Találatok a következő kifejezésre: Szülés előtt héttől nem (2 db)

39 hetesen még nem szállt le a pocakom. A méhszájam 36 héttől nyitva a méhlepényem III. fokozatban van. Mindenképp leszáll a szülés előtt? Vagy túl fogom hordani?

Legjobb válasz: Ha már III a lepényed, nem nagyon hagyhatják tovább, csak rendszeres uh ellenõrzéssel. Utána már nem nagyon tudja ellátni a babát. Egyébként nem mindenkinek száll le a pocakja. Szép szülést! :o)

Ha már III a lepényed, nem nagyon hagyhatják tovább, csak rendszeres uh ellenõrzéssel. Utána már nem nagyon tudja ellátni a babát. Egyébként nem mindenkinek száll le a pocakja. Szép szülést! :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!Viszont minden jót!
Én szombatra vagyok kiírva, és kérdeztem, hogy lent van-e a baba feje, de a nõdoki azt mondta, azzal ilyenkor még nem kell törõdni, az uhon meg azt mondták, hogy csak a tolófájások következtében ékelõdik be a baba feje. PEdig én is úgy tudtam, hogy 36 hét körül leszáll.. ennyit az orvosokról... a lepényem már 8 hete III. fokban érett, semmi extra ellenõrzés nem kellett, amíg az nst jó eredményt adott. Várom a csodát, hogy mikor jön a babám, pedig 8 hete még koraszüléssel fenyegettek, véreztem 3X is, és még zárva vagyok... Szóval ne félj, sokaknak csak a szülés elõtt ékelõdik be a baba feje.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és drukkolok neked is!Egészséges babát és minden jót!

Szülés előtt hányadik héttől nem ajánlott már a szex?

Most 31 hetes vagyok! Azért kérdezem, mert ugye az orgazmus az utolsó hetekben méhösszehúzódást okozhat és beindíthatja a szülést! Ugye?

Legjobb válasz: én ugy tudom hogy a spermium inditja el a szülést és ez csak nagyon a vége fele szerintemmég ilyenkor ha jól esik akkor még nyugodtan lehet:)

én ugy tudom hogy a spermium inditja el a szülést és ez csak nagyon a vége fele szerintemmég ilyenkor ha jól esik akkor még nyugodtan lehet:)
A szülés várható ideje elõtt 6 hét. vagyis akkor a 35. héttõl nem ajánlott.
Szia! Én a 38.hétig szexeltem párommal. Azért kellett abba hagyni, mert szex után feszült a hasam. Akkor már nem ajánlott. Ha az orvosod mást nem mond, szerintem addig nyugodtan csinálhatjátok, amig nem feszül utána a hasad. Sok sikert a szüléshez és a babához! Erika


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!