Találatok a következő kifejezésre: Szülés közben gyakori a pukizás (1 db)

Szülés közben milyen gyakori a pukizás?

Engem ez annyira nyomaszt!

Legjobb válasz: Szülés közben nem csak pukizni fogsz,hanem ha nem kapsz beöntést,akkor lehet be is kakilsz. Hidd el ott és akkor nem ez fog a legjobban érdekelni!

Szülés közben nem csak pukizni fogsz, hanem ha nem kapsz beöntést, akkor lehet be is kakilsz. Hidd el ott és akkor nem ez fog a legjobban érdekelni!
szia, Ne izgulj ezen, lehet ott még más is. De ez ott abban a pillanatban a kutyát nem érdekli. Nyugi téged sem fog, észre sem fogod venni, ha ilyesmi történik. Ne foglalkozz ezzel. Élvezd a terhességed.
Egyetértek az elõttem szólókkal. Most lehet, hogy ez nyomaszt. A hangsúly a MOST-on van! Ott és akkor minden jobban fog érdekelni, mint az, hogy pukizol-e. Tudom, ettõl a választól még nem múlt el a szorongásod. De bízz mindent a természetre és akkor hidd el, hogy nem lesz semmi, ami ott feszélyezni fog.
A szülõ nõk kb. 90 %-a kap a szülés megindulásakor beöntést. Azzal minden távozik. De ha nem, akkor se figyel arra senki. A szülész és a szülésznõ arra figyel, hogy a folyamat rendben zajlik e, meg hogy a babának a lehetõ legkényelmesebb legyen a születés. Te meg el leszel a méhösszehúzódásokkal foglalva, így a pukizásra nem marad erõd figyelni. Úgy hogy ez ugyan ne nyomasszon téged.
Feltételezem nem a 9. hónapban vagy. Én igen és bárcsak annyi lenne a bajom, hogy sorozatban pukizom:)
Szia. Èn a 40.héten járok.Sokat gondolkozom én is ezeken a dolgokon, de mindenki mondja, hogy akkor ez lessz a legkissebb gondom.De ezt el is hiszem.ha bemész a kórházba, egyböl majd te kérj beöntést, és akkor nem lesz "baleset".Èn is ebben bízom.A férjem elött kellemetlen lenne.Most i´gy gondolom. Lényeg, hogy ne paráztasd magad, nyugalom, és megy minden úgy ahogyan lennie kell.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Gyógyul a varratom a sebem szülés után olyan mintha kő húzná lefele? Más is így volt?

2

Attól félek, hogy a szülés után nem tudok majd pihenni a többi anyukától/babától és a személyzettől a kórterembe? Ti tudtatok? Nem voltatok hullák, mikorra haza mentettek?

Persze az én babám is sírhat, de jobban tartok, hogy mindig valamelyik anyuka majd" teszi a dolgát". Orvosok, nővérek mászkálnak, éjszakai is, stb. Alapból 4 személyes kórtermek vannak és van fizetős 2 személyes, illetve még drágábbért 1 személyes. De ha nincs pont ott hely, akkor nem választhatom azt.

22

Szült már valaki Dr. Nyitrai Gábornál, és ha igen, akkor mikor adta neki oda a "hálapénzt"? Illetve, a Bajcsy kórházba mit kell bevinni a picinek? Olvastam 2 évvel ezelőtt bejegyzéseket, de jó lenne valami frissebb infot kapni.

3

Szülés indításra praktikák? Kinek mi vált be, ha bevált egyáltalán?

11

Ha 80 kg körül leszek szüléskor, akkor hálós bugyiból milyen méretűt kell vegyek?

Kinyúlhat az anyaga?

6

Ha szülés alatt kijött az aranyér az ez amit érzek?

Eddig nem èreztem csak 1*!! 2 hete szültem ès a mai nap kis szèkrekedèssel küzdök ès nagyon fáj a wc pròbálkozás.Elfog ez mulni,mit csináljak vele??

1

2csaszarmetszes után engedik 3-jara is megprobalni a sima szulest?

2gyerekem van mind kettő császárral született sajnos! ! Szeretnék egy 3dik gyereket de félek hogy programozott császárnak kell lennie!

15

Akik nem szoptattak, mikor jött meg az első menstruációtok szülés után?

Lassan 8 hete szültem és még semmi. Normális ez még?

7

Hallottatok már a lótusz szülésről? Teljesen ledöbbent!

http://lotuszszules.blogspot.hu/p/elmenybeszamolok-lotusz-sz..

4

S e g í t e n é t e k rátalálni egy otthonszüléssel kapcsolatos beszámolóra?

még akkor olvastam,mikor terhes voltam,szóval legalább 1 éve. Anyuka, Apuka is beszámolt, talán valami blog volt. angolul is el lehetett olvasni. a lényeg az volt,hogy otthon szült,ultrahangra,vizsgálatokra sosem járt, a köldökzsinórt nem vágták el,hanem hagyták,hogy magától leszáradjon a piciről a zsínór,addig a lepény egy gyógynövényes izébe volt tekerve. kb. erre emlékszem.
jah és innen ugrott be:

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!