Találatok a következő kifejezésre: Szülés után az always (2 db)

Szülés után elég az always betétből az éjszakai, vagy tenát kell venni, és a normál bugyi a jobb, vagy a hálós-gyógyszertári?

Legjobb válasz: Szia. Vegyél tenát,mert elég sok vér ürül az elsö pár napon.Ès hálós bugyi.nekünk adtak a kórházban. Könnyü szülést ki´vánok. 10hetes baba anyukája.

Szia. Vegyél tenát, mert elég sok vér ürül az elsö pár napon.Ès hálós bugyi.nekünk adtak a kórházban. Könnyü szülést ki´vánok. 10hetes baba anyukája.
Szia! Én vettem tenna betétet, mert a sima menszim is nagyon erõs volt és arra számítottam, hogy nagyon sok lesz most is. Császárral szültem és nekem elég volt az always északai (amin meg is lepõdtem). A hálós bugyit (tena) én jobban szerettem, mint az eldobhatót. Szerintem vigyél be mindegyikbõl valamennyit és majd úgy is ott fogod meglátni, hogy melyik kell. Én is így csináltam. Ahol én szültem ott nem adtak sem betétet sem alsót.
Szia! Nekem mind a 3 szülésemnél elég volt a normál (amit menstruáció alatt is szoktam használni)betét, gyakran cseréled úgyis, én a mindig használt bugyikat hordtam gyermekágy alatt is, persze nem tangát, a nagyméretü bugyikban nem éreztem jól magam(mintha trampli lettem volna tõle vagy hasonló ez pszichés dolog, tedd azt, használd azt ami neked a legjobb!!!Szokták mondani, hogy hálóinget vigyél szülni, hát én pizsiben feküdtem mikor már megvolt a pici és remekül tudtam benne szoptatni még az se zavart, hogy a szobatársnak folyton ott voltak a rokonai.Nem lógott ki semmim... Szép szülést!
Én Libresse classicot használtam, a legvastagabb fajtát, az jó puha. Hálós bugyim sem volt, nem is tudom, hol lehet ilyet kapni, vettem kínaiban pár olcsó, kényelmes bugyit, tökéletesen megfeletek, mai napig hordom õket, mert nem lett bajuk (na jó, a fehér már csúnya, azt kidobtam, de a feketék teljesen jók).
Szia. Én azon lepõdtem meg hogy nekem a korházba kijelentették, hogy csak tenát vigyek be. És mégpedig azért, mert a többi betét el színezi a szülés utáni váladékot, a tena viszont nem, és ha valami baj lenne, akkor a doki el kérheti a betéted hogy megnézzék a váladékot. Ezen én is meglepõdtem, de ezt mondták nekem ahol szülni fogok, bár én is vettem a z alwaysból is éjszakait, de megvettem a tenát is.Kõnyû szülést mindenkinek.38 hetes kismama
nekem is azt mondta a szülésznõ, h inkább vegyek tenát, és ahhoz tena bugyit, mert az a legkényelmesebb, meg, amit elõttem írtak, h azon látszik, h milyen váladék távozik belõled, ezt a nõvérek nézhetik, de én is vettem sima éjszakai betétet is, mert lehet nem is lesz olyan erõs a vérzés (általában császárosoknál gyengébb), szerintem inkább szerezz be te is gyógyszertárból, biztos, ami biztos
Én is vittem betétet a kórházba, de amig ott voltam Õk csinaltak , vattábõl és gézbõl , ugy hivtuk kézigránát, azt használtam , mert ha van varratod akkor az nem nyomta, igaz ugy mentem mint egy kacsa, de nem fájt a seb.
Háromszor szültem, és a Tenát ajánlom, nekem a mensihez viszonyítva kb 3x annyira erõs volt szülés utána vérzés, mint a legerõsebb napomon... az éjszakait cserélhettem volna félóránként kábé.

Szülés után elég az Always éjszakai betét vagy jobb lenne ennél valami "erősebb"? Mi?

Legjobb válasz: Tena lady betét. Én is éjszakai betéttel készültem csak. 1 órát nem bírt ki,és az egyik szobatársamtól kaptam tena lady betétet és az volt jó. 3. nap már jó volt az éjszakai.

Tena lady betét. Én is éjszakai betéttel készültem csak. 1 órát nem bírt ki, és az egyik szobatársamtól kaptam tena lady betétet és az volt jó. 3. nap már jó volt az éjszakai.
Én 3 és 4 cseppes Tenát és anionos betétet vittem a kórházba, nekem 5 napig volt erõsebb vérzésem, de utána se bírtam elviselni a durva mûanyag Always-t az érzékeny gátsebem miatt. Úgy hogy vettem még itthonra 1-2 cseppes Tenát éjszakára, nappalra meg az anionos betétet használtam, ezek puhák, és gyorsan gyógyult a gátam is.
Én is always-t használtam és örültem is nagyon, hogy nem kell a nagy betét, aztán begyulladt a gátam és lehet, hogy azért, mert nem pamut borítású betétet használtam, hanem a lukacsos mûanyagos alwayst...
Én mázlista voltam mert nekem bõven elég volt az éjszakai always. Az elsõ csemete nyári, vele ha nagyobb betétet is használtam volna akkor is rengeteget cseréltem volna, mert egyszerûen nem bírtam a szagát az alvadó vérnek, melegben dunsztolódni:s A második kicsivel ugyan sokáig, de csak maszatolva tisztultam, megint nem lett volna értelme nagy betétnek. (persze volt itthon nagy betétet, meg akár anyósomtól is tudtam volna kérni inko betétet ha kell, de nem kellett) Szóval kinek mi válik be.
Tescóban 12 db-os, ugynevezett gyermekágyi betét 530-Ft-ért tökéletes volt, még maradt is, amikor átváltottam a sima betétre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!Akkor mindenképp veszek Tenát!
Az elsõ pár napban én Tenát használtam, nem is tudom melyik méretet...talán az extrát! A lényeg, hogy az Always az elsõ napokban semmire sem lett volna elég.
Én Tena bugyit vettem (ebben gyárilag benne van a betét). Nem csúszkál, sok cuccot fel tud szívni, és kényelmes. Itthon is ilyenben voltam egy ideig, bent a kórházban is ilyet használtam. Ha elhasználódott, csak széttéped oldalt, és felhúzod a következõt. http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://w.allaboutincontin..
Én is vennék nagyobbat.Nekem nem volt brutál erõs a vérzésem, viszont nem bírtam kimenni a WC-re olyan gyenge voltam...szóval jól jött, hogy nagy betét volt bent. Arról nem beszélve, hogy hosszú is az ilyen betét, tehát mindegy hogy fekszel, kicsi az esély, hogy átázol.
A kórházban én TENA betétet használtam, és kellett is, nagyon sok vérre számíts! Otthon már elég volt az Always éjszakai betét. 2 naposan jöhettünk haza, így kb 2-3 napra szerintem inkább vegyél TENA betétet + TENA hálós, eldobható bugyit. Nekem ezek beváltak.
Gyógyszertárban vegyél egy pár darab inkontinencia betétet. Nem biztos, hogy kelleni fog, de jó ha van. Van aki nagyon erõsen vérzik az elsõ pár napban, van aki kevésbé. Nem tudhatod, te milyen leszel.
Gátmetszésem volt, 5 napig csak a tenna betétet bírtam elviselni, az always dörzsölte vagy nem is tudom, hogy hogy mondjam. Utána viszont csak az volt jó..:) 7 hetes tündéri kisfiú anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!