Találatok a következő kifejezésre: Szülés után idő elteltével lehet (3 db)

Szülés után mennyi idő elteltével lehet tornázni illetve szoláriumozni?

5 hete szültem meg a császáros kisbabámat. A sebem szépen gyógyul. Jól érzem magam, jól esne egy kicsit szoláriumozni. De mikortól szabad?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy lenne akadálya, de szerintem mostmár bírd ki a 6 hetes kontrollig.

Nem hiszem, hogy lenne akadálya, de szerintem mostmár bírd ki a 6 hetes kontrollig.
Szerintem is várd meg de utána már szerintem lehet.:)
A sebet legalább fél évig (de inkább egyig) TILOS szoláriumoztatni/napoztatni, mert különben nagyon csúnya lehet!!! Ez nem csak császárnál van így, hanem minden mûtéti hegnél! A tornázással minimum a 6. hetet várd meg, és csak nagyon óvatosan kezdj neki.

Szülés után mennyi idő elteltével lehet újrakezdeni a futóedzéseket?

(Hobbi szinten).

Legjobb válasz: A 6-hetes kontrollt mindenképp várd meg (ha még nem volt meg)! Attól függ, elõtte mennyit sportoltál. Én úgy tudom, pl. erõteljes hastornát 3 hónapig nem ajánlatos végezni. Mindenképp az orvost kérdezd, õ ismeri a körülményeket.

A 6-hetes kontrollt mindenképp várd meg (ha még nem volt meg)! Attól függ, elõtte mennyit sportoltál. Én úgy tudom, pl. erõteljes hastornát 3 hónapig nem ajánlatos végezni. Mindenképp az orvost kérdezd, õ ismeri a körülményeket.

Szülés után mennyi idő elteltével lehet elkezdeni tornázni, kardi mozgást végezni?

Legjobb válasz: Rubint Réka 3. dvd-jén a hasizomnál 4-6 hetet említ, de szerintem a legbiztosabb, ha a 6 hetes kontrollon megkérdezed orvosod

Rubint Réka 3. dvd-jén a hasizomnál 4-6 hetet említ, de szerintem a legbiztosabb, ha a 6 hetes kontrollon megkérdezed orvosod


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!