Találatok a következő kifejezésre: Szülés után napig kell a kórházban (11 db)

Győrben átlag hány napot kell a kórházban tölteni sima/császáros szülés után ha a babával minden rendben? És ha besárgul?

Legjobb válasz: szia ha jól emlékszem 4 nap plusz 1 ha besárgul császárnál is így van azt hiszem

szia ha jól emlékszem 4 nap plusz 1 ha besárgul császárnál is így van azt hiszem

Szülés után hány napig kell a kórházban lenni?

2 éve én még 4 napot voltam, most egy ismer?st két nap után hazaengedtek. Kicsit meg vagyok zavarodva...

Legjobb válasz: Baján a sima szülésnél,5nap; császárnál 8 nap

Baján a sima szülésnél, 5nap; császárnál 8 nap
szolnok megyében 5 nap
ÁÁÁÁ! Így mindjárt más :o)
Ja, a PKU-t már a gyerekorvos csinálta, amikor kint volt nálunk. (Az elõzõ válaszoló)
Mi két éjszakát voltunk bent. Nem magánkórház volt. El is mondták, mi erre a hivatalos szabály. A csecsemõt haza lehet engedni, ha már megvan 48 órás és nem sárga, nincs semmi baja. Az anyát viszont elméletileg csak 72 órával a szülés után lehet hazaengedni. Ezen én jót röhögtem, hogy majd a kétnapos baba fog magának egy taxit és másnap visszajön értem. De tényleg így van. Szóval én hazamentem a kétnapos gyerekkel, de papíron csak másnap engedtek haza, amikor vissza kellett mennem varratszedésre. Szóval ez a minimum amit bent kell tölteni, de ha éppen nem árasztják el a kórházat és van elég hely, akkor szeretik megvárni legalább a három napot, legtöbb helyen a négyet.
4X24 óra. Ha 2 nap után hazaengedték, az azért elég gáz. Mert pl az én fiam utána sárgult be, nem is kicsit, és 4 naposan veszik le a PKU-t a babától. Ami nagyon fontos.... Szép szülést! :o)
Én péntek délután szültem és hétfõn délelõtt már otthon voltam. Harmadik napon engedtek haza.
Én is 4-5 napról tudok, ha problémamentes minden normál szülésnél
Sima szülésnél 4-5 nap.de a 2 az nekem kevésnek tûnik, magánkórház volt? Én most voltam szülõszoba látogatáson, ott mondták ezt.
Én másfél éve 5 napot voltam kórházban, de irigylem azt, aki 2 nap után hazamehetett, én szívem szerinte már aznap távoztam volna... Úgy tudom, Vácon 3 napig kell csak bent lenni. (legközelebb talán ott szülök :) )
én pécsen szültem.pénteken du.-án és hétfõn de.-õtt már haza is mehettem.a babám egészséges volt és nekem sem volt semmi bajom.talán szerencsés vagyok!
max egy 7, nem több! :)
A Bajcsyban ha 16 vagy 18óra elõtt szülsz mindegy milyen módon, akkor is 72 óra múlva hazaküldenek. Ha 16-18 óra után akkor plusz 1 nap.
SZia! Én kedden este szültem és vasárnap reggel engedtek haza. Tatabányán az volt a feltétel, hogy a baba elkezdje visszahízni a leadott dekákat
Gyõrben, rendes szülés esetén 3 nap után lehet hazamenni, császár után 4-5 nap, nekem császáros szülés volt csütörtök délelõtt és hétfõ délután már otthon voltam.
Nem tudom, nálunk mi a gyakorlat, de pl. Amerikában azonnal haza lehet menni, néhány órával a szülés után. Ha kórházban szülök - még nem tusom, mert hajlok az otthon felé - én tuti hazamegyek azonnal, saját felelõsségre.
én meg haza sem mennék 4 napnál elõbb.BISZTOS AMI BISZTOS
Én csütörtök hajnalban szültem császárral, és vasárnap ebédre itthon voltunk.Aznap volt a lányom szülinapja:)

A Dél-Pesti kórházban Erzsébeten szülés után veled van a baba egész nap? A látogatok megnézhetik a babát, bejöhetnek a szobába? Hány ágyas szobák vannak? A betegfelvételen kell jelentkezni ha elfolyik a magzatvizem? Stb.

Legjobb válasz: 1. Szülés után elviszik vizsgálatra az újszülött osztályra. Miután te is lekerülsz a gyermekágyas részre (pont a szülészet alatt van), behozzák és meg kell próbálnod szoptatni. 2. A baba reggeltõl estig veled van. 3. Van 1 ágyas szoba is (azt ki kell fogni), amúgy 5 ágyas szobák vannak. 4. A látogatók csak üvegen keresztül nézhetik meg a gyerkõcöt, a szobába nem jöhetnek be. Kivételt képez ha egyágyas szobában vagy, oda bejöhetnek a látogatók. 5. Ha elfolyik a magzatvíz, akkor a 8.-on kell jelentkezni a betegfelvételen. (baloldali folyosó) Ott felvesznek egy-két adatot és úgy mehetsz majd fel a szülészetre (9. emelet jobbra) Ha van még kérdésed, akkor írj!

1. Szülés után elviszik vizsgálatra az újszülött osztályra. Miután te is lekerülsz a gyermekágyas részre (pont a szülészet alatt van), behozzák és meg kell próbálnod szoptatni. 2. A baba reggeltõl estig veled van. 3. Van 1 ágyas szoba is (azt ki kell fogni), amúgy 5 ágyas szobák vannak. 4. A látogatók csak üvegen keresztül nézhetik meg a gyerkõcöt, a szobába nem jöhetnek be. Kivételt képez ha egyágyas szobában vagy, oda bejöhetnek a látogatók. 5. Ha elfolyik a magzatvíz, akkor a 8.-on kell jelentkezni a betegfelvételen. (baloldali folyosó) Ott felvesznek egy-két adatot és úgy mehetsz majd fel a szülészetre (9. emelet jobbra) Ha van még kérdésed, akkor írj!
Attól függ. Van két felújított szülõszoba, azok teljesen zártak, van ajtó is. Mikor én ott voltam, akkor volt még néhány másik is, de azokat csak függönnyel választották el. Szóval lehet, hogy nem leszel fallal elválasztva más anyukáktól, de senki nem fog a képedbe bámulni. :-) Anno akkor mondta az orvosom (õ ott az osztályvezetõ), hogy már tervezik a felújítását a maradék néhány szülõszobának. Azalatt a 1, 5 év alatt ami a szülésem óta eltelt, akár meg is történhetett.
A kérdező hozzászólása: mellszivó nem kell meg cumisüveg?
Meg az is lemaradt, hogy a picúrnak ruhát ne vigyél be, úgysem adhatod rá. Angolpólyában vannak egész nap a törpék. Bõven elég lesz, ha akkor hoz be apuka ruhát, mikor hazavisz titeket.
Az lemaradt, hogy a köldök kezeléshez adnak mindent és popsikrém is lesz.
Amit vinni kell: - Tena betét (nagy szükséged lesz rá) - pelenka és popsitörlõ a picinek - textil pelus (arra tudod majd rátenni) - és egy vékony pléd, hogy be tudd takarni a kis kosárkában az ágy végén, ahova tenni tudod ha elaludt. - vigyél váltóhálóinget is, mert könnyen elõfordulhat, hogy véres lesz. - a szokásos wc-papír, tusfürdõ, sampon, fogkefe, fogkrém, evõeszköz, pohár. A zuhanyzó és a wc különben a szobában van (természetesen leválasztva fallal), szóval csak azzal a pár emberrel kell megosztani, akivel egy szobában vagy.
Igen, mikor jönnek a látogatók, akkor be kell tolni a babát a csecsemõsökhöz. A dokikkal én nagyon meg voltam elégedve, a csecsemõsnõvérekkel kevésbé. Ha valami kérdésed van, vagy nem tudsz valamit a babával kapcsolatban, akkor mindig kérdezz, maguktól nem mutatnak semmit. Alapvetõen ha nincs gond (nem sárgul be a gyerek), akkor 3 napig kell bent lenni. De ha reggel 8 után szülsz, akkor az nem számít napnak. Tehát ha hétfõn délelõtt 10-kor születik a babád mondjuk, akkor pénteken mehetsz csak haza. Hétvégén is hazaengedik a kismamákat, ha úgy jön ki a lépés.
A kérdező hozzászólása: ha nincs gond hány napig vagy bent???mit vigyek be???? elöre is köszönöm!!!
A kérdező hozzászólása: bocs hogy ennyit kérdezek de 5 napom van még...és mikor jönnek látogatni a babát be kell tolni a növérekhez???jók a dokik???rendesek a növérek???
A vajúdás a szülészeten történik úgy, ahogy akarod. Van két elég modern szülõszoba, van bordásfal, labda, kád. Apuka végig bent lehet veled, én a legnagyobb szülõszobában voltam, ott még egy franciaágy is van, a párom bent is alhatott velem éjszaka. (nekem röpke 20 óra volt a bent töltött idõ, úgyhogy nagyon jó volt, hogy nem voltam egyedül)
A kérdező hozzászólása: az apuka bejöhet a vajúdásnál, szülésnél?
A kérdező hozzászólása: a vajúdás hol történik és hogyan?
Bocsánat, ezt jól elolvastam. Abban a szülõszobában szülsz ahol vajúdtál.
A kérdező hozzászólása: a vajúdás egy szobában van a szülõszobával?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ
Cumisüveg semmiképpen nem kell, de szerintem mellszívó sem. Úgy indul be legjobban a tejed ha mellre teszed a babát. A mellszívó az messze nem olyan hatékony, mint a baba. Mivel egész nap bent lesz veled a baba, így mellre tudod majd tenni sûrûn. Bár ha akarod beviheted magaddal a biztonság kedvéért, de nem hiszem, hogy használni fogod.


Hány napig kell bent lenni a kórházban szülés után kb. , ha nincs komplikáció?

Még soha nem aludtam kórházban, annyira félek ettõl!

Legjobb válasz: Ahol én szültem, ott természetes szülés után 3 nap, császármetszésnél 7 nap. De ez kórházanként eltérõ lehet. De ha simán szülsz, 2 napot mindenképpen rá kell számolni. És ne arra gondolj, hogy soha nem feküdtél kórházba, jaj, mi lesz, hanem gondolj arra, hogy azért vagy ott, hogy utána se történjen semmi gond, megfigyelnek, a babát is megfigyelik és ha minden rendben lesz, akkor irány haza! Én rengeteget feküdtem már kórházban az életem során, viszont a legtöbbet a terhességem végén és szülés után. Konkrétan 3 hetet töltöttem egyhuzamban kórházban. És kibírtam.

Ahol én szültem, ott természetes szülés után 3 nap, császármetszésnél 7 nap. De ez kórházanként eltérõ lehet. De ha simán szülsz, 2 napot mindenképpen rá kell számolni. És ne arra gondolj, hogy soha nem feküdtél kórházba, jaj, mi lesz, hanem gondolj arra, hogy azért vagy ott, hogy utána se történjen semmi gond, megfigyelnek, a babát is megfigyelik és ha minden rendben lesz, akkor irány haza! Én rengeteget feküdtem már kórházban az életem során, viszont a legtöbbet a terhességem végén és szülés után. Konkrétan 3 hetet töltöttem egyhuzamban kórházban. És kibírtam.
én is kórházfóbiás vagyok eléggé, de hidd el, a szülés után én szinte örültem annak, hogy bent kellett maradnunk, és páróránként ránk néztek, hogy minden rendben van-e. Magamért is aggódtam kicsit (császárom volt, és mindenféle hülye tüneteim voltak), de elsõsorban a babámmal kapcsolatban érdekelt minden olyan, amirõl addig nem hallottam (például, hogy miért bukott kajcsi után mindig, elõtte azt sem tudtam, hogy létezik ilyen jelenség). Egyébként 3, 5 napot voltam bent, teljesen kibírható volt.
Uzsokiban 4 nap.
Székesfehérváron természetes szülésnél 3 éjszakát, császárnál 5 éjszakát kell bent lenni, ha minden rendben van.
Szerintem meg egyáltalán nem más. Nagyon féltem a kórháztól ez szülés után is megmaradt. Borzalom volt az a 3 nap. Meg is fogadtam, hogy soha többet az életemben nem szülök, ha bent kell maradni.
Én is féltem ettõl, mert azelõtt sosem voltam kórházban, csak kb. 3 éves koromban. Szülésnél/után teljesen más! Végül 3 helyett 5 napig kellett bent lennem, mert a kisfiamnak antibiotikum kellett, de még egy picit "örültem" is ennek, mert nagy biztonságérzetet adott, hogy bármikor bármivel lehet menni a csecsemõsökhöz, amit otthon már nem lehet. Pl. nehezen indult meg a tejem, és csak pont az 5. nap volt az elsõ, amikor már nem kellett pótlás. Otthon biztosan frászban lettem volna, hogy sír a baba mert éhes. Szóval ezt szerintem teljesen másképpen éli meg az ember, mintha mondjuk valami betegség miatt kell bent lenni.
Másképp fogod látni! Arra gondolsz majd, h minden rendben legyen!
A kérdező hozzászólása: Hát pedig én is hazamennék szívem szerint. :)
A kórház nem börtön, saját felelõsségre bármikor haza lehet menni. Sok országban be se viszik szülni a nõt, pl Hollandia, hanem csak kiküldik hozzá az ápolót 3 napra. Sok nõt ismerek, aki még aznap hazament. Araboknál, cigányoknál ez természetes, a fehér ember kicsit puhányabb fajta...
A kérdező hozzászólása: Én még nem vagyok terhes, csak elgondolkoztam ezen a témán. :) Lehet, hogy ha az lennék, másképp látnám a dolgot.
korházfüggõ. Én császárral szültem, 3és fél napos babával már otthon voltunk. Engem befektettek pár nappal elõtte. "szörnyû" volt, nem bírom a kórház gondolatát sem, de hidd el ki lehet bírni, és ha már megvan a baba akkor úgyis vele foglalkozol.
Ez a legnagyobb bajod, hogy bent kell aludni életed legcsodálatosabb élménye után????? Néha elgondolkoztatnak egyes emberek. Mennyi mindent nem éltek még át.
Debrecenben 4ik napon engednek haza ha minden ok!(spontán szülés, problémamentes)

Székesfehérváron hány napig kell bent maradni a kórházban szülés után?

Van esetleg 1-2 ágyas szoba, akár fizet?s is?

Legjobb válasz: Szia. Ha simán ment a szülésed akkor 3 nap után hazamehettek,ha semi gond nincs se veled,se a babáddal.Ha császárral szültél akkor 5 nap a bent lét.2,3,4 ágyas szobák vannak.Én 4 ágyasba voltam,ahol csak 2 voltunk, de én igy se aludtam semmit.Ha van fogadott orvosod beszéld meg vele, hogy te 2 ágyasba szeretnél menni.Egyébként ez attól is függ, hogy mennyire telitett az osztály.1 ágyas szobáról nemtudok,de lehet,hogy van.2 hónapja szültem.2,3,4 ágyas szobákat láttam.A kaja sz nem lesz jó,vites be magaddal minig enni valót.egyébként szerintem jó korház. sok sikert,és könnyû gyors szülést kívánok neked.

Szia. Ha simán ment a szülésed akkor 3 nap után hazamehettek, ha semi gond nincs se veled, se a babáddal.Ha császárral szültél akkor 5 nap a bent lét.2, 3, 4 ágyas szobák vannak.Én 4 ágyasba voltam, ahol csak 2 voltunk, de én igy se aludtam semmit.Ha van fogadott orvosod beszéld meg vele, hogy te 2 ágyasba szeretnél menni.Egyébként ez attól is függ, hogy mennyire telitett az osztály.1 ágyas szobáról nemtudok, de lehet, hogy van.2 hónapja szültem.2, 3, 4 ágyas szobákat láttam.A kaja sz nem lesz jó, vites be magaddal minig enni valót.egyébként szerintem jó korház. sok sikert, és könnyû gyors szülést kívánok neked.
Szia!Én decemberben szültem császárral.Nekem 4napig kellett bent maradnom.(úgy tudom a sima szülésnél 3nap)Vannak 2-4-5 ágyas szobák.Én 2ágyasba kerültem, mégsem tudtam aludni mert a szobatársam kislánya folyamatosan sírt.
Nekem volt fogadott szülésznõm és orvosom. kétágyas szobába kerültem és 4 napig voltam bent vagyis 3 éjszakát.
A kérdező hozzászólása: Tehát csak akkor lehet ha fogadok orvost? Még kisterhes vagyok, csak jó lenne elõre intézkedni... Szóval nem fogadnék orvost ha nem muszáj, de ha ez garantálja hogy nem leszünk 4en a szobában, meg 3an se akkor nekem megéri... De ha ez se garantálja, akkor nem fizetném ki feleslegesen a dokinak a pénzt.:( Hú már elõre fázik a lábam a bent töltendõ idõtõl.. Köszönöm a válaszokat!!
Szia! Én 4 hete szültem itt.Volt fogadott dokim, de nem beszéltem vele a szobákról.Én 2 ágyasnak mondott szobában voltam, ahol 3 ágy volt.Nagyon picike volt.Azért kerültem ide, mert tele volt az osztály, még párnám is alig lett.Szerintem e miatt ne fogadj dokit!Sok sikert

A Dél Pesti Jáhn Ferenc korházba hány napot kell bent maradni szülés után ha nincs semmi gond?

Legjobb válasz: Én nem a Jahn Ferenc kórházban szültem, de én egy hetet maradtam a szülés után, nem tudom a Jahn-ban ez hogy mûködik. Jó babázást neked, sok boldogságot :) és lehetõleg kevésbé fájdalmas szülést ;) (amúgy három megállóval lejjebb leszel tõlünk, innét drukkolok majd :P)

Én nem a Jahn Ferenc kórházban szültem, de én egy hetet maradtam a szülés után, nem tudom a Jahn-ban ez hogy mûködik. Jó babázást neked, sok boldogságot :) és lehetõleg kevésbé fájdalmas szülést ;) (amúgy három megállóval lejjebb leszel tõlünk, innét drukkolok majd :P)

Egri Markot Ferenc korházba babának vini kell be ruhát a csecsemö osztályra? Szülés után hány nappal engednek haza minket?

Legjobb válasz: A védõnõm információja szerint igen.3 body,3rugi,angolpólya. Sima szülés után ha minden rendben 3-4 nap,császár után 5-6 nap(orvos függõ).36h.kismama

A védõnõm információja szerint igen.3 body, 3rugi, angolpólya. Sima szülés után ha minden rendben 3-4 nap, császár után 5-6 nap(orvos függõ).36h.kismama
Én idén januárban szültem, nem kellett vinni ruhát. Lehet megváltozott azóta, bár kétlem. De ha akarod, hogy a saját ruhájában legyen, akkor nyugodtan vihetsz.
Elsõ vagyok, és második babám lesz nekem is, ezért én is meglepõdtem ezen a ruha témán.Hangsúlyozom védõnõ mondta nekem is, de szintén tanácstalan vagyok, mert két hét és szülök.Addig még megpróbálok informálódni a csecsemõ-osztályról, hátha az 100% infó, majd jelzem.

Szültetek mostanában a szolnoki Hetényi Kórházban? Hány napig kell bent maradni sima szülés után?

Legjobb válasz: általában négy napig kell bent maradni, de volt olyan ismerõsöm, akit három nap után hazaengedtek, mert teltház volt.

általában négy napig kell bent maradni, de volt olyan ismerõsöm, akit három nap után hazaengedtek, mert teltház volt.
ha minden rendben van veled és a babával, akkor a 4. nap kiszedik a varratot és mehettek haza:)
A mi szobánkban senkit se engedtek haza csak az 5.napon :((( Addigra már mindenbõl elegem volt kb:) Aludni egy szemet se lehetett (sajnos 5 ágyasba kerültem:) ) Szerencsére legközelebb nem ott szülök. Egyébként a mostani kismama magazinban pont errõl a szülészetrõl is van egy cikk, ott nyilatkozik a fõorvos Úri-Szabó hogy 4 nap császárosaknál 5 nap mindenképp, mert sokan nem hoznák vissza a babát, ha hamarabb haza lennének engedve.
ha azon a napon szülsz 16.00 óráig elsõ napnak minõsül. 16. órától már a következõ nap lesz az elsõ nap. Így 4 nap.

Akinek kicsi korkülönbség van a babái között, a második születésénél hogyan viselte az első, hogy 3-4 napig nem látja az anyukáját, amíg a szülés után kórházban kell lenni?

Én ezen gondolkodom egy ideje mert 20 hónaps lesz a fiam, amikor jön a tesó, és akkor még nagyon elmagyarázni sem lehet a dolgot.

Legjobb válasz: Sziasztok! Nekem 4 gyermekem van, viszonylag kicsi korkülönbséggel. Az elsõ 1 éves szülinapján kellett befeküdnöm a másodikkal, így 1 év 4 nap van köztük, nem érdekelte a kisit, apukával jól el volt. Amikor a 3. született, akkor a két nagyobb 3 és fél, 4 és fél volt, nem érdekelte itt sem õket az, hogy nem voltam itt, mert az apukájukkal voltak. Amikor a 4.manóm született, akkor a két nagy az apukájával volt, nem vették zokon a dolgot, mert már ugye egyszer ezt végigcsinálták, ráadásul már nagyok, 6 és 7 évesek. A legkisebb viszont iszonyat nehezen viselte. 2 és fél éves, és egész nap sírt, az éjszakákat végig üvöltötte. Rá tesóm és apukám vigyázott, de egész nap kézben akart lenni, nem akart enni, hányt, ment a hasa az idegtõl. Most 1 hónapos a kicsim, de a 2és fél évesem még a mai napig felriad éjszaka és jön, hogy anya ugye nem hagysz itt megint. Azóta velem jön még a wc-re is.

Sziasztok! Nekem 4 gyermekem van, viszonylag kicsi korkülönbséggel. Az elsõ 1 éves szülinapján kellett befeküdnöm a másodikkal, így 1 év 4 nap van köztük, nem érdekelte a kisit, apukával jól el volt. Amikor a 3. született, akkor a két nagyobb 3 és fél, 4 és fél volt, nem érdekelte itt sem õket az, hogy nem voltam itt, mert az apukájukkal voltak. Amikor a 4.manóm született, akkor a két nagy az apukájával volt, nem vették zokon a dolgot, mert már ugye egyszer ezt végigcsinálták, ráadásul már nagyok, 6 és 7 évesek. A legkisebb viszont iszonyat nehezen viselte. 2 és fél éves, és egész nap sírt, az éjszakákat végig üvöltötte. Rá tesóm és apukám vigyázott, de egész nap kézben akart lenni, nem akart enni, hányt, ment a hasa az idegtõl. Most 1 hónapos a kicsim, de a 2és fél évesem még a mai napig felriad éjszaka és jön, hogy anya ugye nem hagysz itt megint. Azóta velem jön még a wc-re is.
Az enyém 2 éves volt, nem igazán rázta meg, pedig én is féltem tõle, nem voltunk elõtte külön soha több napra.

A Szent István kórházba mit kell bevinni magamnak és a babának arra a 3 napra, míg szülés után haza nem engednek?

Babaruhát, pelenkát, popsikrémet stb. kell magunkkal vinni?

Legjobb válasz: popsitorlo babaruha takaro torolkozo 3 pelenkat kapsz elmeletileg, en nem kaptam, de vittem

popsitorlo babaruha takaro torolkozo 3 pelenkat kapsz elmeletileg, en nem kaptam, de vittem
Szia ! Én novemberben szültem , 3 ágyasban voltam, és nem kellett érte fizetni !!!! Az 1 ágyas szoba fürdõ nélkül 10.E, fürdõvel 12 ezer. Babaruhát mindenképp vigyél mert nem adnak.Aztán vinned kell a bébinek fürdõlepedõt vagy kifogókendõt, mert azt kérni fogják fürdetésnél. Kell még popsitörlõ, pelenka, és egy kispléd a kis kocsijába, amiben a kórházban lesz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
10 ezer volt nekunk, es osztoztunk a furdon a masik szobaval, a kulon furdos 15 ezer azert is jo, mert bennalhat a párod, illetve kozel van a csecsemosokhoz
19:05-ös vagyok, nem akarok hülyeséget írni, de úgy rémlik 3, 5 éve 12.000/nap volt.. Szerintem írj egy kérdést errõl is. én anno 5 ágyasban voltam 1 éjszakát, borzasztó volt, másnap kaptam helyet (zsebbe pénzért)3 ágyasban, az elviselhetõ volt..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Ezek szerint minden nemû krémet, hintõport, babaszappant a kórház biztosít? Esetleg meg tudjátok mondani, hogy az 1 ágyas szoba mennyibe kerül? Ikreket várok, így se magammal, se mással nem szeretnék "kicseszni"...
Igen kell fizetni. Tavaly nyáron szültem és azt mondták 3000 Ft/nap. Azért ez kicsit durva szerintem.
bocs az OFF-ért... a 3 ágyas szobáért is fizetni kell??! 3, 5 éve még nem kellett, csak az 1 ágyasért..
A babádnak ruhát mindenképp vigyél( ott nem adnak, max, ha nincs nálad akkor amikor megszületik), jó ha pár darabbal többet viszel, mert lehetnek "balesetek", pelenkát is vigyél, mert csak napi 3 db-ot adnak, popsitörlõt, fürdõ lepedõt. Meg ami neked kell: háló ing, én hármat vittem, de el is használtam mind, fürdéshez kellékek, evõeszköz stb. Ja és jó ha 3 ágyas szobába kéred magad(az fizetõs), én 6 ágyasba voltam és horror volt a köbön! Ki be járkált mindenki...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a pontos infót!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!