Találatok a következő kifejezésre: Szülés után lehet elkezdeni újra (2 db)

Mikor mehetek szülés után elsőnek fürdőbe? És mikor lehet elkezdeni újra nemi életet élni?

5 hete szültem a párom midig kérdezi, hogy mikor mehetünk már el egy kicsit kettesben fürd?be, sajnos én nem tudom, fert?zést nem szeretnék elkapni és ezt ? sem akarja. A szexet is nagyon szeretné, nem er?ltet semmit, én is szeretném de nagyon félek, hogy milyen lesz.Várjunk még vele legalább 1 hónapot vagy akár többet is? Még van egy ici pici sárgás folyásom, meg kell várni még ez is elmúlik?

Legjobb válasz: Szülés után 6 héttel szokták javasolni a nemi élet óvatos "újrakezdését", de persze van, aki hamarabb bevállalja. Fürdõbe sztem folyással még ne menj.

Szülés után 6 héttel szokták javasolni a nemi élet óvatos "újrakezdését", de persze van, aki hamarabb bevállalja. Fürdõbe sztem folyással még ne menj.
Minimum 6 hét. Kontrollvizsgálat után az orvos úgyis mondja, hogy minden rendben, mehet a fürdõ, szex. Én mondjuk hónapokig zuhanyoztam, nem fürödtem, mert féltem, nehogy elkapjak valamit. Közös fürdõbe meg egyáltalán nem mentem volna egy jó ideig.
Nekem a 6 hetes kontrollon azt mondta a dokim, aki nagyon komoly professzor, hogy úszhatok vízben, meg örömökben is!Én ugyanis csak úszással tudtam kikapcsolódni!Így aztán én a 6 hetes kontroll napján amit felírt a doki fogamzásgátlót azt azonnal ki is váltottam, mert addig is alig bírtam ki!

Szülés után mikor lehet elkezdeni újra rendszeres nemi életet élni, és fogamzásgátló módszereket használni?

Elég megvárni, hogy a hüvely és a méhszáj visszanyerje eredeti állapotát(1-2 hét), vagy várni kell, amíg a hüvely öntisztulását biztosító flóra kialakul újra?

Legjobb válasz: 6 hét! nagyon fontos, az orvosi kontroll után szabad csak fürödni( kádban), szexelni, petting mehet de csak bugyiban. Tényleg fontosak ezek, tartsd be!

6 hét! nagyon fontos, az orvosi kontroll után szabad csak fürödni( kádban), szexelni, petting mehet de csak bugyiban. Tényleg fontosak ezek, tartsd be!
6 hetes kontrollnál megmondja a doki
A 6 hetet mindenképpen meg kell várni.Teljesen mindegy, hogy óvszerrel vagy anélkül. Nem hiába mondják az orvosok! A fogamzásgátlást pedig megkell vele beszélni. Addig ne is szedjél semmit. Szoptatás alatt pl. csak egyfajtát lehet szedni.(ha jól tudom)
Szia! nekem ma dokim azt mondta, hogy nem kell megvárni a 6 hetet, én 5 hét után mentem kontrollra, akkor felírta a szoptatás alatt szedhetõ fogamzásgátlót és mire hatott, addigra már a 6. hét is eltelt és tudtunk szexelni. De a 6 hetet mindenképpen várd meg, még gumival se csináljátok, nehogy baj legyen. Ha a párod nem bírja már tovább, hát kényeztesd el egy kicsit... Egyébként én szülésután néhány hétig nem is kívántam a szexet, késõbb viszont annál inkább. A legjobbakat!
Sokan nem várják meg a 6 hetet, és nincs semmi bajuk. Ezt mindenkinek egyéne válogatja. ha minden rendben, ne váladékozol, nem vérzel, nem fáj, akkor próbáljátok meg, és meglátod, hogy bírod -e. Gumival lehet, miért ne lehetne? De tabit úgyis csak doki írhat. ha gondolod, keresd fel elõbb, vagy kérdezd a védõnõt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!