Találatok a következő kifejezésre: Szülés előtt kell betétet használni, (2 db)

Szülés előtt már kell betétet használni, vagy csak szülés után?

Legjobb válasz: Szia. Szülés elött tisztasági betétet szoktak haszálni a folyás miatt. 39hetes kismama.

Szia. Szülés elött tisztasági betétet szoktak haszálni a folyás miatt. 39hetes kismama.
Szülés elõtt a váladékozástól függõen dönts saját belátásod szerint.Amikor megindul vagy megindítják a szülést viszont nem tûrik el, hogy alul legyen rajtad valami mármint a hálóing alatt, tehát a bugyit se így nem tudsz betétet rakni bele.Szülés után ha már visszakerülsz a szobába, akkor adnak papírt, még kipihened a fáradalmakat és ha úgy érzed majd megtörölgeted magad és akkor már feltudod venni a bugyit a betéttel.Kelleni is fog.
Lehet hogy én értem félre, de nem a közvetlen szülés elõtti, vajúdásos idõszakra gondolsz? Mert akkor már be kellett rakni nekem (Tena extra), a magzatvíz miatt, az is jól felfogja, nem kell felmosni utánad az egész szülészetet. :-)

A nyákdugó hány héttel a szülés elött távozik? Hogy néz ki? Olyankor, amikor kilökődik, érezni fájdalmat? Esetleg betétet is kell használni?

Els? babós leszek és ezért tapasztalatlan.34 hetes kismami.

Legjobb válasz: Nekem 2 héttel szülés elõtt távozott.Semmi fájdalom nem volt, nekem nyálkás zselészerû volt. De hallottam már olyat is hogy rózsaszínes zselészerû. Betét mindig legyen benn.

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tapasztaltakat, mindõtöknek kívánok egészséget, és sok-sok örömöt a Babóval!
nekem a dugó szülés elött fél órával ment el háromnegyed 3kor és a lányom 15:50kor már kint is volt.
szülés elõtt 2 héttel távozott, fehér kocsonyás állagú volt. Aztán rá 3 nappal a doki megvizsgált de a méhszáj még nem kezdett el kinyílni. Arra várni kellett 2 hetet, ám bõ 2 ujjnyival mentem a kórházba:-))
Még annyit, hogy mindenképpen javasolnám a betétet.Elönteni nem fog de kényelmesebb, higiénikusabb.
Szia!Vitatkoznék az elõttem szólóval.Nálam ez folyamatosan történt kb.a 38.héttöl, igaz hogy egy héttel túl is hordtam a lányom.Nem egyszerre távozott, hanem kisebb "adagokban".Enyhén barnás-zöldes sûrûbb váladék.Meg fogod ismerni!Valóban azt jelzi, hogy" vmi.készülödik "de nem azt jelenti, hogy indulni kell a kórházba.Még elég frissek az élményeim, 11 napos az én kis kúszóbabom, és nekem is az elsõ.
Nekem 2 héttel szülés elõtt távozott.Semmi fájdalom nem volt, nekem nyálkás zselészerû volt. De hallottam már olyat is hogy rózsaszínes zselészerû. Betét mindig legyen benn.
7:59-nek . Minden terhesség más, nem vagyunk egyformák.
A nyákdugó kozvetlen a szulés elott távozik és beindul a szulés. Pont mikor zuhanyoztam akkor távozott barnás színu kisebb tenyérnyi nagyságú lepényke. Fájdalmat én kulonosebben nem éreztem csak a kezdodo fájdalmakat a derekamban ismétlodo nagyjából azonos idokozonként.
Ja! Betétet eleve jó, ha használsz, nem csak a nyákdugó esetleges távozása miatt.
utcsó vagyok, legalábbis a külsõ méhszáj nem nyílt akkor még ki, fájdalom nem volt, izgulás annál több


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!