Találatok a következő kifejezésre: Szülés előtt hol és mennyire borotválnak (1 db)

Szülés előtt pontosan hol és mennyire borotválnak?

Legjobb válasz: Illetve van a harmadik eset,amikor a kórházban sem szõteleníteni nincs idõ,sem beöntésre,mert a baba eldöntötte,h most megszületik. Én éjjel születtem,és az ügyeletes orvosnak bemosakodni nem volt ideje.Van más ismerõsöm is,akivel mindhárom gyermekénél éppenh beértek a kórházba,és megszülettek a kicsik.

Illetve van a harmadik eset, amikor a kórházban sem szõteleníteni nincs idõ, sem beöntésre, mert a baba eldöntötte, h most megszületik. Én éjjel születtem, és az ügyeletes orvosnak bemosakodni nem volt ideje.Van más ismerõsöm is, akivel mindhárom gyermekénél éppenh beértek a kórházba, és megszülettek a kicsik.
Én próbálkoztm borotválkozni, mielõtt elindultam a kórházba, de a hasamtól nem láttam semmit, hát gondoltam, majd bent megcsinálják. Igazából alig borotváltak valamit.
jobban jársz, ha otthon megelõzöd õket, és otthon nyugodt körülmények között megborotválkozol.
Szia! Én tükörrel 1 héttel a szülés elõtt borotváltam le - persze nem tudtam, hogy én akkor szülni fogok, hanem egyébként is szoktam és ki tudja alapon. A kórházban nem borotváltak és nem is kaptam beöntést. Igaz én vajúdás alatt mindent kitoltam:-), de meg sem kérdezték és fel sem merült. A pisit folyamatosan szedték le katéterrel, mivel epidurálisan voltam érzéstelenítve.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Biztassatok legyszi, hogy nem lesz szukseg inditasra?

40+2 hetes vagyok es semmi gorcs, semmi nyakdugo eddig. Csak kemenyedeseim vannak idonkent, de az eg vilagon semmi mas jel nincs. Nagyon felek az inditastol, szeretnem ha termeszetesen jonne. Probaltam mar ulofurdot, setalni, fuszeres kajat. A szexet is probaljuk, de sajnos mar nem igazan megy. Hetek ota faj a medencem ejjelente ha fekszem.
Akik tul vannak a kiirt napon, hogy birjatok a varakozast?

21

Extrém vagy gyors szüléses történeteket irtok?

14

5 oraja elfolyt a magzatvizem viszont nem jonnek a fajasok. Mikor lesz meg a babam? Vkinek tapasztalat?

Persze tudom, hogy nem vagytok josok es nem lehet tudni. De aki hasonloann jart mikor tarthatta a kesseben a babajat? Vszinuleg oxit fogok kapni ha nemn indul meg bar nem tudom mikor...

26

37 hete vagyok és a harmadik babám. Napok óta görcsölgetek, de ma úgy görcsölt a derekam meg a hasam is hogy azt hittem menni kell. Aztán csillapodott. Szülhetek hamarabb? Az első két gyermekemnél ilyen nem volt.

1

Hogy vannak a dioptriák (pluszos), amiktől nem engednek természetes módon szülni, hanem császároznak?

2

Szült itt valaki Szolnokon a Hetényiben?

Minden érdekelne a szülésről, és a kórházban töltött napokról! :-)

3

Ez tényleg így van?

Tegnap óta nem olyan aktívan mozog a babám. Mozog csak másképp mint eddig :) Nem olyan erőteljesen alig érzem. Ez a szülést jelentheti? Mert azt halottam, hogy van akinél belassul a mozgás szülés elött. Vagy azt hogy kell értelmezni, hogy belassul? Semmi fájás az NST sem mutat semmit. Néha vannak enyhe görcseim de ezen kívül semmi. 39+2 hkm.

7

Mennyi az esélye annak, hogy azon a napon szüljek, amikorra kivagyok írva?

4. gyerek!

9

Ha 3 szülés természetes úton volt, akkor 4. szülésre programozott szülést kérhetek? A 3. babámnál volt egy kisebb komplikáció és elhúzódó szülés volt.

5

Hogyan kell pontosan mérni a fájások idejét?

A fájás elindulásától a következő fájás elindulásáig eltelt idő a két fájás közötti időérték, vagy az egyik fájás végétől a másik fájás kezdete közötti értéket kell nézni?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!