Találatok a következő kifejezésre: Szülés előtt nyilik ki (2 db)

Szülés előtt átlagosan mennyi idővel nyílik ki a méhszáj?

4 napom van a kiírt id?pontig és még mindig zárt a méhszájam. Ez azt jelentheti, hogy rá fogok húzni néhány napot, vagy hogy meg kell indítani a szülést?Az ismer?s kismamáknak ilyenkorra már mind 1 vagy 2 újjnyira nyitva volt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Igaziból nincs jelentõsége, lehet, hogy csak a szüléskor fog kinyílni. Nekem pl. egy hónappal elõtte 1 ujjnyira nyitva volt.

Igaziból nincs jelentõsége, lehet, hogy csak a szüléskor fog kinyílni. Nekem pl. egy hónappal elõtte 1 ujjnyira nyitva volt.
SZia! Nem jelent semmit, h még zárva vagy. Nekem mondjuk 36 hetesen 2 ujjnyira nyitva volt, de csak 39 hetesen szültem. Többféle módszer létezik ha a szülõszobán vagy már. ég 4 napod vissza van, addig meg is szülhetsz :)
Szia!nem jelent semmit sem!!én a vajudásig zárt voltam . Én csürtörtök reggel kezdtem tágulni, 2percesekkel, kevés vérzéssel.másnap délutánra lett baba. én 38+6napra szültem. Minden jot és könnyü gyors szülést!!! Üdv:egy 3hetes Kukimano anyuja
Ne aggódj, nekem szülés elõtt 5 órával teljesen zárt voltt, azt mondták, majd másfél hét múlva szülök kb.Hazamentem, jöttek a 3 perces fájások, mire beértem, kinyíltam 3 cm-re, rá két órájára meglett a kislányom, az orvos, aki hazaküldött meg csak passogott nagyokat.Ugyhogy ne félj, én is simán szültem, pdig tök zárt voltam végig szerencsére.Tudja a dolgát a szervezeted ne aggódj.Erre vagyunk kifejlesztve.:) Minden jót.11 hós kistündér anyucija

Szülés előtt mennyivel nyilik ki a méhszáj?

Legjobb válasz: Ha már kinyílt, akkor csak napok (órák) kérdése, utána már messzire ne menj a lakástól. A dokim azt mondta, hogy ilyenkor már bármikor várható, azaz fel kell készülni a kórházi csomaggal, autóval, férjjel a hónod alatt. :-)

Ha már kinyílt, akkor csak napok (órák) kérdése, utána már messzire ne menj a lakástól. A dokim azt mondta, hogy ilyenkor már bármikor várható, azaz fel kell készülni a kórházi csomaggal, autóval, férjjel a hónod alatt. :-)
Szia. Van olyan eset, mikor a szüle´s elött 1-2 hónappal kezd kinyílni a méhszáj.Söt ez elég sokszor elöfordul.ilyenkor sokat kell piheni, nem cipelni, és vigyázni kell a fertözéssel. 34hetes kismama.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!