Találatok a következő kifejezésre: Szülés után héttel vagyok, már (27 db)

Szülés után 1 héttel vagyok, már nem mondanám hogy vérzek, de ami jön belőlem kellemetlen szaga van! Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Én is egy héttel vagyok szülés után és nekem is fura szagú. Szerintem normális, tisztulunk. Boldog babázást

Szia! Én is egy héttel vagyok szülés után és nekem is fura szagú. Szerintem normális, tisztulunk. Boldog babázást
A kérdező hozzászólása: És még lenne egy kérdésem!A testhõm. -em általában 36 C körüli, de mióta megszültem azóta 36, 5-37, 3 között van! Szerinted ez normális? Neked nincs hõemelkedésed vagy ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: Neked is boldog babázást és jó egészséget! :D
Esetleg lehet seblázad nekem volt rögtön miután hazajöttünk bár én császárral szültem, te nem tudom. Vagy nincs a melled bedurranva? Mert attól is lehet de nem probléma.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére rendben vannak a melleim, legalábbis azt hiszem, meg azt mondták nekem hogy a tejcsi miatt bedurrant cici magas lázat okoz, nem hõemelkedést!

Hogy érdemes használni szülés után a haskötőt? Mennyire kell megszorítani, hány órán legyen fent naponta? (már 7 héttel túl vagyok a szülésen, de még mindig tekintélyes a hasam)

Legjobb válasz: Nekem anno 3 hetet mondtak, naponta 5órát nap közben, és egész éjszaka. De már a szülés után pár órával fel kellett tenni. A hasfalam egész szépen visszament, de a háj az maradt. Annak kellett 8 hónap, hogy eltünjön.

Nekem anno 3 hetet mondtak, naponta 5órát nap közben, és egész éjszaka. De már a szülés után pár órával fel kellett tenni. A hasfalam egész szépen visszament, de a háj az maradt. Annak kellett 8 hónap, hogy eltünjön.

Maradt valakinek a cukorbetegség szülés után is? Ezt mikor nézik, közvetlenül a szülés után, vagy a hat hét után?

akinek megmaradt, az a szülés után is ugyanúgy diétázik, vagy lazít rajta, nem úgy mint terhesség alatt?

Legjobb válasz: szia! ezt nem nézik, szülés után már sz.rnak ránk :) neked kell elmenni megnézetni, ha akarod én is cukorbeteg voltam, de azóta még csak egyszer nézettem, nem éhgyomorra. kicsit magas volt, de nem vészes. de egyébként van olyan, hogy szülés után is megmarad.

szia! ezt nem nézik, szülés után már sz.rnak ránk :) neked kell elmenni megnézetni, ha akarod én is cukorbeteg voltam, de azóta még csak egyszer nézettem, nem éhgyomorra. kicsit magas volt, de nem vészes. de egyébként van olyan, hogy szülés után is megmarad.
A 3. válaszoló vagyok. A Margit kórházba jártam, de az utolsó hónapban orvost és kórházat váltottam, pont a cukorbetegség miatt, hogyha bármi gond lenne a babával akkor el tudják azonnal látni. A Baross utcai klinikán szültem így, mert ott van gyermek intenzív. Hál istennek nem volt szükség rá, de a biztosra mentem...Ha még nem szültél esetleg kérdezz rá az orvosodnál, hogy a babát, hogy tudják ellátni ha probléma lenne a cukrával, vagy esetleg át kell szállítani másik kórházba.Nem mindegy mert az is idõ.
elõzõ A vajúdás allat nekem is többször mérte szülésznõ.
Nekem mondaták a kórházabn, hogy csinálatssak szülés után 6 héttel vérképet, mivel terhességi cukorbetegségem vilt, illetve aszülés után vért kaptam, annyira alacsony volt a haematokritem. Azóta voltam vérvételen, a cukrom teljesen jó lett.
második vagyok, Cegléden szültem, de én csak diétáztam, inzulin nem kellett, így elmúlt
Szia! Nekem folyamatosan mérnem kellett a vajúdás alatt, de mivel pont éjszaka volt és az éjjeli hosszantartó inzulin bennem volt így jó volt a cukorszintem. A babámét is fokozottan nézték egészen addig míg haza nem jöttünk és nekem is mérnem kellett még utána két hétig. A diétát tartottam és tartom azóta is mivel ötbõl öt orvos közölte, hogy idõ kérdése és cukros leszek a genetikai hajlam és a családfám miatt. Most 13 hónapos a babám és már két hónapja vannak nagyon magas kiurgó értékeim, ezért hamarosan felveszem a kapcsolatot anyukám volt cukororvosával. Ha te terhességi cukros vagy és van cukormérõd akkor vidd magaddal a szülésre és mérjed közben és utána is. És természetesen a diéta kötelezõ! Minden jót.
Én a balassagyarmatiba szültem, senkit nem érdekelt szülés után a cukor. Se a kórházat, se a háziorvost, se a védõnõt. Annyit se mondtak, hogy nézessem meg. Van itthon mérõm, néha megnéztem, nálam minden rendben.
A kérdező hozzászólása: melyik kórházban szültetek? remélem nekem sem marad meg a cukor...
Nekem a szülés után mérték a kórházban folyamatosan, akkor minden rendben volt. Aztán én jelentkeztem 6 hét után terheléses mérésre. Sajnos nagyon magas volt (19). Már 7 hónapja szültem és nem múlt el azóta sem. Napi 4X szúrom az inzulint, természetesen diétáznom kell. Úgy néz ki, hogy már cukorbeteg maradok :( Remélem neked elmúlik! Minden jót!
nálunk se nézték szülés után, de nagyon alacsony lehetett 19 órás vajúdás és szülés után, és a dokim és a szülésznõm is azzal engedtek fel az osztályra, hogy már belém töltöttek néhány mini islert és linzert, azt mondták egyek mindent, aztán itthon megnézettem a háziorvosommal és rendben volt
utolsó elõtti vagyok a szülés után rõgtön nézték a baba cukrát és mivel 2, 7 volt, kapott cukros vizet (Margit kórházban)

Szülés után 5 hétig tartott a gyermekágyi vérzésem-folyásom. Elmúlt, aztán másfél hétre rá megint elkezdett ilyen véres-rózsaszínes folyásom lenni. Már 3 napja tarrt. Baj lehet? Vagy ez normális h elmúlt aztán most megint van?

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam kb 6 hétig tartott szülés után. Aztán abba maradt és pár hétre megint foltos lett a bugyim. Azt hittem, hogy mensi lesz de azóta sem jött meg. És nem is vérezgetek. Én kérdeztem az orvosomat de azt mondta , hogy még mindig tisztulok. Ugyhogy normális. Én szoptatok, most 3, 5 hós a babám.

Szia! Én is így voltam kb 6 hétig tartott szülés után. Aztán abba maradt és pár hétre megint foltos lett a bugyim. Azt hittem, hogy mensi lesz de azóta sem jött meg. És nem is vérezgetek. Én kérdeztem az orvosomat de azt mondta , hogy még mindig tisztulok. Ugyhogy normális. Én szoptatok, most 3, 5 hós a babám.
Teljesen normális, ne aggódj! Nekem így ez történt, aztán ez is elmúlt. De szülés után a kórházi védõnõ odajött, s el is mondta ezt. Ezek szerint Neked nem. :( De ha félsz, szerintem hívd fel az orvosodat (vagy a szülészetet), Õk biztosan megnyugtatóbb választ adnak Neked mint mi. :)
A kérdező hozzászólása: sejtettem h tisztulok még mindíg.mert menszinek ez nagyon kevés, meg még szoptatok is addig meg nem hiszem h menszizni fogok még szoptatok.csak nekem ez fura mert az elsõ szülés után 6 hétig tartott és miután elmúlt már nem kezdõdött újból.kórházban sajnos nem mondták h ilyen elõfordulhat.és mikor elmúlt 5 héttel szülés után, rá pár napra együtt voltam a párommal.ezzel nem okoztam problémát?

Szülés után 2hétig véreztem, utánna 1 hét barnázás és aztán szinte semmi. Most 5 hét után elkezdtem kicsit ismét vérezni. Lehet hogy ez már a mensi? Nem erős a vérzés, és van hogy egy két naoig semmi, aztán ujra. Vagy mi lehet? (szoptatok)

Legjobb válasz: ez egy kis mensike, bejelentkezett nálad, hogy nem tûntem ám el :) de valószínûleg elmúlik, úgy értem a szoptatásod alatt nem jön többet elõ, de akkor sincs baj, ha igen, én is szoptatok és mensizek is. Arra figyelj nagyon, hogy ha igen erõs, ömlõs vérzés vagy darabkák jönnek, azonnal doki! Bár nálad már nem hiszem, hogy felléphet szülés utáni komplikáció. Nekem ügyesen benthagyott a dokim egy kis méhlepénydarabot...állítólag 1000-bõl egy ilyen eset van.

ez egy kis mensike, bejelentkezett nálad, hogy nem tûntem ám el :) de valószínûleg elmúlik, úgy értem a szoptatásod alatt nem jön többet elõ, de akkor sincs baj, ha igen, én is szoptatok és mensizek is. Arra figyelj nagyon, hogy ha igen erõs, ömlõs vérzés vagy darabkák jönnek, azonnal doki! Bár nálad már nem hiszem, hogy felléphet szülés utáni komplikáció. Nekem ügyesen benthagyott a dokim egy kis méhlepénydarabot...állítólag 1000-bõl egy ilyen eset van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.sajnálom ami veled történt:-(

9. hetes kismami vagyok. Ha orvost szeretnék fogadni, mit gondoltok mikor tegyem ezt meg, már a "legelején" vagy várja a 16. -18. hétig. És ha fel is fogadom illik neki mindjárt "hálálkodni" vagy elég a szülés után?

Legjobb válasz: Az orvos fogadást, hogy gondoltad? Mert szerintem ha már most akarsz fogadni, akkor a magánrendelésére kell járni és ott ugye fizetni kell. Én havonta járok magánba a dokimhoz, 6000Ft a vizsgálat, de nagyon türelmes és nyugodtan lehet tõle bármit kérdezni, nem ráz le és nem bunkózik. Plusz van uh is nála és csak a kötelezõ vizsgálatokra kell a kórházhoz mennem. Elõre "hálálkodni" semmiképp sem célszerû, csak a szülés után aszerint, hogy mennyire voltál az orvosoddal elégedett!

Az orvos fogadást, hogy gondoltad? Mert szerintem ha már most akarsz fogadni, akkor a magánrendelésére kell járni és ott ugye fizetni kell. Én havonta járok magánba a dokimhoz, 6000Ft a vizsgálat, de nagyon türelmes és nyugodtan lehet tõle bármit kérdezni, nem ráz le és nem bunkózik. Plusz van uh is nála és csak a kötelezõ vizsgálatokra kell a kórházhoz mennem. Elõre "hálálkodni" semmiképp sem célszerû, csak a szülés után aszerint, hogy mennyire voltál az orvosoddal elégedett!
Szerintem jobb ha minnél elöbb eldöntöd, hogy kinél akarsz majd szûlni, mert aztán menetközben ismered meg az orvosod mentalitását, hozzállását és ha valami miatt mégsem bíznád rá magatokat akkor még tudsz váltani, én így jártam és a 24. héten váltottam orvost, mert akihez elötte jártam még a nevemet sem tudta megjegyezni. És megkell, hogy mondjam nagyon jól tettem, hogy váltottam, úgyhogy minnél elöbb fogadj dokit ha tehetd.
Szerintem még kicsit korai "megfogadni" az orvost. Én végig egy dokihoz jártam, de kb. csak a 30. héten mondtam, hogy szeretnék nála szülni. Így is lett, a szülésig nem fogadott el pénzt, apró ajándékokat vittünk neki, bon-bon, bor, házipálinka, ezeknek szemmel láthatóan örült, de a pénzt csak a szülés után varratszedéskor adtam oda amikor már jöttünk haza a kórházból. Második babámat várom, de nem is volt kérdés, hogy kinél szülök, egybõl õt hívtam és a nevemen szólított ismét, nagyon rendes doki. Boldog babavárást!
Szerintem érdemes minél elõbb. Nekem pl. nagy mázlim volt, mert a dokinál, akit felkértem, én voltam az utolsó kismama, akit fogadott, annyian szerettek volna nála szülni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. A doki az nem kérdés, nagyon régóta van orvosom, akihez magánrendelésre járok, ha valami gondom van. Szerintem nagyon jó orvos. Csak azt nem tudtam eldönteni, hogy mikor mondjam neki azt, hogy legyen az orvosom. Vagy ilyenkor ez egyértelmû? Õ állapította meg a terhességemet is és hozzá fogok menni jövõ héten ultrahangra is.
Szerintem is jobb minél elõbb. Én tavaly jártam úgy hogy halogattam hogy van még idõ arra , aztán 10 hetesen kórházba kerültem és szó szerint a kutya sem foglalkozott velem, mivel nem volt dokim. Aztán a folyosón sikerült megbeszélnem az orvossal akit szerettem volna megfogadni. Utána minden nap megnézett. Nyugodtan beszéld meg vele már most hogy szeretnéd, ha õ gondozna a terhesség alatt és nála szeretnél szülni. Ha magánrendelésre mész azt fizetni kell, külön nem kell "hálálkodni" majd a szülés után.

38dik hétben vagyok, eddig 15 kilot hiztam ez sok? Mennyit fogok még és ebböl mennyi a baba illetve a többi, mennyi marad rajtam kb. a szülés után?

Nem eszem sokat és igyekszem kerülni az édességet bár mostnában kivánom a csokit sokszor de elötte nem voltam oda érte akkor ez most igy marad?Szoptatás alatt ehetek csokit,attol nem fáj a baba hasa vagy nem fogja a székletét?

Legjobb válasz: Az utolsó 2 héten még elképzelhetõ, hogy hízol 1-2 kilót, de szerintem nem baj. Én 16 kilót híztam a terhesség alatt, szülés után közvetlenül 8 ment le, most 6 hetes a kisfiam és még 2-3 kg van rajtam. Csokival kapcsolatban: ha nem viszed túlzásba, akkor egyél nyugodtan, néha én is szoktam.

Az utolsó 2 héten még elképzelhetõ, hogy hízol 1-2 kilót, de szerintem nem baj. Én 16 kilót híztam a terhesség alatt, szülés után közvetlenül 8 ment le, most 6 hetes a kisfiam és még 2-3 kg van rajtam. Csokival kapcsolatban: ha nem viszed túlzásba, akkor egyél nyugodtan, néha én is szoktam.
A baba még nõl naponta, tehát még lehet, hogy lesz valamennyi rajtad, de max 2-3 kg. Ne a kilókkal foglalkozz, amúgy sem sok a 15, teljesen normális. A baba kb 5-6 kg, ami a baba, a víz, a lepény és a méhed. A szoptatás alatt meg sokan még fogynak is. Ehetsz csokit nyugodtan:-))
Én 18 kg-ot híztam, 5 ment le a szüléssel, majd 5 és fél hónap alatt még híztam 1-et. De hidd el, nem ez a fontos, hanem, hogy a babád hétrõl-hétre megörvendeztessen téged, mikor leméred, hogy lám-lám megint minden tápanyagot megkapott tõled, mert gyönyörûen fejlõdik. Szülés után úgy is mindenkit már csak az õ súlya érdekel, téged nem mérnek le! Ha már a babád mást is eszik, elkezdheted korlátozni a hílaló ételek falását. Ha meg mér nem szopik, fogyózhatsz is, és belekezdhetsz rendszeres edzésekbe. Elõtted az egész élet, hogy lefogyj, de szoptatni csak néhány hónapig fogsz!!! Élvezd ki minden percét!
Szerintem már nem fogsz hízni, ilyenkor már a te súlyod stagnál, hiába hízik a baba. Minden szakkönyv azt írja, az utolsó hetekben nincs hízás, sõt, van aki fogy. Kivétel, ha nagyon vizesedsz, de az mind kimegy a szüléskor. Ne izgulj, nem olyan sok a 15kg. Ebbõl lehet, hogy csak 2-3kg marad rajtad, amit észre se veszel. Én is a 38. hétben vagyok és én stagnálok már a 32. hét óta, a babám pedig már 3kg. Könnyû szülést!
Szia! Én 25 hetesen 10 kilónál tartok. Kb annyi leszek a végén, mint te jó esetben. Én is el vagyok néha kenõdve ez miatt, de ennyi végül is nem olyan sok, a 14 kiló még teljesen normális, most az az 1-2 kilóval több már nem számít. Utána lemegy hamar remélem.
Van itt egy tök jó kis oldal, leírja mi hány kg. a terhességed alatt. NEkem 13.6 kilót hozott ki a magasságomhoz, ebbõl a baba 3.4 kg, együtt a cuccaival összesen 5. A plusz víz, zsír vér mennyisége, a mellek, a méh növekedése 8. kiló körül van összesen. A 15 kiló teljesen jó, akkor kell aggódnod ha 20 fölé mész! addig szerintem semmi gond! http://www.babycentre.co.uk/tools/weightgain?_requestid=2939..

A 39-ik hétben vagyok, és nagyon kivánom a szexet, más is van igy? Fél nap után már minden bajom van ha nincsen, ez normális dolog, sosem éreztem még ilyet. Akinek szülés után könnyen ment ujra a szex, az előtte is nagyon kivánta?

Tényleg sok minden az agyban d?l el ezzel kapcsolatban,hogy ki hogy viszonyul a szexhez szülés után?

Legjobb válasz: szia! Természetesen semmi bajod nincsen , ez a hormonok játéka. Van olyan kismami, aki pont az ellenkezõjét "éli" át, hogy semmi kedve.Amíg a párod bírja szusszal, hajrá :) Csak arra vigyázzatok, hogy ne legyen túl nagy a lendület , nehogy megsértsen "odabent" valamit. Egyébként a tényt mellé, hogy a szex az utolsó napokban hamarabbi szülést is okozhat, meg is cáfolták, meg meg is erõsítették :) /Tudom ez nem volt kérdés, csak leírtam/

szia! Természetesen semmi bajod nincsen , ez a hormonok játéka. Van olyan kismami, aki pont az ellenkezõjét "éli" át, hogy semmi kedve.Amíg a párod bírja szusszal, hajrá :) Csak arra vigyázzatok, hogy ne legyen túl nagy a lendület , nehogy megsértsen "odabent" valamit. Egyébként a tényt mellé, hogy a szex az utolsó napokban hamarabbi szülést is okozhat, meg is cáfolták, meg meg is erõsítették :) /Tudom ez nem volt kérdés, csak leírtam/
Én is hasonlóan voltam, pontosabban mi is, mert a férjemet is érintette a dolog. Az az igazság, hogy ez nem csak az utolsó hetekben volt így, hanem amióta ismerjük egymást, mert szerencsére hasonlóan jó mindkettõnk libidója. Utolsó hetekben szerintem még az is rádobott a kívánósságra egy lapáttal, hogy gyakran eszünkbe jutott, hogy bármikor szülhetek, utána pedig jó pár hétig nem lesz szex. A gyermekágyi idõszak után sem változott semmi, alig bírtuk kivárni, hogy teljesen elmúljon a vérzésem. Öt hónapos a babánk és most is napi szinten együtt vagyunk.
Mi el voltunk tiltva a 29. héttõl, és túlhordtam a babám. Ezért nekileselkedtünk az utolsó héten:-) Én végig nagyon kívántam, és szülés után is kívántam nagyon:-) Nincs ezzel semmi baj:-) Ha kívánod, hajrá:-))) (élvezzétek ki, mert a baba születése után úgysem lehet egy ideig)
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, remélem utána hamar "helyre áll a rend" nálam is.
mi nem vártuk meg a 6 hetet csak 4 hetet vártunk nem birtuk tovább:)
Császármetszés esetében lehet akár 4 hét múlva is ha már nincs vérzés, de gátmetszés esetén a fertõzésveszély elkerülése miatt érdemes betartani a 6 hetet.

Szules utan 7 hettel vagyok lehet mar szeretkezni? Muszaj vedekezni valamivel? Ha nem vedekezunk akkor biztos teherbe esek megint?

sajnos nagyon felek hogy mi lesz az elso alkalomkor hogy fogom e erezni jot vagy roszat hogy fog e fajni. ki hogy elte meg az elso alkalmat szules utan??segitsetek mert nagyon felek es egyfojtaban ez jar a fejembe nem merem meg tenni .

Legjobb válasz: Elvileg 6 hét után már lehet. De készülj fel rá, hogy nem lesz kellemes. Kell a hosszú elõjáték, meg a síkosító. Nálunk fél év is eltelt mire megint igazán élvezni tudtam. Elvileg, ha szoptatsz, akkor az védelmet nyújt, de ez nem 100 %. Azt mondják akkor tuti, ha legalább 3 óránként szoptatsz éjszaka is. Én sosem szoptattam éjszaka 3 óránként, tehát kell védekezni. Ha még nem menstruálsz, akkor elég kicsi az esélye, de elõfordulhat a teherbeesés.

Elvileg 6 hét után már lehet. De készülj fel rá, hogy nem lesz kellemes. Kell a hosszú elõjáték, meg a síkosító. Nálunk fél év is eltelt mire megint igazán élvezni tudtam. Elvileg, ha szoptatsz, akkor az védelmet nyújt, de ez nem 100 %. Azt mondják akkor tuti, ha legalább 3 óránként szoptatsz éjszaka is. Én sosem szoptattam éjszaka 3 óránként, tehát kell védekezni. Ha még nem menstruálsz, akkor elég kicsi az esélye, de elõfordulhat a teherbeesés.
A kérdező hozzászólása: szia nem menstrualok meg. hat elegge megijesztetel mert nem vagyok hive az ijen dolgoknak. koszi szepen hogy sgitettel es a tanacsot is. minden jot.
A kérdező hozzászólása: es barmijen pozban lehet csinalni??
Szia! Mi 5 hetet bírtunk ki.elaludt a pici és mint az elsõ alkalommal, úgy megkivántuk egymást :) Nekem szerencsére pozitív élmény volt! Akkor életemben elõszõr éltem át a hüvelyi orgazmust! :) Szóval ne arra gondolj hogy fájni fog, hannem arra hogy kivánd a férfit, aki a férjed, és a gyermeked apukája! :) Pedig én repedtem és vágtak is vartak is, bár azt hittem hogy a doki viccel azzal a kérdéssel hogy tinilányosra vagy nagymamisra varjon! :) Én tinilányost mondtam...még jó hogy nem nagymamisat kértem :) Olyan szük lettem hogy a férjem gratulált az orvosnak a 6 hetes kontrollon :)
Ha a dokid azt mondta a 6 hetes kontrollon, hogy minden oké, akkor lehet . Védekezni akkor muszáj, ha még nem akarsz másik babát. De azt gondolom még nem szeretnél ilyen korán, jó lenne ha a méhed regenerálódna. Bár tényleg nincs mensi a szoptatás alatt, de nem tudhatod, mikor lesz peteérésed és mensid elõször. Így van rá esély, hogy teherbe ess. A szex pedig nálunk is száraz volt, nem fájt, csak nem volt olyan, mint korábban. Úgy fél évig mi is síkosítót használtunk.
szia, Nekem nem volt olyan, mint elõtte. Kellett egy kis síkosító is mert nem nedvesedtem annyira. Sok múlik a párodon is, hogy mennyire figyel rád. Mindenképp kérd meg hogy kicsit türelmesebb legyen, és ne akarjon egybõl a "közepébe csapni". Nekem mondjuk hetekig elég szûk volt, a rossz viccel ellentétben, : "harangozásról" szó sem volt egy pillanatig sem...:) )) De pár hónap alatt minden helyreállt, és olyan lett mint azelõtt..:) ) Ne izgulj, minél lazábban állsz hozzá, annál jobb lesz...szerintem... De, ha nem olyan lenne mint vártad, akkor se csüggedj...minden rendbe fog jönni, csak egy kis idõ kell. Ja, szopi alatt is lehet teherbe esni, de rendszeres szoptatásnál, így az elején még van némi védettséged, de nem 100%-os. Türelem, kitartás.. sok sikert! Boldog babázást.
Igen, már lehet :) én is nehezen vágtam bele (azóta is nezen megy részemrõl... sajnos) De a kérdéseidre a válasz, nem muszáj védekezni de ajánlatos nagyon is!!! Nem biztos, hogy teherb esel, de szerintem jobb félni, mint megijedni... Fájni nekem nem fájt, de ahogy írtam még mindig nehezen veszem rá magam a szeretkezésre, ha egyáltalán rá tudom venni :( Remélem neked jobb lesz az élmény ;)
Szia! Védekezni kell! Ismerek olyat aki a szülés után 6 héttel esdett teherbe. Decemberre várja a másodikat. Nem irigylem
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a segitseget.
A kérdező hozzászólása: de te mikor szultel mostanaban te is???
A kérdező hozzászólása: a 17:03 csajszinak nagyon koszonom hogy le irtad nekem nagyon sokat segitett. hat sajnos en is repedtem es van negy kulso varrasom.hat en szerintem nekem egy kicsit nagyobb lett a juk mint amijen volt hat vajon az befojasolja majd a dolgokat rosz iranyba??(bocsi hogy ijen nyiltan beszelek rola)
A kérdező hozzászólása: a 13:57 es csajszinak koszi szepen neked is a segitseget. minden jot!!
17.03-as vagyok. :) Nekem 6 öltésem volt. ne aggódj, a hüvely izom köteg amit ha edzel akkor vissza áll az eredeti méretre.Lehet ez is segített nekem. Póz mindegy, csak ha fáj akkor póz csere. Mi a misszionárius pózban csinátuk elõször, aztán szépen lassan ahogy éreztem nem fáj, bátorkodtunk más pozitúrákat felvenni :) Kitartást! És tényleg ne úgy kezdjetek bele hogy húúú biztos fájni fog. A gát varrás miatt lehet megfogod érezni az idõjárás változást, én 2, 5 évig éreztem, hogy fájdogál de nem szex közben. :) Nyugika! Minden rendben lesz! Aztán majd írd meg hogy milyen volt! :) Pusza! Ada.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!