Találatok a következő kifejezésre: Szülés után marad (459 db)

Aki a terhesség alatt cukros volt, szülés után már nem kell a diéta?

Lehet enni bármit, vagy valameddig még kell a diéta? A babával van utána valami különleges bánásmód, külön figyelem, vagy gyógyszer?

Legjobb válasz: Nálam is cukrot állapítottak meg mikor terhes voltam. Elég magas lett 10-es érték jött ki. A szülésig diétáztam, utána, már nem volt rá szükségem. itthon miután kijöttünk a kórházból megmértem, és már teljesen normális értéket mutatott, és ez azóta is változatlan. A babákkal sem volt semmi különös, igaz elõbb jöttek 5 héttel a kelleténél, de nekem az ikerterhességbõl kifolyólag indult meg elõbb a szülés. Nálam a terhesség idézte elõ a cukorbetegséget, reméljük nálad sem lesz másként, csak figyelj a diétára! Boldog babavárást! Ikres anyuka

Nálam is cukrot állapítottak meg mikor terhes voltam. Elég magas lett 10-es érték jött ki. A szülésig diétáztam, utána, már nem volt rá szükségem. itthon miután kijöttünk a kórházból megmértem, és már teljesen normális értéket mutatott, és ez azóta is változatlan. A babákkal sem volt semmi különös, igaz elõbb jöttek 5 héttel a kelleténél, de nekem az ikerterhességbõl kifolyólag indult meg elõbb a szülés. Nálam a terhesség idézte elõ a cukorbetegséget, reméljük nálad sem lesz másként, csak figyelj a diétára! Boldog babavárást! Ikres anyuka
Szia! Nekem is terhességi diabetesem volt és inzulinoztam magam és persze még ez mellett is diétázni kellett. Szülés alatt és utána is mértem a cukromat. Mire megszületett a kislányom addigra a cukrom is beállt, igaz az éjszakai inzulinom ami hosszan tartó hatású volt az még bennem volt. De attól a pillanattól kezdve helyreállt a cukorszintem. A lányomét is nézték a kórházban óránként és az enyémet is. Az inzulint azonnal abba kellett hagynom. A diétával sem foglalkoztam de mivel nálunk ez örökletes hajlam ezért nekem egész életemben diétázni kell mert már az ötödik orvos mondja hogy cukros leszek csak még van pár évem. Minden esetre szülés után is mérd a cukorszintedet mert ha ez terhességi diabetes akkor el fog múlni. Azért nem árt óvatosnak lenni. Sok boldogságot és jó egészséget kívánok. 9, 5 hós kislány anyukája
Azt mondták minap a kórházban, mikor eéllenõrzésen voltam a cukor mitta, hogy a szülésig tartani kell a diétát, utána lehet rajta lazítani egy kicst, de nem szabad hirtelen megterhelni a szervezetet. Tanácsos a 6 hét letelte után csináltatani egy terheléses cukorvizsgálatot.
A babának rögtön szülés után, és fél óra mulva, majd másnap kell vérvétel, hogy kizárják a gondot. (de ha a cukrod rendben volt, a babával sem lesz gond) A dietetikus nekem javsolta, hogy még 6 hétig diétázzak, majd menjek el egy kontrollvizsgálatra. Én nem tartottam a diétát, és nem érzem, hogy gond lenne. A dokihoz nem jutottam vissza, mert elköltöztünk, itt meg lehetetlen volt felhívni õket és idõt kérni.De nem adom fel, és próbálkozom bejutni.

Ha 1 nő már szült, akkor milyen vele a szex? Nagyon kitágul szülés után? Már nem lesz vele olyan jó a szex, mint szülés előtt? Lötyögni fog benne a pénisz?

Legjobb válasz: A harmadik babámat várom,és hidd el ha "lötyögött" volna bennem a párom nem gyártunk az elsõ után még kettõt. :D Na de komolyan általában szülésnél vágnak is,hogy könnyebben kiférjen a baba,és ezt utána össze is varrják,úgyhogy nem marad tág.

A harmadik babámat várom, és hidd el ha "lötyögött" volna bennem a párom nem gyártunk az elsõ után még kettõt. :D Na de komolyan általában szülésnél vágnak is, hogy könnyebben kiférjen a baba, és ezt utána össze is varrják, úgyhogy nem marad tág.
valakit szûkebbre varrnak mint azelõtt volt :) mellesleg a hüvely legfontosabb biológiai tulajdonsága a gyors tágulás és összehúzódás.... a hüvely nagyon gyorsan vissza tudja nyerni eredeti állapotát... pl nekem hiába nincs még gyerekem, észre vettem, hogyha sokáig nem vagyok együtt a párommal, pl egy hétig, még jobban összeszûkülök, mint általában, és az elsõ együttléten majdnemhogy szûzkislánynak érzem magam... szóval a válasz a kérdésedre az, hogy semmivel sem különbözik egy gyermekes és egy gyermektelen nõ hüvelye...(feltéve, h nem közvetlen a szülés után 2 nappal akarod kipróbálni XD )
Màr bocs, de te hulye vagy :D:D ' lotyogni fog benne a pénisz", pfff.. Ugyanolyan jo lesz vele a szex, mint elotte, ha nem jobb! Igy lett a huvely kitalàlva, szulés utàn nemsokkal visszatér eredeti méretére, sot, jobb helyeken intim tornàt is felirnak a dokik, ami marhajol edzi a huvelyizmokat. Szoval no para...hidd el, észre sem venni, hogy a no szult..
Szülés után 2 nappal egyéb gondjai is vannak egy anyukának. :D
azt csak viccbõl írtam, de sztem látszik is :)

Akinek volt fogadott szülésznője a szülésnél, ahhoz a szülésznő bement a szülés után, a kórházi napok alatt, látogatni? Vagy a szülés után már rá sem nézett, csak akkor találkoztatok, amokor a pénzt megkapta?

Legjobb válasz: szia nekem igen aranyo volta szülésznõm mind a kétlányom születésénél õ volt jelen (a másodiknál már 5 hónapos terhes volt és már nem is dolgozott csak bejött hogy segítsen) ÉS MINDEN NAP MEGLÁTOGATOTT MIND A KÉT ALAKALOMMAL. NEKEM SZERENCSÉM VOLT VELE

szia nekem igen aranyo volta szülésznõm mind a kétlányom születésénél õ volt jelen (a másodiknál már 5 hónapos terhes volt és már nem is dolgozott csak bejött hogy segítsen) ÉS MINDEN NAP MEGLÁTOGATOTT MIND A KÉT ALAKALOMMAL. NEKEM SZERENCSÉM VOLT VELE
15 ezret adtam a szülés után 8 órával és minden nap benézett kétszer
Most egy kicsit elszomorodtam, mert nekem fogadott szülésznõm volt de egyik nap sem látogatott meg. ja és 20 ezret kapott !
A kérdező hozzászólása: Azt megkérdezhetem, hogy mennyit adtatok neki? Mert lehet az enyém kevésnek találta, azt, amit tõlünk kapott. (25ezret).
elõszõr 10 000ft másodszor pedig 20 000ft -ot szerintem a stílusa ilyena tiednek
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az utolsó válaszolótól kérdezném, a te szülésznõd is fogadott volt, vagy te az ügyeletesnél szültél?
nekem nem volt fogadott szülésznõm, az ügyeletesnél szültem (nem kapott pénzt tõlem!), és olyan rendes volt, hogy másnap meglátogatott bennünket a gyermekágyas osztályon.
A kérdező hozzászólása: Ne szomorkodj! Azért tettem fel ezt a kérdést, mert engem sem látogatott meg egyszer sem! Viszont majdnem mindenkitõl azt hallottam, hogy a szülésznõ látogatta õket a kórházban. Nekem is jólesett volna! Na mindegy, nem ezért fogadtuk, és ami a lényeg szakmailag nagyon toppon volt!

Azt hallottam egyik nap, hogy a nőknek természetes szülés után ugyebár kitágul a vaginájuk. és hogy emiatt, hogy ki van tágulva már nem lehet őket rendesen kielégiteni. Tényleg nemjó a sex szülés után már?

Legjobb válasz: Kielégíteni ki lehet, csak a teljesen betöltõ érzés fog hiányozni, ami lehet így az orgazmus gátja. Hármas válaszolónak üzenem, hogy bioszból nem kellett volna a felmentés! A hüvely mérete nem befolyásolja a gyerek távozását, mert a méhszáj az, ami visszatartja a gyereket.

Hatos! A gátmetszést a gáton végzik el. De gondolj bele, miért a méhszáj tágulását mérik? Mert az tartja bent a gyereket. Ha viszont az kitágul, nincs az az isten, hogy bent maradjon a gyerek. Ha csak be nem varrják azt.
Kielégíteni ki lehet, csak a teljesen betöltõ érzés fog hiányozni, ami lehet így az orgazmus gátja. Hármas válaszolónak üzenem, hogy bioszból nem kellett volna a felmentés! A hüvely mérete nem befolyásolja a gyerek távozását, mert a méhszáj az, ami visszatartja a gyereket.
ez butaság.nagyon rugalmas a hüvely fala és ahogy kitágul az össze is szûkül szülés után.
Buta vagy, mint akitõl hallottad. A nõk kitágulnak, de szülés után összehúzódik megint. Ha nem így lenne, akkor a második gyerek már kipotyogna járás közben. Biológia könyvekbõl próbálj értesüléseket szerezni, ne magadfajtától.
Ööööö elõször gondolkodj és utána kérdezz. Kérlek! Köszönöm!
És a gát metszést azt a méhnyakon csinálják?Hülyébbnél hülyébb kérdés-válasz.
Erre van a császár. Meg a gátmetszést elkerülendõ. Fejlettebb nyugati országokban ez már egyáltalán nem számít akkora tabunak.
Ennyi hülyét! A nõ hüvelye igenis kitágul a szüléstõl. És utána nem áll vissza az eredeti állapotára! Csak a sok szûz ossza itt az észt megint!
Természetesen szültem, és szûkebb vagyok, mint valaha. A hüvelytorna csodákra képes.
Lehet, hogy a szülés után kitágul, de azért van a 6 hét szexmentes idõszak, hogy minden visszaálljon az eredeti méretre. Két és fél évvel a szülés után nekem teljesen rendben mennek a dolgok, és nem fordul meg bent egy IFA...
A hír igaz!Csak nem a nõé tágul, hanem a férfié töpörödik.Ki lehet elégíteni ha van mivel.A szex ugyan olyan jó, csak ritkább.SAJNOS.
De gondolj bele, miért a méhszáj tágulását mérik?De nem is a méhet dugod!
Az én feleségemé is kitágult, csak úgy tudom kielégíteni, hogy egy elefántot felnyomok neki :/
szerintem ugyanolyan am egy kicsit kitágul és a második gyerek nem fog annyira fájni
Nekem is tágabb lett és jobb lett a szex mert elõtte túl szûk voltam. A szex hormonális változások miatt nem jó szülés után.

Szülés után már soha nem leszek olyan szük mint elötte és ez a páromnak nagyon észrevehetö lesz?

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem biztos. Én pl. szûkebb lettem szülés után, a párom is észrevette:)

Ez egyáltalán nem biztos. Én pl. szûkebb lettem szülés után, a párom is észrevette:)
Ahogy az Elsõ Válaszadó írta, egyáltalán nem biztos! Ez is genetika, illetve egyéb más függvénye is: pl gátmetszés, esetleg repedsz, és a doki kicsit "szûkebbre vesz". Én olyan szerencsétlen vagyok gének tekintetében-vagy legalább is fogjuk arra (mert hát valamire mindent fogni kell :-) ), hogy én kicsit tágabb lettem, a méhszáj is lentebb került, és hát hüvelyfal süllyedésem is lett, amikre a Párom nem szólt semmit, mert hát akár mi is van ott, akkor is én vagyok, Õt nem zavarja a többi... :-) Boldog babavárást, egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3 lányos
Ez engem is érdekelne!
Engem is nagyon jól összevarrt a dokim, kétszer is.. Nem panaszkodik az ember:-) (Augusztusban újra szülök, remélem most is jól varr össze!) Szerintem nálatok se lesz ez probléma.

Nem használtam haskötőt, maradt egy kis pocim, 13hóval szülés után már tuti nem segít semmit? Ha a második baba után használok majd, a mostani alakomra húzódik vissza vele vagy teljesen laposra?

Bocs az esetleg bugyuta kérdésért.

Legjobb válasz: Fiam 13 hós kora után kezdetem helyrebillenni:)Valamiért lement jó pár kg, nem tudom hogy, nem fogyóztam. Most 16 hónapos és ragyogóan beleférek minden ruhámba amibe elõtte is és amiket 1 éves koráig nem tudtam felvenni:) És nem használtam ilyen haskötõt. Szóval van remény, fel a fejjel:)

Fiam 13 hós kora után kezdetem helyrebillenni:) Valamiért lement jó pár kg, nem tudom hogy, nem fogyóztam. Most 16 hónapos és ragyogóan beleférek minden ruhámba amibe elõtte is és amiket 1 éves koráig nem tudtam felvenni:) És nem használtam ilyen haskötõt. Szóval van remény, fel a fejjel:)
A kérdező hozzászólása: nem a kilókkal van a gond, gyakorlatilag 1-2kg plusz lehet rajtam, régi nadrágjaimat hordom, csak nem annyira lapos a hasam, mint teherbeesés elõtt, szerintem a méhem a gond. Köszi a válaszod egyébként, várok még hozzászólásokat.

38 hetes terhes vagyok. A súlygyarapodás mikor áll meg nagyjából? Eltarthat igazából a szülésig? Szülés után már nem jellemző a hízás?

Legjobb válasz: 60-al kezdtem, 92-vel mentem szülni. Utolsó pillanatig hízta. 15 kiló lement a kórházban. 3 hónapos a lányom, szoptatok, eszem iszom rengeteget, mert így van tejem ,ha diétázni próbéltam kevés volt a tej, de egy dekét nem híztam vagy fogytam azóta.

60-al kezdtem, 92-vel mentem szülni. Utolsó pillanatig hízta. 15 kiló lement a kórházban. 3 hónapos a lányom, szoptatok, eszem iszom rengeteget, mert így van tejem , ha diétázni próbéltam kevés volt a tej, de egy dekét nem híztam vagy fogytam azóta.
50nel lettem terhes, 36 hetesen 62kg voltam, 39 hetesen csak 60 (az utolsó héten ment a hasam), szülés után 55 (a baba 3, 2kg volt), aztán nagyon gyorsan (kb. 6 hét alatt) 50 lettem, most már csak 48kg vagyok, 4 hónapos a fiam, csak szoptatom, õ már 8 kg :) . De nem vagyunk egyformák!

Igaz az, hogy azok a nok akinek nem volt huvelyi orgazmusuk szules utan mar sikerult?

Legjobb válasz: Igaz. Nálam így volt. Igaz a második baba után... Biztos máshogy varrt össze a doktorbácsi. :)

Igaz. Nálam így volt. Igaz a második baba után... Biztos máshogy varrt össze a doktorbácsi. :)
Ezen nem változtat a szülés sajnos, max. rosszabb irányban. Hogyha pl. kitágul vki és nem érzi "olyan jól" a dolgokat....
Elõfordulhat, de sajna tényleg a fordítottja igaz általában.

Szülés után maradt kötényhasat plasztikáztatott már valaki?

Milyen tapasztalataid vannak err?l? Minden érdkel.

Legjobb válasz: A húgom csináltatta pár éve, és nagyon megbánta. Igaz, hogy felöltözve feszesnek látszik a hasa, de alul egy igen csunya heg maradt, és ez nagyon zavarja. Eredetileg azért akarta megcsináltatni, hogy a férjének kivánatosabb meg szebb legyen, és most levetközni is alig mer a heg miatt. Emiatt a házasságuk is labilis lett, mert a férjnek nem teszik, hogy csak sötétben van szex, és akkor is alig érhet a hasához, mert egyböl begörcsöl az idegességtöl a felesége.

A húgom csináltatta pár éve, és nagyon megbánta. Igaz, hogy felöltözve feszesnek látszik a hasa, de alul egy igen csunya heg maradt, és ez nagyon zavarja. Eredetileg azért akarta megcsináltatni, hogy a férjének kivánatosabb meg szebb legyen, és most levetközni is alig mer a heg miatt. Emiatt a házasságuk is labilis lett, mert a férjnek nem teszik, hogy csak sötétben van szex, és akkor is alig érhet a hasához, mert egyböl begörcsöl az idegességtöl a felesége.
Szia!Nekem kötényhasam van irtóra zavar és nagyon gondolkoztam rajta, hogy megcsináltatom, de azt mondták, hogy medencecsont-tól medencecsontig vágják.Nekem elég volt a császár inkább maradok így.
Szia!Nekem valószínû õsszel csináják meg!Jó barát a doki.Azt mondja nincs olyan rossz, mint a császár, mert itt izmot nem vágnak.És úgy néz ki, hogy még a TB ki is fizeti.Jajjjj , nagyon várom...
Elõre is bocs az off-ért:) Hogyan lehet elintézni, hogy kifizesse a TB?
A kérdező hozzászólása: Ez a tb-s dolog engem is érdekelne...
Sziasztok!Nekem lesz a TB-s!Elintézni nem lehet!És nagyon sokat fogytam.107 kiló voltam szüléskor, most vagyok 75 és még fogyni akarok vagy 10 kilót.155cm magas vagyok.Tehár a testömeg index ide meg oda(ezt nem nagyon tudom, hogy van)De kell egy igazolás a nõgyógyimtól, hogy mennyi voltam és most mennyi vagyok , és emiatt fizeti ki a TB, mert életszinvonal romlást okoz.Ami igaz is, mert tiszta depi vagyok miatta.

Mivel hozzátok helyre a hasatokon a bőrt, ha szülés után már nem a régi?

Arra gondolok, hogy megnyúltabb, szárazabb, egy kicsit ráncosabb.

Legjobb válasz: Szia.Én minden nap testápolózom,és napi rendszerességgel hullahoppozok(napi 15perc),és egész jól néz már ki.Szerintem már nem lesz olyan mint régen,de azért nem adom fel:D Üdv.17hós nagylegény anyuja

Szia.Én minden nap testápolózom, és napi rendszerességgel hullahoppozok(napi 15perc), és egész jól néz már ki.Szerintem már nem lesz olyan mint régen, de azért nem adom fel:D Üdv.17hós nagylegény anyuja
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nekem is nagy már a legénykém :-), 21 hónapos. Sajnos a hasam még nem a régi, bár tornázok keményen az érdekében. Nyárra szeretnék normálisan kinézni. Gondolom olyan bababõr mát nem is lesz rajta, de azért igyekszem.
Szia.Elsõ vagyok.Próbáld ki a hullahopp-ot, tényleg használ, nekem már látható az eredmény és még csak 5hete csinálom, csak napi 10-15perc ki meddig bírja/tudja és ez tényleg segít.Én akkor szoktam, ha a picur már lefeküdt este, ez nem hangos és már látszik, hogy van derekam is:) . Üdv.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!