Találatok a következő kifejezésre: Szülés után ideig normális a vérzés (2 db)

Szülés után mennyi ideig normális a vérzés?

Napok óta csak éppen de még vérzek, hétf?n lesz 2 hetes a kicsi

Legjobb válasz: 6 hét a gyermekágyi folyás , ami a végén már csak barnázgatás .De nekem mindháromszor eltartott tényleg 6 hétig!

6 hét a gyermekágyi folyás , ami a végén már csak barnázgatás .De nekem mindháromszor eltartott tényleg 6 hétig!
Én 4 hétig véreztem és ez normálisnak tekinthetõ. Amíg a szaga nem változik, tehát nem lesz "bûzös", addig nincs baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok..

Szules utan felhelyeztek a spiralt, mennyi ideig normalis a pecsetelo verzes, illetve a barnazas?

8 honapja szultem es meg csak most raktak fel. Hormonmentes tettek fel eu okokbol. Ennek mar 3 hete de a barnazgatas es neha verezgetes nem mulik. Sot azota tarsult hozza nyulos nyakos folyas is, ami eleg bo.

Legjobb válasz: Nekem is hormonmentes van, 6 hónappal a második szülés után tetettem fel. 2 hétig pecsételgettem, vérzésnek nem volt mondható, aztán elmúlt, 4 hónapig volt hosszabb (10 napos) a menstruációm, majd visszaállt a normál 7 napra. Azóta semmi bajom nincs vele, 2,5 éve van fent. Egyébként ez a nem ellenõrzik, hogy jó helyen van-e érdekes, nekem kötelezõ volt 1 hónappal a felhelyezés után menni ellenõrzésre, mert addigra áll be a megfelelõ helyére, majd 6 hónapos kontroll és azóta évente egyszer megnézik a rákszûréssel összekötve.

Nekem is hormonmentes van, 6 hónappal a második szülés után tetettem fel. 2 hétig pecsételgettem, vérzésnek nem volt mondható, aztán elmúlt, 4 hónapig volt hosszabb (10 napos) a menstruációm, majd visszaállt a normál 7 napra. Azóta semmi bajom nincs vele, 2, 5 éve van fent. Egyébként ez a nem ellenõrzik, hogy jó helyen van-e érdekes, nekem kötelezõ volt 1 hónappal a felhelyezés után menni ellenõrzésre, mert addigra áll be a megfelelõ helyére, majd 6 hónapos kontroll és azóta évente egyszer megnézik a rákszûréssel összekötve.
A kérdező hozzászólása: Sajnos itt kint Angliaban nagyon sokminden van maskent mint otthon. Pl. nekem 2010-ben volt rakszuresem, mentem minden evben, hogy csinaljanak, de nem csinaltak. Azt mondtak jojjek vissza 2013-ban, mert itt ugy szokas hogy 3 evente. Elobb nem. Igy a spiral ellenorzese sem olyan fontos szamukra. Hat remelem normalis ez a barnazgatas, pecsetelgetes, mert nagyon nem szeretnek valami fertozest osszeszedni. Orulok hogy vegre tudok mivel vedekezni. Koszonom a valaszod.
Nekem mondjuk hormonos van, és több mint egy évig barnázgattam össze vissza, most viszont már nincs egyáltalán. Ennél ez normális. Hogy a hormonmentesnél is igy-e van, próbálj rákeresni a neten.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!