Találatok a következő kifejezésre: Szülés után hüvely nagyon (2 db)

Szülés után a hüvely nagyon kitágul?

Vagy a 6 hét alatt visszanyeri eredeti méretét? Aki nehezebben szül, annak tágabb lesz a hüvelye utána?

Legjobb válasz: Jól kitágul és hála az izmoknak jól vissza is húzódik. A 6.hét végére meg teljesen jó lesz. Aki nehezebben szül annak lehet hogy kicsi a fájdalomküszöbe meg az akarata. Tágulás függõ is a dolog. Vannak ezt segítõ intim tornák. befeszít-elenged-de eztcsak a 6.hét után javaslom.

Jól kitágul és hála az izmoknak jól vissza is húzódik. A 6.hét végére meg teljesen jó lesz. Aki nehezebben szül annak lehet hogy kicsi a fájdalomküszöbe meg az akarata. Tágulás függõ is a dolog. Vannak ezt segítõ intim tornák. befeszít-elenged-de eztcsak a 6.hét után javaslom.
Na azert ezzel az aki nehezebben szul, nincsen akarata dologgal eleg sok notarsadat rendesen megbantottad... Probalj egy teraranytalansagos szulest ezzel az akarat dologgal magyarazni. Gratulalok.
Nem. Szülés alatt tágul ki. :) )) Aztán szépen visszahúzódik az eredeti méretére. A természet jól megalkotta a nõt. A hüvelyi izmok hihetetlen tágulásra képesek úgy, hogy ez ne okozzon maradandó eltérést.
Jajj nemááá. Ez megint egy szubjektív dolog. Valaki szerencsés, és minden oké utána, valaki meg nem. Épp a téraránytalansággal kapcsolatban..van egy barátnõm, aki 2 éve mindent megpróbált már, hogy helyrehozza, de mégsem sikerült. max a mûtét...Szóval nem kell a mese, hogy a hüvely ilyen csodálatos meg olyan...Van akinek igen, valakinek nem, ez tény, és el kell fogadni!Elõre nem lehet tudni!

Hüvelyi szülés után nagy wc-zés milyen?

akik hüvelyi úton szülnek a szülést követ? 1-2 hétben van valami változás nagy wc-zésben?

Legjobb válasz: Nekem gátmetszésem volt,és nagyon féltem,hogy fájni fog.De nem volt semmi szerencsére.De lehet mindenkinél más ez is.

Nekem gátmetszésem volt, és nagyon féltem, hogy fájni fog.De nem volt semmi szerencsére.De lehet mindenkinél más ez is.
3 hüvelyi szülésem volt, és mindhárom után hetekig kellemetlen volt. A harmadiknál pl: néha azt sem tudtam, üljek vagy álljak a wc-n...nagyon rossz volt...Gátmetszés is volt mindhárom alkalommal. Vastablettát kellett szednem a vérszegénység miatt, attól székrekedésem is lett, szóval nem volt kellemes az elsõ pár hét, de kibírtam:)
Én is repdetem, a dokim sem tudta hány varratom van. Nekem az elején glicerines kúppal ment, mert én nem mertem nyomni, olyan érzésem volt, hogy kiszakadnak a varratok ha erõlködöm. AZtán szépen lassan helyrejöttek a dolgok.
Nagyon repedtem én is és meg kell mondjam a kórházban a 3nap alatt nem tudtam nagyvécézni egyáltalán!:( Pedig még hashajtót is kaptam de semmi csak morgott és görcsölt töle a hasam!:( Aztán itthon minden simán ment volt nem fájt egyáltalán!6hónap elteltével aranyerem lett na az pokilian fájt!Majdnem minden alkalommal sírtam a fájdalomtól!:(
Nekem kb két hétig rémálom volt a pisi is és a kaki is. Én is szanaszét repedtem, a többi válaszból ítélve szerintem azoknak fáj, akik repedtek is és sok varratuk volt. Kívánom, hogy neked ne keljen ezt megtapasztalnod.
1. babánál volt egy pici gátmetszés, de nem okozott gondot 2. babánál nem volt gátmetszés(repedés sem), már a szülés után pár órával voltam kakilni(semmi nem fájt).
Hát nekem több napig csak glicerines kúppal sikerült és a záróizmom se nagyon müködött.Több hónapig elég sulyos aranyerem volt.De én nagyon sok helyen repedtem
SAjna nekem fájt, bár lehet azért mert szanaszét repedtem, nem gyõztek össze varrni.Sõt lassan 6 hónappal a szülés után, ha nehezen jön a nagy dolog, akkor még mindig érzem a varratom, volt hogy féltem nehogy kiszakadjon:-(
Nekem is gátvédelem volt és én is tartottam tõle hogy fájni fog de n em fájt. Annyi rossz volt benne, hogy beöntést adtak szülés elött és az miatt ugye nehezen ment. Nedves wc papirt használtam pár napig.
1.gátmetszéssel: nagyon féltem az elsõ nagyvécézéstõl, de kár volt, mert nem fájt, olyan volt, mint elõtte (szülés utáni 2. napon) 2.gátvédelemmel: nem féltem, nem is fájt, szülés másnapján
Nem fájt egyik szülés után sem. A kórházban nem papírt használtam, hanem lezuhanyoztam utána, az nagyon jól esett. Itthon már simán wc papír, sem maga a folyamat, sem a befejezés, tisztogatás nem fájt. Az elsõ szülésnél repedtem 2 centit, a másodiknál nem volt semmi sérülés.
2.kitolás...:) kb annyira kényelmetlen volt. Ráadásul én idegen helyen nem tudok, szóval nekem szenvedés volt, de nem csak az elsõ, azért igyekeztem minden nap, nehogy baj legyen. Itthon már minden rendben ment. Vicces lett volna hazajönni, csak, hogy sikerüljön. Szóval nálam nem is testi, inkább dili okok miatt volt kellemtelen.
Érdekes, én szanaszét repedtem, de nem a gátsebem fájt nagy wc-nél. Hanem az aranyerem. 3 hét volt mire meggyógyult. Az borzalmas volt!
Utolsó válaszolónak:igen, vannak homeos bogyók.Terhesség alatt is szedhetõk, székrekedésre:Sepia, Silicea, illetve a Collinsonia.Ezeket kifejezetten a várandósság alatt ajánlott. Amit úgy általában lehet alkalmazni(persze terhesség alatt is, de ezek általános szerek a székrekedésre):Opuim, Nux Vomica, Silicea, Sulphur, Magnesium Muriaticum.Az adagolásról, alkalmazásról érdeklõdj a gyógyszertárban, vagy a gyerek illetve háziorvosnál(szerencsére az én gyerekeim orvosa homeopátiás orvos is).
nekem gátmetszésem volt, nem repedtem tovább. a szülésre 2, 5 nappal mentem el kakilni, elõtte nem volt ingerem, és glicerines kúpot kértem. Nekem nem fájt, de egyszerûen nem akart kijönni a cucc... elnézést, hogy így írom, de ez volt... Nedves wcpapírt használtam, pisilés után is. Nekem pszichsen volt az egész érzékeny. Maga a mûvelet nem fájt, de féltem, törölgetni sem nagyon mertem, így mindig lezuhanyoztam. Amúgy 2 hónap alatt olyan szépen összeforrt a helye, hogy alig látni már, hogy hol volt. Ne aggódj! Ja, nekem is az volt a baj, hogy vast is szedtem, meg olyat ettem, ami szorulást okoz, ezért ment annyira nehezen az elsõ. Majd a köv. szülésre már felkészültebben megyek, viszek valami hashajtós homeos bogyót, ha van...
Nekem gátmetszés is volt, repedtem is, rengeteg volt a varratom, de szülés utáni napon voltam elõször nagy wc-n, egyáltalán nem fájt.
5 nappal szules utan sikerult eloszor es rettenetesen fajt! Rosszabb volt mint a szules. Es meg az elso utan is kb 2 hetig nagyon fajt minden alkalommal, sirtam es nyogtem. Azutan meg kijott az aranyerem es azert fajt. Kb 6 het kellett hogy semmi fajdalmat ne erezzek nagydolog kozben. Ennek mar lassan 9 honapja es a pisiles viszont meg mindig kellemetlen neha, gondolom a kateterezestol. Egyebkent szinten vagtak es repedtem is majdnem vegbelig+ ugy neztem ki allul mindha megvertek volna, tiszta lila, kek, zold.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!