Találatok a következő kifejezésre: Szülés után napig kell a kórházban lenni (2 db)

Szülés után hány napig kell a kórházban lenni?

2 éve én még 4 napot voltam, most egy ismer?st két nap után hazaengedtek. Kicsit meg vagyok zavarodva...

Legjobb válasz: Baján a sima szülésnél,5nap; császárnál 8 nap

Baján a sima szülésnél, 5nap; császárnál 8 nap
szolnok megyében 5 nap
ÁÁÁÁ! Így mindjárt más :o)
Ja, a PKU-t már a gyerekorvos csinálta, amikor kint volt nálunk. (Az elõzõ válaszoló)
Mi két éjszakát voltunk bent. Nem magánkórház volt. El is mondták, mi erre a hivatalos szabály. A csecsemõt haza lehet engedni, ha már megvan 48 órás és nem sárga, nincs semmi baja. Az anyát viszont elméletileg csak 72 órával a szülés után lehet hazaengedni. Ezen én jót röhögtem, hogy majd a kétnapos baba fog magának egy taxit és másnap visszajön értem. De tényleg így van. Szóval én hazamentem a kétnapos gyerekkel, de papíron csak másnap engedtek haza, amikor vissza kellett mennem varratszedésre. Szóval ez a minimum amit bent kell tölteni, de ha éppen nem árasztják el a kórházat és van elég hely, akkor szeretik megvárni legalább a három napot, legtöbb helyen a négyet.
4X24 óra. Ha 2 nap után hazaengedték, az azért elég gáz. Mert pl az én fiam utána sárgult be, nem is kicsit, és 4 naposan veszik le a PKU-t a babától. Ami nagyon fontos.... Szép szülést! :o)
Én péntek délután szültem és hétfõn délelõtt már otthon voltam. Harmadik napon engedtek haza.
Én is 4-5 napról tudok, ha problémamentes minden normál szülésnél
Sima szülésnél 4-5 nap.de a 2 az nekem kevésnek tûnik, magánkórház volt? Én most voltam szülõszoba látogatáson, ott mondták ezt.
Én másfél éve 5 napot voltam kórházban, de irigylem azt, aki 2 nap után hazamehetett, én szívem szerinte már aznap távoztam volna... Úgy tudom, Vácon 3 napig kell csak bent lenni. (legközelebb talán ott szülök :) )
én pécsen szültem.pénteken du.-án és hétfõn de.-õtt már haza is mehettem.a babám egészséges volt és nekem sem volt semmi bajom.talán szerencsés vagyok!
max egy 7, nem több! :)
A Bajcsyban ha 16 vagy 18óra elõtt szülsz mindegy milyen módon, akkor is 72 óra múlva hazaküldenek. Ha 16-18 óra után akkor plusz 1 nap.
SZia! Én kedden este szültem és vasárnap reggel engedtek haza. Tatabányán az volt a feltétel, hogy a baba elkezdje visszahízni a leadott dekákat
Gyõrben, rendes szülés esetén 3 nap után lehet hazamenni, császár után 4-5 nap, nekem császáros szülés volt csütörtök délelõtt és hétfõ délután már otthon voltam.
Nem tudom, nálunk mi a gyakorlat, de pl. Amerikában azonnal haza lehet menni, néhány órával a szülés után. Ha kórházban szülök - még nem tusom, mert hajlok az otthon felé - én tuti hazamegyek azonnal, saját felelõsségre.
én meg haza sem mennék 4 napnál elõbb.BISZTOS AMI BISZTOS
Én csütörtök hajnalban szültem császárral, és vasárnap ebédre itthon voltunk.Aznap volt a lányom szülinapja:)

Akinek kicsi korkülönbség van a babái között, a második születésénél hogyan viselte az első, hogy 3-4 napig nem látja az anyukáját, amíg a szülés után kórházban kell lenni?

Én ezen gondolkodom egy ideje mert 20 hónaps lesz a fiam, amikor jön a tesó, és akkor még nagyon elmagyarázni sem lehet a dolgot.

Legjobb válasz: Sziasztok! Nekem 4 gyermekem van, viszonylag kicsi korkülönbséggel. Az elsõ 1 éves szülinapján kellett befeküdnöm a másodikkal, így 1 év 4 nap van köztük, nem érdekelte a kisit, apukával jól el volt. Amikor a 3. született, akkor a két nagyobb 3 és fél, 4 és fél volt, nem érdekelte itt sem õket az, hogy nem voltam itt, mert az apukájukkal voltak. Amikor a 4.manóm született, akkor a két nagy az apukájával volt, nem vették zokon a dolgot, mert már ugye egyszer ezt végigcsinálták, ráadásul már nagyok, 6 és 7 évesek. A legkisebb viszont iszonyat nehezen viselte. 2 és fél éves, és egész nap sírt, az éjszakákat végig üvöltötte. Rá tesóm és apukám vigyázott, de egész nap kézben akart lenni, nem akart enni, hányt, ment a hasa az idegtõl. Most 1 hónapos a kicsim, de a 2és fél évesem még a mai napig felriad éjszaka és jön, hogy anya ugye nem hagysz itt megint. Azóta velem jön még a wc-re is.

Sziasztok! Nekem 4 gyermekem van, viszonylag kicsi korkülönbséggel. Az elsõ 1 éves szülinapján kellett befeküdnöm a másodikkal, így 1 év 4 nap van köztük, nem érdekelte a kisit, apukával jól el volt. Amikor a 3. született, akkor a két nagyobb 3 és fél, 4 és fél volt, nem érdekelte itt sem õket az, hogy nem voltam itt, mert az apukájukkal voltak. Amikor a 4.manóm született, akkor a két nagy az apukájával volt, nem vették zokon a dolgot, mert már ugye egyszer ezt végigcsinálták, ráadásul már nagyok, 6 és 7 évesek. A legkisebb viszont iszonyat nehezen viselte. 2 és fél éves, és egész nap sírt, az éjszakákat végig üvöltötte. Rá tesóm és apukám vigyázott, de egész nap kézben akart lenni, nem akart enni, hányt, ment a hasa az idegtõl. Most 1 hónapos a kicsim, de a 2és fél évesem még a mai napig felriad éjszaka és jön, hogy anya ugye nem hagysz itt megint. Azóta velem jön még a wc-re is.
Az enyém 2 éves volt, nem igazán rázta meg, pedig én is féltem tõle, nem voltunk elõtte külön soha több napra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!