Találatok a következő kifejezésre: Szülés után nappal normális, hogy nem (7 db)

Szülés után 8 nappal normális, hogy nem érzek semmit, nem fáj semmim?

Azt hittem, ilyenkor hetekig "szenvedni" fogok, de a gátsebem is csak egy napig éreztem, azóta semmi. Mintha nem is szültem volna. A hasam nem fáj, de szépen megy vissza, már nem is látszik, hogy valaha nagy volt.A vérzésem is igen kevés már. Ez így rendben van, vagy ilyen állati szerencsés vagyok?

Legjobb válasz: Szia. Nagyon rendben van. És ahogy Te írtad, állati szerencsés vagy.

Szia. Nagyon rendben van. És ahogy Te írtad, állati szerencsés vagy.
hogy ne lenne normális. Nekem egyáltalán nem fájt, sõt a szülés után amikor le ment a méh összehúzó, egybõl föl pattantam, pedig nekem még bumm kanalas be tapintás is volt mert a méhlepény egy darabja bent maradt altatást nem kértem.Nekem 3 öltésem volt csak mondjuk. De te is a szerencsések közé tartozol.
Normális, nekem se volt semmi bajom. Szerencsések vagyunk. Én is úgy voltam szülés után közvetlenül, hogy fel akartam kelni kimenni pisilni, erre hozták az ágytálat. Én tiltakoztam, hogy abba én nem tudok... valamennyit produkáltam, aztán mikor nem figyeltek rám, kimentem wc-re. A "fekvésidõ" vége elõtt bejött egy nõvér, én a babám mellett álltam, a takaróját igazgattam. Úgy letolt, miért keltem fel!!! De én ezt nem értem: miért nem örülnek neki, ha valaki jól van? Kötelezõ rosszul lenni? Szerintem ez lenne a normális, csak valahogy mintha mindenki azt várná el, hogy szenvedjünk...
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam, kezdtem félni, hogy a nagy "csendnek" meglesz a böjtje... Azért kell feküdni legalább 2 órát, mert a szülés nagy vérveszteséggel jár, és sokan szédülnek utána, azt nézik, hogy jól vagy-e, nehogy baj legyen. De akkor örülök, hogy sokan ilyen jól vagyunk:-)

Szülés után normális hogy nem jött meg 8 hónapig, aztán kb 8 napig tartott az első menzesz, és most meg a 36 napon vagyok és még sehol semmi?

Legjobb válasz: Szülés után az elsõ 3-4 mensim teljesen furcsa volt. Hosszabb ideig tartott, több volt, és nem volt kiszámítható. Utána beállt. Szóval elképzelhetõ, hogy ilyenkor még rendezõdik a szervezeted, és idõ kell neki, míg beáll a normális kerékvágásba.

Szülés után az elsõ 3-4 mensim teljesen furcsa volt. Hosszabb ideig tartott, több volt, és nem volt kiszámítható. Utána beállt. Szóval elképzelhetõ, hogy ilyenkor még rendezõdik a szervezeted, és idõ kell neki, míg beáll a normális kerékvágásba.
Szerintem normális. Én 1 éve szültem, szülés után 3 hónappal jött meg elõször. Azóta össze-vissza jön meg, pedig elõtte 27-28 napra. Van, h 24 napra jön, 31-re, aztán 27-re.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

11 hete szültem, semmi baj nem volt utána, 6 hétre szülés után már megjött, de 7-8 napig is eltart, míg a terhesség előtt 4, max.5 nap volt. Normális hogy ilyen sokáig megvan?

Legjobb válasz: a dokidtól kérdezd. de borítékolom a választ: szoptatás alatt minden normális. ez is, meg az is, ha egyáltalán nem jön meg.

a dokidtól kérdezd. de borítékolom a választ: szoptatás alatt minden normális. ez is, meg az is, ha egyáltalán nem jön meg.
szia, emlékszem mikor 6 hét körül véreztem napokig, azt mondták hogy az még nem menzesz, hanem valami utó vérzés, de nem tudom pontosan mi, nem akarok hülyeséget írni. Mikor elapadt a tejem hónapok után, rendesen visszaállt e havim.

Normális, hogy szülés után 6 nappal szinte nem is vérzem már? Menjek dokihoz?

Épp csak pár csepp volt ma és tegnap sem volt sok.

Legjobb válasz: Spontán szülés volt gátvédelemmel.

A kérdező hozzászólása: Spontán szülés volt gátvédelemmel.
nekem is volt h csak pár csepp volt v semmi aztán másnap óránként cserélhettem a betétet és ez igy ment 4 hétig ugyh még neked is eltarthat.kül egy ismerösömnek mind a 2 gyerekkel egy hétig vérzett csak.
Ez engem is megtévesztett.Szülés után 5 nappal már csak barnáztam, örültem is, hogy csak ennyi volt. :D De persze nem így lett.Nem hiába van az a 6 hét. Szóval pár nap barnázás után ismét beindult.Rendes erõs vérzés, ami szépen kitartott a 6. hétig, így vizsgálatra is 7.héten mentem.

Normális, hogy szülés után 9 nappal egyáltalán nem vérzem már?

Császárral szültem, és amikor hazajöttünk, akkor is már csak annyira véreztem, hogy amikor WC-re mentem a WC papír véres volt kicsit, de ennyi.

Legjobb válasz: normális, mindenkinek más a tisztulási ideje

normális, mindenkinek más a tisztulási ideje

Lassan 3 hónapja, hogy szültem. Egy pár napja valami folyás félét tapasztalok, de nem krémes hanem vízszerű és van valami szaga is. Normális ez szülés után? Néha a méhem is fájdogál.

Legjobb válasz: Szia! Mindenképp menj el dokihoz, nehogy valami gyulladás legyen, az a biztos, ha megvizsgálnak. Pici baba mellett, nehogy fájjon a méhed.

Szia! Mindenképp menj el dokihoz, nehogy valami gyulladás legyen, az a biztos, ha megvizsgálnak. Pici baba mellett, nehogy fájjon a méhed.

Szülés császár után 4 héttel elmúlt a folyásom de pár napja holnap leszünk 6 hetesek újra vérzek! Előfordulhat hogy megjött, vagy nem tisztultam ki rendesen? Ez normális?

Legjobb válasz: Van aki már a 6. hét táján újra menstruál,ebben sem vagyunk egyformák, de a biztonság érdekében ,én beszélnék az orvosommal.Csak megnyugtatásként.

Van aki már a 6. hét táján újra menstruál, ebben sem vagyunk egyformák, de a biztonság érdekében , én beszélnék az orvosommal.Csak megnyugtatásként.
Szia! Én ugyanígy voltam, és a doki azt mondta ez természetes még tart a tisztulási folyamat, és nem menzesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindkettõtöknek a választ, megnyugodtam legalább erre a két napra!Kedden megyek dokihoz a 6 hetes kontrollra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!