Találatok a következő kifejezésre: Szülés után a nők szeme (1 db)

Szülés után romlik a nők szeme?

Most 2, 5 és 3as a szemem.. mire számíthatok utána? Lehet kontaktlencsében szülni vagy szemüvegben kell vagy anélkül?

Legjobb válasz: A szem inkább a korral romlik, nekem még a terhességi magas cukor se ártott (pedig elõfordulhat). Szerintem se a lencse, se a szemüveg nem ajánlott az erõlködés miatt. A kitolásnál úgyis szólnak, hogy csukd be a szemed, így megvéded a hajszálereket a berepedéstõl. A szemüveg esetleg legyen kéznél, bár ilyen erõsségnél talán anélkül is elég jól látod majd, amit nagyon kell...

A szem inkább a korral romlik, nekem még a terhességi magas cukor se ártott (pedig elõfordulhat). Szerintem se a lencse, se a szemüveg nem ajánlott az erõlködés miatt. A kitolásnál úgyis szólnak, hogy csukd be a szemed, így megvéded a hajszálereket a berepedéstõl. A szemüveg esetleg legyen kéznél, bár ilyen erõsségnél talán anélkül is elég jól látod majd, amit nagyon kell...
Inkább a terhesség alatt romlik egy kicsit, ha kevés az A vitamin a szervezetedben. Amúgy nekem 5-ös mind 2 szemem. És kontaklencsét használok, de szemüvegben szülök majd.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Anyukák, kapott valaki közületek gyógyszeres fájdalomcsillapítást vajúdás alatt? Tapasztalatokra lenne szükségem.

6

A Péterfy kórházban is csinálnak fotót az újszülöttekről és felrakják a honlapra, mint pl az Uzsokiban?

2

Szent Imre kórházban Budapesten melyik szülésznőt ajánljátok? (esetleg szülész/nőgyógyász orvost)

Vidékről költözöm a fővárosba, most 32 hetes vagyok. A Szent Imrében fogok szülni 11.kerületben december elején, ez tuti. Viszont ott egy orvost sem ismerek, kénytelen vagyok újat választani, ha szükséges, illetve úgy olvastam több helyen, hogy érdemesebb inkább szülésznőt fogadni, semmint orvost. Első babám, szóval semmilyen tapasztalatom nincs még. Bár a kórházról magáról sok jót olvastam szerencsére.

8

Van esély, hogy a 2. baba természetesen szülessen, ha nincs fogadott orvosom?

13 hónapja volt császárom téraránytalanság miatt (3,30 kg és 55 cm volt a baba, tehát annyira nem volt nagy, de ígysem tudtam megszülni). Most megint babát várok. Szerintetek?

4

Volt aki kért a szülés alatt edat-t? Tényleg segít?

Mármint annyira nem lehet érezni fájdalmat,hogy a varrást, vagy vágást sem érzi az ember?

8

Szülés előtt fájtak e beleitek vagy csak nekem? Főleg a végbél. Ha igen szedtetek e rá valamit vagy nem kell félni tőle?

1

Valóban igaz, hogy bevezetik a szülés utáni 24-48 órás hazatávozást?

Ma az egyik rokonom mondta, hogy volt erről egy műsor a tv-ben, hogy ezt tervezik bevezetni vagy befogják vezetni.

Valaki tud pontosabb infót?
Ha bevezetik, akkor csak az anyuka mehet haza 24-48 óra múlva a szüléstől vagy a gyermeket is haza lehet vinni?

13

Mi féle fájdalom ez szülés után?

Császárral szültem és már majdnem 2 hete és olyan szúró fájdalmat érzek a fenekemben, mintha egy légbuborék akarna kijönni de nem tud és visszafele fordulna bennem, olyankor úgy érzem a plafonra tudnék mászni közben.
Fél óránként 1 ilyen érzés van kb.
Mi ez?

2

Nyiregyházi szülészeten érdemes ügyeletes orvosnál szülni? Mennyire törödnek a kismamával?

1

Van akinek nagyobb az egyik szemérem ajka mint a másik és így szült? Szülés közben az orvos mit csinál vele? Vagy arrébb teszi hogy lássa mikor jön a baba vagy hogy működik ilyenkor egy szülés?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!