Találatok a következő kifejezésre: Szülés után a nők szeme (1 db)

Szülés után romlik a nők szeme?

Most 2, 5 és 3as a szemem.. mire számíthatok utána? Lehet kontaktlencsében szülni vagy szemüvegben kell vagy anélkül?

Legjobb válasz: A szem inkább a korral romlik, nekem még a terhességi magas cukor se ártott (pedig elõfordulhat). Szerintem se a lencse, se a szemüveg nem ajánlott az erõlködés miatt. A kitolásnál úgyis szólnak, hogy csukd be a szemed, így megvéded a hajszálereket a berepedéstõl. A szemüveg esetleg legyen kéznél, bár ilyen erõsségnél talán anélkül is elég jól látod majd, amit nagyon kell...

A szem inkább a korral romlik, nekem még a terhességi magas cukor se ártott (pedig elõfordulhat). Szerintem se a lencse, se a szemüveg nem ajánlott az erõlködés miatt. A kitolásnál úgyis szólnak, hogy csukd be a szemed, így megvéded a hajszálereket a berepedéstõl. A szemüveg esetleg legyen kéznél, bár ilyen erõsségnél talán anélkül is elég jól látod majd, amit nagyon kell...
Inkább a terhesség alatt romlik egy kicsit, ha kevés az A vitamin a szervezetedben. Amúgy nekem 5-ös mind 2 szemem. És kontaklencsét használok, de szemüvegben szülök majd.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szült valaki rajtam kívül a győri kórházban Dr. Tuba Gyulánál? Mi volt a tapasztalatotok? Ki tudja, lehetséges, hogy lesz a közel jövőben magán rendelése? Illetve fog foglalkozni terhesgondozással?

4

Járt már valaki így?

Arra lennék kíváncsi, hogy járt-e már valaki úgy hogy a párja nem rég új munkahelyen kezdett el dolgozni és nem engedték el mikor az anyukának éppen be indult a szülés így az apuka nem tudott ott lenni?

7

Szeretnék vízben szülni, de sajnos 240 km-re lakom Pesttől. Így esélytelen a dolog, nincs semmi mód rá, hogy összejöjjön?

ha vízben szeretnék szülni, mindenképp muszáj lenne havonta oda pestre járnom terhesgondozásra,meg ilyesmik? vagy ha nem muszáj, megoldható szerintetek, hogy ott szüljek??? kérlek aki tud valami bíztatót,segítsen :)

21

Jön a hideg front hajnalban, hogyan érzitek magatokat kismamák, akik erre a hétre vannak kiírva? 39+2khm

6

Ki bízik a mai hidegfrontban? ;-)

39 hetes kismama vagyok és nagyon reménykedem,hogy elindul valami az éjjel. Vagytokmég így?

11

Nehezebb megszülni egy nagyobb babát mint egy kisebbet?

6

Ilyen fajta szembetegséggel szülhetnék hagyományosan, természetes úton?

RP, retinitis pigmentosa. Ha valaki ért ehhez, akkor megköszönöm a jó tanácsát.
Nektek mi a véleményetek?

4

IR-es kismamik, a szülőszobán hogy és mit ehettetek/ihattatok?

160g szénhidrát diétát tartok, szigorúan betartom. 3 óránként enni kell, ugyebár. A szülőszobán vajúdáskor ti mit ettetek/ittatok, hogy ne legyetek rosszul?

6

39 hetes kismama vagyok, bármikor szülhetek már. Ha a nyákdugó távozik az milyen, honnan tudom hogy az és akkor indulni kell a kórházba ha az távozik?

Mert ma reggelre pici folyásom volt, és hirtelen azt hittem magzatvíz folyás, de nem jött azóta több. Hüvelyi folyás sűrűbb szülés előtt azt olvastam

4

Szombaton töltöttem s 40. hetemet. Jászberénybe járok orvoshoz. Hányadik héttől szokták beindítani a szülést?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!