Találatok a következő kifejezésre: Szülés elött lejebb (2 db)

37 hetes terhes vagyok és a védőnőm szerint lejebb ment a hasam. Ez a szülés elött mennyival szokott megtörténni?

Már az arcomon is észrevettem hogy kezd eldeformálódni,duzzadt lett a szám.Állítólag ez is azt jelzi hogy nincs sok hátra. Igaz ez?

Legjobb válasz: elvileg igaz. A pocak kb. a 36-ik héttõl kezd leszállni, de ez megint csak alkati dolog is szerintem. a barátnõm 40 hetes és egyáltalán nem látszik hogy szülni akarna a pocakján! az enyém pl. lejjebb ment már, 39 hetes vagyok, remélem hamarosan nekem is itt az idõ!!!! könnyû szülést kívánok!

elvileg igaz. A pocak kb. a 36-ik héttõl kezd leszállni, de ez megint csak alkati dolog is szerintem. a barátnõm 40 hetes és egyáltalán nem látszik hogy szülni akarna a pocakján! az enyém pl. lejjebb ment már, 39 hetes vagyok, remélem hamarosan nekem is itt az idõ!!!! könnyû szülést kívánok!
Szia.Nálam az arcdagadás kb 2 héttel szülés elõtt kezdõdött.A pocakom viszont szülés napjan ment le.3 hónapos baba boldog anyukája
szia ez nagyon változó lehet. nekem már 3hete lenn van a pocim, a baba egész lennt mozog.most vagyok 37hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!:) Mindenkinak könyû szülést kívánok!

Szülés elött mindenképp lejebb megy a hasunk? Észre fogom venni?

Mert most a gyomrom alatt van,tehát középen. Leereszkedik majd? 36 hetes vagyok,és a 37-re vagyok kiirva,de még nincs lent a hasam.

Legjobb válasz: hát már pedig lekéne már ereszkedni.nekem ilyenkor már rég leereszkedet.doki mit mondot?

hát már pedig lekéne már ereszkedni.nekem ilyenkor már rég leereszkedet.doki mit mondot?
ma vagyok 37hetes és nekem sem ereszkedett még le.nem hinném hogy ez probléma
Én nekem se ereszkedett le és én már rég betöltöttem a 37.hetemet!Amugy azt hallottam hogy nem feltétele a szülésnek mert van akinek a szülöágyon megy le a babája!Ne aggodj minden rendben:) !Sok sikert és kitartást!
Ne izgulj, nekem is fennt van még és le fog az menni ha eljön az ideje.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!