Találatok a következő kifejezésre: Szülés előtt kötelező a beöntés (2 db)

Szülés előtt mindenkinek kötelező a beöntés?

Legjobb válasz: Én nem kaptam beöntést, mert mire beértünk a kórházba, elfolyt a magzatvizem és már 4 ujjnyira nyitva volt a méhszájam.

Én nem kaptam beöntést, mert mire beértünk a kórházba, elfolyt a magzatvizem és már 4 ujjnyira nyitva volt a méhszájam.
Nem!Ezt az orvos dönti el!pl ha nincs idö nem is adnak
ahol a feleségem szült, ott nem adnak beöntést, senkinek. Elmondták, hogy nincs rá szükség, csak felesleges kellemetlenség.

A soproni szülészeten is kötelezően adnak beöntést szülés előtt?

Az els? lánykámat Dunaújvárosban szültem, és ott kötelez?en adták. Nem volt épp kellemes élmény. Április elején szülök és nyugodtabb lennék, ha tudnám.

Legjobb válasz: Mindenhol kötelezõ hisz neked sem kellemes, a babának sem és az orvosnak sem, hogy miközben nyomsz kipottyan a kaki. Én mindkét fiamnál kaptam. Nem kellemes de szükségszerû.

Mindenhol kötelezõ hisz neked sem kellemes, a babának sem és az orvosnak sem, hogy miközben nyomsz kipottyan a kaki. Én mindkét fiamnál kaptam. Nem kellemes de szükségszerû.
Nem mindenhol kötelezõ, én sem kaptam. A sopronit viszont nem tudom, kérdezz rá nyugodtan, meg fogják mondani. Általában viszont ha nem szólsz, hogy nem kéred, automatikusan adnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is úgy tudom, hogy nem mindenhol kötelezõ. Persze nem higiénikus, ha nem adnak, de nagyon rossz volt az elsõ ilyen élményem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!