Találatok a következő kifejezésre: Szülés előtt érdemes összepakolni (2 db)

Szülés előtt mikor érdemes összepakolni a kórházba a holmikat?

Mármint ami majd nektek és az apróságnak fog bent kelleni?

Legjobb válasz: Én majd a 36. heti UHkor beugrom a szülészetre,és megkérdezem,hogy a babának mit kell vinnem,majd utána még ezt-azt meg kell vennem,és a 37. hét környékén már meglesz a pack.

Én majd a 36. heti UHkor beugrom a szülészetre, és megkérdezem, hogy a babának mit kell vinnem, majd utána még ezt-azt meg kell vennem, és a 37. hét környékén már meglesz a pack.
Én a 38 hét után pakoltam össze és még mindig nem vagyok elkésve, pedig már egy 41 hét végét taposom és még semmi jele, hogy jönni szeretne a babó. Igaz a dolgokat már azelõtt vásárolgattam amika csomagba bekerültek. Ha egészséges, tünetmentes volt a terhességed, akkor szerintem elér a 37 héten összepakolni.
Szia! Én holnap leszek 38 hetes. És már 2 hete magamnak összepakoltam mindent egy polcra és ha itt az idõ akkor belerakom a táskába. Annyi idõ úgy is lesz szerintem. Igaz nincs még tapasztalatom de mindig azt hallom, hogy még lezuhanyoznak a kismamák stb. akkor erre is lesz idõ. A picinek meg nem kell semmi nálunk max. büfizéshez textil pelus. Mert ott adnak ruhát és pelenkát. Amibe haza hozzuk azt meg beleraktam a hordozóba és majd hozza az apuka ha jöhetünk haza.
Én ajánlani tudom, hogy minél elõtt, sosem lehet tudni. Én 30 hetesen kerültem kórházba, még jó hogy anyámnál voltam, mert páromnak meggyûlt volna a baja, ha neki kell összeszedni mindent. Így most itthon mindenem össze van rakva, ha gond lenne, csak meg kell fogni, és behozni hozzám a kórházba. Ártani még senkinek nem ártott, hogy összepakolt:-)
Én veszélyeztetett voltam, így már jó korán összepakoltam, és mindig vittem magammal mindenhová. Ha megnyugtat téged, akkor pakold össze a holmikat, de ha nincs semmi panaszod, akkor várhatsz még, én azért a 36. hét körül már legalább összeírnám, ami kell :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, sajnos nem igazán volt eddig tünetmentes a terhességem, most a 27. hétben járunk, és épp ezért is kérdeztem , mert én sem szeretném ha aztán majd kapkodnom kellene : ).

Mikor érdemes összepakolnom a kórházi cuccom a szülésre? Hány héttel a kiírt időpont előtt?

Legjobb válasz: szerintem egy honappal elotte. en is akkor csomagoltam

szerintem egy honappal elotte. en is akkor csomagoltam
Szia. Èn is a 36.héten pakoltam össze.Jó az ha már megvan. 40hetes kismama.
Azt olvastam, h a 30. hét után érdemes összegyüjtögetni, majd késõbb egy utazótáskába belepakolni a holmit, és a sarokbaállítani, h minden egyhelyen legyen, ha hirtelen indulni kell:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!