Találatok a következő kifejezésre: Szülés után használjak, (2 db)

Azok az anyukák, akik szülés után hordtak hasszorítós bugyit, melyik vált be? A sima vagy a kapcsos? Mennyivel vettetek kisebb méretet, hogy tényleg használjon?

Legjobb válasz: Nekem is kapcsos volt. Én több méretet vettem (XL,L,M), mert napról napra több kiló ment le rólam, és kisebb lett a hasam.

Nekem is kapcsos volt. Én több méretet vettem (XL, L, M), mert napról napra több kiló ment le rólam, és kisebb lett a hasam.
nekem nem használt, pedig 3-at vettem, sokáig húztam....
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) Gyorsan vettem is egyet, remélem segíteni fog
A kapcsos (asszem Anita márkájú). 42-44-es nadrágokat hordtam a terhességem elõtt (és után is), s asszem ugyanilyen méretût vagy L-eset vettem.
Én Relaxsan hasfogó bugyit hordtam rögtön a szülés után. Bár nem maradt nagy hasam, de nagyon kényelmes volt, tartotta a hasam, nagyon hamar vissza is húzódott. Bár drága volt (5-6000 között), de már 2x szültem, illetve a hugomnak is jó volt. Könnyen tisztítható, gyorsan szárad!
Kapcsos Anita.Sajna nem tudom mekkora méretet vettem, mert most a barátnõmnél van.A boltban megmondtam a terhesség elõtti súlyomat és azt, hogy mennyit híztam.Segítettek a méret kiválasztásában.
mindenképp Szálat...
Vannak már olyan tabletták, amiket szoptatás alatt is lehet szedni és nem ártanak a babának!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!