Találatok a következő kifejezésre: Szülés előtt leereszkedik a (4 db)

Nekem nem ereszkedett le egyszer sem (4).
Nekem sem ereszkedett le egyáltalán, úgyhogy ez nem mérvadó ahhoz, hogy mikor indul meg a szülés.
Nálam szintén nem ereszkedett le. Elsõ baba, dec.-ben szültem. 14.15-kor 3 perces fájásokra ébredtem és 16.25-re kibújt a tündérke, elötte semmi jele nem volt!!!! Szerintem a homeopátiás bogyók segítettek! Dia - 6 hós anyuka
Én szerintem leereszkedik, de nem felétlenül közvetlenül a szülés elõtt, hanem szépen fokozatosan. ahogy a baba befordul, és kezd beékelõdni egyre lejjebb van. Lehet, hogy észre sem veszed, hogy lejjebb került. Talán csak a medencéden nagyobb a nyomás kicsit és picit több helye van a tüdõdnek, a gyomrodnak. Ha gyomorégõs voltál, akkor a lehet, hogy a tünetek alább hangynak, jobban kapsz levegõt. Nekem ez kb az utolsó hónap volt. Most a második terhességnél, mintha eleve lejjebb lenne a hasam. Nem is égett idáig igazán a gyomrom :)
Sziasztok!Nem mindig ereszkedik le, bár nálam nem tapasztalat, csak olvastam róla.Diától érdeklõdnék, milyen bogyókat szedett?Én már egy hete túlhordom a drágám és néha olyan távolinak tûnik még a szülés.

Mindenféleképpen leereszkedik a has szülés előtt? 29 hetes km.

Úgy értem,ha valami oknál fogva sokkal el?bb jönne a baba,mint kellene,akkor is?Csak azért,hogy tudjak rá számolni,mármint a koraszülésre,ne érjen váratlanul.

Legjobb válasz: Én nem vettem észre magamon. Csináltam fotót is oldalról, de azon se látszik. Szerintem.

Én nem vettem észre magamon. Csináltam fotót is oldalról, de azon se látszik. Szerintem.
Erre, ne adj! Nekem kb. 30.héttõl lent volt a hasam, és a 40.héten született.....

Valóban szülés előtt 4 héttel leereszkedik a has?

fura de pár napja mindenki azt mondja hogy lent van a hasam.most vagyok 34 hetes.(a babám még popsival van remélem megfordul és befordul a rendes irányba.)

Legjobb válasz: Nekem is mindig azt mondták,én mégsem vettem észre.... Azt mondják akkor a tenyered befér a cicid és a pocak közé. Meg olyan mintha kicsit megkönyebbûltél volna,mert már nem "szorít" a bordáidnál a pocak.

Nekem is mindig azt mondták, én mégsem vettem észre.... Azt mondják akkor a tenyered befér a cicid és a pocak közé. Meg olyan mintha kicsit megkönyebbûltél volna, mert már nem "szorít" a bordáidnál a pocak.
SZIA, én most taposom a 35 hetemet de azt mondják, még iszonyat fent van a hasam.... Úgy látszik, mindenkinél máskor jön el a hasleereszkedés ideje. Már nincs sok hátra! :) Minden jót!
Nekem is 34 hetesen "szállt" le a hasam, de kihúztuk a 40.hétig. szóval semmi sem biztos.Van akinek késöbb
én sem vettem magamon észre, de az tény hogy a kávéscsésze a végén megállt a hasam tetején :-)
Szia! Én most vagyok a 38-dik hétben, és nekem még nem ereszkedett le a hasam.
Úgy olvastam, változó kinek mikor száll le a pocok. Az egyik ismerõsömnek még teljesen fent volt, mikor ment szülni. Én a 37.héten járok és még fent van a gyomromban :S


Szülés előtt mindenkinek leereszkedik a pocakja? Ha igen mennyi idővel előtte?

39 hetes kismama

Legjobb válasz: szia. én úgy olvastam, hogy a 36. héten 3 ujjnyival a szegycsont alatt van a méh teteje, a 38. héten nekinyomódik a szegycsontnak és a 40. hétre visszahúzódik a 38. hetes szintjére, tehét leszáll 3-4 ujjnyira a szegycsont alá. Remélem érted, amit írni akarok :-)

szia. én úgy olvastam, hogy a 36. héten 3 ujjnyival a szegycsont alatt van a méh teteje, a 38. héten nekinyomódik a szegycsontnak és a 40. hétre visszahúzódik a 38. hetes szintjére, tehét leszáll 3-4 ujjnyira a szegycsont alá. Remélem érted, amit írni akarok :-)
Szia! A méh igen, de ez nem biztos hogy kívülröl mindenkinél olyan látványos. Egyrészt nem egyik pillanatról a másikra megy le, hanem lassan de biztosan tör magának utat a pici. Másrészt ennek a látványossága függ a kismama hasizomzatától. Függõlegesen fütnak lefele az izmok, amik tartják a pocakot. Aki elõtte sportolt, vagy valamilyen okbol nagyon feszes a hasfala, annak sokkal kevésbé negy le, mert nem olyan lazák ezek a tartópántok. Én ebbe a kategóriába tartozom, és 2szer olyan fönt látszik a pocim igy a 40.héten mint a 35 hetes barátnõmnek. Tehát kívülrõl nem mindig megítélhetõ, bár tény hogy magadon azért picit érzed a változást. Még egy példa: Nõvérem a kiirt idõpont reggelén ment a dokihoz, aki mondta neki hogy 1 héten belül nem lesz baba, magasan van még ahoz hpgy megszülessen. 5 óra múlva már a karjában tartotta a kislányát :) Minden jót, remélem tudtam segíteni!
Nekem sose volt fenn a hasam, elõbb is jött a baba. Egyébként nem mindenkinél látványos, ha nincs nagy hasad, talán észre sem veszed, míg akinek jó nagy pocija lesz, az jobban érzi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!