Találatok a következő kifejezésre: Szülés után hullik a haja és (3 db)

Szülés után mindenkinek hullik a haja? és mennyire? Megállítható?

Legjobb válasz: A terhesség alatt gyorsabban nõ a haj,és be is sûrûsödik.Ez a felesleg a szülés után kihullik,úgyhogy ne aggódj,ez természetes!19 hetes kismami

A terhesség alatt gyorsabban nõ a haj, és be is sûrûsödik.Ez a felesleg a szülés után kihullik, úgyhogy ne aggódj, ez természetes!19 hetes kismami
Hát nekem egyáltalán nem lett több hajam terhesség alatt, viszont most rettenetesen hullik, 4 hónapos a babám, szoptatom. Ajánlották nekem a Herzéria ampullákat, most fogom kipróbálni, remélem segít. Emellett vasat is elkezdek szedni. Állítólag megáll majd a hajhullás egy idõ után, ha újra feltöltõdnek a szervezet vitaminraktárai.
A hajhullás fõképp a szervezet és hormonrendszer változása miatt következik be szinte mindenkinél. Kóros akkor ha csomókban hullik és a fésûben 100 szál/ nap marad. Egyébként kb.1 hónapig tart a hajhullás.

Szülés után nektek is jobban hullott a hajatok? 3 és fél hónapja szültem kb 2 hete vettem észre hogy nagyon hullik. Ha volt valaki másnál is ilyen milyen szer vált be?

Legjobb válasz: igen, és ez így normális. a fordrászom elõre mondta, hogy ne ijedjek meg amikor elkezd hullani, csak gyorsabb a "hajváltás", nem csökken a mennyisége. õ sörélesztõ tablettát javasolt.

igen, és ez így normális. a fordrászom elõre mondta, hogy ne ijedjek meg amikor elkezd hullani, csak gyorsabb a "hajváltás", nem csökken a mennyisége. õ sörélesztõ tablettát javasolt.
Igen, ez sajnos általános jelenség:o( És így is marad még egy darabig, aztán fokozatosan megáll a hullás. Nagyon nem tudsz vele mit kezdeni, az hullik ki, ami a terhesség alatt nem hullott. Én a derékig érõ hajamat voltam kénytelen levágatni. Most a fülem alá ér egy kicsivel, de legalább nyugodt vagyok, hogy a Kicsi szájába nem kerül belõle!!!
nincs szer rá, kb 1-2 hónapig hullik a haj ez a hormonok változása miatt van. kitartás. nekem szinte már csomókban hullot.
Sajnos nem lehet ellene mit tenni mert hormonális. Nekem annyit mondott a fodrász, hogy talán lehet enyhíteni rajta (de ez is alkati) jó vitamin és vas ellátással (mert ezek hiánya a szervezetben súlyosbíthatják).
Én újra elkezdtem szedni a terhesvitamint, ez valamelyest enyhített rajta, de szerintem ami ki akart hullani, az kihullott. Most viszont rengeteg "új" (kb. 1 cm-esek, nagyon feltûnõ a hosszú hajamban) hajam van, úgyhogy ne izgulj, nem lesz kevesebb, mint terhesség elõtt, igaz több se! :-)
A kérdező hozzászólása: Az nem baj hogy hullik elég sûrû a hajam de minden tele van vele.Az zavar nagyon , begumizni nem tudom mert csak most növesztem.
Nekem is 3.5-4 hónapos volt a lányom amikor úgy elkezdett hullani, hogy nem mertem hajat mosni, mert mondom nem is marad hajam :) a homlokomnál két oldalon szinte kopasz is lettem. Nekem derékig érõ hajam van, így csak akkor jött ki sok, amikor megmostam. Azóta 9 hónapos a lányom és annyi sok új hajam lett, pedig alapban is nagyon sok hajam van. Szóval ne aggódj nem kopaszodsz meg :)
NEKEM IS RENGETEG HAJAM HULLT EL ILYENKOR. 8 HÓNAP UTÁN MAGÁTÓL VISSZANÕTT. AZÓTA FRUFRUM NÕTT AZ ÚJ HAJBÓL.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!