Találatok a következő kifejezésre: Szülés közben gyakori a pukizás (1 db)

Szülés közben milyen gyakori a pukizás?

Engem ez annyira nyomaszt!

Legjobb válasz: Szülés közben nem csak pukizni fogsz,hanem ha nem kapsz beöntést,akkor lehet be is kakilsz. Hidd el ott és akkor nem ez fog a legjobban érdekelni!

Szülés közben nem csak pukizni fogsz, hanem ha nem kapsz beöntést, akkor lehet be is kakilsz. Hidd el ott és akkor nem ez fog a legjobban érdekelni!
szia, Ne izgulj ezen, lehet ott még más is. De ez ott abban a pillanatban a kutyát nem érdekli. Nyugi téged sem fog, észre sem fogod venni, ha ilyesmi történik. Ne foglalkozz ezzel. Élvezd a terhességed.
Egyetértek az elõttem szólókkal. Most lehet, hogy ez nyomaszt. A hangsúly a MOST-on van! Ott és akkor minden jobban fog érdekelni, mint az, hogy pukizol-e. Tudom, ettõl a választól még nem múlt el a szorongásod. De bízz mindent a természetre és akkor hidd el, hogy nem lesz semmi, ami ott feszélyezni fog.
A szülõ nõk kb. 90 %-a kap a szülés megindulásakor beöntést. Azzal minden távozik. De ha nem, akkor se figyel arra senki. A szülész és a szülésznõ arra figyel, hogy a folyamat rendben zajlik e, meg hogy a babának a lehetõ legkényelmesebb legyen a születés. Te meg el leszel a méhösszehúzódásokkal foglalva, így a pukizásra nem marad erõd figyelni. Úgy hogy ez ugyan ne nyomasszon téged.
Feltételezem nem a 9. hónapban vagy. Én igen és bárcsak annyi lenne a bajom, hogy sorozatban pukizom:)
Szia. Èn a 40.héten járok.Sokat gondolkozom én is ezeken a dolgokon, de mindenki mondja, hogy akkor ez lessz a legkissebb gondom.De ezt el is hiszem.ha bemész a kórházba, egyböl majd te kérj beöntést, és akkor nem lesz "baleset".Èn is ebben bízom.A férjem elött kellemetlen lenne.Most i´gy gondolom. Lényeg, hogy ne paráztasd magad, nyugalom, és megy minden úgy ahogyan lennie kell.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tényleg elkerülhetetlen a császármetszés?

18 éves vagyok és 1. osztályos korom óta hordok szemüveget. Jelenleg az egyik 6,5-ös a másik 8,5-ös. A szemorvos mondta hogy felejtsem el a természetes szülést, de annyira aggódom a császár miatt, mert mégiscsak egy műtét és utána nem az anyukánál van a gyerek. Túl komolyan veszem az egészet, vagy tényleg ennyire rossz a helyzet?

7

Csikló általi orgazmus is beindíthatja a szülést?

37+5 hetes vagyok

8

Győrben hogy van a szülészeten? Az apuka helyett bejöhet velem más ha úgy adódik? Csak szüléskor vagy már vajúdás közben is bent lehet?

5

Szülés utáni együttlétnél fájdalom és egy cseppnyi vér normális?

Előző hüvelyi szülés után nem volt gond nekem a szex. Most meg fáj, és tegnap még egy cseppnyi vér is volt utána a WC-papíron. 4 hónapja szültem. Múlt héten látott a dokim. Azt mondta, minden rendben.
Minden rendben, tényleg?
Másnak volt ilyen?

4

Farfekvéses a babám. Ha így marad, és van fogadott orvosom, megbeszélhetjük, hogy pl.38. héten császározzon? Ez a programozott császár? Volt 2sima szülésem, bárcsak most is az lenne, de a baba miatt nem kockáztatnám meg, ha nem fordul át.

Ilyen esetben mikor dönti el az orvos a császár idejét?Egyáltalán lehetséges az,hogy kérjem,hogy ha faros,akkor császározzon?

6

Sirtatok amikor a kezetekbe adtak a babátokat? Ha apad szülés volt, apuka sírt?

22

Szerintetek bevállalhatok egy csiklói orgazmust ha 5 hete szültem császárral? 2 hete nem vérzek már.

32

Hogy élnétek meg ha babátok aznap születne amikor édesanyátok meghalt?

Márimint nem ugyanabban az évben, hanem olyan 10 évvel később.Velem van baj, h frusztrál a dolog?Aznapra vagyok ugyanis kiírva.

21

Mi a véleményetek az epidurális érzéstelenítésrol? Ilyenkor is van gátmetszés, vagy megvárják mig kitágulsz rendesen? Tényleg nem érezni semmit? Jaj, és mennyibe kerul?

6

Ti meddig véreztetek spontán szülés után és a gátsebetek meddig fájt? Én 3 hete szültem, de még mindig sajog, hasogat, lüktet a gátam, pedig csak 3 külső öltésem volt.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!