Találatok a következő kifejezésre: Szülés után idővel lesz újra (2 db)

Szülés után mennyi idővel lesz újra lapos a has?

Tudom,h a baba fontosabb,de a strandon elnézegettem az anyukákat és a többségnek nem volt túl szép a hasa.Esetleg meg lehet el?zni,h ez legyen,vagy inkább alkati kérdés?

Legjobb válasz: Hát lehet h szülés után rögtön. De általában 3-4 hónap. Tudod el kell múlnia a löttyedségnek is :) Nekem ez 5hónapba tellet. Most már ismét vékony vagyok,lapos hasssal,feszesen,de a csíkjam még nagyon látszódnak. Nagyon csúnyák még :((((

Hát lehet h szülés után rögtön. De általában 3-4 hónap. Tudod el kell múlnia a löttyedségnek is :) Nekem ez 5hónapba tellet. Most már ismét vékony vagyok, lapos hasssal, feszesen, de a csíkjam még nagyon látszódnak. Nagyon csúnyák még :((((
Ez alkati kérdés. Én 3 hónapja szültem, és a hasam pont olyan mint régen volt. Nekem egyébként már kb 3 hét után szinte teljesen lapos volt a hasam, és a terhesség alatt sem repedt meg a bõröm.
Szia. Teljesen egyénfüggõ. Én 6 hete szültem és szerencsére már csak kis hasam van és nem is annyira löttyedt rajta a bõr. Már a terhesség elõtti sortom tegnap fel tudtam húzni.
Elõzõ válaszoló vagyok! Azért ha majd teheted, kezdj el tornázni, így biztosan rásegítesz, hogy hamarabb visszanyerd az eredeti alakodat!

Szülés után mennyi idővel éltetek újra nemi életet újra? Mikor lesz annyi energiám, mint régen?

A Mi babánk már 2 hónapos elmúlt, de olyan fáradt vagyok, hogy képtelen vagyok a szexre, pedig már kedvem lenne...meg kicsit az is bennem van, hogy a babó a másik szobában, mi van, ha elkezd sírni, így is tök görcs vagyok, meg hogy milyen vagyok a szülés után...ilyesmik.

Legjobb válasz: Elõször az volt gáz, hogy fájt... eltelt egy-két hónap, ugyan jobb lett, de nem az igazi mégse... most vagyunk 6 hónaposak, a libidóm a béka segge alatt... nehéz idõszak ez, fáradt is vagyok, szoptatok még, úgyhogy biztos a hormonok is közre játszanak abban, hogy nem nagyon kívánom a szexet... hát nem tudlak bíztatni... de biztosan jobb lesz elõbb-utóbb :))))))

Elõször az volt gáz, hogy fájt... eltelt egy-két hónap, ugyan jobb lett, de nem az igazi mégse... most vagyunk 6 hónaposak, a libidóm a béka segge alatt... nehéz idõszak ez, fáradt is vagyok, szoptatok még, úgyhogy biztos a hormonok is közre játszanak abban, hogy nem nagyon kívánom a szexet... hát nem tudlak bíztatni... de biztosan jobb lesz elõbb-utóbb :) )))))
Egy hete csaszarral szultem. Nem szexelhettunk 25 hetig mert vereztem.... Ahogy hazajottunk a Picurral apjuknak ugy kellett levakarnia magarol. A hormonok...... Bar az engem is zavar, hogy nezek ki...megis. Apjuk minden alkalmat megragad, hogy megolelhessen, szeretgessen. A parod nagyon szeret, hiszen turelmes. Ne aggodj a Babu miatt o ugyis ebred ha akar! Elvezd az egyuttletet. Hagyd, hogy kenyeztessen a parod. En masnit kotok magamra- Karacsonykor en leszek az ajandek...ezen nevetunk mindig.
Nekem hüvelyi szülésem volt és 5 héttel a szülés után amikor már a vérzésem is elmúlt nem bírtunk magunkkal.Megpróbáltuk, de csak nagyon óvatosan.Picit fájt, de azért jó volt.:) Nekem volt segítségem, így nem voltam olyan fáradt... Ne görcsölj, ha a férjed ilyen türelmes akkor inkább várjatok még egy kicsit.Ne csak azért történjen meg a szex, mert essünk túl rajta.Várjátok ki a megfelelõ alkalmat, amikor már nem leszel fáradt és ki tudod kapcsolni magadat.
Szia!Én császárral szültem!A terhesség alatt egyszer sem voltunk együtt, mert nem lehetett!4 hónapos a lányom és 3x voltunk együtt!Mert nagyon fáradtak vagyunk, fõleg én!És az én férjem is nagyon megértõ, bár sajnálom szegényt, meg megmondom õszintén egy kicsit engem is zavar a babám a másik szobában:S!Volt már hogy abba kellett hagyni , mert sírt a drágám...
Mi négy hónaposak vagyunk, de sajnos én sem kívánom... ha kívánnám se lenne kedvem a fáradtság miatt. Ettõl függetlenül azért kb. másfél hetente összebújunk, de hát mondhatni szörnyû az egész... egész végi dugdosom a rémes testemet... csak síkosítóval megy, az agyamat nem tudom lekapcsolni mert közben végig azon filózok hogy mikor lesz vége mert mindjárt kelnem kell a szoptatás miatt, meg félek a behatolástól ami általában szörnyû szokott lenni még mindig sajnos... Én azt hallottam, olvastam hogy egyrészt a hüvely nem úgy nedvesedik mint akkor ha valaki menstruál ezért fájdalmasabb a behatolás és maga az együttlét, másfelõl a szervezet így védekezik egy újabb teherbeeséstõl, hogy nem kívánod a szexet, gondolom a szoptatás miatt. Mondanám hogy ne aggódj, mint a többiek, meg hogy most csak a baba a fontos... de én is ugyanezzel a problémával küszködök és már ott tartok hogy már nem nõnek érzem magam hanem csak egy anyukának...
A kérdező hozzászólása: Köszi...hát nagyon egyetértek Veled...
Nekem már van 2 gyermekem, 4 és 2 évesek, és január elejére várjuk a 3. babócát. Sajnos még augusztusban véreztem egyszer az akció után, így azóta már nem próbálkoztunk a dologgal. Elõre félek, hogy milyen lesz. Nekem mindig katasztrófa szokott lenni, mert a hormonok miatt valahogy nem nedvesedek, aztán próbálkozunk a síkosítóval, de elõre félek, hogy kb. február közepe lesz mire megint megpróbáljuk addigra már el is felejtem hogyan kell csinálni :-) az természetes, hogy kicsi baba esetén az ember minden gondolata ott jár, de ha nyugodt baba, akkor az ember a saját házasságáért, magáért és a férjéért bizony muszály kicsit visszarázódni a régi házaséletre. Persze nyilván nem lesz olyan gyakori, mint baba elõtt, és kicsit nehéz elengednie magát az embernek, hiszen a teste egész más, mint elõtte volt. De fura módon minden testi hibám ellenére ha ránézek a férjemre látom a szemében, hogy még mindig én vagyok a legvonzóbb nõszemély neki a földön, és az mindent megér. :-)
A kérdező hozzászólása: Hú, lányok, köszönöm mindenki válaszát... Remélem, hogy nemsokára visszarázódunk, de ahogy olvasom a sikosító mindenkinél kellett, így az megyek, és veszek..:-)
Háááát. A fiam 5, 5 hónapos. Eddig még nem sikerült rávenni magam. Pedig már sokszor elhatároztam, hogy engedek Apának, de egyszerûen kiráz a hideg még a szex gondolatától is. Úgy sajnálom a férjemet, de ha nem megy, hát nem megy. Remélem, azért lassan majd visszatér a kedvem, bár én sem látom magam valami vonzónak... És nálam is ott van az, hogy itt alszik mellettünk a baba, lényegében állandóan nála jár az eszem. Most valahogy kizárólag anyuka vagyok, feleség és nõ nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!