Találatok a következő kifejezésre: Szülés után lehet egy (43 db)

A dunaújvárosi kórházban szülés után lehet-e pizsomában lenni? /egy hálóing ellenes kismami/

Legjobb válasz: szia nem dunaújváros, hanem szfvár, de itt a szobatársam rövidnadrágban,polóban volt szülés után.szerintem kinek, hogy kényelmes.

szia nem dunaújváros, hanem szfvár, de itt a szobatársam rövidnadrágban, polóban volt szülés után.szerintem kinek, hogy kényelmes.
A kérdező hozzászólása: köszi ez is több mint a semmi
Nekem barátnõm szült ott, azt mondták, hogy a pizsamát nem engedik ott. De ez már 2 éve volt.
Szia az nap amikor szülsz még bugyi sem lehet rajtad másnap már igen a pizsomát nem szeretik de ha esetleg a vipp szobát választod és magán dokid van akkor senki nem szol érte , én oktoberben szültem ott remélem segitettem

Szülés után vagyok egy hónappal. Lehet hasizom gyakorlrtokat végezni, ha nem akkor mikor kezdjem el le?

Legjobb válasz: Nekem van 1 kismama konyvem abban van gyakorlat mar a szules utani elso naptol es hasonlit a hasizom gyakorlatokra.Nezz utanna 1 kicsit a neten,vagy kismama konyvekben.Ez az en konyvem az elso napoktol ajalja.Gratulalok a babahoz! 14 hetes kismama

Nekem van 1 kismama konyvem abban van gyakorlat mar a szules utani elso naptol es hasonlit a hasizom gyakorlatokra.Nezz utanna 1 kicsit a neten, vagy kismama konyvekben.Ez az en konyvem az elso napoktol ajalja.Gratulalok a babahoz! 14 hetes kismama

Szülés után maradt egy kis hasam, az orvos szerint a hasizmom laza, ezen tornával lehet segiteni?

4 hónapja szültem,csikok nincsenek rajta.

Legjobb válasz: Persze, csak azért idöbe telik, ne türelmetlenkedj.

Persze, csak azért idöbe telik, ne türelmetlenkedj.

Szülés után az egyik mellbimbóm szinte teljesen kifehéredett. Ez mitől lehet?

Csak a külsején van egy csík körbe, aminek rendes rózsaszín szine van, a közepe meg nagyon-nagyon világos. A másik mellbimbóm meg normális. Van tippetek?

Legjobb válasz: Nekem is szokott ilyen lenni, ez mormális. Az a bõr lesz, ami kissé elhazsnálódott, vagy kisebesedett a szopizástól. El fog múlni.

Nekem is szokott ilyen lenni, ez mormális. Az a bõr lesz, ami kissé elhazsnálódott, vagy kisebesedett a szopizástól. El fog múlni.

Milyen egy szülés? Mennyire fáj? Milyen kihordani egy kisbabát? Én még nagyon fiatal vagyok, de érdekel! Hány hónapos kortól nem lehet szexelni, és szülés után mikor lehet elkezdeni?

Legjobb válasz: A terhesség tudata, a kihordás gyönyörû (persze ha tervezett, szeretettel várt baba), a szülés nagyon különbözõ lehet, de nekem kellemes csalódás volt, nem kell minden ijesztgetésnek bedõlni, amikor pedig a kezembe foghattam a babát, az minden kellemetlenségért kárpótolt. Ha nem veszélyeztetett terhes az ember lánya, akkor végig élhet szexuális életet, majd a szülés után 6 héttel újra. :)

A terhesség tudata, a kihordás gyönyörû (persze ha tervezett, szeretettel várt baba), a szülés nagyon különbözõ lehet, de nekem kellemes csalódás volt, nem kell minden ijesztgetésnek bedõlni, amikor pedig a kezembe foghattam a babát, az minden kellemetlenségért kárpótolt. Ha nem veszélyeztetett terhes az ember lánya, akkor végig élhet szexuális életet, majd a szülés után 6 héttel újra. :)
Szia, A szülésrõl még nem tudok nyilatkozni, az pár hét múlva esedékes, amit tudok róla, az a szakirodalom, és sok sok sok ilyen-olyan sztori. A nagyon szenvedõs, és sose többet gyerek mert ez kibírhatatlan-tól a bementem és kint is voltig mindent hallottam már. Sajna az enyém olyan lesz, amilyen lapot húzok. A terhesség, a gyerek kihordása: kabaré, rémálom, és hatalmas csoda. Hogy miért kabaré: ahogy változik a nõ, pocak totyogás, hisztik, és sok más egyéb, ami kicsit egyén függõ is, én pl baba vagyok néha, aki gügyög és sír, ha szeretgetésre vágyik, néha meg 2éves megszeppent kislány, aki eltévedt:) , ahogy picur odabent rendetlenkedik, te meg egy egy nagyobb rúgásnál ugrálsz, és meg meg riadsz, hogy jaj ez meg mi volt:) én szoktam. Rémálom: folyton van miért aggódni, a pici miatt, ugye jól van egészséges, stbstbstb. Minden jó lesz ha majd megszületik. Csoda: aki azt mondja nem az, az vagy nem élte még meg, és nem tudja, vagy hazudik, vagy férfi. Utána a picimanó érkezése: egyszerre csapás és ajándék. Egy csomagban adnak egy angyalt és egy falhozcsapanivaló ördögöt, abban a gyönyörû csöpségben. Az fix, hogy az ember élete feje tetejére áll:) Ami a házaséletet illeti: minket letiltottak róla 7, 5hósan:S mert nem kéne koraszülni, nálam fent áll. Addig meg mindig volt az elsõ hetektõl(mikor már tudtuk, 4hetes) a tiltásig. Ha nem nyíltam volna, akkor végig lehetne, élnénk vele. Szülés után mikor lehet: ha a 6hetes kontrollon a doki "gyógyultnak" nyílvánit akkor akár már akkortól, de ez sokban függ picur alvásától, a fáradtságtól, és kedvtõl.
Kezdem a végétõl 6 hét mindjárt lejár és lehet szexelni, mivel a férjem annyira féltett minket hogy már lassan 3 hónapja nem voltunk együtt, terhesség nekem csak a közepe volt tûrhetõ, végén toxémia, elején állandó hányás, egy pozitívat tudok mondani a pici mikor mozog az leírhatatlan.szülés nekem koraszülés toxémia miatt császárral azt senkinek nem kívánom szóval bennem rosszak asz emlékek egy jó van csak hogy van egy gyönyörû kislányom aki egy bestia de imádom, viszont nem akarok több gyereket, de mindenkinek más

Az egyszeri anyasági támogatáshoz kell egy igazolás a nőgyógyásztól, hogy részt vettem a kötelező vizsgálatokon. Ezt mikor lehet elkérni tőle? Szülés után még a kórházban?

Máshoz is kell még ez az igazolás?

Legjobb válasz: Elvileg szülés után a kórházban. Nekem akkor adta oda, a varratszedés után (szülés után 3 nappal). Máshoz nekem nem kellett, csak az anyaságihoz. A Tgyás-hoz is vittem azért magammal, (2 pldányban adta a doki), de ott nem kérték.

Elvileg szülés után a kórházban. Nekem akkor adta oda, a varratszedés után (szülés után 3 nappal). Máshoz nekem nem kellett, csak az anyaságihoz. A Tgyás-hoz is vittem azért magammal, (2 pldányban adta a doki), de ott nem kérték.
Nekem anno a védõnõ hozta a szülés utána elsõ látogatásakor. Az igazolás helyett a kiskönyv is jó, ha hozzájárulsz, hogy másolatot készítsenek róla.
Én már elõbb elkértem, ha megvan a könyvedben a 4 pecsét, kiadják.
Nekem szülés után a kórházban kérdezés nélkül adtak igazolást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Szülés után 2hétig véreztem, utánna 1 hét barnázás és aztán szinte semmi. Most 5 hét után elkezdtem kicsit ismét vérezni. Lehet hogy ez már a mensi? Nem erős a vérzés, és van hogy egy két naoig semmi, aztán ujra. Vagy mi lehet? (szoptatok)

Legjobb válasz: ez egy kis mensike, bejelentkezett nálad, hogy nem tûntem ám el :) de valószínûleg elmúlik, úgy értem a szoptatásod alatt nem jön többet elõ, de akkor sincs baj, ha igen, én is szoptatok és mensizek is. Arra figyelj nagyon, hogy ha igen erõs, ömlõs vérzés vagy darabkák jönnek, azonnal doki! Bár nálad már nem hiszem, hogy felléphet szülés utáni komplikáció. Nekem ügyesen benthagyott a dokim egy kis méhlepénydarabot...állítólag 1000-bõl egy ilyen eset van.

ez egy kis mensike, bejelentkezett nálad, hogy nem tûntem ám el :) de valószínûleg elmúlik, úgy értem a szoptatásod alatt nem jön többet elõ, de akkor sincs baj, ha igen, én is szoptatok és mensizek is. Arra figyelj nagyon, hogy ha igen erõs, ömlõs vérzés vagy darabkák jönnek, azonnal doki! Bár nálad már nem hiszem, hogy felléphet szülés utáni komplikáció. Nekem ügyesen benthagyott a dokim egy kis méhlepénydarabot...állítólag 1000-bõl egy ilyen eset van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.sajnálom ami veled történt:-(

Azt hallottam egyik nap, hogy a nőknek természetes szülés után ugyebár kitágul a vaginájuk. és hogy emiatt, hogy ki van tágulva már nem lehet őket rendesen kielégiteni. Tényleg nemjó a sex szülés után már?

Legjobb válasz: Kielégíteni ki lehet, csak a teljesen betöltõ érzés fog hiányozni, ami lehet így az orgazmus gátja. Hármas válaszolónak üzenem, hogy bioszból nem kellett volna a felmentés! A hüvely mérete nem befolyásolja a gyerek távozását, mert a méhszáj az, ami visszatartja a gyereket.

Hatos! A gátmetszést a gáton végzik el. De gondolj bele, miért a méhszáj tágulását mérik? Mert az tartja bent a gyereket. Ha viszont az kitágul, nincs az az isten, hogy bent maradjon a gyerek. Ha csak be nem varrják azt.
Kielégíteni ki lehet, csak a teljesen betöltõ érzés fog hiányozni, ami lehet így az orgazmus gátja. Hármas válaszolónak üzenem, hogy bioszból nem kellett volna a felmentés! A hüvely mérete nem befolyásolja a gyerek távozását, mert a méhszáj az, ami visszatartja a gyereket.
ez butaság.nagyon rugalmas a hüvely fala és ahogy kitágul az össze is szûkül szülés után.
Buta vagy, mint akitõl hallottad. A nõk kitágulnak, de szülés után összehúzódik megint. Ha nem így lenne, akkor a második gyerek már kipotyogna járás közben. Biológia könyvekbõl próbálj értesüléseket szerezni, ne magadfajtától.
Ööööö elõször gondolkodj és utána kérdezz. Kérlek! Köszönöm!
És a gát metszést azt a méhnyakon csinálják?Hülyébbnél hülyébb kérdés-válasz.
Erre van a császár. Meg a gátmetszést elkerülendõ. Fejlettebb nyugati országokban ez már egyáltalán nem számít akkora tabunak.
Ennyi hülyét! A nõ hüvelye igenis kitágul a szüléstõl. És utána nem áll vissza az eredeti állapotára! Csak a sok szûz ossza itt az észt megint!
Természetesen szültem, és szûkebb vagyok, mint valaha. A hüvelytorna csodákra képes.
Lehet, hogy a szülés után kitágul, de azért van a 6 hét szexmentes idõszak, hogy minden visszaálljon az eredeti méretre. Két és fél évvel a szülés után nekem teljesen rendben mennek a dolgok, és nem fordul meg bent egy IFA...
A hír igaz!Csak nem a nõé tágul, hanem a férfié töpörödik.Ki lehet elégíteni ha van mivel.A szex ugyan olyan jó, csak ritkább.SAJNOS.
De gondolj bele, miért a méhszáj tágulását mérik?De nem is a méhet dugod!
Az én feleségemé is kitágult, csak úgy tudom kielégíteni, hogy egy elefántot felnyomok neki :/
szerintem ugyanolyan am egy kicsit kitágul és a második gyerek nem fog annyira fájni
Nekem is tágabb lett és jobb lett a szex mert elõtte túl szûk voltam. A szex hormonális változások miatt nem jó szülés után.

Szülés után 3, 5 hónappal egy napig tartó enyhe vérzés mitől lehet?

Szoptatok amúgy.

Legjobb válasz: amíg szoptatsz, és nincs nagyon durva dolog, normális lehet bármi. nekem mindkét szülés után összevissza voltak ilyesmik. Ha aggódsz,menj orvoshoz

amíg szoptatsz, és nincs nagyon durva dolog, normális lehet bármi. nekem mindkét szülés után összevissza voltak ilyesmik. Ha aggódsz, menj orvoshoz
Én is tök sokáig véreztem, dokim azt mondta szedjek pár napig 1000 mg-os vagy 500 mg-os C vitamint, és az segít elmulasztani. Nekem bejött, pár nap alatt elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Nekem 6 hétig volt gyermekágyi folyásom, azóta nem véreztem, csak most, és most is csak 1 napig. Ezért nem értem. Azt hittem, a mensesem jön meg, de biztos nem, hiszen 1 nap alatt elmúlt. Köszönöm azért, lehet, hogy ez normális ilyenkor, ahogy az elsõ válaszoló írta, csak azért meglepett a dolog.

Szülés után, a gát varrás, mivel a cérna nem szivodott fel begyulladt mint egy kelés. Nem tudom, hogy mit lehet csinálni, rögtön szülés után se fájt igy! Hasonlo helyzetbe voltatok?

Legjobb válasz: MIndenképp menj vissza oda ahol szültél mert ebbõl komoly baj is lehet, elfertõzõdhet, ödémásodhat. Drukkolok hogy ne legyen semmi baj.

MIndenképp menj vissza oda ahol szültél mert ebbõl komoly baj is lehet, elfertõzõdhet, ödémásodhat. Drukkolok hogy ne legyen semmi baj.
2. vagyok. Mindenképpen menj vissza, mert ebbõl nagy baj lehet. Kívülre felszívódó varratot tettek? Nem is volt varratszedés? Én úgy tudtam, hogy felszívódót csak belülre tesznek, de lehet ezt is mindenhol máshogy csinálják. De a doki akkor is nézzen rád, ha lehet minél hamarabb.
szerintem a legjobb az lesz, ha visszamész a dokihoz. nehogy valami nagyon baj legyen, esetleg elfertõzõdjön. Mikor szültél?
A kérdező hozzászólása: szombaton mult 4 hete, hogy szültem.szerintem a cerna nem tudott kiesni , mert egy szal kiesett azt lattam de a tõbbi?
Én is igy jártam :(( Nekem a 4.héten a férjem szedte ki mert azt mondtam hogy én ezt így nem bírom tovább :( Volt egy varrat aminek ki kellett volna esnie de nem esett ki mégse!! Nem azt mondom hogy így csináld, mint én, menj dokihoz hogy mielõbb kiszedje magától nem lesz jobb, csak rosszabb sajna :(( Én a magam részérõl látni se bírtam szülés után egy orvost, kórházat egyebet se (ezért kértem meg a férjem), a 6 hetes kontrollra is csak 11 hetesen mentem..
A kérdező hozzászólása: beszéltem a dokival és volt olyan kedves , hogy nov.18-ra programalt.addigra kiszedjük itthon.
Szia! Nekem 3 héttel a szülés után gyulladt be, mert a felszívódó nem szívódott fel. Nagyon fájt ülni sem tudtam. Irány a doki! Kiszedte, jegelnem kellett a duzzanatot, és Betadinnal kenni a varrat helyét. Az egészbõl kívülrõl csak annyi látszódott, hogy kilóg egy "cérna", és ha ki akartam húzni egyáltalán nem jött. Belülrõl voltam varrva, így ha akartam sem tudtam volna magamnak otthon kiszedni. Remélem gyorsan rendbe jössz! Nekem utána még pár hétig érzékeny volt, de ennyi! 4 hós kislány anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!