Találatok a következő kifejezésre: Szülés után idővel jön az (2 db)

Szülés után mennyi idővel jön az első menstruáció?

3 hete szültem,eddig gyermekágyi vérzésem volt, már csak cseppek,de tegnap óta élénk szín? vérzésem van. Lehetséges ,hogy már mentsruálok?

Legjobb válasz: Szia.Nem igazán hiszem talán inkább az lehet hogy megemeltél valamit amitõl megint beindult.Jártam én is így az elsõnél.De ettõl még akár lehet ez is.Gondold végig ezt az emelõs dolgot nem volt-e valami .Pihenj ha tudsz és vigyázz magadra.Elvileg egyébként ha emeltél is valamit semmi bajod nem lessz csak tovább tart.De azért vigyázz magadra.

Szia.Nem igazán hiszem talán inkább az lehet hogy megemeltél valamit amitõl megint beindult.Jártam én is így az elsõnél.De ettõl még akár lehet ez is.Gondold végig ezt az emelõs dolgot nem volt-e valami .Pihenj ha tudsz és vigyázz magadra.Elvileg egyébként ha emeltél is valamit semmi bajod nem lessz csak tovább tart.De azért vigyázz magadra.
Nekem 9 hónap mulva jött meg odáig szoptattam.Amikor abbahagytuk 2 nap múlva megjött.

Az anyuka a szülés után minimum mennyi időre rá mehet újra dolgozni? Hat hét? (Pl. Ha az apuka jön gyesre)

Még valami: ha valaki örökbe adja a babáját,engedik neki,hogy szoptassa vagy egyb?l el is veszik?

Legjobb válasz: Hat hét után engedik az orvosok. Ha valaki örökbe adja a gyerekét, akkor szülés után azonnal elviszik a babát. Sokszor még csak nem is nézheti meg. Ettõl kezdve nem fog semmit tudni a gyerek sorsáról. Lehet, hogy a gyerek 18 éves kora után felkeresi, és megkérdezi, hogy miért dobtál el, de ez sem biztos.

Hat hét után engedik az orvosok. Ha valaki örökbe adja a gyerekét, akkor szülés után azonnal elviszik a babát. Sokszor még csak nem is nézheti meg. Ettõl kezdve nem fog semmit tudni a gyerek sorsáról. Lehet, hogy a gyerek 18 éves kora után felkeresi, és megkérdezi, hogy miért dobtál el, de ez sem biztos.
Szülés utáni percektõl dolgozhat, ha például otthoni a munkája, vagy nem kell mindig bejárnia. Ha szülés után adja örökbe, akkor azonnal el is vihetik a babát. Mi értelme lenne a szoptatásnak? Hogy beinduljon a tejtermelés, és hónapokig folyjon a mellébõl a tej a semmire?
Nem hiszem, hogy van erre bármiféle törvényi korlátozás, ha apuka megy gyesre, akkor anyuka simán elmehet dolgozni, amint elég jól érzi magát. De lehet rosszul tudom. Örökbe pedig akármikor adhatja valaki a gyerekét, nem csak a szülést követõen, hanem akár néhány évesen is, így ha nem egybõl a szülés után mond le róla, hanem csak késõbb, akkor megvan a lehetõsége a szoptatásra is, gondolom.
Az anyuka a szülés után minimum mennyi idõre rá mehet újra dolgozni? Amint bir, a 6 hetet, illetve a gyermekagyi folyas veget erdemes megvarni. Még valami: ha valaki örökbe adja a babáját, engedik neki, hogy szoptassa vagy egybõl el is veszik? Ez megbeszeles kerdese, ha a leendo orokbefogado szulok ezt nem kifogasoljak akkor miert ne. Mellesleg elvileg van egy idoszak -talan 6 het, de javitsatok ki, ha tevedek- amig az anya meg is gondolhatja magat
Ha nyílt örökbe fogadás van akkor nem is szoptathatja és meg sem gondolhatja magát az anyuka. Persze ha szülés elõtt már aláírták a papírokat.
Szülés után az anyukának hat hete van "meggondolni magát" , hogy mégsem adja örökbe. Ez van a törvényben! De nem értem kérdezõ, most akkor a férjed megy GYES-re, és más valakinek a babáját fogják majd örökbe adni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!