Találatok a következő kifejezésre: Szülés előtt hol és mennyire borotválnak (1 db)

Szülés előtt pontosan hol és mennyire borotválnak?

Legjobb válasz: Illetve van a harmadik eset,amikor a kórházban sem szõteleníteni nincs idõ,sem beöntésre,mert a baba eldöntötte,h most megszületik. Én éjjel születtem,és az ügyeletes orvosnak bemosakodni nem volt ideje.Van más ismerõsöm is,akivel mindhárom gyermekénél éppenh beértek a kórházba,és megszülettek a kicsik.

Illetve van a harmadik eset, amikor a kórházban sem szõteleníteni nincs idõ, sem beöntésre, mert a baba eldöntötte, h most megszületik. Én éjjel születtem, és az ügyeletes orvosnak bemosakodni nem volt ideje.Van más ismerõsöm is, akivel mindhárom gyermekénél éppenh beértek a kórházba, és megszülettek a kicsik.
Én próbálkoztm borotválkozni, mielõtt elindultam a kórházba, de a hasamtól nem láttam semmit, hát gondoltam, majd bent megcsinálják. Igazából alig borotváltak valamit.
jobban jársz, ha otthon megelõzöd õket, és otthon nyugodt körülmények között megborotválkozol.
Szia! Én tükörrel 1 héttel a szülés elõtt borotváltam le - persze nem tudtam, hogy én akkor szülni fogok, hanem egyébként is szoktam és ki tudja alapon. A kórházban nem borotváltak és nem is kaptam beöntést. Igaz én vajúdás alatt mindent kitoltam:-), de meg sem kérdezték és fel sem merült. A pisit folyamatosan szedték le katéterrel, mivel epidurálisan voltam érzéstelenítve.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan segíthet egy nő a barátnőjének szülés közben?

:) Én megyek be a barátnőmmel szülni, mert a férje nagyon nem szeretne. Második babájuk, de az első majdnem meghalt szülés közben és ez akkora trauma volt apukának, hogy most nem mert bemenni. Engem kértek meg és nagyon szívesen vállaltam. Habár már szültem gyermeket, mégis a tanácsaitokat szeretném kérni. Remélhetőleg természetesen szül és bent tudok lenni, a lehető legtöbb dologgal támogatva.

8

Szült valaki 2013-ban Szegeden Dr. Nagy Lászlónál? Tapasztalatok?

0

Szült valaki rajtam kívül a győri kórházban Dr. Tuba Gyulánál? Mi volt a tapasztalatotok? Ki tudja, lehetséges, hogy lesz a közel jövőben magán rendelése? Illetve fog foglalkozni terhesgondozással?

4

Járt már valaki így?

Arra lennék kíváncsi, hogy járt-e már valaki úgy hogy a párja nem rég új munkahelyen kezdett el dolgozni és nem engedték el mikor az anyukának éppen be indult a szülés így az apuka nem tudott ott lenni?

7

Szeretnék vízben szülni, de sajnos 240 km-re lakom Pesttől. Így esélytelen a dolog, nincs semmi mód rá, hogy összejöjjön?

ha vízben szeretnék szülni, mindenképp muszáj lenne havonta oda pestre járnom terhesgondozásra,meg ilyesmik? vagy ha nem muszáj, megoldható szerintetek, hogy ott szüljek??? kérlek aki tud valami bíztatót,segítsen :)

21

Jön a hideg front hajnalban, hogyan érzitek magatokat kismamák, akik erre a hétre vannak kiírva? 39+2khm

6

Ki bízik a mai hidegfrontban? ;-)

39 hetes kismama vagyok és nagyon reménykedem,hogy elindul valami az éjjel. Vagytokmég így?

11

Nehezebb megszülni egy nagyobb babát mint egy kisebbet?

6

Ilyen fajta szembetegséggel szülhetnék hagyományosan, természetes úton?

RP, retinitis pigmentosa. Ha valaki ért ehhez, akkor megköszönöm a jó tanácsát.
Nektek mi a véleményetek?

4

IR-es kismamik, a szülőszobán hogy és mit ehettetek/ihattatok?

160g szénhidrát diétát tartok, szigorúan betartom. 3 óránként enni kell, ugyebár. A szülőszobán vajúdáskor ti mit ettetek/ittatok, hogy ne legyetek rosszul?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!