Találatok a következő kifejezésre: Szülés után héttel vagyok.2 (12 db)

Szülés után 9 héttel vagyok.2 hete megjött elkezdtem szedni fogamzásgátlót. Miért van még mindig az, hogy vérezgetek meg barna folyásom van? Nem szoptatok sajnos. Lehetséges hogy maradt valami darab bennem, császár volt

Legjobb válasz: a tested még nem szokta meg a fogamzásgátlóban lévö hormonokat... kell 2-3 hónap mig megszokja... nekem 4 is bele tellet. ha nem múlik el vagy annyira erös a vérzés hogy tampont kell használj, cserélj fogamzásgátlót

a tested még nem szokta meg a fogamzásgátlóban lévö hormonokat... kell 2-3 hónap mig megszokja... nekem 4 is bele tellet. ha nem múlik el vagy annyira erös a vérzés hogy tampont kell használj, cserélj fogamzásgátlót

Szülés után 7 napig, 2/nap injekciót kaptam a faromba. Ennek már két hete és most érzem, hogy azon a helyen egy nagy bog keletkezett és közbe fáj is még. Ez fel fog szívódni vagy kenegetnem kéne valamivel?

Járt már így valaki közületek? Gondolom akármivel nem kezelhetem. Elmúlik majd?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt ilyen én hidegvizes ruhával borogattam.

Szia! Nekem is volt ilyen én hidegvizes ruhával borogattam.
Szia! Én hat éve szültem és ugyan igy jártam. Nekem megmaradt a csomó.

Aki szülés után hamar 2-4 hónappal teherbe esett hány hétre született a babája? Időben vagy korábban? Minden rendben volt a terhesség alatt?

Legjobb válasz: Barátnõm 6hónappal a szülés után lett megint terhes,végig minden rendben volt,majdnem két héttel a kiírt után szült.

Barátnõm 6hónappal a szülés után lett megint terhes, végig minden rendben volt, majdnem két héttel a kiírt után szült.
2 hónappal a szülés után estem teherbe, 38.héten szültem a második gyermekemet, elsõt 37.héten. Minden rendben volt a terhesség alatt, csak közben nagyon nehéz volt fizikailag/lelkiekben.
Barátnõm 4 hónappal a szülés után esett teherbe, a 38. héten szült (az elõzõt is)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Akkor nem izgulok.

Szülés után rosszkedvű, levert vagyok, semmi sem érdekel, sokat sírok is. Valaki küszködik még ilyen problémákkal? Vagy velem van valami baj? ( 2 hete szültem)

Legjobb válasz: szia nem lehet,hogy a szülés utáni depresszió talált meg? szerintem beszélj a védõnõddel errõl!

szia nem lehet, hogy a szülés utáni depresszió talált meg? szerintem beszélj a védõnõddel errõl!
Nem veled van baj, ez meg termeszetesnek mondhato. Ez az un baby blues, ami a szulest kovetoen jelentkezik kozvetlenul es altalaban kulonosebb gond nelkul hamar el is mulik. A szules utani depresszio honapokkal a szules utan szokott jelentkezni. Baby blues allitolag minden 2. szult not erint, foleg az elso babasokat. Nekem is volt, nem volt jo, allandoan bogtem mindenen, nem tudtam kielvezni a babazast annyira, mint amennyire gondoltam. Nekem az segitett hamar tulleni rajta, hogy mindent elmondtam a ferjemnek, hogy eppen mi bant, o biztatott, kimelt, neha atvette a babazast, hogy pihenjek, lustalkodjak, illetve amikor negy hetes lett a babam, akkor anyukamat elhivta hozzank, ott aludt es miutan este elaltattam a babat kaptunk ket ora kimenot. Csak setalni mentunk, de kicsit olyan volt az eletem, mint szules elott, nem ereztem magam szerencsetlennek. Viszont rohantam haza a babahoz. Ezt meg egyszer eljatszottuk a kovetkezo heten, azutan mar szinte semmi bajom volt. Nekem az is volt a bajom, hogy nem voltam eleg magabiztos a babammal, feltem, hogy valamit rosszul csinalok.
Szia.Én is igy voltam vele.Nem tudtam parancsolni önmagamnak, hollott tudtam, hogy önmagam vagyok és a hormonok játszanak velem.Sirtam mindig.Ugy 6hét után javult a helyzet, de igazábol talán ugy 2hónap után éreztem magam ujra jókedvûnek.
Szia! Én is igy voltam, vagy pedig mindenen meghatódtam, és azon sirtam, vagy azon gondolkoztam, hogy milyen hamar meg fogok halni, és azon sirtam... Szóval nem vagy egyedül. Majd javul, de jó lenne, ha a férjed vagy a barátaid melletted állnának és megvigasztalnának egy-egy ilyen rohamnál. Ha a baba ellen kezdesz fordulni, az a szülés utáni depresszió, arra nagyon figyelj, mert gyógyitandó! Gondolj ilyenkor arra, hogy csak a hormonjaid vernek át, és milyen szép pici babád van :)

Szülés után vagyok 9héttel.6. hét után rendesen elmult a vérzés rá 2 napra megjött a mentsruáicóm, ugy volt mint régen. Ez jó vagy rossz?

Most pedig 2 hete fája méhem akiknek meséltem azt mondják begyulladhatott a belső varrat, (felszivódó varratot kaptam) Néha folyik vér, néha nem vmikor barnás egyszer kétszer peig piros. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Menj vissza (vagy hívd föl) a nõgyógyászhoz, akinél szültél.

Menj vissza (vagy hívd föl) a nõgyógyászhoz, akinél szültél.

Szülés után 2 héttel is olyan érzékeny vagyok, mikor múlik ez el?

Minden hülyeségen tudnék sírni, legyen az egy szép vers a kisbabákról, de akár egy kósza gondolattól is... Lehet attól is, hogy nem alszom eleget, és kimerült vagyok, vagy ez csak a szülés miatt van, mert még dolgoznak a hormonok?

Legjobb válasz: Mindez így együtt! Adj idõt magadnak, és pihenj sokat, amennyit csak tudsz. A legjobban az jön be, ha most békén hagynak a rokonok. Lehet hogy örülsz nekik, és nagy a pörgés, tele vagy élményekkel, de nagyon lefáradsz tõle. Most fontosabb a babád, a pihenés!

Mindez így együtt! Adj idõt magadnak, és pihenj sokat, amennyit csak tudsz. A legjobban az jön be, ha most békén hagynak a rokonok. Lehet hogy örülsz nekik, és nagy a pörgés, tele vagy élményekkel, de nagyon lefáradsz tõle. Most fontosabb a babád, a pihenés!
Nekem lassan 7 hónapos a babám, de még most is elbõgöm magam folyton.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem nem tart soká. mert ez csak a tej rovására megy ha ilyen rosszkedvû vagyok :S
Ignatia c15-bõl 3x5, három nap múlva kutya bajod.

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves vagyok. Öt évvel ezelőtt a HPV tesztem pozitív volt, de nem a veszélyes típusból. Szülés után hurkot tetettem fel. A menseszem időre szokott jönni, de kb. 2 hétig tart, ami az első három napban tűrhető, utána folyamatosan pecsé

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves vagyok. Öt évvel ezelőtt a HPV tesztem pozitív volt, de nem a veszélyes típusból. Szülés után hurkot tetettem fel. A menseszem időre szokott jönni, de kb. 2 hétig tart, ami az első három napban tűrhető, utána folyamatosan pecsételek. Hüvelyi fertőzésem mindig van (folyás,viszketés). Orvoshoz nem merek elmenni. Férjnél vagyok. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos én sem tudom megállapítani, hogy mi lehet a panaszok hátterében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos én sem tudom megállapítani, hogy mi lehet a panaszok hátterében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves vagyok. Öt évvel ezelőtt a HPV tesztem pozitív volt, de nem a veszélyes típusból. Szülés után hurkot tetettem fel. A menseszem időre szokott jönni, de kb. 2 hétig tart, ami az első három napban tűrhető, utána folyamatosan pecsé

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves vagyok. Öt évvel ezelőtt a HPV tesztem pozitív volt, de nem a veszélyes típusból. Szülés után hurkot tetettem fel. A menseszem időre szokott jönni, de kb. 2 hétig tart, ami az első három napban tűrhető, utána folyamatosan pecsételek. Hüvelyi fertőzésem mindig van (folyás,viszketés). Orvoshoz nem merek elmenni. Férjnél vagyok. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos én sem tudom megállapítani, hogy mi lehet a panaszok hátterében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos én sem tudom megállapítani, hogy mi lehet a panaszok hátterében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Szülés után 2, 5 héttel mitől fájhat veszettül a jobb vesém? Lehet, hogy megfázott vagy befolyásolhatja, hogy még mindig csak gyógyszerrel jó a vérnyomásom? Másnak is volt már ilyen? Mit csináltatok?

Máskor szokott segíteni, ha befeküdtem egy kád forró vízbe, de most még azt nem lehet.

Legjobb válasz: Egyszer hozzank is jottek ilyen panasszal az urologiara es ott kiderult hogy nem a veseje fajt a nonek, hanem a reumatologiara kellett menni mert a gerince nagyon meg volt terhelve. Ez csak egy eset de azert irtam le mert o is azt hitte hogy a veseje faj :)

Egyszer hozzank is jottek ilyen panasszal az urologiara es ott kiderult hogy nem a veseje fajt a nonek, hanem a reumatologiara kellett menni mert a gerince nagyon meg volt terhelve. Ez csak egy eset de azert irtam le mert o is azt hitte hogy a veseje faj :)
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, laborban és veseultrahangon is. Vesemedence gyulladásom volt, kaptam antibiotikumot, ma már negatív lett a kontroll laborom. Jó, hogy elmentem dokihoz, nagyobb baj is lehetett volna belõle.:)

Tegnap voltam orvosnál juli 29-én volt az ut menszeszem első napja azt mondta a z orvos 5 hét 2 napos vagyok pulzált a kis szive. a szülés várható időpontjához május 28-at írt . Hogy lehet ez? Nekem ez sehogy sem jön ki?

Legjobb válasz: Ha 28 naposak a ciklusaid 6 hét 5 napos vagy ma és a szülés várható ideje május 5. Szóval a május 28 nem értem. Abból a szempontból baj, ha a TGYÁSt igényelni akarod szülés elõtt 28 nappal, akkor nem mindegy h. máj. 5 vagy máj. 28. Szerintem kérdezz rá legközelebb.

Ha 28 naposak a ciklusaid 6 hét 5 napos vagy ma és a szülés várható ideje május 5. Szóval a május 28 nem értem. Abból a szempontból baj, ha a TGYÁSt igényelni akarod szülés elõtt 28 nappal, akkor nem mindegy h. máj. 5 vagy máj. 28. Szerintem kérdezz rá legközelebb.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat szerintem elszámolta ha megyek ugyis rákérdezek hogy mennyi idõs a baba illetve mikor várható a szülés
Hát ezt én sem értem.Kalkulátorba beütve már 6 hetesnek kéne lenned.Lehet u.h. alapján mondta.De a május 28-at meg végképp nem értem.
Szia. Nekem tavaly volt meg juli 29-én, és idén május 8-án szültem. Szerintem elszámolta a dokid.
Szia! Én is máj. 27. - re vagyok kiírva, és aug. 21.én volt az utolsó mensi..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!