Találatok a következő kifejezésre: Szülés beindítására a (28 db)

Szülés beinditására szex ovszer nélkül-de ha nyitva van 1ujjnyira v elment a nyákdugó akkor ertőzés miatt ne, vagy csak gumival. Akkor mégis hogyan?

olvastam itt is h az indóban van vmi anyag ami indithatja a szülést. péntekre vagyok kiirva, hétfőn befektetnek ha nem jön a baba mert magas a vérnyomásom, viszont csak pénteken inditanának...nagyfiam miatt nem akarok ennyit korházban lenni!!!!gondoltam midnen praktikát bevetek amit lehet, hátha beindul addig magától a folyamat...de a nyákdugó elment szombaton-tehát valsz nyilik a méhszájam. most merek együtt lenni a párommal vagy sem ovszer nélkül? köszi

Legjobb válasz: Hát szerintem ilyenkor már ne csináljátok, ha már megindult a tágulás, és elment a nyákdugó. A szülés beindítására jó a szex, de alatta, inkább jobb ha nem. (Csak vélemény) Nehogy problémát (bevérzést pl) okozzon, ha már tágulsz. Ez a pár nap nem lesz könnyû, de drukkolok, hogy mielõbb túless rajta! Kórházban senki se akar, de ha muszáj, akkor muszáj!

Hát szerintem ilyenkor már ne csináljátok, ha már megindult a tágulás, és elment a nyákdugó. A szülés beindítására jó a szex, de alatta, inkább jobb ha nem. (Csak vélemény) Nehogy problémát (bevérzést pl) okozzon, ha már tágulsz. Ez a pár nap nem lesz könnyû, de drukkolok, hogy mielõbb túless rajta! Kórházban senki se akar, de ha muszáj, akkor muszáj!
Mi nem Mo.-on elunk, itt nem nezegetnek hogy hany ujjnyira vagy nyitva, nekem 1!!! Honappal a szules elott elment a nyakdugo es mi meg szexeltunk utana:-)bajom nem lett, de nem is segitett, 12 nappal hordtam tul a kisfiam.
Szia! Nálunk 31 hetesen ment el a nyákdugó, és nyíltam ki 2 ujjnyira!(sajna beindult a szülés, de vissza tudták tartani) Szóval a 37. hét után azt mondta a dokim, hogy nyugodtan sexelhetünk (az elejétõl tilos volt), mert nem gond habeindul! Szóval elhiheted volt mit pótolnunk:) Hát mi minden nap sexeltünk!A burok védi, azt mondta a doki!Nyugodtan csinálhatjuk ha jól esik (Õ is gondolta hogy jól fog) 39+4-re született a lányom! Óvszer nélkül csináltuk, és bennem ment el!Semmib fertõzésnem volt!

Tényleg segíthet a házas élet a szülés beindításán?

Mert amúgy már nem sok kedvem van hozzá, de ha érdemes akkor próbálkozok :)...

Legjobb válasz: A spermium prosztaglandin hormont tartalmaz, aminek méhszájpuhító hatása van, továbbá az orgazmus (a tiéd) oxitocint szabadít fel, ami méhtevékenységet generál. De! Saját tapasztalatom alátámasztja szülésznõm és orvosom meglátását: bármilyen praktika csak akkor indít, ha már amúgy is küszöbön a szülés. Túlhordás miatt már mindent kipróbáltam (szex, bábakoktél, mozgás, séta, teák stb.), de semmi nem segített, csak a várakozás. (41+6-ra spontán beindult, csak így már szülés elõtt 5 napot bent kellett feküdnöm)

A spermium prosztaglandin hormont tartalmaz, aminek méhszájpuhító hatása van, továbbá az orgazmus (a tiéd) oxitocint szabadít fel, ami méhtevékenységet generál. De! Saját tapasztalatom alátámasztja szülésznõm és orvosom meglátását: bármilyen praktika csak akkor indít, ha már amúgy is küszöbön a szülés. Túlhordás miatt már mindent kipróbáltam (szex, bábakoktél, mozgás, séta, teák stb.), de semmi nem segített, csak a várakozás. (41+6-ra spontán beindult, csak így már szülés elõtt 5 napot bent kellett feküdnöm)
Elsõ babánál szülés elõtti nap késõ este jól bepizzáztunk, + még egy kiadós szex. Most kéne megszületnie a kistesónak, de nem akar jönni. Egy hete iszok tonicot, málnalevél teát, sexeltünk is, de semmi. Hétfõn megyek vissza dokihoz, akkor dönt a sorsomról, de nem szeretném hogy indítani kelljen... Egy próbát megér.
Igen, segíthet. Mi is ezt csináltuk e célból. MOndjuk nekem csak puhította a méhszájat...

40hetes km vagyok. Keddre voltam kiírva, C1111. Az orvos azt mondta, minden nap nézni fogják a magzatvizet. Mi ennek az oka? És meddig várnak a szülés beindításával?

Legjobb válasz: Hát ilyen értékekkel szerintem a magzatvíz vizsgálatkor be is fog indulni a szülésed...legalábbis nekem így volt. A vizsgálat miatt megrepedt a magzatburok, így aznap meg is lett a baba. Nekem amúgy ez 40 hét 3 naposan történt, és már zavaros volt a magzatvíz, úgyhogy amúgy is indították volna a szülést, nehogy baja legyen a babának. Ha tiszta a magzatvíz, akkor még biztos várnak pár napot hátha magától beindul. De hát most már nagyon kevés idõd van hátra...

Hát ilyen értékekkel szerintem a magzatvíz vizsgálatkor be is fog indulni a szülésed...legalábbis nekem így volt. A vizsgálat miatt megrepedt a magzatburok, így aznap meg is lett a baba. Nekem amúgy ez 40 hét 3 naposan történt, és már zavaros volt a magzatvíz, úgyhogy amúgy is indították volna a szülést, nehogy baja legyen a babának. Ha tiszta a magzatvíz, akkor még biztos várnak pár napot hátha magától beindul. De hát most már nagyon kevés idõd van hátra...
Egy hetet várnak a kiírt idõponthoz képest, a magzatvízet pedig a baba miatt nézik, mert ha belekakil(azaz nem tiszta) akkor azonnal meg kell szülnöd, nehogy valamilyen fertõzést kapjon.
Szia Így is hatásos lehet (nálam semmilyen próbálkozás nem volt hatásos)
Sajnos ettõl önmagában nem fog beindulni a szülésed. Mi is szeretkeztünk, lépcsõztem, stb, mindent kipróbáltunk, de két hét ráhúzás után császárral lett meg a fiam. A babán múlik minden, hogy õ ki akar-e bújni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Itt a hidegfront is és bízom benne hogy hátha, vm.ik beindítja! :) Boldog babavárást! :)
Ne erre alapozz, de lehet menni fog:-) Nekem a meleg fürdõ vált be a szex mellett:-)
Szia. Hogy nálm mi okozta a szülés beindulását az örök titok marad, de nem bíztam a véleltenre. Délelõtt egy kis sex (én nem tudtam eljutni a csúcsra csak a párom), majd ebéd után megittm a bábakoktélt, majd kitakarítottam a 2 szintes házunk minden zeg-zugát. d.u.4 kor végeztem és 5-kor jöttek a fájások, 21.00-ra megvolt a baba, minden gond nélkül:D nos hogy melyik praktika segített...örök talány:D 6 hetes manó anyukája
szia! A babán múlik elsõsorban hogy mikor akar kibújni. Az én példám: mi szülés elõtt egy nappal hancúroztunk egyet; még a férjem kérdezgette, hogy "nem lesz ebbõl baj"? ugyan nem tudom tényleg, hogy ennek a hatása -e, de elfolyt másnap éjjel a magzatvízem.... lehet , hogy amúgy is elfolyt volna, de lehet hogy "rásegítettünk".Ez örök talány...

Milyen házi praktika van a szülés beindítására?

Már nagyon szenvedek...

Legjobb válasz: szexeljetek a pároddal, vagy lépcsõzz! ezek általában jók és az orvosok is szokták ajánlani. Komolyan, nem vicc. Hajrá és könnyû szülést neked. :-)

szexeljetek a pároddal, vagy lépcsõzz! ezek általában jók és az orvosok is szokták ajánlani. Komolyan, nem vicc. Hajrá és könnyû szülést neked. :-)
A meleg fördõ sokat segít.A pocak simogatása is méhösszehúzó hatású!
Sex!!!Éna lépcsõt nem csinálnám, meghúzhatod magadat:)
kapd el apát:-)) meleg fürdõ, és lépcsõ

A Jáhn Ferenc korházba, hogy müködik a szülés beinditás?

Legjobb válasz: Szia! Ott szültem. Aznap mikor indították volna nekem beindult, de rá kellett segíteni fájásgyengeség miatt. Burkot repesztettek és oxytocint kaptam. Szerintem ugyanez lett volna, ha nem kezdõdik el magától. Ja, még valami: sok rosszat lehet hallani a Jáhnról, de ne félj, nem szörnyû! Könnyû szülést!

Szia! Ott szültem. Aznap mikor indították volna nekem beindult, de rá kellett segíteni fájásgyengeség miatt. Burkot repesztettek és oxytocint kaptam. Szerintem ugyanez lett volna, ha nem kezdõdik el magától. Ja, még valami: sok rosszat lehet hallani a Jáhnról, de ne félj, nem szörnyû! Könnyû szülést!

Van valami tuti praktikátok a szülés beindítására?

A kisbabám már 4kg körül van becsült súlyban, kitöltötte már az idejét, de fájásaim még mindig nincsenek... :( Tudtok esetleg valamilyen házi praktikát amivel meg lehetne indítani a szülést?

Legjobb válasz: Szia! Tényleg a szex a legbeváltabb módszer de persze gumi nélkül, mert a spermában lévõ anyagoktól indul be a szülés.

Szia! Tényleg a szex a legbeváltabb módszer de persze gumi nélkül, mert a spermában lévõ anyagoktól indul be a szülés.
Ugye ez csak vicc?
Ami segít a bába koktél, de nem mertem megcsinálni. 10 napot húztam rá. De semmi nem segített. Szerintem ne sürgesd, a test oxitocint termel ha beindul a szülés, és ezt a hormont a gyerek is megkapja, amivel felkészül a születésre.
a hajolgatás is rásegíthet. Nõvérem mesélte, hogy volt egy nõ, aki terhesen (utolsó napokban járva) ment "napszámba" , ahol nem tudom mit csináltak, de azt hajolva lehetett csak csinálni. A nõnél beindult a szülés. Hogy köze volt e a hajolgatáshoz vagy nem, nem tudom. (én a szõnyegrõl szedegettem a szöszöket meg a szemetet, de nálam nem vált be.)
xitocin nevü hormon inditja be szülést, tea, mozgás, lépcsõzést, orgazmus szex, meginditja fürdõzés is de magátol is indulhat be.
A kérdező hozzászólása: Gondolom, sõt tudom hogy nem tudom kierõszakolni a babát a pocimból, NEM is akarom!!! De ha már a kapuban van akkor kicsit rásegítenék :) Marad amíg szeretne, de azért holnap megpróbálom magam lefárasztani, takarítok sétálgatok és ilyenek :) )
Ez amiket írtak, csak is akkor segít, ha amúgy is beindulna a szülés. vagy is csak elösegítik. ha a tested nem felkészült még akkor semmi nem fog történni.
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok.... köszönöm szépen a jókívánságokat :) Tény ami tény, nagyon imádok terhesnek lenni, de mostmár tényleg nagyon sok ez az egész! Éjjel nem alszok 2 óránként ébren vagyok fél órákat, majd napközben olyan vagyok mint akit felkentek a falra... :( Annyira szeretnél már túl lenni az egészen....
Fel a fejjel! Elõbb-utóbb úgyis kibújik a babóca. Tudom, hogy már ilyenkor tényleg teher a terhesség, de kitartás és sok boldogságot és egészséget nektek!
Sajnos az én páromat sem lehet rávenni a szexre a 31.hét óta, pedig már nekünk is itt lenne az idõ a szülésre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, akkor még várnom kell, mert apa nagyon fél hogy baja lesz a gyereknek.... lehetetlennek tartom hogy rávegyem egy összebújásra.... :(
Elõzõ vagyok. A szex azért jó, mert az orgazmuskor oxytocin termelõdik, azt meg ugye nem kell bemutatnom... :)
Szex. :) Nem vicc!
Tuti praktika nincs. Ami segíthet, olyan van: szeretkezés:a spermák ugyanis a méhszájat érlelik. Séta, lépcsõzés:segíti a tágulást, nem lesz elhúzódó szülésed. Meleg vizes zuhany a derékra-ebben nem igazán hiszek, nem is próbáltam, sokan mondták anno nekem. Sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Nektek is köszönöm :) Az én kis manókám nagyon ragaszkodik hozzá, úgy néz ki, kitölti az idejét :) van még 2 napja :)

Házi praktikák a szülés beindításához? 40+4 hetesek vagyunk és már jó lenne túl lenni a szülésen, mivel indíthatnám be?

Legjobb válasz: Kapd el a párod :) (együtt voltunk a férjemmel, 3 óra múlva mentem szülni)

Kapd el a párod :) (együtt voltunk a férjemmel, 3 óra múlva mentem szülni)
Ugye nem azt akarod mondani, hogy otthon ülsz a gép elõtt, és gyakorin olvasgatva két alma megevése között beindítanád magadnak a szülést??? Normális vagy Te???
Igyál tonikot, nekem ezt mondták. Áll. gyorsítja az összehúzodásokat. 37+2 km Könnyû szülést kívánok
A kérdező hozzászólása: A lépcsõzést megpróbálom hátha bejönne
Engem az orvosom lépcsõztetett 42 hetesen, sajna a szülés nem indult be, meg kellett császározni, de a babómnak szerencsére nem lett baja tõle.
Sok sikert!Könnyû szülést kívánok!Ird majd meg a történeted! :)
A kérdező hozzászólása: Úgylegyen!!!! :) )))
Jön a front!Na attól kibújik!:) )))))
A kérdező hozzászólása: szex... hm... mozogni is alig bírok, bár a cél érdekében:)
szex, nekünk is az indította be.
Pakolászás, takarítás Sokan gondolják úgy, hogy a szülés várható idõpontját kiválóan lehet befolyásolni egy kis takarítással, pakolászással, lépcsõzéssel. Ettõl biztosan kijön majd a baba és a fészekrakó ösztön is érvényesült. Nos, ez a gyakorlat kifejezetten káros! Az utolsó napokban a fizikai munka már kifejezetten kerülendõ, a köldökzsinór a baba nyakára tekeredhet a lépcsõzés miatt. Természetesen egy laza séta megengedett, de cipekedni, nagytakarítani ilyenkor már nem szabad.
A 16.44-es a nem normális. Ez egy komplette kérdés. Ja és lépcsõzz vagy állj neki nagy takarítani. A sok hajolgatás lábemelés lehet segít.
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondolom hogy normális vagyok és te?
A kérdező hozzászólása: Holnap beindítja a doki a szülést, most már nagyon parázok...:)

Van valaki akinek a szex segitett a szülés beinditására?

Legjobb válasz: nem tudom biztosan, hogy attól indult-e be, mert már 3 nappal túlhordtam a babát, de aznap beindult a szülés.

nem tudom biztosan, hogy attól indult-e be, mert már 3 nappal túlhordtam a babát, de aznap beindult a szülés.
Én-mi már mindent elkövettünk, hogy kibújjon a manó. Szinte forró vízbe zuhanyoztam, hancúroztunk is, de semmi.Úgy is õ dönt, hogy mikor akar jönni:)

Segített valakinek a sex a szülés beindításában?

Legjobb válasz: Igen. Mondjuk nem direkt. 39+5 hetesen szexeltünk, elfolyt a magzatvíz. Fájások lassan indultak be, tágulás iszonyú nehezen ment, kaptam oxit, meg 2 injekciót. 14 óra volt a vajúdás- Borzalmas volt. A doki megjegyezte, h na igen, ez van akkor, ha a magzatvíz folyik el elõbb és nem fájással indul a szülés.

Igen. Mondjuk nem direkt. 39+5 hetesen szexeltünk, elfolyt a magzatvíz. Fájások lassan indultak be, tágulás iszonyú nehezen ment, kaptam oxit, meg 2 injekciót. 14 óra volt a vajúdás- Borzalmas volt. A doki megjegyezte, h na igen, ez van akkor, ha a magzatvíz folyik el elõbb és nem fájással indul a szülés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!