Találatok a következő kifejezésre: Szülés után, csúnya aknék (4 db)

A terhesség elejétől kint van az aranyerem. Nagyon nagy, és csúnya, mi lesz velem szülés után? Mert ugye akkor az erőlködéstől még jobban kijön.

Legjobb válasz: Sziasztok! Elsõ terhességem utolsó 2 hónapjában én is állandóan szenvedtem tõle (hozzáteszem nekem 15 éves korom óta van aranyerem), és a szülés alatt nagyon bedurvult. Nem részletezném, mit éltem át a szülés utáni napokban, teljesen kétségbe voltam esve. Szülés után négy hónapon át próbáltam helyre hozni a már jól ismert praktikákkal (volt benne gyakorlatom :-(), de nem ment... így maradt a mûtét. Bár mentem volna hamarabb! A 6 hét gyermekágy letelte után mehetsz és az elsõ kezelés után pár nappal óriási javulás következik be. Nekem 4 belsõ és egy külsõ aranyerem volt, a belsõket gyûrûvel kötötték el, a külsõt lézerrel vágták. Nem kell tõle félni, nem fáj, max. kellemetlen érzés pár napig. Összesen 130 ezer ft volt. Most várom második babánkat, megint kijött egy, de egyenlõre nem olyan durva, mint annak idején volt. Én intimtornával vigyázok rá és kamillás nedves wcpapírral. Persze ha szükség lesz rá, szülés után ismét megyek mûtétre... én utólag bántam, hogy a félelmeim miatt ilyen késõn szántam rá magam a helyrehozatalukra. Minden pénzt megér! Boldog babavárást, babázást nektek.

Sziasztok! Elsõ terhességem utolsó 2 hónapjában én is állandóan szenvedtem tõle (hozzáteszem nekem 15 éves korom óta van aranyerem), és a szülés alatt nagyon bedurvult. Nem részletezném, mit éltem át a szülés utáni napokban, teljesen kétségbe voltam esve. Szülés után négy hónapon át próbáltam helyre hozni a már jól ismert praktikákkal (volt benne gyakorlatom :-(), de nem ment... így maradt a mûtét. Bár mentem volna hamarabb! A 6 hét gyermekágy letelte után mehetsz és az elsõ kezelés után pár nappal óriási javulás következik be. Nekem 4 belsõ és egy külsõ aranyerem volt, a belsõket gyûrûvel kötötték el, a külsõt lézerrel vágták. Nem kell tõle félni, nem fáj, max. kellemetlen érzés pár napig. Összesen 130 ezer ft volt. Most várom második babánkat, megint kijött egy, de egyenlõre nem olyan durva, mint annak idején volt. Én intimtornával vigyázok rá és kamillás nedves wcpapírral. Persze ha szükség lesz rá, szülés után ismét megyek mûtétre... én utólag bántam, hogy a félelmeim miatt ilyen késõn szántam rá magam a helyrehozatalukra. Minden pénzt megér! Boldog babavárást, babázást nektek.
Szia! A második válaszoló vagyok. Én is magánban csináltattam, ambuláns kezelésen. Ez azt jelenti, hogy bemész, megvizsgálnak, megkapod az érzéstelenítõt, kb 10 perc múlva már gyûrûznek is. Az egész kb 20 perc, aztán mehetsz is haza. Utána kicsit kellemetlen érzés, de hogy ne fájjon a székletürítés kapsz vagy glicerines kúpot, vagy olajat, amit meg kell inni. Kb 2 hét elteltével csinálják a következõt. Egyébként én ajánlom neked, hogy ha ki vannak türemkedve az erek, hogy rendszeresen próbáld õket visszatolni és még mindig nem késõ megtanulnod az intimtornát. Elsõ terhességem alatt én ez utóbbit elhanyagoltam és meg is lett az eredménye, most a 8. hónapban vagyok és elég jól zárnak az izmaim. Bár most is lett aranyerem, de közel sem olyan vészes, mint 2 évvel ezelõtt volt. Ha nem akarsz iszonyatosan szenvedni, ne hagyd hogy tovább romoljon a helyzet!!!!!!
Szia, . Sajnos ha már most nagy, akkor csak rosszabb lesz szülés után. Nekem is volt már elõtte is, és szinte már az összes krémet, kenõcsöt csodaszert kipróbáltam, de visszahúzódni egyiktõl se húzódott. Csak a tüneteket enyhítette. A mûtét adott, mint lehetõség, de egyenlõre még nem mertem rászánni magam. Étkezni úgy étkezem, ahogy ebben az esetben javasolják, de már ez nem segít. Próbáld ki valamelyik kenõcsöt és kúpot hátha neked is enyhíti a panaszaidat. Sperti, Reparon, Mastu Üdv
A kérdező hozzászólása: Na, akkor szülés után mehetek gyûrûztetni :) A lézeres mûtéténél elaltatnak, vagy ott is csak érzéstelenítõt adnak, mert nekem kint a fenekemnél vannak a kinövések. Kellett bent aludni a kórházban? Hanyat, vagy háton kell feküdni mikor csinálják?
Ismét én! Szóval elõször a belsõeket csinálják a gyûrûvel, mert ezek nyomják ki a külsõket. Ezektõl a külsõek is szépen visszahúzódnak. Ezek útán vágják lézerrel a külsõt, de csak ha szükséges. Kapsz érzéstelenítõt, majd 10 perc múlva nekiállnak. Oldalt kell felfeküdni az asztalra és felhúzni a térdeidet a hasadhoz, a doki pedig a hátad felöl közelíti meg a terepet :-). Ajánlott a mûtét elõtt bevenni fájdalomcsillapítót is, hogy ha elmúlik az érzéstelenítõ hatása, biztosan ne fájjon. De tényleg nem fog, max. egy kicsit, ami algopyrin hatására elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, így már nem is félek, ha megszültem megyek is ! :)

Akinek volt köldök piercingje szülés előtt, annak is csúnya maradt a köldöke szülés után?

Nekem volt a köldököm aljába és fels?jében is, és még a terhesség elején kivettem, de se a lyukak nem forrtak be, és csúnya sötétbarna maradt a helyük, s?t az egyik kicsit még "be is csomósodott"olyan kis kemény érzés van mikor megfogom.Lehet kenni valamivel amit?l legalább halványabb lesz?

Legjobb válasz: Nekem is csúnya! Tátongó lyuk van a helyén! Nem akar összeforrni pedig már jó pár éve nincs bent!

Én ahogy teherbe estem rá 2 hónapra kivettem mert akkor kezdett növekedni a pocakom, szülésem után 1-hónappal visszaraktam a piercinget, nekem is csúnya barna volt de anyukám mondta hogy áztassam ott a bõröm töbszor testápolozam vagy viz, az lejön hamar ;)
Nekem is csúnya! Tátongó lyuk van a helyén! Nem akar összeforrni pedig már jó pár éve nincs bent!
ÉN is jóval a szülés elõtt kivettem, igaz én másodjára szúrattam át a köldököm.Nekem a köldököm fölötti bõrt szúrattam át, most olyan mint a "papír" sima és a bõrömmel együtt feszül..de kíváncsi vagyok a szülés végére hogy alakul. :) HÁt igazából bõrgyógyászt meg tudsz kérdezni, vagy valakit aki ehhez ért..
Én a hatodik hónapban vettem ki addig kismama piercinget használtam.szülés után pár hónappal visszaraktam, nekem nem lett nagy a lyuk, ugyanolyan mint terhesség elõtt, pedig hatalmas hasam volt!
Nekem is a köldök felsõ része van átszúrva. Kb. a 4.hónapban vettem ki, aztán szülés után 3 hónappal visszatettem. Nem látok rajta különösebb változást.
a pozi teszt után kivettem, majd a terhesség alatt szanaszét nyúlt, repedt a lyuk. Miután szültem valami undormány lett, és nem nõtt be egyáltalán, hát mondom akkor beteszem újra a piercinget, hátha egy kis optikai tuning lesz. No jól elcsodálkoztam amikor leültem és záróbogyóstól átcsúszott a lyukon. Azóta ismét próbálom benöveszteni, egyébként se lenne praktikus, mert a 10 hónapos Kislányom elõszeretettel ugrál a hasamon. Nyomogatja, markolássza meg hasonlók..
Nekem is csúnya lett, nekem több ékszer is volt benn, felül 1 (de van 2 régi lyuk is), alul 2 (így összesen 5 lyuk). Úgy néz ki a hasam, mintha meg lettem volna mûtve. A lyukak mentén repedt a bõröm, gusztustalanul néz ki. Pedig a hasam szépen visszament, a bõr is szép, a hasam is izmos, csak a köldökömtõl elhányom magamat. Ruhában "jó vagyok", csak le ne vetkõzzek.
Én 37 hetes vagyok és nekem a felsõ rész van átszúrva, már a terhesség eleje óta nincs benne semmi, de nagyon csúnya most, olyan széthúzódós és pirosasbarna a környéke, jó nagynak néz ki, hát kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belõle szülés után:(
En meg joval terhesseg elott kivettem, de megis latszik a helye.Amikor szultem egy kezdo rezidens megkerdezte, hogy ott meg voltam mutve?:) )
Nekem kitágult a lyuk, nem szép:(

Anyukák akiknek csúnya striás maradt a bőre szülés után! Tudnátok segíteni, hogy mit tudnak kezdeni ezzel?

Szépészeti klinikán már jártam ahol egy hosszú 3 hónapos kezelést javasoltak ami még így is csak ,,javít" és tele van mindenféle kezeléssel kombinálva amit szinte 2-3 naponta kellene végezni felváltva.

Legjobb válasz: Egy kicsit szerintem még várj vele, nekem most négy éves a gyermekem, és mostanra halványultak el annyira, h bikinit is fel mertem venni.

Egy kicsit szerintem még várj vele, nekem most négy éves a gyermekem, és mostanra halványultak el annyira, h bikinit is fel mertem venni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de nem szeretnék még több mint 3 évig szégyenkezni miattuk. Fél év után úgy tudom már lehetséges ilyen beavatkozásokat igénybe venni. Cicivel még ugyan szeretnék várni hátha egy kistestvér is az elkövetkezendõ 5 évben megörvendeztetne minket... Viszont a hasam, a combom, a derekam, még a vádlimon is a bõr nagyon tönkrement. Ezt szeretném õsz magasságában kezeltetni, mert a forróságban a kötéseket bizonyára rosszabb elviselni. Nagyon kíváncsi lennék tud-e valaki erre megoldást. Mivel a szépészeti klinikai rendszeres kezelései is többszázezer ft-ba kerülne mire bármilyen eredményt fel tudna mutatni, így már anyagilag ott vagyok, hogy kõ kemény plasztika és legalább helyre tehetnék egyszer és mindenkorra. Nagyon csalódott vagyok, hogy nem merek most sem elmenni a strandra és a pirinyó lányommal nem pancsolhatok amikor ilyen kis édeske és picurka... leghamarabb tudom, hogy jövõre lesz rá lehetõségem, vagy esetleg közben élményfürdõzni majd, de most hogy próbálgatom a fürdõruháimat olyan elkeseredettnek érzem magamat miatta és úgy érzem eljött az a pont, hogy ha nem teszek ellene akkor én ebbe beleõrülök. Minden tapasztalatnak és segítségnek, esetleg technikának, eljárásnak vagy jó sebész elérhetõségének nagyon örülnék. Köszönöm!
Nem igazán tudok segíteni a kérdésedben, és értem, hogy nagyon el vagy keseredve, én sem nagyon repesek a dologtól, de tudom, hogy idõvel el fognak halványulni, a férjemet sem zavarja a dolog, úgyhogy én nem jártam utána ennek a témának. De én nem hiszem, hogy létezik olyan drasztikus módszer, ami pár lépésben segít, mert a kötõszövet nagyon kényes dolog, és hát megszakadt gyakorlatilag a bõr... :( Azt viszont jó, ha tudod, hogy hiába hozatod rendbe magad, ha tényleg szeretnél még egy picit, akkor kezdheted elölrõl az egészet, mivel ezek szerint hajlamos vagy rá... Hát kívánom, hogy találj megoldást, ha ennyire kétségbe vagy esve!


Szülés után, nagyon csúnya aknék lepték el az arcomat. Ami aggaszt, hogy nem csak gennyes es kemény csomókban jelenik meg, hanem viszket is. Mit tegyek?

Készülök az orvoshoz is,de amíg szoptatok nem hiszem,hogy barmilyen gyógyszert szedhetek,hacsaknem homeopátiás.Addig is mit csináljak?

Legjobb válasz: jól gondolod hogy van olyan homeopátiás szer ami segít javítani az aknékon

jól gondolod hogy van olyan homeopátiás szer ami segít javítani az aknékon
Fel a fejjel! Én is jártam hasonló cipõben, sõt a kisfiam arcán is jelentek meg akne szerû "dolgok". A bõrgyógyász mindkettõnknek Dalacin T - nevû ecsetelõt írt fel. Nem kellett gyógyszert szednünk és nagyon hatásosan 1-2 nap alatt leszárította, heg nélkül a pattanásokat. A mai napig használom.
szia!sörélesztõ tabletta nagyon jót tesz a bõrnek.ez vitamin csak nem tudom szoptatás alatt lehet-e.nekem akkor lett ilyen a bõröm mikor abbahagytam a szoptatást és akkor kezdtem el szedni.nagyon szép lett tõle a bõröm.
Bizonyára a hormonális változás miatt jelentkezett az akne ilyen hevesen. Ez nem is oylan ritka dolog, mint ahogy azt érzed: http://www.szepsegbroker.hu/szakcikk/akne_a_visszatero_probl... Ne aggódj, ez néhány hónap alatt magától is rendezõdik, ha nem nyomkodod szét az arcodat! Inkább kenegesd 100%-os Aleo Vera géllel és menj el egy bõrgyógyászhoz is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!