Találatok a következő kifejezésre: Szülés közben gyakori a pukizás (1 db)

Szülés közben milyen gyakori a pukizás?

Engem ez annyira nyomaszt!

Legjobb válasz: Szülés közben nem csak pukizni fogsz,hanem ha nem kapsz beöntést,akkor lehet be is kakilsz. Hidd el ott és akkor nem ez fog a legjobban érdekelni!

Szülés közben nem csak pukizni fogsz, hanem ha nem kapsz beöntést, akkor lehet be is kakilsz. Hidd el ott és akkor nem ez fog a legjobban érdekelni!
szia, Ne izgulj ezen, lehet ott még más is. De ez ott abban a pillanatban a kutyát nem érdekli. Nyugi téged sem fog, észre sem fogod venni, ha ilyesmi történik. Ne foglalkozz ezzel. Élvezd a terhességed.
Egyetértek az elõttem szólókkal. Most lehet, hogy ez nyomaszt. A hangsúly a MOST-on van! Ott és akkor minden jobban fog érdekelni, mint az, hogy pukizol-e. Tudom, ettõl a választól még nem múlt el a szorongásod. De bízz mindent a természetre és akkor hidd el, hogy nem lesz semmi, ami ott feszélyezni fog.
A szülõ nõk kb. 90 %-a kap a szülés megindulásakor beöntést. Azzal minden távozik. De ha nem, akkor se figyel arra senki. A szülész és a szülésznõ arra figyel, hogy a folyamat rendben zajlik e, meg hogy a babának a lehetõ legkényelmesebb legyen a születés. Te meg el leszel a méhösszehúzódásokkal foglalva, így a pukizásra nem marad erõd figyelni. Úgy hogy ez ugyan ne nyomasszon téged.
Feltételezem nem a 9. hónapban vagy. Én igen és bárcsak annyi lenne a bajom, hogy sorozatban pukizom:)
Szia. Èn a 40.héten járok.Sokat gondolkozom én is ezeken a dolgokon, de mindenki mondja, hogy akkor ez lessz a legkissebb gondom.De ezt el is hiszem.ha bemész a kórházba, egyböl majd te kérj beöntést, és akkor nem lesz "baleset".Èn is ebben bízom.A férjem elött kellemetlen lenne.Most i´gy gondolom. Lényeg, hogy ne paráztasd magad, nyugalom, és megy minden úgy ahogyan lennie kell.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szült valaki mostanában a Jahn Ferenc dél-pesti kórházban?

Tapasztalatok érdekelnének. Dr. Bárány Jánosnál fogok szülni, egy ágyas szobában leszek.

3

Nem akarok vissza menni dolgozni. Megoldható?

Anyagiokokból sajnos 2-éves kislányom melöll vissza kellet mennem dolgozni,3-műszakba ezek az anyagi gondok megoldódni látszanak hála az égnek!!Mivel anyukámék a szomszéd faluba laknak kislányom ellátását úgy oldottuk meg hétköznap a mamáék,hétvégén az anyáék.Akinek van gyereke,el tudja gondolni 1-hét nélküle,úgy hogy az a hét mindig újra indul.Egy rémálom,rettenetesen nehéz!!Mesébe illően indult a történet vissza mentem dolgozni,közbe férjem is kapott egy jól fizető állást,terhes lettem 1-hónapon belül.Kicsilány újra velünk,kicsit lelkileg sérülve,de újra van apa és anya nem csak hétvégén.Hát sajnos ez a mese ott végetért,hogy elvetéltem! :( Közel fél éve itthon vagyok,mert gondok voltak a műtét után.De most vége a jó világnak letelt a 6-hét mennem kellene vissza dolgozni.De nem akarom a kislányomat megint kitenni annak,hogy hol itthon,de többnyire a mamáékkal van,akármennyire is szeretik azok akkor is csak a mamáék.Felmondani nem akarok,mert persze amint lehet szeretnénk babát,és ha felmondok nem kapok gyedet.Esetleg ötletetek hogyn húzhatnám még itthon ki ezt az 1-2 hónapot?Pozitívan gondolkodom és remélem sikerül hamar teherbe esnem!!Kislányom elött volt egy vetélésem és akkor is 3-hónapjára terhes lettem újra,így remélem most is így lesz.

13

A szülőszobán lehet nálam telefon? Egyáltalán mi lehet nálam? És minek érdemes?

11

Ti már hallottatok olyat hogy valaki náthásan, torok fájással ment szülni, esetleg lázzal? Szerintetek betegen is képes megszülni természetes úton? Mondjuk ha láza van, inkább császár gondolom.

6

Szülés után milyen betétet kell venni tenából? Én csak inkontinencia betéttel találkoztam. Azt kell?

Sima libresse éjszakai elég esetleg?

7

Ha megszületett a kisfiam, kocsival hazahozhatom (a babakocsihoz tartozó) mózeskosárban? Vagy csak és kizárólag a hordozó az engedélyezett?

9

Szülés után amikor már hazamegyünk pólyában szeretném elhozni a gyermekem?

lehet? vagy csak babahordozóban lehet elhozni?mik a szokások nem szeretném hogy ferde szemmel nézzenek rám az emberek.én a pólyát azért is szeretném mert abban olyan aranyos a baba

15

Érdemes magánorvosnál/magánkórházban szülni?

Sok helyen hallottam, hogy sokkal jobb egy kicsit többet rászánni a szülésre, és elmenni egy magánkórházba, mert ott saját szobát kapunk a babával, ahol az apuka is bent alhat ha akar, így családiasabb a környezet és kevesebb a fertőzésveszély, illetve lényegesen jobbak a körülmények (WC, ágy, ellátás, stb.).
Illetve ott az orvosnak és a nővéreknek sokkal több ideje van az anyukákra és a babákra, ami szintén előnyös.

Mit gondoltok?

9

Hasznat vettetek az eldobhato/halos bugyinak a korhazban? Erdemes venni?

15

Tudtok akár jó weboldalt, ahol jó légzési technikák vannak szülésre? Nektek milyen volt? Gondolom a szülésznő majd úgyis mondja hogy vegyem a levegőt. Első baba, és 38 hetes vagyok, nincs sok hátra már .

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!