vérzés, elõfordulhat, hogy nem is lesz havi vérzése egyáltalán. Nézze meg, melyiket veszi ki. Pl. ha szerdán kezdi, a szerda jelzésû tablettát vegye ki. Minden nap egy filmtablettát vegyen be a nyílnak megfelelõen haladva. Ha a csomag kiürült, másnap folytassa a következõ csomaggal, azaz nem kell szünetet tartani és havi vérzésre várni. na ezeket találtam neked. azaz, nemkell szünetet tartani, hanem folyamatosan kell szedni. havi vérzésre pedig nwemkell várni, mert lehet h nemfog megjönni. ezeket írta a betegtájékoztató.
A Cezrette teljesen más, mint a többi fogamzásgátló!!!!!! http://www.pirulapatika.hu/210150451/betegtajekoztato Nincs szünet a levelek között és lehet, hogy nem is fog megjönni még vagy fél évig, hiszen ha szoptatsz valószínûleg nincs peteérésed. Olvas el a linket!

Szülés után hatodik héten elkezdtem fogamzásgátlót /harmonet/ szedni, de mivel magától nem jött meg a dokim javaslatára elkezdtem szedni. Most mindenképpen megkell hogy jöjjön, amint elfogy az első levél gyógyszer? Mikortól hat a gyógyszer?

Legjobb válasz: Ha az elsõ levél gyógyszer elfogy akkor meg kellene jönnie ha rendszeresen és rendesen szedted a gyógyszert, mivel a fogamzásgátló szedésekor, ún. megvonásos vérzés jelentkezik. Az utolsó szem gyógyszertõl számítva 3-4 nappal. Védettséget csak az elsõ ilyen menstruáció után ad. Tehát az elsõ levél gyógyszer szedésekor még nem.

Ha az elsõ levél gyógyszer elfogy akkor meg kellene jönnie ha rendszeresen és rendesen szedted a gyógyszert, mivel a fogamzásgátló szedésekor, ún. megvonásos vérzés jelentkezik. Az utolsó szem gyógyszertõl számítva 3-4 nappal. Védettséget csak az elsõ ilyen menstruáció után ad. Tehát az elsõ levél gyógyszer szedésekor még nem.
Menstruálni fogsz valószínûleg.
10 hónapja szültem és szoptatok, április elején 3 napig barna folyásom volt, 1hete olyasmi jött belõlem mint amit írsz de nagyon sok és erre ma olyan mintha megjött volna elõször a mensim, mert ez már véresebb színû, igaz kevesebbnek tûnik, mint szülés elõtt volt, és fél hónap késéssel a múlt havi barnáshoz képest! Lehet neked is ez lesz. Nekem a hõm napok óta magas volt 36.8-37.1, ebbõl sejtettem, hogy ez lesz.
Sõt jelenleg sem esett le a hõm. Már nem tudom mire gondoljak. Ma reggelig még azt hittem terhes lettem és már 2.-ik hónapban járok, mert a barnás folyás után hányinger, cicifájás is volt a múlt hónapban.Most várom, hogy ez meddig tart és marad e a hõm magasan.
Nekem bebizonyosodott a dolog, megjött rendesen a menstruáció végre. Teljes 1 hétig tartott.

Szülés után még nem jött meg a mensesem, lehetek így terhes?

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes,ezért nagyon fontos a védekezés,ha még nem akarjátok az újabb babát.

Igen lehetsz terhes, ezért nagyon fontos a védekezés, ha még nem akarjátok az újabb babát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!