Találatok a következő kifejezésre: Szülés után marad a (362 db)

Hasszorító öv, vagy hasszorító bugyi? Normál (hüvelyi) szülés után már a kórházban is lehet használni? Érdemes bevinni?

Legjobb válasz: Én sose használtam (szerencsés alkat vagyok, magától is mindig lement a pocim), de a kórházban sok anyukán láttam övet, azt mondják minél elõbb kezded hordani, annál hatékonyabb eredményt érhetsz el. És ez logikus is, hiszen az elején húzódik össze legintenzívebben a méh. (Szoptatósok elõnyben!)

Én sose használtam (szerencsés alkat vagyok, magától is mindig lement a pocim), de a kórházban sok anyukán láttam övet, azt mondják minél elõbb kezded hordani, annál hatékonyabb eredményt érhetsz el. És ez logikus is, hiszen az elején húzódik össze legintenzívebben a méh. (Szoptatósok elõnyben!)
nekem bugyi volt, de az orvos azt mondta, ne hordjam, mert renyhévé teszi az izmokat és nem fognak dolgozni.igaz, császároztak és nem is bírtam hordani.

Maradt valakinek a cukorbetegség szülés után is? Ezt mikor nézik, közvetlenül a szülés után, vagy a hat hét után?

akinek megmaradt, az a szülés után is ugyanúgy diétázik, vagy lazít rajta, nem úgy mint terhesség alatt?

Legjobb válasz: szia! ezt nem nézik, szülés után már sz.rnak ránk :) neked kell elmenni megnézetni, ha akarod én is cukorbeteg voltam, de azóta még csak egyszer nézettem, nem éhgyomorra. kicsit magas volt, de nem vészes. de egyébként van olyan, hogy szülés után is megmarad.

szia! ezt nem nézik, szülés után már sz.rnak ránk :) neked kell elmenni megnézetni, ha akarod én is cukorbeteg voltam, de azóta még csak egyszer nézettem, nem éhgyomorra. kicsit magas volt, de nem vészes. de egyébként van olyan, hogy szülés után is megmarad.
A 3. válaszoló vagyok. A Margit kórházba jártam, de az utolsó hónapban orvost és kórházat váltottam, pont a cukorbetegség miatt, hogyha bármi gond lenne a babával akkor el tudják azonnal látni. A Baross utcai klinikán szültem így, mert ott van gyermek intenzív. Hál istennek nem volt szükség rá, de a biztosra mentem...Ha még nem szültél esetleg kérdezz rá az orvosodnál, hogy a babát, hogy tudják ellátni ha probléma lenne a cukrával, vagy esetleg át kell szállítani másik kórházba.Nem mindegy mert az is idõ.
elõzõ A vajúdás allat nekem is többször mérte szülésznõ.
Nekem mondaták a kórházabn, hogy csinálatssak szülés után 6 héttel vérképet, mivel terhességi cukorbetegségem vilt, illetve aszülés után vért kaptam, annyira alacsony volt a haematokritem. Azóta voltam vérvételen, a cukrom teljesen jó lett.
második vagyok, Cegléden szültem, de én csak diétáztam, inzulin nem kellett, így elmúlt
Szia! Nekem folyamatosan mérnem kellett a vajúdás alatt, de mivel pont éjszaka volt és az éjjeli hosszantartó inzulin bennem volt így jó volt a cukorszintem. A babámét is fokozottan nézték egészen addig míg haza nem jöttünk és nekem is mérnem kellett még utána két hétig. A diétát tartottam és tartom azóta is mivel ötbõl öt orvos közölte, hogy idõ kérdése és cukros leszek a genetikai hajlam és a családfám miatt. Most 13 hónapos a babám és már két hónapja vannak nagyon magas kiurgó értékeim, ezért hamarosan felveszem a kapcsolatot anyukám volt cukororvosával. Ha te terhességi cukros vagy és van cukormérõd akkor vidd magaddal a szülésre és mérjed közben és utána is. És természetesen a diéta kötelezõ! Minden jót.
Én a balassagyarmatiba szültem, senkit nem érdekelt szülés után a cukor. Se a kórházat, se a háziorvost, se a védõnõt. Annyit se mondtak, hogy nézessem meg. Van itthon mérõm, néha megnéztem, nálam minden rendben.
A kérdező hozzászólása: melyik kórházban szültetek? remélem nekem sem marad meg a cukor...
Nekem a szülés után mérték a kórházban folyamatosan, akkor minden rendben volt. Aztán én jelentkeztem 6 hét után terheléses mérésre. Sajnos nagyon magas volt (19). Már 7 hónapja szültem és nem múlt el azóta sem. Napi 4X szúrom az inzulint, természetesen diétáznom kell. Úgy néz ki, hogy már cukorbeteg maradok :( Remélem neked elmúlik! Minden jót!
nálunk se nézték szülés után, de nagyon alacsony lehetett 19 órás vajúdás és szülés után, és a dokim és a szülésznõm is azzal engedtek fel az osztályra, hogy már belém töltöttek néhány mini islert és linzert, azt mondták egyek mindent, aztán itthon megnézettem a háziorvosommal és rendben volt
utolsó elõtti vagyok a szülés után rõgtön nézték a baba cukrát és mivel 2, 7 volt, kapott cukros vizet (Margit kórházban)

Ha 1 nő már szült, akkor milyen vele a szex? Nagyon kitágul szülés után? Már nem lesz vele olyan jó a szex, mint szülés előtt? Lötyögni fog benne a pénisz?

Legjobb válasz: A harmadik babámat várom,és hidd el ha "lötyögött" volna bennem a párom nem gyártunk az elsõ után még kettõt. :D Na de komolyan általában szülésnél vágnak is,hogy könnyebben kiférjen a baba,és ezt utána össze is varrják,úgyhogy nem marad tág.

A harmadik babámat várom, és hidd el ha "lötyögött" volna bennem a párom nem gyártunk az elsõ után még kettõt. :D Na de komolyan általában szülésnél vágnak is, hogy könnyebben kiférjen a baba, és ezt utána össze is varrják, úgyhogy nem marad tág.
valakit szûkebbre varrnak mint azelõtt volt :) mellesleg a hüvely legfontosabb biológiai tulajdonsága a gyors tágulás és összehúzódás.... a hüvely nagyon gyorsan vissza tudja nyerni eredeti állapotát... pl nekem hiába nincs még gyerekem, észre vettem, hogyha sokáig nem vagyok együtt a párommal, pl egy hétig, még jobban összeszûkülök, mint általában, és az elsõ együttléten majdnemhogy szûzkislánynak érzem magam... szóval a válasz a kérdésedre az, hogy semmivel sem különbözik egy gyermekes és egy gyermektelen nõ hüvelye...(feltéve, h nem közvetlen a szülés után 2 nappal akarod kipróbálni XD )
Màr bocs, de te hulye vagy :D:D ' lotyogni fog benne a pénisz", pfff.. Ugyanolyan jo lesz vele a szex, mint elotte, ha nem jobb! Igy lett a huvely kitalàlva, szulés utàn nemsokkal visszatér eredeti méretére, sot, jobb helyeken intim tornàt is felirnak a dokik, ami marhajol edzi a huvelyizmokat. Szoval no para...hidd el, észre sem venni, hogy a no szult..
Szülés után 2 nappal egyéb gondjai is vannak egy anyukának. :D
azt csak viccbõl írtam, de sztem látszik is :)

Akinek volt fogadott szülésznője a szülésnél, ahhoz a szülésznő bement a szülés után, a kórházi napok alatt, látogatni? Vagy a szülés után már rá sem nézett, csak akkor találkoztatok, amokor a pénzt megkapta?

Legjobb válasz: szia nekem igen aranyo volta szülésznõm mind a kétlányom születésénél õ volt jelen (a másodiknál már 5 hónapos terhes volt és már nem is dolgozott csak bejött hogy segítsen) ÉS MINDEN NAP MEGLÁTOGATOTT MIND A KÉT ALAKALOMMAL. NEKEM SZERENCSÉM VOLT VELE

szia nekem igen aranyo volta szülésznõm mind a kétlányom születésénél õ volt jelen (a másodiknál már 5 hónapos terhes volt és már nem is dolgozott csak bejött hogy segítsen) ÉS MINDEN NAP MEGLÁTOGATOTT MIND A KÉT ALAKALOMMAL. NEKEM SZERENCSÉM VOLT VELE
15 ezret adtam a szülés után 8 órával és minden nap benézett kétszer
Most egy kicsit elszomorodtam, mert nekem fogadott szülésznõm volt de egyik nap sem látogatott meg. ja és 20 ezret kapott !
A kérdező hozzászólása: Azt megkérdezhetem, hogy mennyit adtatok neki? Mert lehet az enyém kevésnek találta, azt, amit tõlünk kapott. (25ezret).
elõszõr 10 000ft másodszor pedig 20 000ft -ot szerintem a stílusa ilyena tiednek
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az utolsó válaszolótól kérdezném, a te szülésznõd is fogadott volt, vagy te az ügyeletesnél szültél?
nekem nem volt fogadott szülésznõm, az ügyeletesnél szültem (nem kapott pénzt tõlem!), és olyan rendes volt, hogy másnap meglátogatott bennünket a gyermekágyas osztályon.
A kérdező hozzászólása: Ne szomorkodj! Azért tettem fel ezt a kérdést, mert engem sem látogatott meg egyszer sem! Viszont majdnem mindenkitõl azt hallottam, hogy a szülésznõ látogatta õket a kórházban. Nekem is jólesett volna! Na mindegy, nem ezért fogadtuk, és ami a lényeg szakmailag nagyon toppon volt!

Túlsúllyal teherbe esett anyukák! Szülés után visszaállt a súlyotok arra amiről indultatok, vagy rajtatok maradt a felesleg?

Én a terhességem el?tt fogytam 13 kg-t, mire rájöttem 4 év alatt, hogy hogy lehet fogyni addigra becsúszott a baba :) 76 kg-ról indult a terhesség, már híztam 5-t, pedig még csak 12 hetes vagyok. Nem tudom mi lesz kés?bb. Nektek visszaállt a súlyotok? Amúgy 173 cm magas vagyok. 12 hkm :)

Legjobb válasz: Szia! Én a 32. hétig egy dekát nem híztam, utána felszedtem 12 kg-ot, ami el is ment a szülés alatt. 72 kg-ról kezdtem, most is annyi vagyok 164 cm-emmel. Szerintem Te egyáltalán nem vagy túlsúlyos!!!! Én szeretném újra visszanyerni a versenysúlyomat, 64 kg-ot. Sehogyan sem megy! 64 kg voltam a 2. gyermekem után, a 3. után nem ment vissza semmi. Így maradtam a 4. után 72 kg. :( Boldog babavárást! A súlyod miatt pedig ne aggódj, de azért figyelj rá, hogy mit eszel. Szalonna, körömpöri csak módjával! :)

Én 106 kilósan szültem, könnyedén.30-at híztam, abból 16-ot az elsõ trimeszterben, pedig próbáltam visszafogni.Szerintem inkább a babára gondolj, és két óránkét egyél könnyû kajákat.A párizsiban, virsliben sok a rejtett só, az nem jó.Az elhízás a végén rossz, mert magas vérnyomást okoz+cukorbeteggé válhat a baba, de pl. az enyém makk egészségesen született.Ha elõtte lement a zsír, szülés után miértne menne? Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Igen te nem 100 körül hanem 160 körül lehet!!! Azért vagy ennyire indulatos gusztustalan bunkò!! Nincs mit egyél a széttágult gyomrodra talán mert már minden felzabáltál?? Hol élsz te te féltékeny majom!!! Nem mindegy az neked hogy milyen lesz nekem a szülés vagy mennyit hízok??? Tûnj el innét inkàbb és foglalkozz magaddal!!!
Szia! Én a 32. hétig egy dekát nem híztam, utána felszedtem 12 kg-ot, ami el is ment a szülés alatt. 72 kg-ról kezdtem, most is annyi vagyok 164 cm-emmel. Szerintem Te egyáltalán nem vagy túlsúlyos!!!! Én szeretném újra visszanyerni a versenysúlyomat, 64 kg-ot. Sehogyan sem megy! 64 kg voltam a 2. gyermekem után, a 3. után nem ment vissza semmi. Így maradtam a 4. után 72 kg. :( Boldog babavárást! A súlyod miatt pedig ne aggódj, de azért figyelj rá, hogy mit eszel. Szalonna, körömpöri csak módjával! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Jó lenne ha sikerülne nekem is. Amennyire ismerem magam (és ez a megérzésem is), szerintem én kb. 95-el fogok menni szülni. De próbálom magam tartani, inkább csak gyümölcsözök ha már nagyon nem bírom. Alapból nagyon hajlamos vagyok hízásra. Kedves elsõ, nem jo-jo effektusom van, de ismerem azt is. Azt a 13 kg-t sem 1 hónap alatt adtam le hanem fél év alatt. Az van, hogy mióta terhes vagyok elõjött egy bizonyos farkaséhség 2-3 óránként. Szerinted az jobb ha inkább nem eszek és állandóan elájulok majd? Amúgy meg ne legyél benne biztos, hogy te nem fogsz többet hízni, mint én :D Ha legközelebb írsz, akkor kérlek a kérdésemre válaszolj! Nem kértem a véleményed. :D
Hát kicsit vissza kellene fognod magad. 12hetesen 5kg az nagyon sok. Én 13hetes vagyok, szintén kb.10kg túlsúllyal, de én még csak 1, 5kg-t híztam. Szerintem nálad valami jo-jo effektus féle jöhetett elõ, ha ezelõtt épp fogyóztál. Nem fog lemenni szülés után csak úgy a súlyod, mert 12hetesen 5kg az tiszta zsír lehet, nem a baba meg a többi dolog. Vigyázz magadra, mert így fennáll a veszélye, hogy nagyon nehéz szülésed lesz.
165cm és átlag 75-85kg mozgok de a terhességeim alatt szinte nem is híztam pedig rendesen ettem én is paráztam h majd még több kiló leszek de nem szó szerint leették a gyerekek a hájamat :-DDDD az elsõvel 5kg "fogytam" (3400g volt a baba) a másodikkal 8 kg (4180 g) a harmadikkal 7kg (3850g) de mire egy évesek lettek vissza állt a sulyom arra ami ált szokott lenni :-( ja mind a hárommal akkor lettem terhes mikor elkezdtem fogyizni és lement 2-3 kg most már nem fogyizok nem akarok még egy babát :-DDD
Hát biztos nem 100kg körül fogom végezni mint te. Senki nem mondta, hogy ne egyél, egy szóval nem irtam ilyet. De 5kg-t hízni 12hetesen, mert biztosan még abban a hitben élsz, hogy kettõ helyett kell enni...pff, hát egyél, de tényleg azt gondolod, hogy az szülés után lemegy? Gratula. Te nem válaszokat vársz, hanem buksisimogatást, hogy "eegyél csak, zabálj, kell a gyereknek" nem hinném, hogy rosszat írtam, nem támadtalak, inkább jótanács volt! Bezzeg te, azonnal letámadtál csak azért, mert igazam van /bocs, de az van/ De adjon neked jótanácsot ezek után a halá[email protected]! Bunkó!
A 156 centimhez 60 kilóval estem teherbe, 80-al mentem szülni (bár ennek nagy része toxémia miatt víz volt), ebbõl 64 kg maradt hazamenetelkor. Szoptatás alatt 70 kg lettem.... Aztán a gyerekem 16 hósan abbahagyta a szopit is és el is indult végre, én meg fél év alatt 52-re fogytam (hiába a napi 2x3 óra játszótér.. :)
A kérdező hozzászólása: Sõt még azt is gondolom hogy terhes sem vagy mert nincs ki felcsináljon vagy csak nem is leet gyereked!! Azért vagy te ennyire pofátlan!!! Ha tényleg terhes lennél akkor valòszìnûleg tudnád mi a farkaséhség!! De nem te csak arròl az 5 kg-ròl tudsz beszélni hogy jajj de sok. Engem az sem érdekel ha 50 lesz, engem az érdekel hogy utána olyan legyek mint régen!! És ezt persze nem 1 hét alatt kívánom el minden mozgás nélkül!! Mások tapasztalataira voltam kiváncsi nem a te véleményedre!!
Ne hordjatok mar le ennyire egymast! En is tudom mi az a farkasehseg, mindket terhessegemnel mar az elso 12 hetben feljott 4-5 kilo. Viszont en az elejen hizom, az elso babaval a 30. hettol mar semmit nem hiztam. Remelem most is igy lesz. Igaz, nem kezdtem tulsulyjal.
én nagyon sok gyümit ettem nyáron volt h befaltam egy egész dinnyét egy nap alatt télen napi 2-3kg narancs õsszel az alma ment és a szõlõ de ami volt azt ettem és sok sok csirkét sütve és sült krumpli ezt kívántam mind a 3nál ha rád jön akkor egyél meg egy banánt vagy almát vagy más gyümölcsöt vissza állítja a vércukrot és nem szédülsz majd és kibírod ebédig :-) és sok inni való

Szülés után már soha nem leszek olyan szük mint elötte és ez a páromnak nagyon észrevehetö lesz?

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem biztos. Én pl. szûkebb lettem szülés után, a párom is észrevette:)

Ez egyáltalán nem biztos. Én pl. szûkebb lettem szülés után, a párom is észrevette:)
Ahogy az Elsõ Válaszadó írta, egyáltalán nem biztos! Ez is genetika, illetve egyéb más függvénye is: pl gátmetszés, esetleg repedsz, és a doki kicsit "szûkebbre vesz". Én olyan szerencsétlen vagyok gének tekintetében-vagy legalább is fogjuk arra (mert hát valamire mindent fogni kell :-) ), hogy én kicsit tágabb lettem, a méhszáj is lentebb került, és hát hüvelyfal süllyedésem is lett, amikre a Párom nem szólt semmit, mert hát akár mi is van ott, akkor is én vagyok, Õt nem zavarja a többi... :-) Boldog babavárást, egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3 lányos
Ez engem is érdekelne!
Engem is nagyon jól összevarrt a dokim, kétszer is.. Nem panaszkodik az ember:-) (Augusztusban újra szülök, remélem most is jól varr össze!) Szerintem nálatok se lesz ez probléma.

Aki a terhesség alatt cukros volt, szülés után már nem kell a diéta?

Lehet enni bármit, vagy valameddig még kell a diéta? A babával van utána valami különleges bánásmód, külön figyelem, vagy gyógyszer?

Legjobb válasz: Nálam is cukrot állapítottak meg mikor terhes voltam. Elég magas lett 10-es érték jött ki. A szülésig diétáztam, utána, már nem volt rá szükségem. itthon miután kijöttünk a kórházból megmértem, és már teljesen normális értéket mutatott, és ez azóta is változatlan. A babákkal sem volt semmi különös, igaz elõbb jöttek 5 héttel a kelleténél, de nekem az ikerterhességbõl kifolyólag indult meg elõbb a szülés. Nálam a terhesség idézte elõ a cukorbetegséget, reméljük nálad sem lesz másként, csak figyelj a diétára! Boldog babavárást! Ikres anyuka

Nálam is cukrot állapítottak meg mikor terhes voltam. Elég magas lett 10-es érték jött ki. A szülésig diétáztam, utána, már nem volt rá szükségem. itthon miután kijöttünk a kórházból megmértem, és már teljesen normális értéket mutatott, és ez azóta is változatlan. A babákkal sem volt semmi különös, igaz elõbb jöttek 5 héttel a kelleténél, de nekem az ikerterhességbõl kifolyólag indult meg elõbb a szülés. Nálam a terhesség idézte elõ a cukorbetegséget, reméljük nálad sem lesz másként, csak figyelj a diétára! Boldog babavárást! Ikres anyuka
Szia! Nekem is terhességi diabetesem volt és inzulinoztam magam és persze még ez mellett is diétázni kellett. Szülés alatt és utána is mértem a cukromat. Mire megszületett a kislányom addigra a cukrom is beállt, igaz az éjszakai inzulinom ami hosszan tartó hatású volt az még bennem volt. De attól a pillanattól kezdve helyreállt a cukorszintem. A lányomét is nézték a kórházban óránként és az enyémet is. Az inzulint azonnal abba kellett hagynom. A diétával sem foglalkoztam de mivel nálunk ez örökletes hajlam ezért nekem egész életemben diétázni kell mert már az ötödik orvos mondja hogy cukros leszek csak még van pár évem. Minden esetre szülés után is mérd a cukorszintedet mert ha ez terhességi diabetes akkor el fog múlni. Azért nem árt óvatosnak lenni. Sok boldogságot és jó egészséget kívánok. 9, 5 hós kislány anyukája
Azt mondták minap a kórházban, mikor eéllenõrzésen voltam a cukor mitta, hogy a szülésig tartani kell a diétát, utána lehet rajta lazítani egy kicst, de nem szabad hirtelen megterhelni a szervezetet. Tanácsos a 6 hét letelte után csináltatani egy terheléses cukorvizsgálatot.
A babának rögtön szülés után, és fél óra mulva, majd másnap kell vérvétel, hogy kizárják a gondot. (de ha a cukrod rendben volt, a babával sem lesz gond) A dietetikus nekem javsolta, hogy még 6 hétig diétázzak, majd menjek el egy kontrollvizsgálatra. Én nem tartottam a diétát, és nem érzem, hogy gond lenne. A dokihoz nem jutottam vissza, mert elköltöztünk, itt meg lehetetlen volt felhívni õket és idõt kérni.De nem adom fel, és próbálkozom bejutni.

Azt hallottam egyik nap, hogy a nőknek természetes szülés után ugyebár kitágul a vaginájuk. és hogy emiatt, hogy ki van tágulva már nem lehet őket rendesen kielégiteni. Tényleg nemjó a sex szülés után már?

Legjobb válasz: Kielégíteni ki lehet, csak a teljesen betöltõ érzés fog hiányozni, ami lehet így az orgazmus gátja. Hármas válaszolónak üzenem, hogy bioszból nem kellett volna a felmentés! A hüvely mérete nem befolyásolja a gyerek távozását, mert a méhszáj az, ami visszatartja a gyereket.

Hatos! A gátmetszést a gáton végzik el. De gondolj bele, miért a méhszáj tágulását mérik? Mert az tartja bent a gyereket. Ha viszont az kitágul, nincs az az isten, hogy bent maradjon a gyerek. Ha csak be nem varrják azt.
Kielégíteni ki lehet, csak a teljesen betöltõ érzés fog hiányozni, ami lehet így az orgazmus gátja. Hármas válaszolónak üzenem, hogy bioszból nem kellett volna a felmentés! A hüvely mérete nem befolyásolja a gyerek távozását, mert a méhszáj az, ami visszatartja a gyereket.
ez butaság.nagyon rugalmas a hüvely fala és ahogy kitágul az össze is szûkül szülés után.
Buta vagy, mint akitõl hallottad. A nõk kitágulnak, de szülés után összehúzódik megint. Ha nem így lenne, akkor a második gyerek már kipotyogna járás közben. Biológia könyvekbõl próbálj értesüléseket szerezni, ne magadfajtától.
Ööööö elõször gondolkodj és utána kérdezz. Kérlek! Köszönöm!
És a gát metszést azt a méhnyakon csinálják?Hülyébbnél hülyébb kérdés-válasz.
Erre van a császár. Meg a gátmetszést elkerülendõ. Fejlettebb nyugati országokban ez már egyáltalán nem számít akkora tabunak.
Ennyi hülyét! A nõ hüvelye igenis kitágul a szüléstõl. És utána nem áll vissza az eredeti állapotára! Csak a sok szûz ossza itt az észt megint!
Természetesen szültem, és szûkebb vagyok, mint valaha. A hüvelytorna csodákra képes.
Lehet, hogy a szülés után kitágul, de azért van a 6 hét szexmentes idõszak, hogy minden visszaálljon az eredeti méretre. Két és fél évvel a szülés után nekem teljesen rendben mennek a dolgok, és nem fordul meg bent egy IFA...
A hír igaz!Csak nem a nõé tágul, hanem a férfié töpörödik.Ki lehet elégíteni ha van mivel.A szex ugyan olyan jó, csak ritkább.SAJNOS.
De gondolj bele, miért a méhszáj tágulását mérik?De nem is a méhet dugod!
Az én feleségemé is kitágult, csak úgy tudom kielégíteni, hogy egy elefántot felnyomok neki :/
szerintem ugyanolyan am egy kicsit kitágul és a második gyerek nem fog annyira fájni
Nekem is tágabb lett és jobb lett a szex mert elõtte túl szûk voltam. A szex hormonális változások miatt nem jó szülés után.

Nem használtam haskötőt, maradt egy kis pocim, 13hóval szülés után már tuti nem segít semmit? Ha a második baba után használok majd, a mostani alakomra húzódik vissza vele vagy teljesen laposra?

Bocs az esetleg bugyuta kérdésért.

Legjobb válasz: Fiam 13 hós kora után kezdetem helyrebillenni:)Valamiért lement jó pár kg, nem tudom hogy, nem fogyóztam. Most 16 hónapos és ragyogóan beleférek minden ruhámba amibe elõtte is és amiket 1 éves koráig nem tudtam felvenni:) És nem használtam ilyen haskötõt. Szóval van remény, fel a fejjel:)

Fiam 13 hós kora után kezdetem helyrebillenni:) Valamiért lement jó pár kg, nem tudom hogy, nem fogyóztam. Most 16 hónapos és ragyogóan beleférek minden ruhámba amibe elõtte is és amiket 1 éves koráig nem tudtam felvenni:) És nem használtam ilyen haskötõt. Szóval van remény, fel a fejjel:)
A kérdező hozzászólása: nem a kilókkal van a gond, gyakorlatilag 1-2kg plusz lehet rajtam, régi nadrágjaimat hordom, csak nem annyira lapos a hasam, mint teherbeesés elõtt, szerintem a méhem a gond. Köszi a válaszod egyébként, várok még hozzászólásokat.

Igaz, hogy a nők egy jelentős része szülés után már nem vagy nem annyira kívánja a sexet? Mitől van ez?

Ha elötte jó volt akkor tána már nem olyan élvezetes?

Legjobb válasz: Én jobban kívánom, de csak mióta nem szoptatok. (hozzátenném, hogy van segítségem és nem hüvelyi úton szültem, sajnos)

Én jobban kívánom, de csak mióta nem szoptatok. (hozzátenném, hogy van segítségem és nem hüvelyi úton szültem, sajnos)
és hozzátenném: 24 órás szolgálat a gyerek mellett, és nagyon sok férj nem segít be a háztartásba és a gyereknevelésbe. Amikor nekem megszületett a lányom, nem volt túl jó alvó, éjszakánként is ébredt 3-4x, 3 éves koráig. A lakásban ajtófélfától-ajtófélfáig közlekedtem, annyira hulla fáradt voltam! Szerinted??????
Hormonok miatt van. Nem nagyon áll vissza a normális kerékvágásba. Ez a fõ ok. Mellékokok, hogy a kismama kövér marad, utálja a testét, netán még apu is elvárná, hogy bombanõ legyen két héttel a szülés után.
Ez nem ilyen kategorikus. Elõször is szülés után hat hétig jobb kerülni a szexet (ennek orvosi okai vannak), aztán az elején a legtöbb anya hullafáradt. Szoptatni kell, elrendezni a kicsit, éjszakánként gyakran felkelni stb. Sok esetben még a háztartás is kizárólag rá marad, nem csoda, hogy kifárad. Szóval van egy ilyen oka is. A másik pedig hormonális: a hormonok azt "diktálják" neki, hogy a kicsire figyeljen, az õ igényeit elégítse ki. Ennek evolúciós oka van: ha a csecsemõt elhanyagolják, az meghal. Mindez persze nem jelenti azt, hogy a nõk szülés után frigidek lesznek (mert akkor senkinek se lenne testvére :D), hanem hogy az elején fáradtak és a hormonok miatt is másfelé "figyelnek". Meg hát kicsi mellett nehéz alkalmas pillanatot is találni, hogy ne zavarjon senki senkit. De nem lehetetlen, ez biztos. Sok múlik az apán is, hogy mennyire veszi ki a részét a háztartásból, gyerek körüli teendõkbõl, mennyire türelmes és megértõ stb.
egy ideig biztos, h eszedbe se jut, de megteszed ha szereted a férjed, de szép lassan ahogy a baba növöget, átalussza az éjszakát, ugyanúgy, sõt néha jobban, kívánod majd a szexet
05/26 20:47 vagyok megint... igen, ahogy nõnek a gyerekek és kezdenek bizonyos dolgokban önállóak lenni (effektíve nem nekem kell egy pohár vizet tölteni a csapból meg ilyenek) az ember kipihentebb. Én amikor hullásítva voltam, azért akkor is a férjem kedvére tettem. Csak mivelhogy Õ soha nem tett az én kedvemre, mert csak cselédnek használt, hát sajna kicsit morgós lettem (soha nem kiabáltam vele), aztán a házasságunk 7. évében egyszer nem keltem fel este 10-kor pótvacsit csinálni neki, hanem kedvesem azt mondtam neki: ottvan a hûtõben felvágott, sajt, satöbbi, nézz körül mit ennél, és csinálj egy szendvicset (ekkor már baromira bele voltam fásulva a cseléd szerepbe, és még mindig nem kiabáltam vele, mert nem szeretek ilyet csinálni). Na, erre az istenbarma azt hitte, hogy már nem szeretem õt, és gyorsan talált magának a kolleginák között egyet aki csillogó szemmel istenként tekint fel rá --- naja, az õ fõmérnöki beosztásában 300papír nettó fizuval jó parti volt), engem meg elhagyott a 2 gyerekkel. Most 40 éves vagyok, és néha majd' megõrülök egy kis szexért.... ugyanis a gyerekek már nagyok, melegítenek maguknak kaját, segítenek nekem a háztartásban, tehát nem vagyok annyira fáradt, plusz most vagyok abban a korban amikor kezdenek termelõdni az ösztrogén hormonok és ez azt a biológiai folyamatot hozza magával, hogy kívánom a szexet. Szóval, kedves férfiak, ez a helyzet! Kitartás! Vagy: segítsetek többet a háztartásban, hogy az asszonynak maradjon energiája a szexre! Ez van.
A kérdező hozzászólása: >>Szóval, kedves férfiak, ez a helyzet! Kitartás! Vagy: segítsetek többet a háztartásban, hogy az asszonynak maradjon energiája a szexre! Ez van.<< ezt megjegyzem magamnak késõbbre, még jól jöhet, köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!