Találatok a következő kifejezésre: Szülés után hónappal, mennyire (31 db)

Mennyire normális szülés után hónapokkal néha nyilaló fájdalom a méhszájnál?

Kb. 2 hete vannak ilyen tüneteim,hol szúr,hol nyilal,hol tompán fáj és néha annyira,hogy nem tudok ülni. Nem értem.

Legjobb válasz: Megjött már? Nekem a szülés utáni elsõ mensim elõtt voltak ilyen hasonló tüneteim. Pár hónapon keresztül ez ment mensi elõtt. Ha megjött már, akkor nem tudom, viszont ha fájdalmas, akkor menj el orvoshoz, az a biztos.

Megjött már? Nekem a szülés utáni elsõ mensim elõtt voltak ilyen hasonló tüneteim. Pár hónapon keresztül ez ment mensi elõtt. Ha megjött már, akkor nem tudom, viszont ha fájdalmas, akkor menj el orvoshoz, az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg. Én is gondoltam, hogy emiatt lehet. Na igen, nem a legegyszerûbb eljutnom orvoshoz, csak gondoltam egy ilyen gyors segítséget kérek, hátha másnak is volt ilyen. Köszi, hogy írtál!
Azt nem tudom, hogy normális-e, de én is érzek ilyesmit. Néha úgy beleszúr, meg nyilall, de nem is tudom pontosan hogy hová, tök ismeretlen helyekre, amiket régen nem éreztem. Menzesszel tuti nincs kapcsolatban nekem, mert még nem jött meg és sztem egy jó darabig nem is fog, sûrûn szoptatok még. Én arra gondoltam, hogy talán a hüvelyflóra nem tökéletes, amúgy is szárazabb az ember ilyenkor.

Szülés után mennyi idő mulva áll helyre a mensi? Én 9 honapja szültem és hol kevés hol nagyon sok van és hol rövidebb hol hosszabb ideig tart, és inkább barna nem piros.

Legjobb válasz: Én 11 hónappal a szülés után menstruáltam elõször. 18 hónapja szoptatok, de pontosan jön, és rendes mennyiség. Igaz, egy hónap kimaradt, de nem estem kétségbe. Szerintem rendben van. Figyeld magad, de ne problémázz rajta. :)

Én 11 hónappal a szülés után menstruáltam elõször. 18 hónapja szoptatok, de pontosan jön, és rendes mennyiség. Igaz, egy hónap kimaradt, de nem estem kétségbe. Szerintem rendben van. Figyeld magad, de ne problémázz rajta. :)
Az elsõ szülés után 8 hónapra jött meg, rögtön beállt, 28 naponta óramû pontossággal, ráadásul, míg korábban 7-8 napig tartott, akkor csak 3-ig. Most a második szülés után 10 hónappal megjött, ez is 3 napig tartott, de elsõ nap nagyon sok volt, meg is ijedtem. Aztán a következõ egyszerûen kimaradt. 11 hónapod múlt akisfiam, ezt az egy menzeszt leszámítva nem volt több azóta. Remélem, minden rendben azért! :-( Még szoptatok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Én már 1 honapja nem szoptatok és most jött meg ugy igazán és egyszerüen nem akar abbamaradni ez már a 8. nap:( meddig várjak?és ha elmegyek dokihoz mit tud csinálni?
ez mindenkinel valtozo, fugg attol is, hogy szoptatsz-e vagy sem
Nekem szülés után több, mint egy évvel állt helyre, és az is sárgatest hormon és fogamzásgátló segitségével. Javaslom, beszélj a nõgyógyászoddal, az a biztos.
Szia 10 hónapja szültem, hasonló bajom van nekem is. Elmentem a nõgyógyászhoz, aki jó pénzért közölte, hogy a szoptatás TELJES abbahagyásától számítva 1 év még normális :-(

Szülés után mennyi idővel szeretkeztetek először? Terhesség hányadik hónapjáig csináltátok?

Legjobb válasz: A terhesség majdnem legvégéig csináltuk, csináltuk volna tovább is, de már a hasam miatt nem fértünk el és a párom nem is szeretett terhesen szeretkezni. Szülés után 2 hónappal esett jól elõször a szex. Addig nagyon feszült...

A 8. hónapban, mert veszélyeztetett voltam, aztán a 6 hetes kontroll után, mert addig bennem felejtette a doki a varratot (szerinte felszívódó volt, mégsem szívódott fel, így szexelni sem mertünk). Orálisan nem közösülünk.
A terhesség majdnem legvégéig csináltuk, csináltuk volna tovább is, de már a hasam miatt nem fértünk el és a párom nem is szeretett terhesen szeretkezni. Szülés után 2 hónappal esett jól elõször a szex. Addig nagyon feszült...
Még nem telt le a 6 hét, és egymásnak estünk. :) De ezt nem szabad lett volna. Baj nem lett, de már nem bírtuk tovább... :) )
Szülés elõtt 2 nappal csináltuk utoljára (azért akkor, mert én felköltöztem pestre a szülés miatt tesómhoz). Legelõször pedig 5 hét után, orálisan 3 hét után :)
Nekem hamar be kellett feküdnöm, így a 8.hónaptól nem volt szexre lehetõségünk.Császáros voltam, így a hüvelyemnek nem volt baja, a 3. héttõl már csináltuk!Rendesen.
Ferjem a 7 honaptol nem nagyon akart szeretkezni. Igy nem sokat csináltuk. De mivel nem repedtem és nem vágtak, ezért nem is vártam ki a 6 hetes kontrolt, mivel korházból valo távozás elött felvilágositottak, hogy ha szeretkezni akarok akkor azt csak gumival tegyem, azthiszem 3.4. hét után ujra nekifogtunk.
A terhesség legvégéig csináltuk. :-) Szülés után 3 héttel voltunk elõször együtt orálisan, majd szülés után 6 héttel rendesen is. Az elsõ kettõ fájt picit, utána azonban jobb volt, mint elõtte. :-)
8honapig csináltuk szép finoman én csináltam volna utána is csak párom már félt ne hogy baj legyen!A szülés után pedig kb 4 hét után csináltuk elöszõr.
kb 7. hónapig csináltuk sajnos mert férjem nagyon féltett minket, de 6 hetes kontroll után azonnal egymásnak estünk:D
Szülés elõtt kb. egy héttel még szeretkeztünk óvatosan, de utána a férjem nem mert, hiába mondtam, hogy ezzel rásegítenénk a dolog beindulására. Azt mondta, nem akarja kilakoltatni a gyerekeket. Elsõ után kb. 3 hónapig nem szexeltünk, mert nagyon megviselt a szülés + jó kis szoptatási pszichózisom lett. Amúgy a gyerek se volt "hálószobabarát", ahogy meglátta a napvilágot, éjjel-nappal ordított bármit csináltunk vele - örültünk, ha sikerült aludni. Másodiknál 5 hét után már egymásnak estünk, ezt is alig bírtuk ki...

Nektek mennyi idővel a szülés után volt fájdalom mentes a szex? Normális, hogy 3 hónapja szültem és a párom még mindig nem tudja betenni, mert fáj?

Próbáltuk már síkosítóval is, de nem megy... már teljesen el vagyok keseredve. Lesz még valamikor a régi?

Legjobb válasz: Az elsõ gyerek után 9 hónap után lett jobb, addig nagyon rossz volt. Ott nagy gátmetszésem volt, nehezen gyógyultam. A második gyereknél 6 hét után már jó volt. Gátvédelem, kicsi repedéssel.

Az elsõ gyerek után 9 hónap után lett jobb, addig nagyon rossz volt. Ott nagy gátmetszésem volt, nehezen gyógyultam. A második gyereknél 6 hét után már jó volt. Gátvédelem, kicsi repedéssel.
Nekem akkor lett jobb, amikor a kisfiam már nem szopizott. Addig a pokolba kívántam az egészet. 1 éves korában mondott le a tejcirõl...
Szulés után a 6 hetes piheno leteltével nagyon jo volt. Féltem is kicsit tole. Lanyom 4, 5 kg-mal szuletett gátmetszésse.
hónapok teltek el, majd 1 év..nyugi. :-) De azért ha amúgy is fáj, akkor nem árt megnézetni magad, hogy minden odaforrt-e vissza ahová kell? :-)

36 hetes kismama vagyok, 54 kg-ról indultam és most vagyok 70 kg! Sok ez a 16 kg hízás? Hány kg hízás várható az utolsó hónapban? Mennyi fog lemenni kb szülés után 1 héttel?

Legjobb válasz: Én a 36. hét után még 3 kilót felszedtem. Igaz már nem érdekelt hogy vigyázzak az alakomra, ettem amit kívántam (általában édességeket). Összesen 15 kilót híztam. 3 hete szültem és már 14 kilót fogytam. Nekem szülés után egy héttel kb 8 ment le, utána fokozatosan a többi.

Én a 36. hét után még 3 kilót felszedtem. Igaz már nem érdekelt hogy vigyázzak az alakomra, ettem amit kívántam (általában édességeket). Összesen 15 kilót híztam. 3 hete szültem és már 14 kilót fogytam. Nekem szülés után egy héttel kb 8 ment le, utána fokozatosan a többi.
Általában azt mondják, hogy 9-13 kiló a "megengedett". Szerintem meg amíg sem a vérnyomásoddal, sem a cukroddal nincs baj, addig nem az számít, mennyi a plusz! Azért a 20-30 kiló már kicsit sok. :) Az változó, hogy kinek mennyi megy fel utolsó hónapban, mert van olyan, akinél újra elõjön az étvágytalanság. Szóval ez is egyénfüggõ lehet és az is persze, hogy mennyi megy le utána. Attól is függhet a leadott kiló, hogy szoptatsz-e.
Ja amúgy kiegészíteném magam: a szülés után fõleg a baba súlyával, a méhlepény súlyával és a víz súlyával leszel kevesebb, de van olyan, aki az elsõ hetekben nagyon sokat leadott.
Ne azzal foglalkozz, hogy hány kilót híztál és még mennyit fogsz. Én örültem volna ha eljutok 36.hetes korig :( Örülj inkább, hogy egészséges babád lesz és majd úgyis fogyni fogsz szülés után és szoptatás alatt. Egyébként teljesen egyénfüggõ. Van aki 35 kilót szed fel és pár hónap mulva leadja, de ismerek olyat is aki fogyott a terhessége alatt és miután megszült, meg elhízott.
Én vékony voltam szülés elõtt, terhesség alatt 21 kiló jött fel rám, mondjuk a végén már vizesedtem is. Mikor 3 hetes volt a kisfiam, akkor álltam elõször mérlegre és pont annyi voltam mint szülés elõtt. Most ismét babás vagyok, a rosszullétek miatt 3 hétig csak feküdtem, így már 10 hetes van rajtam 2-3 kiló pluszban, de nem érdekel:) Majd lemegy, ezen nem szabad idegeskedni!
Mi a 37. hétben vagyunk, és 55 kg-ról indulva ( 170cm ) most 72-nél tartok. Hát nem kevés. Az elején se volt gondom az evéssel( minimális émelygét volt csak), és most is tudok kajálni rendesen. Egyedül Anyum szólogat be néha-ami idegesít ( Õ picit engem félt emiatt ) de amúgy mindenki azzal jön hogy alig hízhattam, mert hátulról pl. szinte semmi nem látszik rajtam. Elõlrõl persze annál inkább... egy jó nagy poci :) , és nagy mellek. Hát ez van. Babóka sem kicsi mondjuk :) de azért nem indokolt hogy ennyivel több legyek. De mindegy is, a lényeg hogy egészség legyen ( Babókával minden rendben legyen ), a kilók meg majd lemennek azért valamennyire. Ahogy itt olvasgattam, teljesen egyéni hogy ki mennyit/milyen ütemben hízik, és hogy utána hogy adja le a kilókat.
Szia. Én az elsõ terhességem alatt 50kg-ról indultam és voltam 78 is...76-tal szültem. Semmmi bajunk nem volt. Most 31 hetes vagyok és ismét 50-rõl indultam (tehát lemegy) és most elhagytam a 70-et. Semmi jele a vizesedésnek vagy bárminek:D Ha jól érzed magad akkor ne izgulj a kilókon. Ja az elsõval a szüléskor pont 10 kg ment le, ebbõl 4130 volt a baba, majd hónapok alatt a többi mivel szoptattam és kellett a kaja:D További gondmentes pocakoskodást:D:D
Szia!Én 23 hetes kismama vagyok a harmadik babát várom.6kg +súllyal kezdtem a terhességet(76 kg-al)ma áltam a mérlegre, eddig 8 kg jött fel.Amúgy sem vagyok egy egyszerû alkat, mindig gondjaim voltak a súlyommal.Lányommal 30 kg-ot híztam , de most semmiképpen nem szeretnék debella lenni, most kicsit aggaszt a súlygyarapodásom, már sószegény diétáznom is kell mert be-bevizesedek.Hát ez van.Sztem ne aggódj , olyan vészesen sok már nem fog felmenni ez alatt a pár hét alatt.Kellemes babavárást kívánok!
Szia! Én ugyanennyit híztam mint te. Kb 18-20 kg jött fel rám a végére. Amikor 11. hónapos volt a kisfiam és teherbe estem a másodikkal 2 kg-val könnyebb volta mint annak elõtt. Szülés után rólam 6-7 kg-nál több nem ment le de nem is lesz idõd arra hogy ezzel foglalkozz!

Szules utan 2 honappal milyen (volt) a hasatok? Mennyire ment vissza?

Ekkor mennyire "vegleges" az allapot? Javul meg magatol, vagy csak a munka segithet mar rajta? Nekem egy pici haj van rajta, nem is az zavar, annyi szukes elott is volt. Inkabb az zavar, hogy "kidulled", vagyis a hasitom nem tart egyenesen es az ive mar a mellem alatt kezdodik, tehat mar a gyomorresz es "dudorodik"...

Legjobb válasz: Nekem szülés után 1 évvel ment vissza laposra, torna nélkül.

Nekem szülés után 1 évvel ment vissza laposra, torna nélkül.
Már ugyanolyan lapos volt, mint a terhesség elõtt. Leszámítva azt, hogy terhesség elõtt már kezdett izmos lenni a hasam, most viszont ehhez újra rendesen edzeni kell majd...
En keveset hiztam a terhesesseg alatt ezert mar egy hettel a szules utan abszolut semmi sem latszodott. Viszont szoptatas alatt felszedtem 6-7 kg-t es a hasamon latszodott meg legeloszor (pedig elotte eletemben nem hiztam hasra) szoval a hasizmom lenyegesen gyengebb lett es ahogy van rajtam egy kis plusz rogton "enged" is, a szolut nem tart. A masodik babammal elkepesztoen gyorsan nott (no) es mar 32 hetesen nagyobb lett a korfogatom, mint amivel az elsot szultem. Szoval en azt vettem eszre sokkal tobb munka kene bele, mint szules elott.
A kérdező hozzászólása: En +13kg-mal mentem szulni, most, 2 honap utan 60 kg vagyok, ez +4kg a kezdeti sulyomhoz kepest. Amugy 63-mal jottem haza. Szoval en sem hiztam sokat, vekony zsir van a hasamon, de nem is az "dulled" ugy, hanem alatta az izom. Hat, jo lesz, ha elkezdek ra dolgozni es nem a csodat varom...
Kislányommal 9 kg híztam 58kg kezdtem terheséget, 2 hónapig volt poci utána elkezdtem edzeni és a 3 hónapra nagyon szép lapos izmos hasam lett. Most a kis fiammal 7 kg híztam viszont 75 kg kezdtem a terheséget, most 3 hónapos a kis fiam és mivel szoptatok eszek hogy legyen tejem. Sajnos én nem fogyok a szoptatástól . Jó lenne :D. Van is hasam fele akkora mint Pamelának az édes életbõl .

Mennyire gáz, hogy szülés után 4 hónappal ekkora hasam van? KÉP

http://kepkezelo.com/images/spub2vt8lucj1q11dnjw.jpg <http://kepkezelo.com/images/z3zgd3b3adf1q5ysdb5r.jpg

Legjobb válasz: Nekem majd' 10 evvel a szules utan is ekkora.... 20 kilót hiztam, azt mind a hasamra, egyszerûen kinyúlt a bõr es koteny hasam lett.....

Nekem majd' 10 evvel a szules utan is ekkora.... 20 kilót hiztam, azt mind a hasamra, egyszerûen kinyúlt a bõr es koteny hasam lett.....
Szia.én 7 hónapja szültem és csak picit kissebb a hasam.ne foglalkozz még vele.én pl. Ma kezdtem fogyózni.rá érsz még .csak azért fogyózok mert szeretnénk tesót.
nálam is ez a helyzet. talán még szörnyûbb is. 5 hós a lányom.
Nekem is ilyen volt. Nagyon nem szerettem, hogy ilyen, de nem tudtam vele mit csinálni. Illetve persze, késõbb csináltam, elkezdtem fogyózni, tornázni, le is fogytam, súlya okés voltam, de a hasam nem lett sokkal szebb, csak még jobban látszott, hogy lóg a bõröm.
Hát, ha téged nem zavar.... Ha szoptatsz, akkor diétázni nem igazán ajánlott. Viszont egy kis tornával lehet segíteni a dolgon.
nekem is ilyen 2 évvel szülés után baromság hogy has-izmozz, szétváltak a hosszanti hasizmok plasztika segít csak...
Nekem szerencsere egyaltalan nem volt ilyen, kozvetlenul a szules utan is ehhez kepest pici hasam volt, de nagyon eros volt a hasizmom.Kezdj el feluleseket csinalni, tornazni.Szerintem ez inkabb a megnyult izmok kovetkezmenye, mint sulyfelesleg.Kezdd el a terhessegi csikokat is valami kremmel kezelni, kerdezd meg a vedonotol mit ajanl.
Hát nem túl szép :(. Szerintem próbálj kezdeni vele vmit. Én mondjuk rettentõ hiú vagyok. 4 hónap azért még nem olyan sok idõ, de ahhoz már elég, hogy elkezdhetsz tenni vmit az ügy érdekében. Sok sikert, szerintem szép eredményeket érhetsz el, ha odafigyelsz!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Ha ilyen magassághoz ilyen súlyod van, akkor ha csak a táplálkozási szokásaidon változtatsz, már azzal sokat tudsz tenni. Kb 2/3-ad múlik a táplálkozáson, 1/3-ad a mozgáson.
és nem mert nincs ideje hanem mert nem úgy van kitalálva a dolog !!!!
Én nem látom elhízottnak a kérdezõt , egy 4 hónapos baba mellet nem lehet szálkás !
A kérdező hozzászólása: igen tudom:( 3 gyerekem van, nem jut mozgásra idõ:( 156cm és 68 kiló vagyok:(((
Ne bántódj meg, de nemcsak a hasad nagy, általánosságban vagy elhízva. Diéta, mozgás segíteni fog.
Most ha azt írtuk volna, hogy deeee, gyönyörû a kérdezõ hasa, mint ha nem is szült volna, akkor nem lennének így lehúzgálva a válaszok???
Már bocsánat, de honnan lehet ránézésre megállapítani, hogy valakin súlyfelesleg van még, vagy szétváltak a hasizmai? Nyilván a kérdezõben is felmerült, hogy nem a legesztétikusabb a hasa, mert amúgy nem írta volna ki a kérdést. Ha nem tetszik, tegyél ellene, kamu, hogy van olyan has, amit nem lehet ledolgozni (nyilván a hasizom szétválása más kérdés), megfelelõ munkával bármit el lehet érni, vagy törõdj bele, hogy ilyen, és másoknak is van szépséghibája. Neked kell eldöntened, és aztán kiállni a döntésed mellett.
Ez szerintem nagy gáz
Szia. Szerintem egyaltalan nem tul nagy, a kepen csak kinyomtad, tehat ennel meg kisebb is, es ugy latom a melled is nagy, szoval nincs vele problema.
a tgyás 168 napig jár. A szülés napjától lehet igényelni, vagy a szülést megelõzõ 28 nappal. A napi bruttó átlagbér 70%-a és csak SZJA-t vonnak belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!és a bruttó bérnek a 70%-a amit kapni fogok?Van még más juttatás is ezen is az egyszeri szülési támogatáson kívül?
Igen, a szülést megelõzõ év napi bruttó átlagbérednek lesz a 70%-a. Egyszeri anyasági támogatást kapsz ugye, ami kb. 64 ezer forint. Ezen kívül a családi pótlék lesz még ami havonta 12 ezer forint körül van. 168 napig kapod a tgyást utána a gyedet, ami a biztosítási idõtõl függõen a gyerek 2 éves koráig járhat. Gyed után igényelheted a gyest, ami a gyerek 3 éves koráig jár, jelenleg kb. nettó 25 ezer forint.
5 és fél hónapig.

Kismamák, mennyire jellemző az alhasi fájdalom 5-6 hónappal szülés után?

A házasélet teljes hiánya is okozhatja?

Legjobb válasz: Nekem nem volt ilyen egyik szülés után sem.

hüvelyfertõzés...
Semennyire. Menj orvoshoz, és vizsgáltasd ki magad!
Nem szoptatsz?Lehet hogy méhösszehúzódásokat érzel.
Nekem nem volt ilyen egyik szülés után sem.
4 hónapja szültem, terhesség alatt is folyton fájt a hasam, és most is sokszor fáj. Nekem nem jön meg, mert Cerazette-t szedek.
nekem hüvelyfertõzésem volt azért fájt a hasam....
bocs az offert (kedves valaszolo aki cerazette-t szed, egyszer sem jott meg? mert nekem 1x igen, pont amikor elkezdtem ra 4 napra!)
OFF Én szedem a Cerazette-t, igen kb. 1 hétre a kezdésre megjött, kb. 2 hétig, és azóta nem, így pontos.
A kérdező hozzászólása: A szülés óta rendszeresen megjön, ( nincsenek menstruációs görcseim). Inkább a terhességi fájáshoz hasonlít (amikor a szalagok nyúltak).
A kérdező hozzászólása: Nagyon kevés már a tejem, de még szoptatok. És megyek orvoshoz, de csak 10 nap múlva, akkorra jön meg a dokim.
igen ez szerintem sem normális. A nemi életnek nem hiszem h köze van ehhez. Doki tudja sajna megmondani h mi lehet a baj. Talán ha vmi gyógyszert szedsz az is okozhatja. De amúgy ennyi idõ elteltével nem normális már. pár hétig még lehetnek a szoptatástól méhösszehúzódásaid amik ilyen érzést okoznak, de több hónappal utána már nem.
Nálam semennyire sem volt jellemzõ, igaz, rendszeresen élünk házaséletet (heti 1x, kb). Esetleg visszatérõ menszesz lehet az oka...

Van 1 női ismerösőm, aki pár hónapja szült és mennyi idő után megy le neki szülés után, a nagy pocakja?

2.gyerekkel terhes volt és nagy pocakja volt,meg aktív volt kismamaként tanitott.

Legjobb válasz: Mivel 9 hónapig nõtt, általában annyi ideig megy is vissza:) Alkati kérdés is, kinek ennél gyorsabban kinek lassabban.

Mivel 9 hónapig nõtt, általában annyi ideig megy is vissza:) Alkati kérdés is, kinek ennél gyorsabban kinek lassabban.
Ne haragudj, de te nem magyar anyanyelvû vagy, ugye? :)
Már bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de neked nem mindegy, hogy valaki más, számodra idegen (szomszéd), mikor és hogyan néz ki? Mi közöd van hozzá??? Nincs semmi, amivel leköthetnéd magad? 38 hkm
Ki akarsz vele kezdeni, és így nem tetszik vagy mi a rák ? Miért érdekel ennyire ?
Úgy van ostoba, még emeld is ki a hülyeségedet! (Jöhet a lepontozás, ismét!)
Most azért töröltetted a válaszom, mert lelepleztelek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kedves elõzõ, akkor a nagy pocak visszamenése kb:majdnem 1 évbe tellik.
En is magas es vekony vagyok, viszont sportos es izmos is. Eleve nem nott nagy hasam, csak a gyerekek voltak ehhez kepest nagyok. Mindket szules utan 1-2 heten belul akkora volt a hasam, mint egy atlag nonek, tehat nem teljesen lapos, nem latszottak a kockak, amik terhesseg elott voltak, de nem volt konkretan pocakom. A teljesen lapos allapot kb ugy 3-4 honappal kesobb jott el, a kockak pedig az edzesnek koszonhetoen 6-7 honap kornyekere tertek vissza, a bor is akkorra huzodott vissza rendesen. (Bar nem 100%-osan.)
A kérdező hozzászólása: Semmibaj, csak megkérdeztem és kiváncsi voltam, hogy kinek mennyi idõ ment le hasa szülés után.
A kérdező hozzászólása: A kisfiú 3 hónapos, szomszéd asszonyomnak még kicsit maradt szülés után amire hízott.De õ magas vékony nõ, volt terhessége elõtt.
Nekem szülés után már szinte rögtön lement a hasam, de van akinek ez több hónapig is eltart.
A kérdező hozzászólása: 2.baba is fiú aranyos.Igaz vitaminokat is szedet.A nõ van 170-190 cm között, magas
Azert erdekli, mert Versenyescsavot minden erdekel! Es mindig vannak olyanok akik valaszolnak is az aberraltabbnal aberraltabb kerdeseire :) Csak igy tovabb fiu! Jo uton haladsz am a nogyogyaszati szakma fele!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!