Találatok a következő kifejezésre: Szülés után, már nem szoptatok (17 db)

Szülés után hogyan tudnék gyorsan lefogyni? Már nem szoptatok.

Legjobb válasz: Nos, kedves kérdezõ, nõ vagyok, nem szültem még, és nem is fogok. De vannak ismerõseim, és látom hogy néznek ki a legtöbben szülés után, és azt is látom, hogy akik meghíznak, hogyan étkeztek a terhesség alatt. Viszont olyan ismerõseim is vannak, akik odafigyeltek a táplálkozásra és a mozgásra, és bomba alakjuk van nemsokkal a szülés után. Na erre varrjál gombot! :) De hogy a kérdésedre is válaszoljak: ugyanúgy, ahogy nem szülés után. Diétával és mozgással. A terhesség utáni túlsúly semmivel nem speciálisabb, mint a sima túlsúly.

Nos, kedves kérdezõ, nõ vagyok, nem szültem még, és nem is fogok. De vannak ismerõseim, és látom hogy néznek ki a legtöbben szülés után, és azt is látom, hogy akik meghíznak, hogyan étkeztek a terhesség alatt. Viszont olyan ismerõseim is vannak, akik odafigyeltek a táplálkozásra és a mozgásra, és bomba alakjuk van nemsokkal a szülés után. Na erre varrjál gombot! :) De hogy a kérdésedre is válaszoljak: ugyanúgy, ahogy nem szülés után. Diétával és mozgással. A terhesség utáni túlsúly semmivel nem speciálisabb, mint a sima túlsúly.
Úgy, hogy nem hízol el a terhességre hivatkozva.
futás és torna
Sok-sok séta a babával.
Diéta és torna. Nincs más csodaszer.
A kérdező hozzászólása: 14 óra 4 perces hozzászóló!!! Nem tudom, hogy szültél-e már gyereket, mert ha igen, akkor érdekes, hogy nem tudod, hogy a test mennyire átalakul a terhesség alatt, és még akkor is, ha az emberrõl rögtön lemegy a baba által felszedett többlet akkor is maradnak helyek, ahol a test nem olyan, mint régen. Még a nagyon vékonyaknak is maradha itt-ott "felesleg". Kíváncsi lennék, hogy a válaszoló nõ vagy férfi. És ha nõ, akkor szült-e már? A többieknek köszi. A sok séta a várva várt jó idõben meglesz, csak jönne már.
Teljesen igaza van az elõttem lévõ hosszászólónak. :(
Sok séta, kevés nasi, kocogás
Este 6 után semmi kaja.Kocogás, séta.Lúgos víz.

Terhesség/szülés után mennyi idő múltával állt be rendszeresre újra a menzeszetek, miután már egyszer megjött? (Már nem szoptatók, és gyógyszert sem szedők)

Legjobb válasz: én szoptatok és gyógyszert is szedek... de nekem ahogy elmúlt a szülés utáni, rendesen 28 napra megjött ,majd megint. azóta nem is lehet nem is fog egy darabig (gyógyszer).

én szoptatok és gyógyszert is szedek... de nekem ahogy elmúlt a szülés utáni, rendesen 28 napra megjött , majd megint. azóta nem is lehet nem is fog egy darabig (gyógyszer).
Szia! Nekem a szoptatás befejezése utáni hónapban jött meg elõször, utána 3-szor össze-vissza, hol csak barnázás, hol pedig erõsebb volt, az 5. menzeszem volt normálisnak mondható. Idõben és mennyiségben is nagyjából a terhesség elõtti ciklusomnak megfelelõ volt. Minden jót Neked!
szia! A gyermekágyi vérzés után egybõl megjött és azóta is megvan rendszeresen, pedig szoptattam.
Nekem is megjött, szülés után 6 hétig tartott a gyermekágyi folyás, aztán egy hét szünet, majd megjött a mensim. Azóta is rendszeresen megjön, 28 naponta, pedig szoptattam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, és Nektek is minden jót!

Szülés után mikorra várható a menszesz, ha már nem szoptatok? (7 hete szültem)

Legjobb válasz: Nekem 5 hetes volt a kislányom, mikor megjött a mensim. Még mindig szoptatok, 5 és fél hós a Törpi.

Nekem 5 hetes volt a kislányom, mikor megjött a mensim. Még mindig szoptatok, 5 és fél hós a Törpi.
Én is szülés után 5 héttel kezdtem menstruálni, szintén szoptattam még. Barátnõm kislánya már majdnem 1, 5 éves volt, mikor a barátnõmnek elõször megjött.
Második vagyok. Szoptattam, de nem kizárólag anyatejet kapott, mert nagyon kevés volt. Kapott tápszert is. Én emiatt is gondolom, hogy ilyen hamar megjött.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Szia! Én azt tudom, hogy mondta a dokim, ha szednék fog.gátlót, akkor váltanom kell, ha már befejeztem a szopit!

Szülés után, ha már nem szoptatok, lehet valami baj abból, hogy elkezdtem azt a fogamzásgátlót szedni, amit azelőtt szedtem?

Egy 10 hónapos kislány anyukája

Legjobb válasz: Ne haragudj, nem rosszindulatból, de ezt miért itt kérdezed? Egy egyszerû telefon a dokidnak és megmondja.

Ne haragudj, nem rosszindulatból, de ezt miért itt kérdezed? Egy egyszerû telefon a dokidnak és megmondja.
Egyáltalán orvos nélkül és vizsgálat nélkül hogy jutottál hozzá a tabihoz??? Szerintem mindenképpen kellenek vizsgálatok szülés után, hiszen átalakul az egész hormonrendszer. Tényleg jobb lenne elmenni az orvosodhoz!

Szülés után ha már nem szoptatok mikor jön meg az elsö vérzés?

8 hetesek vagyunk és 2 hete nem tudok szoptatni.

Legjobb válasz: Én 8 hónapig szoptattam, és miután abbahagytam 2 hét múlva megjött.

Én 8 hónapig szoptattam, és miután abbahagytam 2 hét múlva megjött.
Ha rendesen elapad a tejed és visszaállnak a hormonok, de ez lehet változó idõszak. Ha pedig nem jön meg, attól még bármikor ott lehet egy érett petesejt, tehát vigyázat!!
Nekem a 7-dik hétre jött meg.Én sem szoptattam szinte semmit.Ha már nem szopik a baba, akkor hamarosan várhatod az elsõ mensit.Gratula a babádhoz!!! 25hetes kislány anyucija
Nekem a szoptatás abbahagyása után 1 héttel megjött, de ez mindenkinél változó szerintem.

Szülés után ( 4 hónap) most jönne meg rendesen, már nem szoptatok, és egy hete barnáztam most az is elmúlt. Érzem hogy meg akar jönni, de mikor?

Napok óta ez az alhasi érzés,hogy mindjárt megjön,és szoktam görcsölgetni,meg egy hete barnáztam 4 napon át.Most meg az is elmúlt,.Mikor jön meg végre,már tiszta ideg vagyok.Nem szedek semmit.

Legjobb válasz: nem lehetsz terhes?

nem lehetsz terhes?
A kérdező hozzászólása: Hát ez az!!Nagyon remélem hogy nem, olyan melegséget érzek lent, mintha meg akarna jönni, de szórakozik velem egy jó ideje. Azért kérdezem, másnak ilyenkor mennyi idõ után jött meg?
én júl 18-án szültem, szeptember 12-én jött meg leöször és utoljára, azóta ujra terhes vagyok:-)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Közben én vettem tesztet, nega, és meg is jött, Én azért örülök, nekem korai lett volna, császár után.Mégegyszer gratulálok!

Szülés után, ha már nem szoptatok és a menstruációm is rendezödött mennyi ideig kell betétet használni? Mikortól térhetek vissza a tampon használatra?

Az orvosom szerint 1évig várjak ezzel!

Legjobb válasz: Ha õ ezt mondja,akkor valószínûleg hallgass rá,lehet tud valamit...

Ha õ ezt mondja, akkor valószínûleg hallgass rá, lehet tud valamit...
Nekem fél éves a fiam, most jött meg másodszor és mostmár tampont használok. Én olyan fajtát vettem, ami applikátoros, mostmár lehet kapni ilyet egyere több helyen, én a rossmannban vettem, asszem valami Playtex a neve, nem is drága. Egy mûanyag tokba van beletéve a tampon (egyenként csomagolva), és az segít a helyére juttatni, nagyon kényelmes a használata. Szerintem ezt már használhatod.
Szia! Én még ugyan nem szültem meg , de amint lehet biztos hogy azonnal vissztérek a tamponra! Mivel kinem állhatom a betétet! Szerintem ha elöször megfog jönni, már azt fogom használlni. 38 hetes kismama
Ez az egy év a természetesen szülõkre vonatkozik? Vagy mindenkire? Én császárral szültem és nem mondta a dokim, hogy ne használjak tampont. 4 hónap után már használtam.
Én természetesen szültem, és nekem sem mondták. Csak elsõre még féltem a tampontól. (második válaszoló)
Én császárral szültem, és ahogy hazaértem a kórházból, rögtön visszaálltam a tamponra. Sokkal jobb lett a közérzetem tõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!