Találatok a következő kifejezésre: Szülés után hónappal (314 db)

Mennyire normális szülés után hónapokkal néha nyilaló fájdalom a méhszájnál?

Kb. 2 hete vannak ilyen tüneteim,hol szúr,hol nyilal,hol tompán fáj és néha annyira,hogy nem tudok ülni. Nem értem.

Legjobb válasz: Megjött már? Nekem a szülés utáni elsõ mensim elõtt voltak ilyen hasonló tüneteim. Pár hónapon keresztül ez ment mensi elõtt. Ha megjött már, akkor nem tudom, viszont ha fájdalmas, akkor menj el orvoshoz, az a biztos.

Megjött már? Nekem a szülés utáni elsõ mensim elõtt voltak ilyen hasonló tüneteim. Pár hónapon keresztül ez ment mensi elõtt. Ha megjött már, akkor nem tudom, viszont ha fájdalmas, akkor menj el orvoshoz, az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg. Én is gondoltam, hogy emiatt lehet. Na igen, nem a legegyszerûbb eljutnom orvoshoz, csak gondoltam egy ilyen gyors segítséget kérek, hátha másnak is volt ilyen. Köszi, hogy írtál!
Azt nem tudom, hogy normális-e, de én is érzek ilyesmit. Néha úgy beleszúr, meg nyilall, de nem is tudom pontosan hogy hová, tök ismeretlen helyekre, amiket régen nem éreztem. Menzesszel tuti nincs kapcsolatban nekem, mert még nem jött meg és sztem egy jó darabig nem is fog, sûrûn szoptatok még. Én arra gondoltam, hogy talán a hüvelyflóra nem tökéletes, amúgy is szárazabb az ember ilyenkor.

Ennyire intenzíven éreztétek, hogy szülés után hónapokkal még rendeződnek vissza a belek? !

Legjobb válasz: 7 hónapja szültem és még most is érzem. Tisztára olyan mintha a babó mozogna bent. Van akinek hamarabb van akinek késõbb rendezõdik a normális rend, ami szülés elõtt volt.

7 hónapja szültem és még most is érzem. Tisztára olyan mintha a babó mozogna bent. Van akinek hamarabb van akinek késõbb rendezõdik a normális rend, ami szülés elõtt volt.
szia 4 hónapja szûltem és eggyáltalán ne érzek bélmozgásokat...kb 3hónapig éreztem!
Szerintem is teljesen normális dolog ez, még eltarthat egy darabig, de ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én 6 hónapja szültem, de nekem is teljesen olyan néha, mintha megint egy baba mozogna, pedig nem vagyok terhes.
Én már egy éve szültem, de még mindig néha elõjön ez az érzés. Félelmetes. Ha nem tudnám hogy nem, meg lennék gyõzõdve róla, hogy baba van bent:-) Fura a természet...
A kérdező hozzászólása: Köszi:-)

Miért születnek bizonyos babák korábban? (Késő ezt a szülés után hónapokkal kideríteni? )

Én a 32. hétre szültem, de a dokik csak annyit mondtak, hogy nem tudják az okát, el?fordul. De olykor eszembe jut, hogy vajon mi lehetett az oka.. És ha mégegyszer terhes leszek ismét korábban szülök e (tudom nem feltétlenül)

Legjobb válasz: Mert akkor kellett születnie ennyi

Mert akkor kellett születnie ennyi
Esetleg fertõzés. Koraszülésnek számos oka lehet, keress rá a neten.
Én annyi tudok csak elsõ gyermekemet 31 hétre szültem, de nagyon fiatalon így letudtam annak, második gyermekem rá 6 évre lett de a 30 héten megindult a szülés sikeresen visszatartották, harmadik babám pedig rá egy évre, de nála már a 29. héten indult el tágultam görcsöltem véreztem, nem láttak esélyt, hogy vissza tudják tartani de még is sikerült, most várom a negyediket 12 hetes vagyok, de szigorúan veszélyeztetett terhes.Most is felkészült az orvosom, hogy ha megindul meg kell állítani, egyébként a másodikat, és a harmadikat a végén betöltött 40 hétre sõt még rá pár napra szültem meg közel négy kilóval.
Számos oka lehet, szakkönyvekben vagy akár a neten is utána tudsz nézni a témának, vagy esetleg kérdezd meg a védõnõt, orvosodat. Pl. toxémia, lepényleválás, magzatvíz szivárgás, méhszáj kinyílása, fájások beindulása (annak is lehet oka, hogy miért/mitõl indul be...), magas vérnyomás, cukorbetegség, mérgezés, fertõzés, stb. De ezeken kívül elõfordul sokszor olyan is, hogy ezek nem állnak fenn az anyánál és mégis megindul a szülés, és már nem lehet "visszatartani".
A kérdező hozzászólása: nekem magzatvíz szivárgás volt, de már elötte lent volt a hasam pár héttel (utólag visszanézve), meg fájt a szülés elött pár nappal, de azt mondta a védõnõm, hogy azért fáj, mert nõ a baba. kértem vizsgálatot, de mondta nem látja okát. majd mikor rá pontosan 4 napra megszültem, leszúrt, hogy miért nem szóltam neki, hát én nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, de elküldtem.. ráadásul a szülés elött 2 órával a kórházi védõnõ mondta (mert be kellett feküdnöm, a magzatvíz szivárgás miatt), hogy ne akarjam már, hogy minden áron megnézzen a doki feleslegesen, mert a szívmonitor nem jelzi a szülési fájásokat. ráadásul nem is volt rendszeres. de csak kiharcoltam aztán felvittek gyorsan a szülõszobába és mondtam, hogy jön a baba, azt mondták, hogy nem lehet ilyen gyorsan, párom megleste és kérdezte, akkor ez itt mi? kiderült, hogy a baba fejebúbja volt. erre gyorsan odaugrottak, még a doki nem volt bent. majd mikor kérdeztem másnap meg harmadnap, annyit mondtak csak, hogy bármitõl lehetett, nem tudják az okát, de elõfordul. csak fogta mindenki a fejét, hogy mekkora barmok, azt hitték csak hisztizek. de szerencsére egészséges a baba, nem volt semmi gond. köszönöm a válaszokat!
lehet méh-rendellenességtõl (egyszarvú, kétszarvú méh stb.) kicsi "éretlen", fejletlen méh lehet hogy a méhlepény hamarabb megérik (dohányosoknál pl.) lehet hogy a baba korát elszámították (néha elõfordul váratlan peteérés és a magzat valójában nem koraszülött) rengeteg oka lehet

Más is érezte szülés után (hónapokkal is) hogy "összébb ment" odabent?

Vagy csak velem van valami baj,de olyan érzésem van,mintha lerövidült volna a hüvelyem.

Legjobb válasz: Abszolút nem vagyok hozzáértõ, de talán nem a hüvelyed rövidült le, hanem a méhed és a méhnyak van lentebb, ezt érzheted úgy, mintha "rövidebb"lenne. 16 hónapos kisfiú anyukája

Abszolút nem vagyok hozzáértõ, de talán nem a hüvelyed rövidült le, hanem a méhed és a méhnyak van lentebb, ezt érzheted úgy, mintha "rövidebb"lenne. 16 hónapos kisfiú anyukája

5 hónappal vagyok a szülés után és nagyon fáj a hát a térd ízületem. Akinek hasonló panasza volt, mikor múlt el? Mit csinált vele?

Legjobb válasz: Nekem a hátam és a csípõm volt nagyon rossz állapotban szülések után. Csontkovács tette helyre mindkétszer. Az elsõ szülés után kb 3 hónappal rakott rendbe, és akkor azt mondta, hogy az esetek 90%-ban maguktól nem mennek vissza a csontok a helyükre, emiatt sokaknak lesznek késõbb derékproblémái pl. A fájdalom általában elmúlik egy idõ után, de ha nem áll vissza a régi rend, akkor kopások lesznek, az pedig már nem visszafordítható. A második szülésem után alig vártam, hogy elteljen egy kis idõ, és helyrerakosgassa a dolgokat, mert tudtam, hogy egy csapásra elmúlnak a fájdalmak. Úgy gondoltam, megvárom a hathetes kontrollt, de végül elõbb vissza kellett mennem a nõdokihoz. Akkor megemlítettem neki, hogy alig várom a hat hét leteltét, azt hitte a házasélet miatt, de ki kellett ábrándítanom, hogy sokkal inkább a csontkovácsolás miatt. Azt mondta, hogy nagyon helyes, hogy erre is gondolok, szülés után tulajdonképpen mindenkinek szüksége lenne rá, és meg ne várjam a hat hetet, nyugodtan rakassam magam helyre. Így 1 hónappal a második szülésem után elmentem a csontkovácshoz, és ismét azt tapasztaltam, hogy elfújták a gondjaimat. Minimum egy masszázst, de lehetõleg csontkovácsolással ajánlanék neked is! Minden jót!

Nekem a hátam és a csípõm volt nagyon rossz állapotban szülések után. Csontkovács tette helyre mindkétszer. Az elsõ szülés után kb 3 hónappal rakott rendbe, és akkor azt mondta, hogy az esetek 90%-ban maguktól nem mennek vissza a csontok a helyükre, emiatt sokaknak lesznek késõbb derékproblémái pl. A fájdalom általában elmúlik egy idõ után, de ha nem áll vissza a régi rend, akkor kopások lesznek, az pedig már nem visszafordítható. A második szülésem után alig vártam, hogy elteljen egy kis idõ, és helyrerakosgassa a dolgokat, mert tudtam, hogy egy csapásra elmúlnak a fájdalmak. Úgy gondoltam, megvárom a hathetes kontrollt, de végül elõbb vissza kellett mennem a nõdokihoz. Akkor megemlítettem neki, hogy alig várom a hat hét leteltét, azt hitte a házasélet miatt, de ki kellett ábrándítanom, hogy sokkal inkább a csontkovácsolás miatt. Azt mondta, hogy nagyon helyes, hogy erre is gondolok, szülés után tulajdonképpen mindenkinek szüksége lenne rá, és meg ne várjam a hat hetet, nyugodtan rakassam magam helyre. Így 1 hónappal a második szülésem után elmentem a csontkovácshoz, és ismét azt tapasztaltam, hogy elfújták a gondjaimat. Minimum egy masszázst, de lehetõleg csontkovácsolással ajánlanék neked is! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!:-)

Mielőtt terhes lettem, egy csomó márkás nem olcsó farmert vettem magamnak, és most szülés után 3 hónappal sem jönnek fel rám. Érdemes még bizakodnom? Visszafogyok még?

Nem híztam sokat inkább szélesedett a csíp?m.És szeretnénk 2.babát is.Most a terhesség el?tti súlyomhoz képest van rajtam 4 kg +.Egyszer még jók lesznek rám ezek e nacik,vagy ajándékozzam el?

Legjobb válasz: ne ajándékozd el!!! egyébként én is úgy jártam mint te. + 2 kg van rajtam, valahogy még se úgy állnak még rajtam a ruhák. nekem 6 hónapos a babám és 2. szülésem. a nõi testnek 1 év kell, mire visszaalalkul szülés elõtti állapotára. elsõ gyermekem születése után kereken 8 hónappal lettem olyan súlyú, mint azelõtt. adj még egy kis idõt magadnak, még csak 3 hónapja szültél. azért mondom, hogy ne ajándékozd el, mert pikkpakk visszaalakulsz és akkor meg fogod bánni. a 26-os gatyáim még elég kényelmetlenek nekem is, ezért vettem 1-2 olcsóbb 27-est, de nyárra már biztosan jók lesznek.

ne ajándékozd el!!! egyébként én is úgy jártam mint te. + 2 kg van rajtam, valahogy még se úgy állnak még rajtam a ruhák. nekem 6 hónapos a babám és 2. szülésem. a nõi testnek 1 év kell, mire visszaalalkul szülés elõtti állapotára. elsõ gyermekem születése után kereken 8 hónappal lettem olyan súlyú, mint azelõtt. adj még egy kis idõt magadnak, még csak 3 hónapja szültél. azért mondom, hogy ne ajándékozd el, mert pikkpakk visszaalakulsz és akkor meg fogod bánni. a 26-os gatyáim még elég kényelmetlenek nekem is, ezért vettem 1-2 olcsóbb 27-est, de nyárra már biztosan jók lesznek.
Nehogy elajándékozd! Én beleestem ebbe a hibába, úgy voltam vele, hogy úgysem lesz már jó rám. Most szülés után 1 évvel azok a ruhák is feljönnek rám, amiket terhesség elõtt 3-4 évvel sem tudtam felvenni, mert kicsik voltak. Már bánom, hogy elajándékoztam õket, mert minden lóg rajtam és elég költséges felújítani a ruhatáramat.
A kérdező hozzászólása: :-) Akkor várok még pár hónapot.....és újra megpróbálom.De lehet hogy addigra újra babát szeretnék és kitolódik még tovább.

Miért nem lehet a szoptatás alatt teherbe esni? És hogy hogy hónapokig nem jön meg a menstruáció szülés után? :O

Legjobb válasz: Amíg nem menstruálsz, nincs peteérés, nincs ami megtermékenyüljön. A szoptatás alatt, ha megjön, ugyanúgy teherbe lehet esni. A hormonháztartásnak helyre kell állni szülés után, hogy minden folytatódjon ahogy elõtte. Ez van akinél hosszabb, van akinél rövidebb ideig tart. Nekem csak egy hónap maradt kis szülés után, aztán már megjött...

Amíg nem menstruálsz, nincs peteérés, nincs ami megtermékenyüljön. A szoptatás alatt, ha megjön, ugyanúgy teherbe lehet esni. A hormonháztartásnak helyre kell állni szülés után, hogy minden folytatódjon ahogy elõtte. Ez van akinél hosszabb, van akinél rövidebb ideig tart. Nekem csak egy hónap maradt kis szülés után, aztán már megjött...
Ezt honnan vetted? Teherbe lehet esni szoptatás alatt.
A kérdező hozzászólása: valaki mondta ezek szerint akkor lehet ??
Az elso menstruacio elott kb 2 hettel van az elso peteeresed. Konnyen teherbe lehet esni.
7 hónapos a fiam. még nem volt mensesem, szedtem szoptatás alatt szedhetõ fogamzásgátlót, és a napokban kiderült, hogy terhes vagyok. méghozzá 9 hetes a méretekbõl ítélve. sokan esnek ilyenkor teherbe, mert úgy vannak vele, hogy még nem jött meg úgyse...
nekem a szoptatás alatt egyáltalán nem jött meg, 17 hónappal az elsõ gyermekem születése után így estem teherbe viszont a nõgyógyászom szerint van mensi nélkü is peteérés: a második szülésemet követõen 11 hetesen tudtam elmenni a 6 hetes vizsgálatra és a végén figyelmeztetett, hogy érett petém van, óvatosan a szexuális együttlétekkel. nos, mondanom sem kell, azóta sem menstruáltam, viszont ez 4 hónapja volt és a nyákomon, hõmön látszik is, hogy rendszeresen lehet vmi odabenn periodikusan, négy hetente...
Úgy tudom, a prolaktin nevû hormon felelõs a tejtermelésért és a menstruáció elmaradásáért. De azért ez nagyon egyéni, mert valakinek szoptatás mellett is megjön 6 héttel szülés után, valakinek meg akár 2 évig se. És ugyanígy valaki teherbe esik véletlenül, mert "még úgyse jött meg", valaki meg hiába próbálkozik a következõ gyerkõccel, mert magas még a hormonszintje.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat !!

Szülés után mennyi idő mulva áll helyre a mensi? Én 9 honapja szültem és hol kevés hol nagyon sok van és hol rövidebb hol hosszabb ideig tart, és inkább barna nem piros.

Legjobb válasz: Én 11 hónappal a szülés után menstruáltam elõször. 18 hónapja szoptatok, de pontosan jön, és rendes mennyiség. Igaz, egy hónap kimaradt, de nem estem kétségbe. Szerintem rendben van. Figyeld magad, de ne problémázz rajta. :)

Én 11 hónappal a szülés után menstruáltam elõször. 18 hónapja szoptatok, de pontosan jön, és rendes mennyiség. Igaz, egy hónap kimaradt, de nem estem kétségbe. Szerintem rendben van. Figyeld magad, de ne problémázz rajta. :)
Az elsõ szülés után 8 hónapra jött meg, rögtön beállt, 28 naponta óramû pontossággal, ráadásul, míg korábban 7-8 napig tartott, akkor csak 3-ig. Most a második szülés után 10 hónappal megjött, ez is 3 napig tartott, de elsõ nap nagyon sok volt, meg is ijedtem. Aztán a következõ egyszerûen kimaradt. 11 hónapod múlt akisfiam, ezt az egy menzeszt leszámítva nem volt több azóta. Remélem, minden rendben azért! :-( Még szoptatok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Én már 1 honapja nem szoptatok és most jött meg ugy igazán és egyszerüen nem akar abbamaradni ez már a 8. nap:( meddig várjak?és ha elmegyek dokihoz mit tud csinálni?
ez mindenkinel valtozo, fugg attol is, hogy szoptatsz-e vagy sem
Nekem szülés után több, mint egy évvel állt helyre, és az is sárgatest hormon és fogamzásgátló segitségével. Javaslom, beszélj a nõgyógyászoddal, az a biztos.
Szia 10 hónapja szültem, hasonló bajom van nekem is. Elmentem a nõgyógyászhoz, aki jó pénzért közölte, hogy a szoptatás TELJES abbahagyásától számítva 1 év még normális :-(

Nőgyógyászom ajánlott Betadine hüvelykúpot, meg hüvelyöblitést (szülés után egy hónappal). Ha nem alkalmazom bajom lesz? Egy hónapja szült anyuka

Legjobb válasz: Szerintem a Betadine nagyon erõs kúp! Nekem egyszer írtak fel és utána hónapokig kellett regenerálódnia a hüvelyflórámnak, mert mindent "kitisztitott" ez a szer. Vmi gombás fertõzésed van esetleg? A hüvelyöblítést szintén sok nõgyógyász abszolut nem ajánlja, mert az is felborítja bent a dolgokat. Szóval attól függ mi a bajod, de nekem abszurdnak tûnik, fõleg egy hónappal szülés után ilyeneket alkalmazni.

Szerintem a Betadine nagyon erõs kúp! Nekem egyszer írtak fel és utána hónapokig kellett regenerálódnia a hüvelyflórámnak, mert mindent "kitisztitott" ez a szer. Vmi gombás fertõzésed van esetleg? A hüvelyöblítést szintén sok nõgyógyász abszolut nem ajánlja, mert az is felborítja bent a dolgokat. Szóval attól függ mi a bajod, de nekem abszurdnak tûnik, fõleg egy hónappal szülés után ilyeneket alkalmazni.
Szerintem nem lesz baj, ha nem használod, nekem nem is mondtak semmi ilyet, és nem is használtam. És már öt hónapja szültem, szépen rendbejöttem :) Hüvelyöblítést csináltam intim lemosóval, meg jó sok gátzuhanyt (az nekem eszement módon fájt), de ennyi.
Szerintem is kicsit drasztikus megoldás a Betadine kúp..Próbáld ki elöbb az intim lemosókat, pl. Laktacid femina...de nagyon jókat hallottam a az aloe First-rõl is...

Szülés után rajtad maradt kilókat hogy tüntetted el? És hány hónappal a szülés után?

Legjobb válasz: Én még jelenleg is tüntetem. :D 5 hónapja szültem és sajnos csak az elsõ pár hétben tudtam szoptatni, így hamar el tudtam kezdeni egy kis edzést. Én szülés elõtt versenyszerûen sportoltam, így most azt folytatom hobbi szinten. Egy héten egyszer-kétszer lemegyek kajakozni. Itthon pedig felülést, hasprést csinálok. Meg hát sokkal kevesebbet eszem, de csak mert ennyit kívánok. Sajnos még messze vagyok az "álomalaktól", de igyekszem. Sok sikert! :)

Én még jelenleg is tüntetem. :D 5 hónapja szültem és sajnos csak az elsõ pár hétben tudtam szoptatni, így hamar el tudtam kezdeni egy kis edzést. Én szülés elõtt versenyszerûen sportoltam, így most azt folytatom hobbi szinten. Egy héten egyszer-kétszer lemegyek kajakozni. Itthon pedig felülést, hasprést csinálok. Meg hát sokkal kevesebbet eszem, de csak mert ennyit kívánok. Sajnos még messze vagyok az "álomalaktól", de igyekszem. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elkezdtem egy szénhidrát csökkentett diát. Vagyis kiváltottam a fehér lisztet, cukrot zabliszttel, rizsliszttel, stb. Illetve nem eszek 6 után, és tornázok, hetente többször. Ezt 1, 5 hónapja csinálom és lement 5 kg. :-)) Remélem kibírom, és végre formában leszek! Ti, hogy vagytok?
bocsi, valami kimaradt, miután abba hagytam a szoptatást és rendesen megjött a havi vérzésem mentek maguktól lefelé a kilók.
Második terhességet plusz kilókkal kezdtem az elsõhoz képest.Az elsõ terhességet 52-53kg kezdtem és 17 híztam , a második terhességet 58 kgtól 17 kg híztam, most 1, 5 éves a fiam és 67/160cm vagyok semmi nem megy le.Tornázni nincs kedvem, elégé zavar a sok háj, de ezek szerint nem eléggé:) Az elsõnél amikor abba hagytam a szoptatást és kilók...ÉSSSS még valami érdekes , az elsõ szülés után meg a 2ik után is miután a kórházból hazajöttem 3 kg híztam.Szóval 2011 ben aug született és télen voltam 71 kg is.
ti hogy álltok azóta csajok?
A kérdező hozzászólása: Meg fogjuk csinálni. Én is hasonlóképen tudok fogyni. No szénhidrát, no cukor.... Tehát az a legjobb ha nem eszek semmit. A pörgés nálunk is meg van, nem bírok megülni a fenekemen :-) No, de sebaj, majd megoldódik.
utsó vagyok. Fel a fejjel, lesz ez még így se:-DDDD viccet félre téve, annyit gürizek egész nap, sétálunk órákat sokszor terepen, mégis semmi...... sose voltam modell alkat és mikor sikerült fogynom csak kõ kemény koplalással. Most se lesz ez másképp de abból nem engedek, hogy szoptathassak. Múltkor itt volt barátnõm, és ki volt akadva mennyit pörgök 1 du, pedig csak a szokásos fõzés takarítás, ellátni a gyereket stb, és õ se értette, hogy akkor mért nem megy le... ráadásul nekem kötény hasam is maradt ami még jobban zavar minden féle plussz kilónál, mert tudom, azt nem lehet majd lefogyni:-((((
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Üdv a klubban. Már ketten vagyunk. Rólam se "olvadnak" a kilók. Pedig ugyan úgy étkezek mint elõtte. Sajnos mivel az éjszakák még elég rázósak, holott már 7 hónapos, a tornához alig van erõm. :-( De most kezdenem kell valamit, mert nagyon rosszul érzem a magam a bõrömben. :-(
nos akkor én vagyok a kakukk tojás. 22 kg-ot híztam. 1 hét után jöttünk haza a babámmal, akkor lement 12, és azóta egy megveszekedett deka sem, pedig 7 hós a fiam, és még mindig szoptatok. Nem zabálok, de ha nem eszem nincs tejcsi.... 6 hós koráig kizárólag anyatejes volt, már eszik is. 1 éves koráig szeretném ha szopna tehát csak utána veselkedek neki komolyabb fogyókúrának. Sejtettem, hogy én az a peches kivétel leszek akit a szoptatás nem fogyaszt... tehát ilyen is van:-)
Nem tudom ez befolyásolja e de én sajnos császárral szültem 4 hónapja.13 kg-t szedtem fel a terhesség alatt és róla szülés után lehullottak a kilók.A kórházban még volt rajtam 5 kg, 1 hetes itthonlét után már annyi voltam, mint amennyivel kezdtem a terhességet.Mióta sétálgatunk azóta lement rólam még 3 kg azóta stagnál. Csak szerencsés vagyok?
Mozgasnak meg jo a babakocsis seta gyorsabb tempoban, de ha szerencses vagy es eltudsz jutni edzeni heti 1-2*, megjobb.
Szerintem is probald ki a modszeret! En mar terhesseg elott norbiztam, mivel kulfoldon elek, a termekeit nem tudom megvenni, csak az idopontokat tartom be. 165/52 vagyok es tele energiaval. Szerintem vagj bele, a kodok fent vannak a neten es tenyleg nem kell ehezni! Nekem is lecsussan neha 1-1 pizza, csoki, de abszolut nincs lelkiismeretfurdalasom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor éljen a Norbi! Kipróbálom! :-)
En 18 kilot hiztam, szules utan 6 hettel mind lement. A norbi modszeret ajanlom, nekem bejott. Szoptatni is tudtam sokaig.
21 kg plusz jött fel terhesség alatt :( Szülés után 6 hónapig tudtam szoptatni, de már az elején áttértem az Update étrendre, semmi cukor, semmi liszt. 5 hónappal szülés után már a régi voltam.
Én 26 kg híztam a szülés alatt. Most 4 hónapos a fiam, már csak 6 kg van rajtam pluszban. Igazából nem csináltam semmit, az elején még sokat szoptattam, és olvadtak a kilók. Sajnos már csak reggel és este tudok szoptatni, azóta megállt a fogyásom. Viszont fogyókúrázni még nem tudok, mert akkor már ennyi tejem se lenne, arra viszont figyelek, hogy visszafelé ne jöjjön a plusz kg, a többit meg majd leadom, én ennek is örülök.
Három hete szültem, 14 kilót szedtem fel, még három kiló van rajtam, fogalmam sincs mitõl fogyok, eszek rendesen, iszok is sok folyadékot a kilók mégis folynak lefelé, nem mintha baj lenne csak fura mert az elsõ gyerek után két évbe telt az eredeti súlyomat újra elérni.
az én kicsim 19 hónapos .még mindig szopik, járok aerobikra hetente kétszer.pár hónapja neki kezdtem és nem ettem cukrosat, liszteset, és lement 12 kg még van sajnos 10 kg feleslegem:(
Gratulálok!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!