Találatok a következő kifejezésre: Szülés után első menstruáció hány (3 db)

Szülés után az első menstruációd hány hónap múlva jött meg? Rendszeres lett rögtön, vagy voltak ingadozások?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne, én 7 hete szültem, még nem jött meg pedig csak napi 2x szoptatok.

Ez engem is érdekelne, én 7 hete szültem, még nem jött meg pedig csak napi 2x szoptatok.
Szülés után 3 héttel jött meg elõször, aztán tankönyvileg rá 14 napra peteérés, 28 napra megint megjött. Utána nem tudom hogy alakult volna, mert elkezdtem szedni a fogamzásgátlót. ("Rendeset", mert nem szoptattam már.)
7. hónapban jött meg elõször, aztán volt, hogy 25 napra, meg volt, hogy 36-ra. Aztán kb. fél év után beállt 31-re.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az elsõ szülésem után 9 hónappal jött meg, és rögtön beállt rendszeresre. Most a 8. hónap után jött meg elõször (múlt hónap elején), most lett volna újra az ideje, és kicsit aggódtam, aggódom, mi lehet a baj.
Szülés után 6hónappal jött meg elõször és 6-7hónap kellett mire beállt.
én 8 hónapi szoptattam 5 hónappal szülés után jött meg elõször, majd csak a szoptatás abbahagyása után kb egy évvel lett rendszers addig 2-3 havonta jött meg.
4 hónappal szülés után. Rendszeresen megjött havonta, pár nap eltéréssel.
Császárral szültem 3hónapig tudtam szoptatni, és szülés után 5hónappal jött meg a menszeszem. Rendszeres volt, nem volt kimaradás.
8 honap utan es fel ev utan lett rendszeres
Nekem elõször szülés után 2 hónappal jött meg, aztán 5 hónapra rá másodszor, harmadjára másfél hónappal késõbb, negyedjére egy hónap és 1 hét múlva. A harmadik és negyedik már nagyon durva volt, és alváshoz még szoptatok.
4, 5 hónappal a szülés után. Rögtön beállt fix 28 napra.
6 hónapja szültem.Még szoptatok.Szülés után 8 héttel megjött.A következõ hónapban is.De azóta semmi. Azt mondta a dokim, hogy ez normális, amíg szoptatok. Terhes biztos nem vagyok, védekezünk mindig. Annyira nem bánom :D
Császárral szültem, igény szerint szoptatok, 4. hónapban jött meg, 29 nap és rendszeres onnantól, 1 éves a fiam.

Szülés után az első menstruáció hány napig tarthat?

Sajnos nem sokáig szoptattam, és a menstruációm szülés után 6. hétre megjött. Már 12 napja tart. Normális ez?

Legjobb válasz: normális, akár öt hétig is eltarthat

normális, akár öt hétig is eltarthat
Normális persze! De mivel hamarosan mész a kontrolla vagy már voltál? rákérdezhetsz!
Szia. Nekem a gyermekágyi vérzésem öt és fél hétig tartott, utána öt nap szünet, majd megjött a menszim (én sem szoptatok sajnos) és azóta is vérzek. 11 hete szültem és az öt napot leszámítva végig ömlik a vér belõlem. Nagy alvadt vérdarabok távoznak tõlem és a dokim azt mondta, hogy ez két három hónapig is eltarthat. Tarts ki. Jobbulást kívánok: T.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, már voltam kontrollon, utána jött meg 1 nappal.

Szülés után átlagosan hány hétig tart a menstruáció? 20 hetes vagyok, elsõ babával.

Legjobb válasz: eltarthat akár 8 hétig is.Nekem az elsõvel 2 hétig tartott,a másodiknál 1 hétig.Mindkettõnõl csak az elsõnap volt bõvebb vérzés utána már elég volt a sima betét is,sõt.

eltarthat akár 8 hétig is.Nekem az elsõvel 2 hétig tartott, a másodiknál 1 hétig.Mindkettõnõl csak az elsõnap volt bõvebb vérzés utána már elég volt a sima betét is, sõt.
A szülés utáni vérzés azért nem egy "menstruáció". Míg menstruációnál leválik a méhnyálkahártya (mivel nem történt beágyazódás), addig szülés után a levált placenta sebhelyének kell begyógyulnia. Ez általában sokkal intenzívebb vérzéssel jár, de még ugyanannál a nõnél is szülésenként eltérõ lehet a sebgyógyulás. 3x szültem. 2-5 hét között volt az erõs vérzés, utána már csak enyhébb folyás (lochia) volt. Kb. a 6 hetes kontrollra mindig vége lett, de van, akinél ennél is tovább tart.
ez teljesen alkati dolog. nekem a második vagy harmadik naptól elég volt egy tisztasági betét, de az kb 3 hétig kellett. és az utána lévõ menstruációk is gyengébbek voltak.
elsõ szülésnél 5 hétig, másodiknál 2-3, harmadiknál 4 hétig
Nekem kb 4 hét volt mindkétszer.
nekem 3-4 hétig volt
Az elsõnél 5hétig a másodiknál majdnem 7hétig!
Nekem az elsonel 4 het de a legjobb amig szoptattam nem volt 8 honapig utanna ahogy abbahgyta a szopit beindult megint!! Es a masodiknal is 4 het volt!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!