Találatok a következő kifejezésre: Szülés után lehet napozni, (2 db)

Szülés után lehet napozni?

Júniusban fog születni a kisbabám, és amikor hazajöttünk már a kórházból ki lehet-e feküdni a napra? Természetesen akkor amikor a pici alszik, és épp nincs szüksége semmire. Olyan hulla színem van, ilyenkor ugye szolizni sem szabad, legalább akkor lehessen már egy kis színem. :-) Szerintetek?

Legjobb válasz: Igen, lehet, de már most is mehetnél a npara, szuper a idõ. addigra lehetne színed. csak a pocid ne kapjon közvetlen fényt. meg még most nem is melegít annyira. én a hétvégén kirándulni voltam, tök jó színe lett az arcomnak.

Igen, lehet, de már most is mehetnél a npara, szuper a idõ. addigra lehetne színed. csak a pocid ne kapjon közvetlen fényt. meg még most nem is melegít annyira. én a hétvégén kirándulni voltam, tök jó színe lett az arcomnak.
Lehetni lehet, meg szolizni is, de szerintem eleinte kisebb bajod is nagyobb lesz annál, hogy napozz, meg hogy milyen a színed :) . Vannak nagyon jó barnító krémek is, vagy barnító testápolók, ha annyira zavar, hogy nagyon sápadt vagy.
Nem értem, hogy fordulhat meg egy értelmes nõ fejében, hogy nem lehet szülés után napozni... Amikor babát vársz, egyértelmû, hogy a baba miatt nem ajánlatos befeküdni a szoláriumba. De amikor már megszültél, akkor ugyan már mit árthat az a D vitamin???? Azért leszel foltos az önbarnítótól, mert nem megfelelõen kened fel a testeden. Én évek óta használom az arcomra, 5éve folyahogy ne legyek olyan sápadt, az Avonnak van egy nagyon jó barnítókréme, soha nem voltam foltos tõle:)
most ez komoly kérdés?
Nem tartom magamat okosnak, de itt a kérdések jó részét még kiírás elõtt józan paraszti ésszel meg kellene tudnia válaszolnia annak, akiben felmerül.
A kérdező hozzászólása: Nem kell cinikusnak lenni, örülj neki, hogy te ilyen okos vagy...
Mert ez sajnos számomra "szõke-nõ kérdés" kategória. Bocsi, hogy megsértettem érzékeny lelkedet, nem állt szándékomban.
A kérdező hozzászólása: De nem tudom miért ne lehetett volna ezt normálisan közölni, miért ilyen módon ahogy tetted?
Aki itt veri magát az te vagy! Én segítettem neked. Te nem fogadtad el. Egyébként az arcszolárium is jó szolgálatot tesz ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: Istenem, milyen egy érzelemszegény ember lehetsz. Képzeld csak feltettem egy kérdést, amire kaptam normális válaszokat is, amit köszönök, téged meg nagyon sajnállak, hogy ez az egy dolgod van, hogy itt verd magad...
Miért, abban a 6 hétben miért ne lehetne napozni??? Nem bõrátültetésen leszel túl, hanem egy szülésen. Alul regenerálódik az magától is, sõt a napsugár a bõrödnek és a hangulatodnak is jót fog tenni. Mindenesetre irigylem a problémádat.
Az elso hetekben az a nehez, hogy az egesz szinte a szopirol, pelenkazasrol es bufiztetesrol, altatasrol szol. Es mire az ember befejezi kezdheti elolrol. Ha meg marad egy kis ido akkor gyorsan az ember bekap egy szendvicset vagy iszik egy pohar uditot mielott a baba ismet ferlsir. Ettol fuggetlenul lehet, hogy ha nincs az a dogleszto meleg akkor a kisbabad jokat fog aludni a babakocsiba az arnyekba a friss levegon. Az en kisfiam februari szuletesu igy mar nagyobb volt nyaron. O imadta kint a kertbe igy tudtam napozni. Szerette ha leteritettem egy jo szines takarot es raraktam a jatekait, kivittuk a jatszoszonyeget, kiskadat pancsolni... O elvolt es szerette nezegetnia faleveleket az arnyekba. En meg tudtam napozni mellette vagy jatszottunk es a labaimat kilogattam a napra. :) ) Meglatod, hogy mi valik nektek be a legjobban. De nyugodtan napozhatsz ha az energiad es az idod megengedi majd.
A kérdező hozzászólása: Arra a 6 hétre gondoltam, amíg még regenerálódik a testem, nem az utána következõ idõszakra! Akkor te használd csak nyugodtan a barnítókrémet, nekem nem vált be, így hagytam a fenébe, inkább a napozás. Lehet béna vagyok, ez van! Neked meg a modorod hagy kívánni valót maga után.
A kérdező hozzászólása: Barnítót nem szeretem, foltos leszek tõle, meg a ruháim is :-)
A kérdező hozzászólása: Igen, komoly a kérdés, miért? Mert nem akarom elhanyagolni magam? Ez nem azt jelenti, hogy a kisbabámat hanyagolom el, mert olyat soha nem tennék! Igen az arcom nekem is hamarabb barnul, csak májusban már elég jó idõ lesz rövidujjú felsõhöz, és a testem fehér, ezért kérdeztem. Szoliról mindenhol mást írnak, van aki azt mondja 1-2 hetente 5 perc nem árt, de azért 29 hetesen már nem kockáztatnék. Akkor ezek szerint, ha a poci nincs közvetlen kitéve napfénynek akkor szülésig is lehet, utána pedig már ahogy jól esik... (?)
A kérdező hozzászólása: De nem hiszem el, hogy most pont ez a kérdés zavar ennyire, van millió egy, ami oltári nagy hülyeség. Tudom, szerinted ez is. Sorry, nem szültem még, nem voltam még odalent "összevarva", nem tudom mire számítsak szülés után, és félek. Sajnálom ha ez most téged ennyire irritált.

Szülés után már lehet napozni, szoláriumozni, esetleg szaunázni, mivel július elején szülök utána bizony jól esne?

Legjobb válasz: Szerintem napozni lehet, ahogy az idõd engedni fogja:). A szoláriumot és a szaunát én biztos kerülném.

Szerintem napozni lehet, ahogy az idõd engedni fogja:) . A szoláriumot és a szaunát én biztos kerülném.
Én a szülés utáni 6hetet mindenképpen megvártam míg elmentem szoláriumba!Kikértem az orvosom véleményét és ö nyugodtan engedéjezte!Akár szoptatás mellett is!Csak a folyadék bevitelre figyelj nagyon meg a fokozatosságra!Nehogy hirtelen leégjél!Szép babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!