Találatok a következő kifejezésre: Szülés után nem jött meg (46 db)

Szülés után mikor jött meg? Nekem eddig még semmi.7 hós a babóm este és reggel szopizik még egy kicsit. Amig van egy csepp tejem addig nem is fog megjönni? De teherbe esés veszélye fenn áll már?

Legjobb válasz: Bármikor megjöhet és bármikor teherbe eshetsz. Én 6 héttel szülés után már mensrtuáltam, pedig szoptatok, azóta rendszeres mensim van, ugyanúgy visszaállt a ciklusom, peteéréssel meg mindennel. 8 hónapos a fiam és még 3x szopik naponta.

Bármikor megjöhet és bármikor teherbe eshetsz. Én 6 héttel szülés után már mensrtuáltam, pedig szoptatok, azóta rendszeres mensim van, ugyanúgy visszaállt a ciklusom, peteéréssel meg mindennel. 8 hónapos a fiam és még 3x szopik naponta.
Terhes barmikor lehetsz mindjart a szules utan, ezert sokan szoptatoknak valo fogamzasgatlot is szednek a szoptatas alatt. Nekem a 4. heten megjott a mensim, es 22 honapig szoptattam. Nem hiszem el, hogy a te orvosod nem vilagositott fel semmirol!
Nekem 8 hónap után elapadt a tejem, rá 2 hétre meg is jött. Ettõl függetlenül a 8 hónap alatt is védekeztünk.
Ez egyéntõl függ. Nagyanyám 3 éves koráig szoptatta a gyerekeit, mert addig nem jött meg, és nem esett teherbe. Nekem 7 hónapos volt a babám, amikor elõször megjött. Elvileg ha nem menstruálsz nem eshetsz teherbe. a baj csak az, hogy a peteérés elõbb van, mint a menstruáció, tehát semmi nem jelzi, így teherbe eshetsz.

Akinek nem volt teje, szülés után mikor jött meg a menzesze?

Mert már nálam lassan a 8. hét is eltelt és még mindig semmi.

Legjobb válasz: Szia! A 6 hetes kontrollra nem tudtam elmenni csak a 8. héten mert akkor jött meg.

Szia! A 6 hetes kontrollra nem tudtam elmenni csak a 8. héten mert akkor jött meg.
9. heten
Ez nem csak a tejtõl függ. Én non-stop szoptattam, mégis 8 hetes volt a lányom, amikor megjött és szabályos is maradt.
8 hetes volt a kislanyom az elso mensinel.Azota is tok ossze vissza jon meg. Kb 20 terhessegit tesztet csinaltam azota (8 honapos a lanyom), mert a terhessegem elott mindig pontosan jott meg. Nyaron volt, hogy 2.5 honapig semmi es utanna jott meg.
9 hétre
Mindkét szülés után 5.5 hétre jött meg elõször, ami miatt a 6 hetes kontroll is csúszott
Szülés után pontosan 2 hónapra. Azóta is rendszerességgel jön.
5 hós volt a lányom
Szia! Én az elsõnél 7 hónapig szoptattam és addig nem jött meg, Amint abbahagytam, szépen meg is jött. Most 5 hónaposak vagyunk még szoptatok, így még nem is jött meg. Gondolom most is hasonlóan fog történni.
6 hét után, pont mikor mentem volna kontrollra :)
3 hónap után:(
Nekem is 3 hónap után
5 hónap után, nagy has fájdalommal.Azota sem jött meg, már eltelt 2hónap.
13 hónapos volt.
Szia nekem is 5 hónap után, de akkor egy hónapban kétszer, rá következõ hónapban meg semmi. aztán a következõ hónapban csak egyszer volt. MI már 7 hósak vagyunk, hála istennek még szopizik.

Ha az első szülés után a szoptatás végéig nem jött meg (kb. egy évig), erre számíthatok a második szülés után is?

Kérem csak olyan írjon, akinek van saját tapasztalata e téren!

Legjobb válasz: Az elsõ gyereknél 4 hétig tartott a gyerekágyi folyás és a szülés után 9 hónappal jött meg elõször, pedig akkor még szopizott a lányom. A következõ szülés után a gyerekágyi f. alig 3 hétig tartott, de onnantól kezdve minden hónapban kb. 25 napra rendesen megjött. Pedig akkor is szoptattam (ráadásul akkor két gyereket is). Úgyhogy nálam nem volt köze a menstruációnak a szoptatáshoz.

Az elsõ gyereknél 4 hétig tartott a gyerekágyi folyás és a szülés után 9 hónappal jött meg elõször, pedig akkor még szopizott a lányom. A következõ szülés után a gyerekágyi f. alig 3 hétig tartott, de onnantól kezdve minden hónapban kb. 25 napra rendesen megjött. Pedig akkor is szoptattam (ráadásul akkor két gyereket is). Úgyhogy nálam nem volt köze a menstruációnak a szoptatáshoz.
Nekem mindkét gyermekemnél a szülés utáni hatodik héten jött meg elõször. Szerintem van rá esély, hogy megint úgy legyen, mint az elsõ gyermekednél.
Második vagyok, az elsõ babámat 4 hónapig, a másodikat 1, 5 évig tudtam szoptatni, tehát nálam nem függött össze a szoptatással.
Elsõ gyerek 9. hónap, második 5. hónap....mindkettõt javában szoptattam akkor.

Szülés után normális hogy nem jött meg 8 hónapig, aztán kb 8 napig tartott az első menzesz, és most meg a 36 napon vagyok és még sehol semmi?

Legjobb válasz: Szülés után az elsõ 3-4 mensim teljesen furcsa volt. Hosszabb ideig tartott, több volt, és nem volt kiszámítható. Utána beállt. Szóval elképzelhetõ, hogy ilyenkor még rendezõdik a szervezeted, és idõ kell neki, míg beáll a normális kerékvágásba.

Szülés után az elsõ 3-4 mensim teljesen furcsa volt. Hosszabb ideig tartott, több volt, és nem volt kiszámítható. Utána beállt. Szóval elképzelhetõ, hogy ilyenkor még rendezõdik a szervezeted, és idõ kell neki, míg beáll a normális kerékvágásba.
Szerintem normális. Én 1 éve szültem, szülés után 3 hónappal jött meg elõször. Azóta össze-vissza jön meg, pedig elõtte 27-28 napra. Van, h 24 napra jön, 31-re, aztán 27-re.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Kinek mikor jött meg szülés után a mensije? Nekem már egyszer megvolt 5 hónap után de mos nem jött meg szerintetek aggódjak? A kislányom 6 és fél hónapos és még szopik.

Legjobb válasz: Nekem is ugyan ez van. Szerintem nem kell aggódni, mert idõ kell, hogy helyre álljon a szervezetés be kell állni a ritmusnak, ugyan úgy, mint gyerekkorba. Másnak, meg hetente van. Mi még jobban jártunk.

Nekem is ugyan ez van. Szerintem nem kell aggódni, mert idõ kell, hogy helyre álljon a szervezetés be kell állni a ritmusnak, ugyan úgy, mint gyerekkorba. Másnak, meg hetente van. Mi még jobban jártunk.
penteken lesz 1 eves a lanyom es most jott meg vasarnap:) pedig naponta 6-7-szer is szopizik
3 hós a kisfiam, szülés után 1-1.5 hétig véreztem és azóta nem jött meg.
8 hós lesz a fiam és még nem jött meg.Azáliát szedek és szoptatok.
nekem kilenc hónapos a babám és még nem jött meg szülés óta és már nem is fog mer 8 hetes várandós vagyok :) mi sem védekeztünk.
sziasztok! Én 11 hete szültem császárral a kislányomat, 2 hónapos volt, mire abbamaradt a vérzés, vagyis ápr.14-én volt kb. utoljára, azóta semmi. De nem szoptatok. Mikor kéne megjönnie? a nem szoptatóknak sem áll be egybõl? volt 2 vetélésem, azok után egybõl beállt a ciklusom, remélem most is be fog. Csak honnan számoljak? :-D
Én is anyatejadó vagyok, mégis megjött már 3-szor/5 hónapja szültem/a lányommal is adtam le tejet, mégsem jött meg csak 8 hónappal szülés után.Semmi köze a menstruációnak az anyatej-leadáshoz!A mensid viszont késhet hormonális változás miatt, ami lehet terhesség is de a szoptatás miatt is variálódhat bármi.
A kérdező hozzászólása: jövõre tervezzük a kistesót de nem lenne gond ha elõbb jönne. csak kíváncsi voltam más is tapasztalt e már ilyet mint én de hétfõn veszek egy tesztet.
Utolsó voltam! Miért nem védekeztek?Tesót szeretnél???? 4 gyerkõc anyukája
Nekem még nem jött meg, pedig már 16, 5 hónapos a kisfiam. Mivel anyatejadó is voltam s 3 hete fejeztem be, így még az anyatej miatt nem jött meg!Most apasztógyógyszert szedek, de úgy érzem hamarosam megjön, mert itt-ott szúrkál. Ha még neked is anyatejes nyugodj meg azért nem jön meg! Én 1 hónapja voltam orvosnál s mindent rendbe találtak.
A kérdező hozzászólása: és ti védekeztek?mert mi nem és azért is aggódok kicsit!
lehet rendszertelen a menstruáció a szoptatás alatt, fõleg ha csak egyszer volt meg. Sok esetben a szoptatásnak peteérés-gátló hatása is van. De mivel Neked már volt egyszer menzid, ez azt jelenti, nálad már beindult a ciklus, tehát bármi lehet....lehet, hogy csak késik, de lehet, hogy terhes vagy...én vennék egy tesztet. (nekem 16 hós kisfiam, és még nem jött meg, de csak egy hete hagytam abba a szoptatást)

Ha még nem jött meg a szülés után akkor honnan tudom hopgy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha úgy érzed terhes lehetsz, akkor csinálj tesztet. Szülés után nagyon könnyû újra teherbe esni. Nem szedsz gyógyszert?

Ha úgy érzed terhes lehetsz, akkor csinálj tesztet. Szülés után nagyon könnyû újra teherbe esni. Nem szedsz gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: nem mert szeretnénk babikat kis tesokát
Szia! Én azt tanácsolom, minden hónapban csinálj egy tesztet! Ha vitamint szedsz, és vigyázol magadra, az emelésekre figyelsz, akkor nem lesz gond, akkor sem, ha kicsit késõbb jösz rá, mint az elsõnél. :) Sok sikert!
csak a teszt, a mell ugye, mint tünet kiesik, a késés nem mérv adó, max a hányinger lehet, ami egyértelmû, ha egyáltalán Te olyan alkat vagy, bár nincs két egyforma terhesség, szóval lehet, hogy az elsõvel volt és most a másodikkal meg semmi nem lesz, tényleg csak a teszt marad...:-)

Szülés után mikor jöm meg az első menstruáció? Decemberben szültem, még nem jött meg. Bár még szoptatok.

Legjobb válasz: Én is decemberi szülõ vagyok, nem jött még meg, a doki azt mondta hogy amíg szoptatok addig elõfordulhat hogy egyáltalán nem jön meg, mondjuk én nem bánom...

Én is decemberi szülõ vagyok, nem jött még meg, a doki azt mondta hogy amíg szoptatok addig elõfordulhat hogy egyáltalán nem jön meg, mondjuk én nem bánom...
Nekem 3 hónappal jött meg a szülés után, de lehet hogy 2, csak nem vettem észre, mert azt hittem még mindig a szülés utáni vérzés része. Most 13 hónapos lesz a lányom, még mindig szopik 3-5x naponta, és azóta is rendszeres 28 naponként megjön. Semmi gondot nem okozott a szoptatáskor.
Én is decemberi vagyok. Szerintem ez személyfüggõ.Nekem múlthéten jött meg.
december elejen szuletett a fiam, meg nekem sem jott meg.
Nekem 8 hónapos volt a fiam mikor megjött, de onnantól a tejem nem is kellett neki. Azóta rendszeres is, és elég keményen megvan sajna.

Szoptatás alatt akkor is teherbe lehet esni, ha szülés után még nem jött meg egyszer sem a menzeszem? Többi lent.

9 hónapos a kislányom, intenzíven napi 4x szoptatom. Mensim még nem volt a szülés óta, viszont pár napja vmi mozog a hasamban. És pár hete nagyon kemény a székletem, és ez a korábbi terhességem alatt is így volt. Létezik, hogy terhes vagyok? Persze, csinálok majd tesztet, de még nem jutok el a patikába..

Legjobb válasz: Létezhet, nekem így jött a második, 8 hós volt a kisfiam akkor, és még szoptattam. A teszt majd biztosat mond, majd megírod az eredményt?

Létezhet, nekem így jött a második, 8 hós volt a kisfiam akkor, és még szoptattam. A teszt majd biztosat mond, majd megírod az eredményt?
Igen, hiszen az elsõ peteérésnél is megtermékenyülhet, és beágyazódhat, akkor nincs menzesz, mert kimarad az elsõ, ami megjönne. Mindenképp tesztelj!
Igen, lehetséges. Csinálj tesztet. Hogyan védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Persze, mindenképp megírom mizu. Óvszerrel, de sztem nem a legelejétõl...
A peteérés megelõzheti az elsõ vérzést, és akkor igen. (Van, akinek vérzéssel indul a ciklusa, és csak utána lesz peteérése is)
Én sem véreztem a 2 gyerekem között. 6 hós volt a lányom, mikor a fiammal teherbe estem.
csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, nem voltam azóta netközelben. Csináltam, nem vagyok várandós. Sima bélmozgás lehetett.. Köszönöm mindenkinek!

2 és fél hónapja szültem császárral! Eddig nem jött meg a menzim. Szülés után elmult aztán megjött 2 napra most azota semmi! Normális ez?

Legjobb válasz: 10 hónapja volt a császárom, és még nem jött meg. A dokim azt mondta, h. normális. Gondolom szoptatsz, ugye?

10 hónapja volt a császárom, és még nem jött meg. A dokim azt mondta, h. normális. Gondolom szoptatsz, ugye?
Szia! Én 11 hónapja szültem császárral. 3 hónapig szoptattam és mikor a babám 7 hónapos volt akkor jött meg elõször. Ne aggódj normális!
6 hónapos kora óta nem szoptatom a babót. 4 hós volt mikor elõször megjött, azóta meg össze vissza. Már én is örülnék ha helyre állna a rend. 10 hósak vagyunk
A kérdező hozzászólása: nem szoptatok!volt tejem bõven de nem szoptathatok! tápszert kap születése ota!!!igy is normális hogy még nem jött meg?
Egyáltalán ne aggódj e miatt. Nekem azt mondta az orvosom, hogy akár 1 év is eltelhet mire visszarendezõdnek a hormonok. És ennek nincs köze ahhoz, hogy valaki szoptat vagy sem.
Miért nem szoptathattál?Bocsi hogy megkérdezem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!