Találatok a következő kifejezésre: Szülés után mikor jön meg (20 db)

Hogy védekeztek szülés után közvetlen? Fogamzásgátlót nem szedhetek vérnyomásom miatt, a spirál meg ugye az első rendes menszesz kor teszik fel? Szülés után mikor jön meg az első mensi? Mikor aggodjak?

a Megszakításos módszer mennyire biztonságos? 8 hete szültem, és megszakítással voltunk együtt a férjemmel, mert már nem bírtunk egymással, a terhesség i teszt kimutatná ha valami baleset becsúszott volna? NEm szoptatok, tejem nincs már.

Legjobb válasz: mi mindíg is megszakitásossal. csak akkor lettem terhes amikor terveztük a lányunkat :) elsõre sikerült. 14 hónapos azóta is így védekezünk. sikerrel eddig... LEKOPOGOM

mi mindíg is megszakitásossal. csak akkor lettem terhes amikor terveztük a lányunkat :) elsõre sikerült. 14 hónapos azóta is így védekezünk. sikerrel eddig... LEKOPOGOM
Az óvszer volt a legkézenfekvõbb megoldás. Nekem az elsõ menstruációm 2, 5 hónappal szülés után jött meg. De nem szoptattam, csak 1 hónapig. Ja, és a dokim külön hangsúlyozta a 6 hetes kontrollon, hogy a megszakítás nem védekezés. Elég csupán egyetlen kis fickó, és már ott is a baba. Szóval szerintem használjatok óvszert, amíg nem menstruálsz!
A kérdező hozzászólása: mennyi idõre menstruáltál elsõre kedves válaszolo szülés után? mert már 7-8 hete szültem kb 2 hete mult el a tisztulásos, és nem szopizik már csak tápszeres.
Gumival. A mensim az elsõnél 6 hónappal szülés után jött meg, a másodiknál 8 hónapra rá, de én szoptattam.
A megszakításos módszer szerencse alapján mûködik, nem biztonságos. Az elõváladékban is lehet életképes spermium, így attól is teherbe eshetsz. De szülés után ennyit már illene tudnod. Ha nem akarsz gyereket, felejtsd el a megszakításos védekezést. Használjatok gumit. Hogy mikor jön meg a menszesz az változó. Ha most voltatok együtt akkor kb 3-4 hét múlva csinálj tesztet, ha az negatív megnyugodhatsz.
Mi kézzel-lábbal védekezünk. :) Én szülés után 9 hétig véreztem, gyógyszerrel állították el, utána 3-4 hétre jött meg.
kedves kérdezõ! a spirált már nem csak akkor rakják fel amikor menstruálsz. Én 4 éve szültem, nekem felrakták a 6 hetes kontrollon (vagyis majdnem 7 hetes voltam, és már nem volt vérzésem egyáltalán). A fiam 5 hónapig szoptattam. Kérdezd meg az orvosod.
Nekem is a 6 hetes kontrollon tették fel a Mirena hormonos spirált.
nekem meg Silverlily-t ha jól emlékszem

Szulés után mikor jon meg a menstruáció?

Sziasztok.tudom hogy ez mindenkinek máshogy van.5 hónapja szultem csak 2 hónapig szoptattam,de még nem jott meg,tehát már 3 hónapja..terhes nem vagyok..Ez normális?

Legjobb válasz: Én is 2 hónapig szoptattam, és 4 hónappal szülés után jött meg elõször.

Én is 2 hónapig szoptattam, és 4 hónappal szülés után jött meg elõször.
Azt szokták mondani, hogy a szoptatás abbahagyása után 3 hónappal kell megjönnie. Én nem tudom, hogy így van e valójában, ezért azt javaslom, hogy bár lehet hogy csak lassabban áll vissza a hormonháztartásod az eredetire, de azért hogy megnyugodj, nézesd meg Magad dokival.
A kérdező hozzászólása: Koszonom
8honapig szoptattam , es utanna meg plussz ket honap .szoval szules utan 10honappal menstrualtam eloszor...

Szülés után mikor jön meg a menstruáció?

Legjobb válasz: Szia! Nekem szülés után 4 héttel megjött, de kevés volt a tejem, majd el is apadt nem sokkal késõbb. 4 hónapos kisfiú anyukája

Szia! Nekem szülés után 4 héttel megjött, de kevés volt a tejem, majd el is apadt nem sokkal késõbb. 4 hónapos kisfiú anyukája
Attól függ meddig szoptatsz, én 7, 5 hónapos koráig szoptattam és 8 hós volt, amikor elõször megjött.
Ez teljesen változó. van akinél a 6.héttõl megjön, pedig szoptat és van akinek addig nem jön meg amíg szopizik a pici. Reménykedjük az utolsóban! :)
Nekem megjött 5-6 héttel szülés után, pedig szoptatok azóta is. 8 hetes lesz a babám.
Szia! Nekem 3 hónapos volt a lányom mikor megjött a menszeszem. Aztán sokáig csak "maszatolás, " majd 7, 5hónaposan megint rendesen. Még szoptatok és a Cerazette nevû tablátát szedem.
szia.En csaszarral szultem, 10hosan jott meg a menszesz, es meg mindig szoptatok, (14-en lesz 1 eves a babam)Szervezettol fugg!!
szia! nekem 6 hétre rá volt egy pici vérzésem, dokim szerint olyankor majdnem minden nõnek van, de az mégh nem menstruáció, csak a gyermekágy vége. nekem 7, 5 hónappal szülés tán jött meg elõször.
Gond, ha én ma 8 hete szültem /nem szoptatok/ és még nem jött meg a menstruációm???
Kíváncsi vagyok, mi történt utána! Most én is u.ebben a cipõben járok, csak 10. hetesen!!!

Szülés után mikor jön meg újra?

5 hónapja szültem 2 hónapja nem szoptatok már.Nem kellene már megjönnie?Óvszerrel védekezünk folyamatosan.

Legjobb válasz: Változó.Az elsõ babámnál 6 hét múlva jött meg,a 2.nál 5 hónap múlva,minkét esetben szoptattam még akkor.

Változó.Az elsõ babámnál 6 hét múlva jött meg, a 2.nál 5 hónap múlva, minkét esetben szoptattam még akkor.
szia, Nekem 11 hónapra jött meg..és még mindig szoptatom a 16 hós csajszimat 16 hetes kismama..
A dokim azt mondta, hogy a nõk 80 %-nak nem jön meg, amíg szoptat, mert a szoptatáskor termelõdik egy hormon, ami akadályozza a peteérést. A maradék 20 %-nak megjön. Én a maradék 20 % vagyok, 7 hét után megjött.

Szülés után mikor jön meg a menses, ha nem tudok szoptatni?

7 hete szültem. Sajnos csak rövid ideig tudtam szoptatni,kevés volt a tejem,és bármit tettem,nem lett több.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 6. héten jött meg, aztán meg most rá 26 napra. Én 10 hete szültem, sajnos én sem tudtam szoptatni. Jó babázást!

Szia! Nekem a 6. héten jött meg, aztán meg most rá 26 napra. Én 10 hete szültem, sajnos én sem tudtam szoptatni. Jó babázást!
Én 4 hétig tudtam szoptatni sajnos és az 5. héten meg is jött a mensim. Ez mindenkinél változó még a szoptatás sem mindig befolyásolja.

Meddig normális vérzni szülés után mikor jön meg legelöször?

Legjobb válasz: Ez szerintem mindenkinél változó.Egy barátnõmnél 4hétig tartott és útána már megjött neki.De már olvastam olyat is,hogy valaki csak 1hétig.Szóval kiszámolhatatlan.

Ez szerintem mindenkinél változó.Egy barátnõmnél 4hétig tartott és útána már megjött neki.De már olvastam olyat is, hogy valaki csak 1hétig.Szóval kiszámolhatatlan.
Az átlag 6 hét, de van akinél kevesebb, van akinél több. Én 8 hétig véreztem. Állítólag, amíg szoptatsz nem jön meg.
Nekem 5hétig volt vérzésem, most 7hetesek vagyunk szoptatok.Azt mondta a dokim van akinél egész szopi idõ alatt nem jön meg és utána is csak késõbb de attól függetlenül fogamzó képes az ember, úgyhogy már vigyázni kell
Nekem 6 hét volt, utána a hetedik héten jött meg, mert tápszeres a baba.
Én 5 hétig véreztem, aztán pár napig semmi és utána megjött (pedig szoptatok).

Tulajdonképpen hogyan megy ez a szülés utáni vérzés? Meddig tart és milyen jellegű? Mikor jön meg az első menstruáció? Mikor lehet szülés után először szeretkezni? Bocsi a sok kérdésért, de sokmindent hallani.

Nekem rendszeres 28 napos a ciklusom és 4-5 napos a mensim. Ez változni fog ?

Legjobb válasz: mindenkinél máshogy van.van akinek csak 1-2 hét van aki vérzik 6 hétig.én 5 hétig véreztem.az elsõ pár napban(amig a korházba voltam erõsen véreztem,szal sok volt,de lassan kezdett csökkenni.1 hét után már elég volt a sima betét(always-t használtam)szülés után 4 héttel már elég volt a tbetét,mert már csak barnáztam leginkább. mikor elmult a vérzésem(5.hét)utána a párommal már voltunk együtt. az elsõ menstruációm 8 hetesen jött meg(valószinü h a fog.injekció hozta ki)2 hétig tartott.azóta semmi. remélem tudtam segíteni az én esetemmel,de ez mindekinél más. könnyû és gyors szülést 5 hós fiucska anyukája

mindenkinél máshogy van.van akinek csak 1-2 hét van aki vérzik 6 hétig.én 5 hétig véreztem.az elsõ pár napban(amig a korházba voltam erõsen véreztem, szal sok volt, de lassan kezdett csökkenni.1 hét után már elég volt a sima betét(always-t használtam)szülés után 4 héttel már elég volt a tbetét, mert már csak barnáztam leginkább. mikor elmult a vérzésem(5.hét)utána a párommal már voltunk együtt. az elsõ menstruációm 8 hetesen jött meg(valószinü h a fog.injekció hozta ki)2 hétig tartott.azóta semmi. remélem tudtam segíteni az én esetemmel, de ez mindekinél más. könnyû és gyors szülést 5 hós fiucska anyukája
Nekem 6 hétig tartott a szülés utáni vérzés. Bár maga a vérzés csak 2 hétig, utána erõs majd egyre gyengébb barnázás. Szexelni a 6.hét után lehet. Nekem a babám 1 éves szülinapja körül jött meg elõször. Nem lett egybõl 28 napos ciklus, mint régen.
A vérzés 2-3 hétig tartott. A mwnstruációm elõször a baba 3, 5 hónapos korában jött meg, majd 5 hónaposan és utána minden hónapban 28 napra. 10 hónapos és még szoptatok. Viszont az elsõ 2 napon ömlik belõlem a vér (tampon+be betét), nem szedek semmilyen fogamzásgátlót. Spirált akarok felrakatni, az elsõ szülésem után is az volt fent 6 évig.
Nekem 4 hétig tartott, már azt hittem sose lesz vége. Kb. 5 napig elég erõs volt, tena extra betétet használtam. Egy hét után már elég volt a normál egészségügyi betét, és utána már csak a szoptatások után vérezgettem. A 4. hét után már csak "barnázás" volt.
nekem kb 5 hetig tartott a verzes, a vege mar barnazas volt.az elsö mensi a masodik honapban jött, szexelni meg elvileg 6 het.de nekem 2 honappal szüles utan meg nagyon fajt, alig birtam, fajt belül is a mehszajam tajan es a gatseb is, ami 5 ölteses volt.es neha meg most is verzek szex utan, 3 honapja szültem de a varrat helyen most is faj, hiaba...nem mulik könnyen az eletre szolo kaland.a mensid meg ha minden igaz nem fog jönni mert amit majd felirnak fogamzasgatlot attol nem lesz amig szeded

Mikor jön meg általában az első menstruáció szülés után?

6 hete lesz szombaton hogy szültem,a vérzés 2 hét után elmúlt.Tegnap elég sokszor volt mensis érzésem,mint mikor régen megjött a havim.Tudom ez mindenkinél más,de kiváncsi lennék.Szoptatni szoptatok,viszont pótolnom kell,mert kevés a tejcsi:-(Várható ilyenkor hogy megjön,vagy csak akkor ha már egyáltalán nem szoptat az ember?

Legjobb válasz: Ez nagyon változó. Nekem az 1. szülés után 12 hónappal jött meg. A 2. után pedig 18 hónappal. Mind a két alkalommal szoptattam még akkor.

Ez nagyon változó. Nekem az 1. szülés után 12 hónappal jött meg. A 2. után pedig 18 hónappal. Mind a két alkalommal szoptattam még akkor.
teljesen egyéni. az elsõ baba után én 8 hétig vérezgettem, egy hét szünet és aztán egybõl mensi :S a másodiknál 5 hétig vérezgettem, és szülés után napra pontosan 4 hónap tellt el az elsõ mensig. (mindkétszer szoptattam még) sógornõm az elsõ gyerek után 1 évvel vérzett elõször, a második után meg asszem 14 vagy 15 hónappal. õ már nem szoptatott egyiknél sem. unokatesómnak fél éves volt a baba mikor megjött a mensije.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Végül is mindegy nekem is , csak ezek a fura mensi jellegü fájdalmak tüntek fel, amire ugye mostanában nem volt példa:-))
Azt szokták mondani akkoriban mikor abba hagyod a szoptatást. Nekem 2 hós volt a babám mikor megjött. Sógornõmnek meg tök másképp jött meg, az elsõt 3 éves koráig szoptatta, közben teherbe esett a kisebbikkel akit szintén 3 éves koráig szoptatott, most kezdi leválasztani és most jött meg neki elõször mióta a nagyobbal teherbe esett. Azért kicsit irigylem :)
Elsõt szoptatam 14 hóig, 7 hós volt, mikor megjött. A másodikat 3, 5 hónapja szültem, nem szoptatok egyáltalán 3 hete, és nem jött még meg.
Én 6 hónapig szoptattam a fiamat. 3 hónapos kora után már pótoltuk, de a mensim ennek ellenére már az ötödik héten megjött rendesen és utána rendszeres is volt.
6 hónappal a szülés után jött meg, napi 5x szoptattam még akkor. Az orvosom egyébként azt mondta, hogy 6 hónap az átlag.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mikor jön meg a menszim szülés után?

tudom, aki szoptat, annak kés?bb. 6 hétig volt tejcsim, de utóbb már 10-20 ml. és 16-án lesz 3 hónapja, hogy szültem.... normális?

Legjobb válasz: Szia! Én szoptatok,mégis megjött szülés után 4 hónappal... :/

Szia! Én szoptatok, mégis megjött szülés után 4 hónappal... :/
Én csak 2-3 hétig tudtam szoptatni, és kb. 2 és fél hónapos volt a kisfiam, amikor megjött.
Még szoptatok, fiam fél éves és szerencsére még nem jött meg.
Szia! Ez teljesen szervezetfüggõ! Én 7 hónapig szoptattam. A szülés után 6 hétig véreztem majd 3 nap szünet és megjött rendesen. Az elsõ 3 hónapban össze -vissza volt, de utána beállt rendesen.
Nekem szülés után 6-7 hónappal jött meg a mensim elõször, de 2 évig szoptattam.
nekem akkor jött meg elõször, amikor a kisfiam 4 hós volt, õ is már nagyon keveset szopoizott akkor kb. 1 percet, aztán kapta a tápit. de ez teljesen egyénfüggõ. szerintem lassan neked is meg fog jönni.
Nekem megjött a szülés után 7 héttel. A dokim azt mondta, hogy a nõk 80%-nak nem jön meg, amíg szoptat.
Nekem épp négy hónapos volt a lányom mikor megjött, most 9, 5 és azóta olyan, mint az esti mese, hol volt hol nem. már helyre állhatna.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek. akkor nem aggódok, majd jön.... ráér még, nem hiányzik... :)

Nektek mikor jön meg szülés után először?

3 hónapja szültem (nem szoptatok, mert nincs tejem). Lehet, hogy valami baj van? Más is volt így?

Legjobb válasz: Én sem szoptattam, nekem 6 hétre rá megjött, azóta is 28 naposra beállt. 4 hónapja szültem. Nem biztos,hogy gond van, ha még két hónapig nem jön meg,akkor menj el a dokidhoz!

Én sem szoptattam, nekem 6 hétre rá megjött, azóta is 28 naposra beállt. 4 hónapja szültem. Nem biztos, hogy gond van, ha még két hónapig nem jön meg, akkor menj el a dokidhoz!
Én szoptatok mégis megjött szülés után 4 héttel :( Várj még pár hónapot ha akkor sem jön meg akkor doki.De ha aggódsz elmehetsz most is.Fõ a nyugalom.
5 héttel szülés után jött meg. Szoptattam is, de pótlást is kapott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!