Találatok a következő kifejezésre: Szülés után menstruáció lehet rendszertelen (1 db)

Szülés után a menstruáció lehet rendszertelen?

Legjobb válasz: Általában nem igen fordul elõ,de sokaktól halottam,hogy egy ideig rendszertelen volt.Amíg én szoptattam a menszeszem is elmaradt.Szerintem egyéntõl is függ!

Általában nem igen fordul elõ, de sokaktól halottam, hogy egy ideig rendszertelen volt.Amíg én szoptattam a menszeszem is elmaradt.Szerintem egyéntõl is függ!
Szia, én szoptatok ésígy jött meg: Szülés után 5, 5hét gyermekágyi Rá 2 hétre megjött, azután 3 hét szünet és megint. Utána 3, 5 hónapig semmi. Most múlthéten megint megjött. A lányom 6 hóapos és csak anyatejes, na ezen igazodjon ki valaki, mert hogy ez nem rendszeres az szerintem szemmel látható :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Már féltem, hogy csak nekem van így, és kezdtünk gondolkodni a terhességi teszten is. No de azért azt lehet mégis megcsinálom, hogy nyugodjak meg, még nincs baba. Kicsit még korai lenne. ;-)
Öt éve szültem az elsõ babámat. Eõtte is utána is rendszertelen a menstruációm. Hol a 28, hol 36, hol 72-napra jön meg. Már sok helyen vele, semmi sem használ.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szülés után, furcsa szagot érzek az orromba, meg keserü ízt ahogy csorog le a torkomon. Mitől van ez?

4

Szülés előtt hetekkel mindig elmegy a nyákdugó? Észre lehet venni?

36+1 hetes vagyok, de még sehol a nyákdugó, nem folyt el. Ez kötelezően elfolyik korábban, vagy van olyan is, hogy csak a szülés előtt közvetlen?
Köszi előre is!

12

Hidegfront indított be valakinél szülést?

Péntekre mondják, akkor töltöm be a 37. hetet. Korai lenne még szülni akkor? Meg van az esély arra, hogy beindítja a szülést a hidegfront? Tapasztalatok?
Köszi előre is!

6

Péterfyben szül/t valaki mostanság vagy esetleg velem november elején?

nincs dokim, bızok a szerencsémben. hogy lehetne bejutni egy szülôszobalàtogatàsra illetve szobalàtogatàsra? aki velem egyidôs és ott szül annak lenne kedve ismerkedni? 26hkm

3

Van köztetek olyan, akinek csak éjszaka jöttek fájások?

Második baba, tudom, milyen a fájás, és egyértelműen az, nem veszett erős, de erős, hosszú és gyakori. Reggelre pedig elmúlik, és egész nap semmi. 39 hetes vagyok, simán jöhetne a baba.

4

Lehet választani, hogy természetes úton vagy császármetszéssel szeretnénk szülni? Attól, hogy valaki az utóbbit választja, "megvethető"?

A "megvethetőt" úgy értettem, hogy önként nem vállalja azt a fájdalmat és a vele járó egyéb dolgokat (gondolok itt a gátmetszésre). Szóval amiatt, hogy esetleg fél a természetes úton való szüléstől, kevésbé lesz az illető "méltó"?

Nem vagyok terhes, még felnőtt sem, csak felmerült bennem a kérdés, hogy ilyen okok miatt lenézhető-e valaki.

Normális válaszokat, kérlek!
17/L

13

Akinek terhessegi diabetesze volt, mennyivel szuletett a babad? Kellett neki a cukros lotty? Dietaval tudtad tartani mindig? Vagy inzulint is kaptal?

2

Akik Kecskeméten szültek az Izsáki úti kórházban! Mondanátok tapasztalatokat?

7

Szülés utáni haskötő helyes használata? Nektek bevált, ajánljátok?

7

Amikor székelési ingert éreztetek szülés alatt, akkor éppen mi történik "odabent"?

a baba feje akkor ér le a szülőcsatornába?
mitől érez az anyuka ilyen ingert?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!