Találatok a következő kifejezésre: Szülés után első együttlét (5 db)

Anyukák, apukák, szülés utáni első együttlét: mennyi idővel szülés után, milyen volt (úgy értem, hogy nagyon más, mint szülés előtt, érezhető különbség lett? ), ki kezdeményezte? És hogy védekeztetek?

Legjobb válasz: Mi a szülés utáni 7. hétben szexeltünk elõször, nekem eleinte fájt, kellett síkosító is, amúgy óvszerrel védekeztünk. Következõ alkalommal már egyáltalán nem is fájt (szintén a 7.hét). Férjem kezdeményezett.

Mi a szülés utáni 7. hétben szexeltünk elõször, nekem eleinte fájt, kellett síkosító is, amúgy óvszerrel védekeztünk. Következõ alkalommal már egyáltalán nem is fájt (szintén a 7.hét). Férjem kezdeményezett.
5 hétig vártunk (természetes szülés után), legalábbis a behatolással. De már a 2. héttõl nem véreztem, így volt ez meg az. :) Már a 4. héten is próbáltunk szeretkezni, de akkor még volt egy varratom, és az feszült. De az 5. héten minden simán ment. Az elsõ 1-2 percben érzékeny volt a gátmetszés helye, de aztán elmúlt, és ugyanolyan jó volt, mint azelõtt. Sõt, még jobb is, mert érzékenyebb lettem, sokkal könnyebben el tudtam élvezni. Óvszerrel védekeztünk, mert akkor már nem szoptattam, de a gyógyszerrel meg kellett várni az elsõ menstruációt, ami 2, 5 hónappal szülés után jött elõször.
7 héttel szülés után. Nem volt kellemes. Óvszerrel. 21/N fél éves kislány anyukája.
Császárral született a kisfiam, és a 4. hét eltelte után kezdtünk próbálkozni(akkor már nem véreztem egyáltalán ). Nekem nem fájt, inkább olyan érzés volt, mintha full száraz és szûk lennék. A szárazság megmaradt még egy ideig, de igazán fájdalomról nem tudok beszélni. Szerencsém volt!
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat!
Mi szülés után 6 héttel szeretkeztünk, de nem mondhatom, hogy nagyon jo volt... viszont rá 1 honapra, mikor elõször megjött...volt külömbség...nagyon érdekes volt hogy csak az elsõ menszesz után élveztem igazán a dolgot. A férjem nagyon odafigyelt de én voltam a kezdeményezõ. Õ bármeddig tudott volna várni, azt mondta szoljak, ha ugy érzem belevághatunk :)
Gyógyszerrel védekeztünk, aztán 3 hónap után rátértünk a pharmatex krémre.
Én természetes úton szültem. 8. héten voltunk együtt, sikosítval is éreztem a behatolást, sõt ki is voltam még tágulva, úgyhogy nem élveztem. Sõt kétségbe estem hogy ez ha így marad akkor 30 évesen pápá sexuális élet. De azóta a kitágultság ha nem is szûnt meg, de klasszisokkal jobb a helyzet!!! És így élvezem is, igaz nem minden pózban. Szóval bármit is fogsz érezni ne ess kétségbe mert idõvel jobb lesz. 6 hós baba anyukája.

Milyen volt az első együttlét szülés után?

Legjobb válasz: Nekem 17 év kellett, hogy a születésem után megtörténjen az elsõ együttlét. Fantasztikus volt.

Nekem 17 év kellett, hogy a születésem után megtörténjen az elsõ együttlét. Fantasztikus volt.
Nagyon nem bírtuk ki a hat hetet, kb. négy és fél hét után muszáj volt. :D Kellett egy kis síkosító, de más gond nem volt, és két héten belül már minden ment, mint régen. Elõtte is látott a párom meztelenül, meg volt azért némi "petting" abban a négy hétben is, úgyhogy azon már nem aggódtam, mit fog szólni a változásokhoz.
Olyan nyöszörgõs... de nem az élvezettõl...
minek vártál 17 évet?:O
16:59-nek: ott a pont :D
Én amikor vágyott rá a csiklóját szopogatva orgazmushoz segítettem a nejem.

Szülés után mindenkinek rossz volt az első együttlét?

6 hete szültem,az 5.-héten már megjött menstruációm-elmúlt-semmi folyásom nincs,így szeretnénk megpróbálkozni vele,csak egy kicsit félek t?le...más is volt így?

Legjobb válasz: Szia! Mi a szülés után 7 hétre próbálkoztunk elõször, addig nem voltam rá felkészülve. Egy kicsit fura volt, de nem nevezném kellemetlennek vagy rossznak. :)

Szia! Mi a szülés után 7 hétre próbálkoztunk elõször, addig nem voltam rá felkészülve. Egy kicsit fura volt, de nem nevezném kellemetlennek vagy rossznak. :)
Nekem szülés után 9 hónappal lett jó a szex, addig inkább hagyjuk... Vegyetek sikosítót, az fog segíteni a kezdeti nehézségeken!
Nálunk nem volt semmi gond, 5 hét volt a tilalom, kb. 3 nappal elõtte nem bírtuk tovább. Olyan szép este volt, meg meghittség, meg szerelem, meg minden együttvéve :) Szóval szerintem ne aggódj, nem törvényszerû, hogy kellemetlen legyen!
Nekem sem volt kellemetlen, anniyban volt csak más hogy a fél eszem mindig a gyerekszobában járt :)
Szia! Mi 5 hét után voltunk együtt elõször, de nagyobb volt a félsz. Mint a tûztõl úgy féltem és teljesen jó volt. Vigyáztunk mindketten amennyire lehetett és semmi gond nem volt. De a síkosító sokat segít, ilyenkor tényleg érdemes használni.
Nekem sem volt rossz az elsõ hancúr szülés után, bár tartottam tõle picit. Igaz, kb. 2 hónap kellett hozzá, de megérte várni szerintem, minden nagyon jól sült el. :)
nekem 9 hetet kellett várni, mert pont megjött, nem tudtam kontrollra menni, aztán spirált szerettem volna felrakatni, addig nem akartunk óvszerrel idétlenkedni. a doki nem vágta le eléggé a spirál vezetõszálát, így a párom érezte...huh, neki nem lehetett túl jó, én meg folyton a gyereket néztem nehogy felébredjen (nincs gyerekszoba) de miután visszamentem levágatni a vezetõszálat, jóóóó volt :) )

Másnak is fájdalmas volt az első néhány együttlét szülés után?

Szülés után 8 héttel(akkor múlt el gyermekágyi vérzésem) próbálkoztunk el?ször a párommal, az els? nagyon fájt, a következ? is fájt bár kevésbé... kb. 5. alkalmat tudtam már élvezni. Simán szültem gátmetszéssel.

Legjobb válasz: Persze, ez természetes. Ezért kell nagyon gyengédnek lenni és hosszú elõjáték!

Persze, ez természetes. Ezért kell nagyon gyengédnek lenni és hosszú elõjáték!
Az elsõ együttlétünk a szülés után 3 hónappal volt. (Férjem nagyon türelmes, nem erõltette a dolgot.)Iszonyatosan fájt, soha nem éreztem ilyet, szakadtak a könnyeim, de túl akartam esni rajta. Azóta csak egyszer voltunk így együtt.:( 5 hónapja szültem
Mi 6 hét után voltunk együtt, elõször, de az nem volt valami kellemes! De utána mindig egyre jobb lett! És kb. a szülést követõ 10. hétben már nem volt semmi gond! Én is simán gátmetszéssel szültem.
hát én 7 hete szültem...de most beparáztam félek az "elsõtõl"
7 hónapja szültem és most jutottunk el oda, hogy már nem fáj a szex (bár a behatolás még mindig kissé érzékeny). Úgyhogy türelem.
A 6 hetes vizsgálat után voltunk együtt elõször, icipicit fájt az elsõ behatolás, de nem sokáig. Nem volt szükség síkosítóra, de állítólag sokat segíthet, ajánlják. Nálam nem volt gond, sõttt. :-) Simán szültem gátmetszés nélkül.
Szia! Mi kivártuk a 6 hetet. Az elsõ 3-4 hónapban nem azt mondom, hogy fájt, inkább kellemetlen volt a behatolás. De utána már jó volt. Olyan érzésem volt, mintha szûkebbre varrt volna össze doki:-)
Nekem alig 4 hét telt el az elsõ próbálkozásig. Kevés vérzésem volt és rövid. Elsõre is jó volt már (teljesen jó még természetesen nem.) Mi használtunk síkosítót, és hosszú óvatos elõjáték. Szerintem ez könnyítette meg. Azóta sem fáj. Ugyanúgy szültem, ahogy Te.
szia! Mi olyan 12. héttel ! próbálkoztunk elõször, mivel nekem szakadtak-repedtek az inak -szalagok alul, gátmetszés is volt bár az piskóta volt az elõzõekhez képest. Szóval eléggé fájt az elsõ, a második és utána is... jó darabig! már úgy voltam vele hogy nekem nincs is szükségem rá!!!! A sok fájdalom valahogy kiöli az emberbõl a Jaj, de jó ez szupi érzés ...részt! a férjem szerencsére nagyon megértõ volt, nem erõltette! kivárta azt az idõt (pár hónap!) amíg kicsit helyrerázódtam! és talán ezzel hogy nem erõltette, így én sem éreztem magam egy szexuálisan 0-nak magam! kb. 9 hónapos volt a fiam mikorra visszaállt minden a régire :) viszont! ;) sokkal jobb lett :)
Igen fájdalmas volt. Úgy vártam mint egy szûz kislány. Kb 8-9 hónap után mondhattam el, hogy most már minden rendben, de sokkal jobb is lett!

Szülés után az első együttlét a partnerrel milyen? Kellemetlen, esetleg fájdalmas?

Már több hónapja nem voltunk eggyütt a férjemmel.Lassan letelik a szülés utánni regenerálódási idö.Kicsit tartok az elsö eggyüttléttöl.Irjatok minnél többen.

Legjobb válasz: Azt mondják, olyan, mintha megint elveszítenéd a szûzességedet. Nekem kettõ van, és amikor újra szexeltünk, egyáltalán nem fájt, kellemetlen sem volt, inkább nagyon jó. Lényeg, hogy nagyon finoman és óvatosan vezesse be a párod a péniszét, úgy hogy elõtte rendesen felizgatott. Nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt.

Azt mondják, olyan, mintha megint elveszítenéd a szûzességedet. Nekem kettõ van, és amikor újra szexeltünk, egyáltalán nem fájt, kellemetlen sem volt, inkább nagyon jó. Lényeg, hogy nagyon finoman és óvatosan vezesse be a párod a péniszét, úgy hogy elõtte rendesen felizgatott. Nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt.
Engem is jól megijesztgettek, hogy majd fájni fog. Én ki is vártam a 6 hetes kontrollt, és csak mikor mondta a doki hogy minden rendben, utána voltunk együtt. Nagyon jó volt, semmi fájdalom vagy negatív élmény. Kicsit féltem, hogy õt zavarni fogja a gátmetszés hege, de nem volt zavaró.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!