Találatok a következő kifejezésre: Szülés után ideig fájhat a (2 db)

Szülés után mennyi ideig fájhat a farokcsont?

Legjobb válasz: ÉN MÁR EGY ÉVE SZÜLTEM DE HA SOKAT KELL ÜLNÖM EGY HELYBEN AKKOR MÉG MINDIG NEHEZEN TUDOK FELÁLLNI MERT ANNYIRA FÁJ.DE AZÉRT GONDOLOM VALAKINÉL HAMARABB MEGGYÓGUL.

ÉN MÁR EGY ÉVE SZÜLTEM DE HA SOKAT KELL ÜLNÖM EGY HELYBEN AKKOR MÉG MINDIG NEHEZEN TUDOK FELÁLLNI MERT ANNYIRA FÁJ.DE AZÉRT GONDOLOM VALAKINÉL HAMARABB MEGGYÓGUL.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Én nyolc hete szültem, de még mindíg úszógumin ülök, és még úgy is baromira fáj.Ráadásul nekem már korábban meg volt repedve. Gondoltam elmegyek dokihoz, de akkor mégsem megyek el.Szép kilátások......:)
Én is ugyanigy voltam. a 2. szülésem után 1 évig autóban ülni sem birtam hosszabb ideig.Orvosnál is voltam, nem látott semmit. a 3. szülés után nem volt ilyen panaszom, nem tudom min múlik.
szia, hát nekem még annyival bonyolódik a dolog, hogy sajnos bár teljesen tiszta szépnek mondható bõröm van, azon az egy ponton pattanásosodik, akármivel kezelem és nem sebes dolog hanem olyan apró kis csomócskák, amik elmúlnak és kijönnek, de az a lényeg, hogy szerintem szülésnél nekem ez lehet nagyon fog fájni. A doki azt mondta nem lényeges mert nagyon aprók, de nekem már így szülés elõtt is évek óta érzékeny az a terület, így hát ki tudja mi lesz velem:(!
A kérdező hozzászólása: Hát szomorúan tapasztalom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Utólsó válaszolótól kérdezem, hogy nem volt véletlenül azon a részen övsömöröd? Mert az fáj még kegyetlenül. Hát nem tudom mi lesz velünk csajok, de tartsunk ki. Üdv és köszi a válaszokat. T.

Bocsi, hogy ide írom ki, de hátha itt akad valaki, aki már szült, és esetleg hasonló problémája volt.10 hónappal császáros szülés után fájhat bizonyos pozícióban lent a hasam (kb. a méhnyaknál) szex közben? Néha kisugárzik bal oldalra is.

Függetlenül attól milyen izgalmi állapotban vagyok. A párom figyelmes,megért? és vigyáz rám.

Legjobb válasz: Igen, nekem is fájt. Kb 1,5 év után lett minden profi.

Igen, nekem is fájt. Kb 1, 5 év után lett minden profi.
A kérdező hozzászólása: 1, 5 év? De jó. :/ Egyébként mitõl van? Ne haragudj hogy értetlenkedek.
Szerintem sokáig regenerálódik a vágás helye. Nekem majd 1 évvel a szülés után érzem mocorogni a hasam idõnként, szerintem az idegpályák regenerálódnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!