Találatok a következő kifejezésre: Szülés előtt elkezdeni inni a szoptatós teát (2 db)

Szülés előtt érdemes elkezdeni inni a szoptatós teát?

Ha igen akkor hány héttel el?tte és melyik fajtát érdemes? Egy 36 hetes kismami!

Legjobb válasz: azt mondják nem, mert hozzászokik a szervezeted, és mikor szükség lenne rá, már nem reagál semmit.

azt mondják nem, mert hozzászokik a szervezeted, és mikor szükség lenne rá, már nem reagál semmit.
Én úgy tudom, hogy azért nem jó elkezdeni, csak a szülést követõ második napon, mert ha amúgy rendesen megindulna a tejed, akkor ezzel ráteszel egy lapáttal és bedurranhat!
Szerintem is csak a szülés után érdemes inni. viszont van a Hipp Natal-nak egy bio teája, szerintem azt lehet inni már szülés elõtt is, de érdemes megkérdezni a gyógyszerészt.

Érdemes-e szoptatós teát elkezdeni inni a szülés várható időpontja előtt 1 héttel? Mi a tapasztalatotok? Próbáltátok már?

Legjobb válasz: Szia! Nehogy!!!! A szoptatási folyamat az oxitocyn nevû hormontól indul be, ami a tetõfokát a szülés alatt éri el . Pár napra rá beduzzad a melled és elindul az elõtej. Kezdetben nagyon kis mennyiségeket szopik a baba, úgyhogy arra jutni fog. De ha lesz tejed , az sokáig lesz (min.3 hónap) , ha esetleg csökkenne a mennyisége, akkor érdemes majd!

Szia! Nehogy!!!! A szoptatási folyamat az oxitocyn nevû hormontól indul be, ami a tetõfokát a szülés alatt éri el . Pár napra rá beduzzad a melled és elindul az elõtej. Kezdetben nagyon kis mennyiségeket szopik a baba, úgyhogy arra jutni fog. De ha lesz tejed , az sokáig lesz (min.3 hónap) , ha esetleg csökkenne a mennyisége, akkor érdemes majd!
Szülés elõtt semmiképp! :) Teljesen értelmetlen, így van, ahogy az elsõ hozzászóló leírta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!