Találatok a következő kifejezésre: Szülés után menstruáció lehet rendszertelen (1 db)

Szülés után a menstruáció lehet rendszertelen?

Legjobb válasz: Általában nem igen fordul elõ,de sokaktól halottam,hogy egy ideig rendszertelen volt.Amíg én szoptattam a menszeszem is elmaradt.Szerintem egyéntõl is függ!

Általában nem igen fordul elõ, de sokaktól halottam, hogy egy ideig rendszertelen volt.Amíg én szoptattam a menszeszem is elmaradt.Szerintem egyéntõl is függ!
Szia, én szoptatok ésígy jött meg: Szülés után 5, 5hét gyermekágyi Rá 2 hétre megjött, azután 3 hét szünet és megint. Utána 3, 5 hónapig semmi. Most múlthéten megint megjött. A lányom 6 hóapos és csak anyatejes, na ezen igazodjon ki valaki, mert hogy ez nem rendszeres az szerintem szemmel látható :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Már féltem, hogy csak nekem van így, és kezdtünk gondolkodni a terhességi teszten is. No de azért azt lehet mégis megcsinálom, hogy nyugodjak meg, még nincs baba. Kicsit még korai lenne. ;-)
Öt éve szültem az elsõ babámat. Eõtte is utána is rendszertelen a menstruációm. Hol a 28, hol 36, hol 72-napra jön meg. Már sok helyen vele, semmi sem használ.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Rendes szules utan felszivodo varrattal mikor lehet rendesen zuhanyozni? Kadba ulni?

4

Amikor burkot repesztenek miért rendszereződnek a fájások?

Többen azt írták, hogy utána rendszereződtek, csak nem értem az összefüggést.

6

Az normális, hogy nem tudok ülve pisilni csak a wc felett guggolva?

Mintha abban a pozicíoban nem találná meg az útját, de így is fáj.. a nagy wc is.. 6 apja szültem.

10

Úgy jó ha akkor hívok mentőt ha elfolyik a magzatvíz?

23

Miért fájás közben vizsgálják a méhszájat hogy hány ujjnyira nyílt ki?

6

Kinek meddig tartott?

Rendszertelen fájásaim vannak egy ujnyira nyitva vagyok.meddig húzhatom még?

3

Mi a véleményetek az apás szülésről?

13

Volt valakinek szülés előtt elviselhetetlen kéz zsibbadása, fájdalma?

Úgy gondolom, hogy ez a kéztőalagút szindróma. De nem biztos. Aug. 4-ére vagyok kiírva, de úgy érzem nem bírom tovább. Nem alszom, folyamatos fájdalmam van és 1111 a méhszáj állapota. Volt valakinek ilyen súlyos a kéz zsibbadása?

13

Szülés után hány nappal lehet elkezdeni hasizom gyakorlatot végezni?

8

Dr. Kiss Györgynek (örs vezér tér) nőgyógyász van magánpraxisa és ha igen, akkor mennyiért?

Második gyermekemet várom.Az elsőnél volt fogadott orvosom,nem kevés pénzért,majdnem feleslegesen.:-( Most Kiss dr-hoz kerültem 2szer is a gondozáson,szerintem kedves,nekem szimpatikus.Arra gondoltam,megkérdezem,hogy elvállalja-e a szülést,de nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni,mert most nem tudok megfizetni egy magánorvost,és ciki,ha mondja,hogy mennyi,én meg mondom,hogy akkor inkább nem?! Illetve még érdekelne,hogy hol vezeti most le a szüléseket??? Köszönöm.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!