Találatok a következő kifejezésre: Szülés után mikor (979 db)

Szülés után mikor állt be rendesen újra a menstruációtok?

Mikortól mondható, h visszaállt minden hónapra? Meddig szoptattatok v fejtetek? Éreztétek, h van köze hozzá?

Legjobb válasz: 1. és 2. szülés után 28 napra menstruáltam elõször, utána azonnal rendszeres volt (az 1. szülés után nem szoptattam, a 2. után 5 hónapig szoptattam), a 3. szülésem egy hónapja volt még nem jött meg

1. és 2. szülés után 28 napra menstruáltam elõször, utána azonnal rendszeres volt (az 1. szülés után nem szoptattam, a 2. után 5 hónapig szoptattam), a 3. szülésem egy hónapja volt még nem jött meg
Elsõ szülés után 8 hónappal jött meg, és azonnal rendszeres lett, napra pontosan 28 nap. Sokáig, 27 hónapig szoptattam a babámat. Második szülés után 10 hónappal jött meg. Ennek egy hete, tehát még nem tudom, mennyire lesz rendszeres. Most is szoptatok. Szerintem van összefüggés a szoptatás és a menzesz között. Mindkétszer akkor jött meg, amikor már nem szoptattam annyira intenzíven, hanem napi többször is kapott valami más ételt a babám.

Szülés után mikor várható az elsö menstruacio? Mik a tünetek?

Sziasztok. 7hete szültem..sajnos 2hete már nem szoptatok,és érdeklödnék hogy mik a tapasztalatok,kinek mikor jött meg? A tünetel ugyan azok mint terhesség előtt?

Legjobb válasz: Ezt nem tudni, hogy mikor jön meg. Én másfél hónapig szoptattam szülés után és rá kb. 1 hónapra jelentkezett a menzeszem. És teherbe azonnal lehet esni! Szoptatás alatt is! És akkor is, ha még nem menstruálsz! Ugyanis az, hogy addig nem menstruáltál, az nem jelenti azt, hogy a következõ hónapban sem menstruáltál volna, vagyis az adott hónapban nem indult volna be a természetes folyamat, peteérés, stb. ami által, ha nem lennél terhes, megjött volna a vérzésed. De mivel beindul a természetes folyamat, lesz peteérésed és te nem védekezel, akkor terhes leszel, de akkor már nem azért nem jön meg, mert még nem indult be a folyamat, hanem mert terhes leszel! Tehát szülés után, ha letelik a 6 hét, amíg ugye tilos a nem élet, függetlenül attól, hogy szoptat-e az illetõ vagy sem, védekezni kell!

Ezt nem tudni, hogy mikor jön meg. Én másfél hónapig szoptattam szülés után és rá kb. 1 hónapra jelentkezett a menzeszem. És teherbe azonnal lehet esni! Szoptatás alatt is! És akkor is, ha még nem menstruálsz! Ugyanis az, hogy addig nem menstruáltál, az nem jelenti azt, hogy a következõ hónapban sem menstruáltál volna, vagyis az adott hónapban nem indult volna be a természetes folyamat, peteérés, stb. ami által, ha nem lennél terhes, megjött volna a vérzésed. De mivel beindul a természetes folyamat, lesz peteérésed és te nem védekezel, akkor terhes leszel, de akkor már nem azért nem jön meg, mert még nem indult be a folyamat, hanem mert terhes leszel! Tehát szülés után, ha letelik a 6 hét, amíg ugye tilos a nem élet, függetlenül attól, hogy szoptat-e az illetõ vagy sem, védekezni kell!

Terhességi cukor szülés után mikor áll vissza? 6 hetes diétát kell tartanom még szülés után, mit jelent, hogy fokozatosan kell visszaállni a régi étrendre?

MIkor ehetek cukrosat,vagy több ch-t? Leírnátok a tapasztalatotokat? Én másnap mértem szülés után reggel, (cukros teával itattak 2 napig, fehér zsömlét adtak reggelire) és utána még mindig 7,3 volt. Most tartom a diétát, persze így jó az eredményem.

Legjobb válasz: ha azt mondták 6 hét, akkor annyi. Nekem utána már semmi gondom nem volt, szülés után pár nappal. Próbálgasd. mérjed, ha eszel vmi cukrosabbat.

ha azt mondták 6 hét, akkor annyi. Nekem utána már semmi gondom nem volt, szülés után pár nappal. Próbálgasd. mérjed, ha eszel vmi cukrosabbat.

Szülés után mit lehet, kell megigényelnem?

Gondolok itt a tgyás-ra...meg még?

Legjobb válasz: Lesz 365 biztosított napod a szülés elõtt? Lesz munkaviszonyod a szülés idõpontjában? Ha mindkét kérdésre igen a válaszod, akkor a szülés után (a szülés napjától) meg kell igényelned a tgyást (ez havonta fog járni), a családi pótlékot, illetve az egyszeri anyasági segélyt (ez egyszeri juttatás, kelengyepénznek is hívják). Amikor a tgyás lejár (kb. 5,5 hós lesz ekkor a babád), a gyed fog következni, ezt kapod a baba 2 éves koráig. Ezután a gyest kell majd megigényelni, ami a gyermek 3 éves koráig jár. A családi pótlékot csak egyszer kell megigényelni, az utána folyamatosan jár.

Lesz 365 biztosított napod a szülés elõtt? Lesz munkaviszonyod a szülés idõpontjában? Ha mindkét kérdésre igen a válaszod, akkor a szülés után (a szülés napjától) meg kell igényelned a tgyást (ez havonta fog járni), a családi pótlékot, illetve az egyszeri anyasági segélyt (ez egyszeri juttatás, kelengyepénznek is hívják). Amikor a tgyás lejár (kb. 5, 5 hós lesz ekkor a babád), a gyed fog következni, ezt kapod a baba 2 éves koráig. Ezután a gyest kell majd megigényelni, ami a gyermek 3 éves koráig jár. A családi pótlékot csak egyszer kell megigényelni, az utána folyamatosan jár.
A kérdező hozzászólása: Igen.Igen. :) és köszönöm a válaszod!

Kismamák, Anyukák! Ti szülés után mikor kezdtétek el, vagy mikor fogjátok elkezdeni a tornázást!? És mit ajánlanátok?

El?tte nem mozogtam, de sokat felszedtem és muszáj lenne elkezdenem valamit, tudnátok ajánlani valami jó kis tornázást, koplalni egyáltalán nem akarok!

Legjobb válasz: Mindkét szülésem után két héttel kezdtem tornázni. Az elsõ után két hónappal, a második után hat héttel már futni jártam. (És minden gond nélkül szoptattam/ szoptatok.) Mondjuk én a terhességeim elõtt és közben is végig mozogtam. Nem ismerem, de van Béres Alexandrának egy "Változz vissza" címû DVD-je, azt sokan dicsérik.

Mindkét szülésem után két héttel kezdtem tornázni. Az elsõ után két hónappal, a második után hat héttel már futni jártam. (És minden gond nélkül szoptattam/ szoptatok.) Mondjuk én a terhességeim elõtt és közben is végig mozogtam. Nem ismerem, de van Béres Alexandrának egy "Változz vissza" címû DVD-je, azt sokan dicsérik.

Szülés után mikor fogom újra élvezni a szexet?

3 hónapja szültem, elég rázós volt, repedtem szakadtam stb. talán emiatt nem tudom még ma sem élvezni a szexet? Rémes:-( Már eltelt 3 hónap és még mindig semmi, kedvem sincs és orgazmusom sincs. Más is volt vagy van így ezzel? Mondjak le végképp a szexr?l??

Legjobb válasz: Ne mondj le róla, csak légy türelmes magaddal! Én 4 hónap után éreztem úgy, hogy na talán most már jó a szex, de még ekkor sem voltam tõle boldog. Lassan egyre jobb és jobb lett. Most már egy év eltelt, és azt mondom újra tökéletes minden. A testi felépülés mellett sokakat - fõleg - lelkileg visel meg a szülés, és a fájdalomtól való félelem miatt nehezen megy a szex. Illetve az is nehéz, hogy az ember anyából átkapcsolja az agyát nõvé. Idõ kell hozzá. S rossz olvasni, ha valaki azt írja, hogy hát én már szülés után 4 héttel szexistennõ voltam...persze az ember ilyenkor még inkább azt hiszi, hogy baj van vele, holott csak arról van szó, hogy valaki lassabban regenerálódik testileg és lelkileg. Ja, és az elõjátékra tegyetek hangsúlyt!!! Sokat segít!

Ne mondj le róla, csak légy türelmes magaddal! Én 4 hónap után éreztem úgy, hogy na talán most már jó a szex, de még ekkor sem voltam tõle boldog. Lassan egyre jobb és jobb lett. Most már egy év eltelt, és azt mondom újra tökéletes minden. A testi felépülés mellett sokakat - fõleg - lelkileg visel meg a szülés, és a fájdalomtól való félelem miatt nehezen megy a szex. Illetve az is nehéz, hogy az ember anyából átkapcsolja az agyát nõvé. Idõ kell hozzá. S rossz olvasni, ha valaki azt írja, hogy hát én már szülés után 4 héttel szexistennõ voltam...persze az ember ilyenkor még inkább azt hiszi, hogy baj van vele, holott csak arról van szó, hogy valaki lassabban regenerálódik testileg és lelkileg. Ja, és az elõjátékra tegyetek hangsúlyt!!! Sokat segít!
császáros voltam, tehát én nem szakadtam, nem vágtak, semmi, mégis majdnem 4 hónap után kezdtem el újra élvezni... Adj idõt magadnak, és még csak véletlenül se mondj le róla. Ja, és "gyakorolni kell", egyre jobban belejössz majd megint...
Szia en tobb mint 1.5 eve szultem es meg mindig nem elvezem :S de nem adom fel!! biztos egyszer csak lesz egy olyan pont, hogy azt erzem ujra jo erzes a sex!!
én császáros voltam, és csak akkor élvezte igazán, amikor már nem szoptattam..
En is csaszaros voltam ket honappal ezelott es azt vettem eszre hogy szinte nem is gondolok a szexre, egyaltalan nem erdekel.Szoptatok.Valoszinu hogy a hormonok gatolnak ennyire.Majd helyreall idovel
A kérdező hozzászólása: Én is szoptatok. Gondoltam rá, hogy talán van öszefüggés...fene tudja. De ha a párom nem említi, hogy talán összebújhatnánk, nekem eszembe sem jutna. Reméltem, hogy nem egyedi a problémám, és nem lettem valami frigid tyúk. Nincs mit tennem, várok türelmesen, hátha egyszer beindulok:-)

Milyen érzés volt szülés után mikor először cicire tetted/tették a babát? Fájt? Vagy nem? Nem tudom elképzelni milyen érzés lehet. És jött is tej vagy előtej?

Legjobb válasz: Nekem nem fájt. Szülés után kb 10-15 perccel már szopott, addig mérték, öltöztették, stb. Akkor még nem jött rendes tej, az a szülés után 2. nap indult be. Nekem nem fájt egyszer sem a szoptatás, a mellem sem gyulladt be, sebes se lett a mellbimbóm. A babám a születésétõl fogva 5-8 perc alatt elintézi az evést, ha már nem éhes, nem nyammog rajta.

Nekem nem fájt. Szülés után kb 10-15 perccel már szopott, addig mérték, öltöztették, stb. Akkor még nem jött rendes tej, az a szülés után 2. nap indult be. Nekem nem fájt egyszer sem a szoptatás, a mellem sem gyulladt be, sebes se lett a mellbimbóm. A babám a születésétõl fogva 5-8 perc alatt elintézi az evést, ha már nem éhes, nem nyammog rajta.
Fájt. De valószínûleg nem is fogod tudni elképzelni, amíg meg nem történik és nem fogod tudni, hogy fájni fog-e, vagy nem, jönni fog-e elõtej, vagy nem :) Én az elsõ hónapban úgy szoptattam, hogy az elsõ fél percben nem mertem fogni a gyereket, nehogy megszorítsam, annyire fájt, ahogy elkezdte a szopást. Elõtejem alig volt, a tejem is csak egy héttel késõbb indult be, de nem adtam fel, azóta is csak anyatejet eszik, most öt és fél hónapos. Ne görcsölj, lesz, ahogy lesz. Könnyû szülést neked.
Segíti a méhösszehúzódásokat, úgyhogy minél hamarabb, annál jobb.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Kíváncsian várom milyen érzés lesz. Remélem menni fog! :)
Hú, én alig vártam, h. kihozzák a fiamat és megszoptathassam. Olyan leírhatatlanul furcsa és megható érzés volt. Megmondom õszintén, amikor "ráharapott", picit fájt. Mondjuk nekem befele forduló mellbimbóm van, és (nem tudom van-e összefüggés, de) elég gyakran véresre szívta a kisfiam. Tejcim viszont nem volt, az csak az 5. napon indult be.
Szia, én annyira el voltam foglalva azzal hogy bekapja rendesen a cicit és szopizzon is, hogy õszintén szólva nem emlékszem hogy fájt e, de amikor végre normálisan sikerült elkapnia akkor nagyon örültem, valószínûleg ha fájt is nem foglalkoztam vele! 4 hós baba anyukája

Milyen egy szülés? Mennyire fáj? Milyen kihordani egy kisbabát? Én még nagyon fiatal vagyok, de érdekel! Hány hónapos kortól nem lehet szexelni, és szülés után mikor lehet elkezdeni?

Legjobb válasz: A terhesség tudata, a kihordás gyönyörû (persze ha tervezett, szeretettel várt baba), a szülés nagyon különbözõ lehet, de nekem kellemes csalódás volt, nem kell minden ijesztgetésnek bedõlni, amikor pedig a kezembe foghattam a babát, az minden kellemetlenségért kárpótolt. Ha nem veszélyeztetett terhes az ember lánya, akkor végig élhet szexuális életet, majd a szülés után 6 héttel újra. :)

A terhesség tudata, a kihordás gyönyörû (persze ha tervezett, szeretettel várt baba), a szülés nagyon különbözõ lehet, de nekem kellemes csalódás volt, nem kell minden ijesztgetésnek bedõlni, amikor pedig a kezembe foghattam a babát, az minden kellemetlenségért kárpótolt. Ha nem veszélyeztetett terhes az ember lánya, akkor végig élhet szexuális életet, majd a szülés után 6 héttel újra. :)
Szia, A szülésrõl még nem tudok nyilatkozni, az pár hét múlva esedékes, amit tudok róla, az a szakirodalom, és sok sok sok ilyen-olyan sztori. A nagyon szenvedõs, és sose többet gyerek mert ez kibírhatatlan-tól a bementem és kint is voltig mindent hallottam már. Sajna az enyém olyan lesz, amilyen lapot húzok. A terhesség, a gyerek kihordása: kabaré, rémálom, és hatalmas csoda. Hogy miért kabaré: ahogy változik a nõ, pocak totyogás, hisztik, és sok más egyéb, ami kicsit egyén függõ is, én pl baba vagyok néha, aki gügyög és sír, ha szeretgetésre vágyik, néha meg 2éves megszeppent kislány, aki eltévedt:) , ahogy picur odabent rendetlenkedik, te meg egy egy nagyobb rúgásnál ugrálsz, és meg meg riadsz, hogy jaj ez meg mi volt:) én szoktam. Rémálom: folyton van miért aggódni, a pici miatt, ugye jól van egészséges, stbstbstb. Minden jó lesz ha majd megszületik. Csoda: aki azt mondja nem az, az vagy nem élte még meg, és nem tudja, vagy hazudik, vagy férfi. Utána a picimanó érkezése: egyszerre csapás és ajándék. Egy csomagban adnak egy angyalt és egy falhozcsapanivaló ördögöt, abban a gyönyörû csöpségben. Az fix, hogy az ember élete feje tetejére áll:) Ami a házaséletet illeti: minket letiltottak róla 7, 5hósan:S mert nem kéne koraszülni, nálam fent áll. Addig meg mindig volt az elsõ hetektõl(mikor már tudtuk, 4hetes) a tiltásig. Ha nem nyíltam volna, akkor végig lehetne, élnénk vele. Szülés után mikor lehet: ha a 6hetes kontrollon a doki "gyógyultnak" nyílvánit akkor akár már akkortól, de ez sokban függ picur alvásától, a fáradtságtól, és kedvtõl.
Kezdem a végétõl 6 hét mindjárt lejár és lehet szexelni, mivel a férjem annyira féltett minket hogy már lassan 3 hónapja nem voltunk együtt, terhesség nekem csak a közepe volt tûrhetõ, végén toxémia, elején állandó hányás, egy pozitívat tudok mondani a pici mikor mozog az leírhatatlan.szülés nekem koraszülés toxémia miatt császárral azt senkinek nem kívánom szóval bennem rosszak asz emlékek egy jó van csak hogy van egy gyönyörû kislányom aki egy bestia de imádom, viszont nem akarok több gyereket, de mindenkinek más

Szülés után mi a teendő a hassal?

Annyira sok információ van és én elvesztem köztük. Amikor megszültem a babát akkor rögtön kell hordani hasleszorítót? Vagy feküdni kell amennyit csak tudok? Vagy kenegetni kell a hasat? Mit kell tenni a hassal, hogy viszonylag ugyan olyan legyen mint volt? Jelenleg kakaóvajjal és mandulaolajjal kenem a pocakom, de szülés után mit kell csinálni? Mikortól lehet/kell tornázni?

Legjobb válasz: Semmi teendõ nincs. Viszonylag alkati kérdés, hogy kinek hogyan megy vissza és mennyi idõ alatt. A haselszorító kifejezetten nem ajánlott, mert akkor az izmoknak nincs mit dolgozni, és elrenyhülnek. Legalábbis hüvelyi szülés után, a császárról nem tudok nyilatkozni, de hallottam már olyat, hogy annyira fáj a seb, hogy ilyesmi szóba nem jön, legalábbis az elején biztosan nem. Nekem volt egy gyermekágyi torna sorozatom, a Milupa reklámanyagban volt, én azt nagyon szerettem, természetesen pont a hasizmokat kihagyja a buliból. 6 hét után lehet tornázni amit szeretnél és amit bírsz, arra kell figyelni, hogy izomlázad ne legyen, mert a tejsav termelõdés megváltoztatja az anyatej ízét is, és az a babádnak nem biztos hogy tetszeni fog. A gyermekágy alatt jó pihenni, de tényleg nem ettõl függ a has állapota. Én hármat szültem hüvelyi úton és nagyon vékony vagyok. (49 kg, 162cm) Senki nem mondaná, hogy nagy a hasam, sõt én magam látom a nõket azt utcán, akiknek nagyobb van az enyémnél, és még nem is szültek, de tudom, hogy nem ilyen volt. Reggelente lapos, de ha megiszom fél liter folyadékot, akkor már nõ egy kis pocak, és estére én a tükörben gyakorta úgy látom, mintha terhes poci lenne. Ergo a szövetek kitágulnak és lazábbak lesznek. Ha hasizmoztam volna, biztosan másképp lenne, de erre sem idõm sem energiám nem volt. A férjemnek meg tetszem így is, szerinte tökéletes...

Semmi teendõ nincs. Viszonylag alkati kérdés, hogy kinek hogyan megy vissza és mennyi idõ alatt. A haselszorító kifejezetten nem ajánlott, mert akkor az izmoknak nincs mit dolgozni, és elrenyhülnek. Legalábbis hüvelyi szülés után, a császárról nem tudok nyilatkozni, de hallottam már olyat, hogy annyira fáj a seb, hogy ilyesmi szóba nem jön, legalábbis az elején biztosan nem. Nekem volt egy gyermekágyi torna sorozatom, a Milupa reklámanyagban volt, én azt nagyon szerettem, természetesen pont a hasizmokat kihagyja a buliból. 6 hét után lehet tornázni amit szeretnél és amit bírsz, arra kell figyelni, hogy izomlázad ne legyen, mert a tejsav termelõdés megváltoztatja az anyatej ízét is, és az a babádnak nem biztos hogy tetszeni fog. A gyermekágy alatt jó pihenni, de tényleg nem ettõl függ a has állapota. Én hármat szültem hüvelyi úton és nagyon vékony vagyok. (49 kg, 162cm) Senki nem mondaná, hogy nagy a hasam, sõt én magam látom a nõket azt utcán, akiknek nagyobb van az enyémnél, és még nem is szültek, de tudom, hogy nem ilyen volt. Reggelente lapos, de ha megiszom fél liter folyadékot, akkor már nõ egy kis pocak, és estére én a tükörben gyakorta úgy látom, mintha terhes poci lenne. Ergo a szövetek kitágulnak és lazábbak lesznek. Ha hasizmoztam volna, biztosan másképp lenne, de erre sem idõm sem energiám nem volt. A férjemnek meg tetszem így is, szerinte tökéletes...
Bocsi elsõ voltam 34 hetes vagyok már :)
Hasprést lehet csinálni , alsó hast pedig szülés után 6 héttel szabad csak tornáztattni. 6 hát után hasprés és alsó hasizom gyakorlat egy héten minimum 2 szer :) . 33+6 hkm és 6 éves kislány anyukája . Nekem 6 ével ezzelött bevált és 2 hónap múlva ugyan olyan szép feszes hasam lett 9 kg híztam a terheség alatt.
Szoktak rá zsákot rakni szülés után pár órára, de nem mindenhol. Hasleszorítót szoktak ajánlani egy két hétig, de õszintén szólva ha olyan a genetikád, akkor nem tudsz mit csinálni, lógni fog.
Nekem második nap mondta a viziten az orvos, hogy szerezzek hasszorítót, aztán a szobatársam, hogy azt csak pár napig jó hordani, különben nem regenerálódnak a hasizmok. Így csináltam, a többirõl nem tudok semmit, én is gondolkoztam már, hogy utána kéne járni. Három és fél hete szültem, még van egy kis hasam, de nem vészes. Viszont bármit eszem, kb. úgy felpuffadok délutánra, mint a terhesség elején - na, ilyenkor nagy is a hasam. Úgy terveztem, hogy a gyermekágy után finoman rágyúrok a hasizmomra, hátha segít.
Alkati kérdés is, van akinek nem kell csinálnia semmit, mert visszamegy. Ez vagyok én. Van, akinek szétmegy a hasfala, lesz egy köldöksérve, és csinálhat akármit, mûtét nélkül nem jön helyre. És van egy átlag is. Szerintem kenegetni érdemes késõbb is, hogy rugalmas legyen a bõr, és lehetõleg visszanyerje a körülbelüli eredeti formáját. És tornával lehet segíteni, de ez megint más császárnál, meg hüvelyi szülésnél.

Van itt olyan, aki szülés után min. Fél évig nem szexelt? Utána fájt még?

Legjobb válasz: Nálam így alakult, nem szándékosan, de az élet úgy hozta, hogy a szülés után mi már az apukával nem voltunk együtt. Utána ha jól emlékszem, olyan 7-8 hónapos volt a fiam, amikor lett partnerem (pasim? barátom? azt le se merem írni, hogy párom, egyrészt, mert nem maradtunk végül együtt, másrészt, mert sokak szerint ez modoros, de hát nem tudom, akkor mégis hogy kéne leírni... na mindegy, bocs, hogy elkalandoztam). Szóval nekem akkor volt elõször bárminemû szexuális életem, de akkor már nem fájt. Nem tudom, hogy korábban fájt volna, vagy sem, de így semmi kellemetlenséget nem éreztem. Egyetlen egy negatívumot tudok említeni, de ez nem is konkrétan a szülés utáni elsõ szexre vonatkozik, ezt már öt éve folyamatosan tapasztalom: amióta szültem, sokkal érzékenyebb vagyok odalent, na nem egészen jó értelemben. Nem is tudom, hogy írhatnám le pontosan, talán úgy, hogy "kidörzsölõdik", vagy valami ilyesmi. Korábban soha nem volt ilyen gondom pedig.

Nálam így alakult, nem szándékosan, de az élet úgy hozta, hogy a szülés után mi már az apukával nem voltunk együtt. Utána ha jól emlékszem, olyan 7-8 hónapos volt a fiam, amikor lett partnerem (pasim? barátom? azt le se merem írni, hogy párom, egyrészt, mert nem maradtunk végül együtt, másrészt, mert sokak szerint ez modoros, de hát nem tudom, akkor mégis hogy kéne leírni... na mindegy, bocs, hogy elkalandoztam). Szóval nekem akkor volt elõször bárminemû szexuális életem, de akkor már nem fájt. Nem tudom, hogy korábban fájt volna, vagy sem, de így semmi kellemetlenséget nem éreztem. Egyetlen egy negatívumot tudok említeni, de ez nem is konkrétan a szülés utáni elsõ szexre vonatkozik, ezt már öt éve folyamatosan tapasztalom: amióta szültem, sokkal érzékenyebb vagyok odalent, na nem egészen jó értelemben. Nem is tudom, hogy írhatnám le pontosan, talán úgy, hogy "kidörzsölõdik", vagy valami ilyesmi. Korábban soha nem volt ilyen gondom pedig.
Az sok lett volna nekem és a férjemnek is. Az elején fájt, de kb. a 10. aktus után elmúlik, ha eléggé nedves vagy. Ha nem tud úgy beizzítani, akkor vegyetek síkosítót és hamarabb oldódsz! Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Arra vagyok kíváncsi, hogy ha valaki kivárja a teljes gyógyulási idõt (fél év - 1 év) akkor utána már az elsõ szex is fájdalommentes-e.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Teljes gyógyulási idõ fél év-1 év? Úristen... addig nem akarsz szexelni? 1 évig? Ez az idõszak max. arra vonatkozik, hogy eddig nem ajánlatos újra teherbe esni, de nem arra vonatkozik, hogy addig nem lehet szexelni... az elsõ 2 hónap, amikor nem lehet szexelni (nem is tudnánk, hiszen addig valóban regenerálódás van a szülés után, na és vérzik...), de utána miért ne?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!