Találatok a következő kifejezésre: Szülés után, aki szoptat, mikor (2 db)

Szülés után, annál aki szoptat, mikor szokott először megjönni a menstruáció?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél más.növéremnek 6 hónapra jött meg,a bara´tnömnek 6 hétre,nekem meg azt mondta a doki,hogy 2hét múlva várhatom.11 hetes a lányom.

Ez mindenkinél más.növéremnek 6 hónapra jött meg, a bara´tnömnek 6 hétre, nekem meg azt mondta a doki, hogy 2hét múlva várhatom.11 hetes a lányom.
Nekem lassan 3 hónapos a kislányom, szopik még. Nekem még nem jött meg..
Szia! Nekem az elsõ fiam 3 hónapos volt mikor megjött, a második pedig 5 hónapos.Onnantól rendszeres volt, pedig mindkettõt 1 éves koráig szoptattam. Sógórnõm 9 hónapig szoptatott, neki addig egyáltalán nem jött meg. Ez mindenkinél változó.
Szia! Nekem 9 hónapos volt a kislányom, mikor elõször megjött, aztán kimaradt egy hónap, utána beállt rendesen.
nekem 9 hónapos volt a babám amikor megjött elöször, és utánna még 12 hónapos koráig szopott. Viszont a barátnöm szintén 12 hónapig szoptatott, de neki már 3 hónapra a szülés után megjött. Másik barátnömnek 6 hónapra jött meg, õ is szoptatott sokáig. Ugyhogy szerintem ez változó.
5 és fél hónapos volt a babám.

Szülés után mikor jött meg a menstruációd? Főleg olyanok válaszát várnám, aki csak szoptat/ott?

Legjobb válasz: 11 hónap után. 6 hónapos koráig kizárólag szopizott a fiam, amikor megjött, még akkor is naponta 3 alkalommal szoptattam. Nem választotta el magát, most 13 hónapos, és még este szopik, sõt, 3 napja még reggel is:)

11 hónap után. 6 hónapos koráig kizárólag szopizott a fiam, amikor megjött, még akkor is naponta 3 alkalommal szoptattam. Nem választotta el magát, most 13 hónapos, és még este szopik, sõt, 3 napja még reggel is:)
Császárral szültem, 15 hónapos koráig szoptattam a fiam és szülés után 10 hónapra jött meg elõször, szerencsére a görcsei elmúltak!
14. hónapban jött meg szülés után:) örültem is hogy addig "békén hagyott" :)
Akkor még csak szoptattam, mégis megjött 5 és fél hónappal szülés után.
7 hónapos volt a kisfiam, amikor megjött. Másfél éves koráig szoptattam :D
10 hónapig szoptattam, rá 2 hónapra jött meg elõször, amikor 1 éves volt a babám.
az enyém is csak szopott, mégis 12 héttel a szülés után megjött. akkor le is csökkent a tejem mennyisége átmenetileg és a babám szopisztrájkolt.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem, mert 7 hetes a babám és mikor mentünk a 6 hetes kontrollra, aznap megjött!Császárom volt és 4 hétig véreztem utána!A doki megvizsgált és mondta, hogy ez már menszesz.De olyan fura , mert csak 1 napig tartott!Az én babám is csak szopik!És furcsáltam, hogy máris megjöjjön:(((
8 honappal szules utan, pedig 6 honaposan mar hozzataplaltam.13 hos koraig szopizott utana el kellett vennem tole mert jott a teso :-)
Pont a kisfiam egy éves szülinapja után 3 nappal jött meg elõször, 18 és fél hóig szoptattam.
napra pontosan 9hónappal szülés után, most 10.5hónapos a fiam, még nem jött meg másodszor, mivel az elmúlt pár hétben sokat szopik. Sosem kapott tápszert. A sógornõmnek pedig 18hónappal a szülés után.
4 hónapos volt a kisfiam, maikor elõször megjött, akko még bõven csak szopizott. Azóta is szinte percre pontosan jön meg. Olyan 9 hónapos koráig naponta még 4x szopizott, teljesen 16 hónaposan hagytuk el az anyatejet.
Szülés után 6 hónappal. Akkor kezdtem hozzátáplálni. 8hónaposan jött a foga (egyszerre 4) és nem evett 1 hónapig semmit, csak szopott, akkor kimaradt. Egyébként rendszeres. 13, 5hónapos a fiam és még mindig szopik. Mellesleg azóta nem védekezünk, de nem akar jönni a tesó.
Utolsó vagyok akkor nekem is csakis kizárólag szopcsizott.
Napra pontosan 6 hét múlva.Meg is lepõdtem, hisz azt hallottam szoptatás alatt nem szokott megjönni, de a védõnõ csak annyit mondott van ilyen, csak ritka.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!